Įkraunama...
Įkraunama...

IVF ...čia pildosi svajonės!

QUOTE(Tanga @ 2011 10 29, 05:52)
Ačiū, kol kas viskas kaip įprastai. Tikrai sutikčiau su Taja78 truputį pavemti, kad įsitikinčiau, jog kažkas vis dėlto mano organizme keičiasi  biggrin.gif

Speste ir pavemti biggrin.gif , kada tau pas gyd.? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 29, 09:48)
Atiloja, mes geriau uz tave patrizniosime, o tu glostyk pilvuka ir ramiai.  mirksiukas.gif  wub.gif  4u.gif

Ne, as kt savaite.  4u.gif

gerai, tryzniokit biggrin.gif
Laukiu tavo apsilankymo ir palaiminimo stimuliacijai 4u.gif

QUOTE(Tanga @ 2011 10 29, 09:52)
Ačiū, kol kas viskas kaip įprastai. Tikrai sutikčiau su Taja78 truputį pavemti, kad įsitikinčiau, jog kažkas vis dėlto mano organizme keičiasi  biggrin.gif

lotuliukas.gif as sianakt sapnavau, kad vemiau blush2.gif ir taip apsidziaugiau tuo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 10 29, 05:58)
lotuliukas.gif as sianakt sapnavau, kad vemiau  blush2.gif ir taip apsidziaugiau tuo biggrin.gif

As tau dar priminsiu, kaip tu labai smarkiai troskai vemti, visoms. biggrin.gif
Atsakyti
Tnga , nu prajuokinai nuo pat ryto lotuliukas.gif Jo,visai nieko but pavemt,bent jau supykintu... ax.gif
Atiloja , man nerimo banga uzeina kazkur kas 3-4 val. g.gif Manau,tai normalu.

Labas rytas,uogos smile.gif 4u.gif !!!!
Atsakyti
lABAS RYTAS VISIEM!!! Vakar buva man punkcija, ispinktavo 15 folikulu, is ju 1 buvo blogas, dabar lauku reikes skambint Treisu suzinot kaip mano vaikucai dalinasi. punkcija proejo normali, vakar pilvas labai skaudeja, siendien jau lengvou. pirmadieni arba trecadieni isodinimas, labai lauku isodinimama, noru pasijusti nescia
Atsakyti
Taja78, labas rytas, prisirpusi uoga. biggrin.gif 4u.gif

Businka123, puikus rezultatai bigsmile.gif thumbup.gif , dabar ir toliau geru rezultatu! thumbup.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 29, 10:01)
As tau dar priminsiu, kaip tu labai smarkiai troskai vemti, visoms.  biggrin.gif

as manau, kad mes ir pacios prisiminsim biggrin.gif

QUOTE(taja78 @ 2011 10 29, 10:05)
Atiloja , man nerimo banga uzeina kazkur kas 3-4 val. g.gif Manau,tai normalu.

na bet reikia kazkaip nuo to nerimo vaduotis g.gif
QUOTE(businka123 @ 2011 10 29, 10:16)
lABAS RYTAS VISIEM!!! Vakar buva man punkcija, ispinktavo 15 folikulu, is ju 1 buvo blogas, dabar lauku reikes skambint Treisu suzinot kaip mano vaikucai dalinasi. punkcija proejo normali, vakar pilvas labai skaudeja, siendien jau lengvou. pirmadieni arba trecadieni isodinimas, labai lauku isodinimama, noru pasijusti nescia

puikus rezultatas thumbup.gif sekmingu dalybu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atiloja: 29 spalio 2011 - 09:34
Sveikos merginos. 4u.gif As vel bandysiu IVF. Pirmadieni pas gydytoja, jei nebus cistu tai gal gausiu palaiminima. Turiu klausima. Kada skaitosi pirma mm diena, kai jau tikras kraujavimas prasideda? Nes man pries mm 3-4 dienas vos vos pateplioja ir dar tokiom rudom isskyroms (pakanka kasdieninio paketelio). As sergu normaliai kokias 2 dienas, trecia tik vos vos. tai va pergyvenu, paskambinau daktarei, tai liepe ateiti pirmadieni. (ar nebus per velu pradeti stimuliacija... g.gif ). nes tikras kraujavimas siandien is ryto pasirode.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delena: 29 spalio 2011 - 10:38
QUOTE(Delena @ 2011 10 29, 11:37)
Sveikos merginos.  4u.gif As vel bandysiu IVF. Pirmadieni pas gydytoja, jei nebus cistu tai gal gausiu palaiminima. Turiu klausima. Kada skaitosi pirma mm diena, kai jau tikras kraujavimas prasideda? Nes man pries mm 3-4 dienas vos vos pateplioja ir dar tokiom rudom isskyroms (pakanka kasdieninio paketelio). As sergu normaliai kokias 2 dienas, trecia tik vos vos. tai va pergyvenu, paskambinau daktarei, tai liepe ateiti pirmadieni. (ar nebus per velu pradeti stimuliacija... g.gif ). nes tikras kraujavimas siandien is ryto pasirode.

sekmes 4u.gif kai tikras kraujas pasirodo (iki 18 val.), tada ir skaitosi pirma mmm diena 4u.gif
Atsakyti
Laba diena, mergaites,

Aciu Jums uz paaiskinimus del Crinono. Pati savim stebiuosi, jau kelinta karta einu sita kelia, o vis dar jauciuosi kaip pirmoke ir vis klausimu kyla.

Atijola, laikykis. Musu maziuliu duseles jau arteja, siandien arba rytoj apsigyvens musu leliukuose.

Businka123 puikus derlius. Viskas bus gerai. Greit susitiksi su maziukais ir tryzniosi kartu su mumis dvi savaiteles.

Taja78, normalu, kad nerimas vis duoda apie save zinoti, juk ne akmenines esame. Tiek pastangu idejome....
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2011 10 29, 07:37)
Sveikos merginos.  4u.gif As vel bandysiu IVF. Pirmadieni pas gydytoja, jei nebus cistu tai gal gausiu palaiminima. nes tikras kraujavimas siandien is ryto pasirode.

Laikysiu kumstukus. drinks_cheers.gif 4u.gif
Jeigu siandien prasidejo tikras, tai siandien 1 oji diena. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 10 28, 22:52)
O pas bioenergetiką prieš šį kartą buvai?

taip 4u.gif
Atsakyti