Įkraunama...
Įkraunama...

IVF ...čia pildosi svajonės!

Sveikos merginos:)
Norėjau paklausti kas darėsi IVF kalėdiniu laikotarpiu, kažin ar nekyla problemu?
Paskaičiauvau, kad matyt papulsiu ant šventinio periodo g.gif Labiausiai domina VK Vilniuje darbo pobūdis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 10 29, 18:32)

ok.gif

QUOTE(dainienie @ 2011 10 29, 18:53)
Sveikos merginos:)
Norėjau paklausti kas darėsi IVF kalėdiniu laikotarpiu, kažin ar nekyla problemu?
Paskaičiauvau, kad matyt papulsiu ant šventinio periodo g.gif Labiausiai domina VK Vilniuje darbo pobūdis smile.gif

Embrions tai nekyla, pernai gruoždio 31 turėjau įsodinimą, bet apie juos tikriausiai pati žinai irnesakyk.gif Dabar pasirinkai VK? Kurią gydytoją?
Atsakyti
nuotaikos tai mano nekokios blink.gif Visi pozymiai mmm.Jau ir panikuot pradejau unsure.gif
Pilva duria,galva skauda.temperatura nukrito.... unsure.gif Zodziu,kaip ir praeita karta. blink.gif
Praeita karta desimta diena susirgau po isodinimo.Sakes,kaip bijau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(taja78 @ 2011 10 30, 00:30)
nuotaikos tai mano nekokios  blink.gif Visi pozymiai mmm.Jau ir panikuot pradejau  unsure.gif
Pilva duria,galva skauda.temperatura nukrito.... unsure.gif Zodziu,kaip ir praeita karta. blink.gif
Praeita karta desimta diena susirgau po isodinimo.Sakes,kaip bijau  unsure.gif

as tavo snaigiukais tikiu. O kokia tu temperatura matuoji? Ir kiek dienu tu ja matavai? Kumsciai susukti uz tave mergyt!
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 10 30, 01:19)
as tavo snaigiukais tikiu. O kokia tu temperatura matuoji? Ir kiek dienu tu ja matavai? Kumsciai susukti uz tave mergyt!

Tik nesijuokit ir nebarkit blush2.gif As paprasta temperatura matuju,po pazastim,5 dienas gal jau kokias.Visad buvo 36,8; 37.O vakar vakare 36,5.
Atsakyti
Taja, mes visos labai labai sergame uz tavo snaigiukus, o tu mamuk, tikek ir ramiai, nes stresuodama pati sau meskutes paslauga darai. 4u.gif

Laikykit uz mane kumscius, kad pramustu. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Rytas, damos.
As su problema - laiko pervedimu... Jei man nustatyta leisti vaistus 11, tai dabar 10? Ar kaip daryti? Logiskai gi organizmas neperejo i zemos laika....
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 29, 09:54)
Speste ir pavemti  biggrin.gif , kada tau pas gyd.?  4u.gif

Penktadienį važiuosiu pas Treijsą. Kraujo vakar taip ir nepridaviau, nes per ilgąjį savaitgalį niekas jo netiria. Užtat pasidariau testą, nes MB prašė parodyti dvi ryškias juosteles, jam vaiduokliuko neužteko biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(businka123 @ 2011 10 29, 10:16)
lABAS RYTAS VISIEM!!! Vakar buva man punkcija, ispinktavo 15 folikulu, is ju 1 buvo blogas, dabar lauku reikes skambint Treisu suzinot kaip mano vaikucai dalinasi. punkcija proejo normali, vakar pilvas labai skaudeja, siendien jau lengvou. pirmadieni arba trecadieni isodinimas, labai lauku isodinimama, noru pasijusti nescia

thumbup.gif puikus derlius, laukiam žinių, kas iš jo išaugs.
Papildyta:
QUOTE(Warwara @ 2011 10 30, 10:22)
Rytas, damos.
As su problema - laiko pervedimu... Jei man nustatyta leisti vaistus 11, tai dabar 10? Ar kaip daryti? Logiskai gi organizmas neperejo i zemos laika....

Jei tai vaistai, kurie turi būti leidžiami griežtai nurodytu laiku, tai leiskis pagal seną laiką. Tai svarbu dėl to, kad organizme nepakistų jų koncentracija.
Papildyta:
QUOTE(taja78 @ 2011 10 30, 00:30)
nuotaikos tai mano nekokios  blink.gif Visi pozymiai mmm.Jau ir panikuot pradejau  unsure.gif
Praeita karta desimta diena susirgau po isodinimo.Sakes,kaip bijau  unsure.gif

Jei šalia įprasto pms maudimo dar jauti durimą iš vidaus, tai geras ženklas. Man taip buvo. Kaip su virbalu durtų į pilvo sienelę iš vidaus.
Atsakyti
Labas rytas. Galima snd man patryznioti blush2.gif . Sakykit ar yra kam buve atveju, kai folikulai anksciau ovuliuoja? Man si karta trumpa schema taiko, snd tik 6cd, bet pagal vakarykscius ir snd pojucius atrodo kaip kad ovuliacija ivykusi, man visuomet pilvo apacia ties subinkauliu ziauriai suskausta, vos galiu paeit, ir dar tempa uzkyla viso organizmo , tai daba bijau, negi ovuliavo taip anksti verysad.gif Ir sonu jau nebejauciu doh.gif Patarkit ka jei kas susidure , baigiu nuprotet doh.gif
Atsakyti
angeliukkkeee
6cd, tai reiskia vaistas tik 3-4 diena? Nemanau kad tai ovuliacija, nusiramink, kada tau tau pas gyd. apziurai?

Aciu Tanga, as irgi tai manau, kad pagal sena laika reikia, bet norejau savo minciu patvirtinimo wub.gif Oj kaip laukiam tavo penktadienio, o kaip testas buvo? riskiausiais? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 10 30, 10:56)
angeliukkkeee
6cd, tai reiskia vaistas tik 3-4 diena? Nemanau kad tai ovuliacija, nusiramink, kada tau tau pas gyd. apziurai?

Snd penkta leidimosi diena blink.gif Ryt pas daktara. Labai noreciau kad tik nebutu ovuliave doh.gif Jei mano pojuciai apgavo, tada net nzn, nebent nuo vaistu, bet siaip visuomet jauciu blink.gif
Atsakyti
Tanga, o testas ka parode? wub.gif 4u.gif
Atsakyti