Mergaites, turiu klausima. Ka Jus vis delto darote su Crinono varskyte, ar ja iskrapstote, ar paliekate savaime iseiti? As kazkaip pagalvojau, gal ta varskyte neleidzia geliui pilnai isisavinti, uzkerta jam kelia i gimda (gal ir kvailai galvoju). Siandien kaip tik man isejo toks gabalas, per smalsuma pakrapsciau, o jis su kazkokiom kraujingomis gyslomis ir pats rusvas. Gal eda sieneles - negerai. Kaip Jus manote?
QUOTE(zaliuze @ 2011 10 28, 12:54)
Mergaites atejau pasidziaugti, nors dar ir pati negaliu patiketi Istorija toms kurios netiki stebuklais Ilgi penki metai laukimo ir pagaliau as Viskas prasidejo tuomet kai su vyru tarem taip ir nusprendem, kad jau norim mazylio, gaila bet nebuvo skirta patirti to dziaugsmo iskart, o gal ir negaila, nes kuo ilgiau lauki tuo labiau nori Bandem kantriai kol suvokem kad kazkas ne taip tada daktarai, laparaskopija, kol galiausiai atsidurem nevaisingumo klinikoj, kur mum paaiskino, kad kiausidziu praeinamumas labai menkas todel galimybe viena IVF, apsidziaugem sakom pagaliau bus ir spekit ka nieko leliukas vistiek nenorejo pasilikt pilvelyje, pirmas IVF nesekmingas, snaigutes deja kad ir kokios stiprios irgi nenorejo pasilikt pas mane, nusivyliau, bet pamaniau nebeda juk tai tik pradzia meginsiu ir vel kai nusisluostysiu asaras Po kurio laiko planavau vizita pas gydytoja ir tada i galva sove mintis zinojau moteri kuri turi stebuklingas akis ir mato gerokai daugiau nei normalus zmones, Genute...parapsichologe Kaune, pazinojau mergina kuriai ji pasake kur bedos ieskoti ir po siu patarimu jos IVF buvo sekmingas, pamaniau gal ir man pasakys kas negerai kad net su IVF nepavyksta, uzsiregistravau, ji man israse homeopatijos vaistinej arbatos, zirniuku ir kelias leidziamas ampoles, sako gleivine netvarkoj ir patare bandyt naturaliai kelis menesius, na pamaniau nieko neprarasiu cia ar cia keli menesiai Po bandymo nesusirgau galvojau veluoja, pas mane memes nelabai reguliarios,bet eme dideti krutine ir dar po keliu dienu neistveriau pasidariau testa Po penkiu metu jis buvo teigiamas, netikejau stebuklais, dabar jau tikiu, ju gyvenime buna vienas toks nutiko man Siuo metu mum kiek daugiau nei 5 savaites truputuka teplioja todel guliu ir saugau savo maza angeliuka, tikiuosi si karta jis jau niekur nepabegs
WAU WAU WAU Sveikinu, Zaliuze, labai labai Jusu seimyna Taip svajoju ir as apie toki stebukla, bet baigiasi kantrybe ir vel pradedu regzti planus
Gal gali man tos Genutes kontaktus uzrasyti i az? Kaip sakai-buvo nebuvo :)Dekui tau is anksto
Dangutex, jeigu Bykovos paliepimu testuosies 6 dpi, tai darykis HCG, nes 6 dpi nieko tu ten dar nepamatysi, o tik susinervinsi Bent jau mano toks pasiulymas butu.Man kibo 2 zirniukai, HCG augo ir didejo dideliais tempais, bet 6 dpi vis tiek nerode nieko, tai gal as netampyciau sau nervu ir eiciau tiesiai prie kraujo tada tokia ankstybe
Taja78, tu gal neskaitei kaip as cia uziau, kad nejauciu nieko visiskai nieko Jausti pradejau tik 7 savaite, taip kad laiko tau dar marios iki tu nestumo pojuciu
Taja78, tu gal neskaitei kaip as cia uziau, kad nejauciu nieko visiskai nieko Jausti pradejau tik 7 savaite, taip kad laiko tau dar marios iki tu nestumo pojuciu
QUOTE(Beta1 @ 2011 10 28, 19:58)
Dangutex, jeigu Bykovos paliepimu testuosies 6 dpi, tai darykis HCG, nes 6 dpi nieko tu ten dar nepamatysi, o tik susinervinsi Bent jau mano toks pasiulymas butu.Man kibo 2 zirniukai, HCG augo ir didejo dideliais tempais, bet 6 dpi vis tiek nerode nieko, tai gal as netampyciau sau nervu ir eiciau tiesiai prie kraujo tada tokia ankstybe
Katik su drauge pakalbejau,tai ji irgi nieko nejuto,tik po menesio (.)(.) pradejo skaudet.
Truputi aprimau,kad ir tu nieko tooookio neuzjutai.
Labanaktis!
[quote=taja78,2011 10 28, 15:39]
[quote=Žemyna_mėlynakė,2011 10 28, 17:30]
Taja, tu nori, akd tave jau pykintu?
Noriu
[/quote]
Ankstoka tokiems pozymiams. Bet buk rami, pajusi visus malonumus.
Papildyta:
Man irgi idomu pasidare.
[quote=Žemyna_mėlynakė,2011 10 28, 17:30]
Taja, tu nori, akd tave jau pykintu?
Noriu
[/quote]
Ankstoka tokiems pozymiams. Bet buk rami, pajusi visus malonumus.
Papildyta:
QUOTE(dangutex @ 2011 10 28, 16:33)
Gal eda sieneles - negerai. Kaip Jus manote?
Man irgi idomu pasidare.
QUOTE(RositaK @ 2011 10 28, 17:32)
pries snaigutes buvau pas Karpenko, surase visa plana mano imuninei:cikloferonas, dexametazonas, aspirinas, clexanas, imunoglobulinas,leidziami Bgr.vitaminai, enzymai, zoliniai dar ten papildai. Graikijos chlamidija dariausi-nera jos. Dar progesterona sykart utrogest vartoju, nes nuo crinone diskomfortas vidinis Pas bioenergetika buvau-nueme visas blogas energijas
O pas bioenergetiką prieš šį kartą buvai?
QUOTE(Kitty3 @ 2011 10 28, 18:47)
Na stai, mergaites - dalinasi visi 8 Ko tikrai nesitikejau
QUOTE(taja78 @ 2011 10 28, 22:42)
Katik su drauge pakalbejau,tai ji irgi nieko nejuto,tik po menesio (.)(.) pradejo skaudet.
Labanaktis!
Labanaktis!
Na va kokios teisingos mintys prieš naktį
QUOTE(avilte @ 2011 10 28, 20:57)
WAU WAU WAU Sveikinu, Zaliuze, labai labai Jusu seimyna Taip svajoju ir as apie toki stebukla, bet baigiasi kantrybe ir vel pradedu regzti planus
Gal gali man tos Genutes kontaktus uzrasyti i az? Kaip sakai-buvo nebuvo :)Dekui tau is anksto
Zaliuze, ir as likciau dekinga uz jos kontaktus i az - visgi gal kada prireiks Aciu labai Labanakt visoms
QUOTE(dangutex @ 2011 10 28, 20:33)
Mergaites, turiu klausima. Ka Jus vis delto darote su Crinono varskyte, ar ja iskrapstote, ar paliekate savaime iseiti? As kazkaip pagalvojau, gal ta varskyte neleidzia geliui pilnai isisavinti, uzkerta jam kelia i gimda (gal ir kvailai galvoju). Siandien kaip tik man isejo toks gabalas, per smalsuma pakrapsciau, o jis su kazkokiom kraujingomis gyslomis ir pats rusvas. Gal eda sieneles - negerai. Kaip Jus manote?
Man kai Baiba aiškino, kaip su Crinonu elgtis, tai sakė, kartais piršto galiuku iškrapštyti susidariusį gumuliuką, kuris arčiausiai išėjimo. Tik jokiu būdu neplauti dušo čiurkšle. O instrukcijoje parodyta, kad tie gumuliukai yra normalu, nes jie uždaro kaklelį ir neleidžia vaistukams išbėgti. Iškrapštyti galima tik tą, kuris ir taip tuoj iškristų. O gabalas su kraujuku, manau, geras ženklas. Gal tai implantacinis kraujukas? Man irgi vieną dieną ta varškytė buvo rausva.
Labas rytas
stebuklinga istorija ir man kontaktus i az, prasau
Kitty3, Kamelija2, sekmingo susitikimo jums siandien
Sutinku su Tanga, man Baiba irgi sake, kad nereikia nieko krapstyti, viskas, ko nereikia pasisalins pats
Aciu, Zemyna Manau, kad siandien mano trydaliojimu diena nezinau kodel, bet kazkoks nerimas atsirado Bet kovoju su savim ir su juo
O kaip tu? Ar isejo tavo cistos? tu lyg ir vakar turejai pas gydytoja eiti?
QUOTE(zaliuze @ 2011 10 28, 11:54)
stebuklinga istorija ir man kontaktus i az, prasau
Kitty3, Kamelija2, sekmingo susitikimo jums siandien
Sutinku su Tanga, man Baiba irgi sake, kad nereikia nieko krapstyti, viskas, ko nereikia pasisalins pats
Aciu, Zemyna Manau, kad siandien mano trydaliojimu diena nezinau kodel, bet kazkoks nerimas atsirado Bet kovoju su savim ir su juo
O kaip tu? Ar isejo tavo cistos? tu lyg ir vakar turejai pas gydytoja eiti?
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 29, 09:38)
Tanga, kaip pacios savijauta?
Ačiū, kol kas viskas kaip įprastai. Tikrai sutikčiau su Taja78 truputį pavemti, kad įsitikinčiau, jog kažkas vis dėlto mano organizme keičiasi