Įkraunama...
Įkraunama...

IVF ...čia pildosi svajonės!

smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 28 spalio 2011 - 15:54
QUOTE(Laimė @ 2011 10 28, 16:36)
RositaK- sekmes tau 4u.gif

wub.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 28, 16:39)

panasu is isskyru kad valosi, ypac jei pries mmm 4u.gif
Atsakyti
Tada valio. RositaK, buciuoju rankas, kurios nepatingejo paminkyt klaviatura! wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 10 28, 16:39)
Perkunas, aciu  wub.gif
egk, siandien 6dpi  unsure.gif reiktu Hcg darytis 11.01, taciau niekas nedirba, teks 11.02-o tai mano, blyn, gimtadienis  doh.gif  niekada stengiuosi neprisiristi prie datu, nes buve tiek nusivylimu su jom mega_shok.gif

Oho taip bent diena iskrenta tau, bet si kart ji privalo buti laiminga 4u.gif Rosita primink ka blush2.gif ar tau buvo kibimas per kuri IVF unsure.gif ?

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 28, 16:39)
s.o.s
Dar geriu KT (cia po cistu pamatymo liepe testi visas 21), siandien paskutine diena kai dar turesiu isgerti ir tureciau sulaukti mm, tada vaziuoti i ligonine apziurai, ar valosi. Nuo dienos kai paziurejo echo, eme maudenti ir ypac ta desini sona, kur spece sake, negrazi cista, siandien ryte jauciau vaziuojant i darba, kaip bade man ten, net susimdavau, o dabar ziuriu prasidejo rozinis tepliojimas, ka tai galetu reiksti, valosi ar dar kazkas blogiau?  unsure.gif Sedziu ir purtausi, o isvaziuot iki specu negaliu, dar dirbu.

Valosi, juk ir mmm ne uz kalnu, ne siaip sau pradejo teplioti. Ir beje kai parasei dabar tai galvoju kad ir man gal buvo kokiu derinuku, kad daugiau kaip savaite, tai raudonai tai rudai tepliojo kol pramuse g.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 10 28, 16:57)
Oho taip bent diena iskrenta tau, bet si kart ji privalo buti laiminga  4u.gif  Rosita primink ka  blush2.gif ar tau buvo kibimas per kuri IVF  unsure.gif ?

nu ne, ne karto per 6 isodinimus bash.gif berods po trecio IVf buvo lyg ir itarimas, kad nesivystantis, bet apgaulingas, nes man ilgai tepliojo, LT gyd. sake, kad mato tuscia puslyte, bet paskui HCg parode lygu 0, tai kai Treijsui pasakiua, tai sako nesamone, negalejo buti jokio nestumo, nes hcg bent kazkiek tikrai turejo rodyti doh.gif ka ten lt ginius mate nzn, bet sakau gal cista kokia, nes roziniai tepliojo ilgokai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 10 28, 16:39)
Perkunas, aciu  wub.gif
egk, siandien 6dpi  unsure.gif reiktu Hcg darytis 11.01, taciau niekas nedirba, teks 11.02-o tai mano, blyn, gimtadienis  doh.gif  niekada stengiuosi neprisiristi prie datu, nes buve tiek nusivylimu su jom mega_shok.gif

zaliuze, smaguma  wub.gif aukit ir stiprekit  4u.gif

Linkiu, kad šį kartą viskas būtų gerai 4u.gif
Žinai, turiu pusseserę gimusią 11.01. Jie irgi labai sunkiai susilaukė vaikelio, po daug bandymų ir kai jau mažai tikėjosi. Bet.... SUSILAUKĖ thumbup.gif Gal čia toks zodiako ženklas, kad reikia pasistengti mastau.gif
Ir dar 4u.gif Ar tu tikrai nesusimaišei, kad tavo mažieji buvo 5 ląstelių? Treijsas sakė, kad neidealių nešaldo, nes neverta. O tai idealūs ne 8 ląstelių turi būti?
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 10 28, 17:10)
Ir dar 4u.gif Ar tu tikrai nesusimaišei, kad tavo mažieji buvo 5 ląstelių? Treijsas sakė, kad neidealių nešaldo, nes neverta. O tai idealūs ne 8 ląstelių turi būti?

jie buvo uzsaldyti po 7lasteles, bet atsildzius teliko po 5l. taciau sake sansu vistiek yra-be reikalo nebutume sodine. Is esmes sake 5IVF reikejo visus auginti iki blastu, tai nebutu like salduku, kurie ne itin geri todel unsure.gif bet mes nusprendem sodinti tris triju dienu, nes per 4IVF buvo sodintos dvi blastukes.... galiu dabar tik gailetis, bet praeities nepakeisiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 28 spalio 2011 - 16:26
QUOTE(RositaK @ 2011 10 28, 17:04)
nu ne, ne karto per 6 isodinimus  bash.gif berods po trecio IVf buvo lyg ir itarimas, kad nesivystantis, bet apgaulingas, nes man ilgai tepliojo, LT gyd. sake, kad mato tuscia puslyte, bet paskui HCg parode lygu 0, tai kai Treijsui pasakiua, tai sako nesamone, negalejo buti jokio nestumo, nes hcg bent  kazkiek tikrai turejo rodyti  doh.gif ka ten lt ginius mate nzn, bet sakau gal cista kokia, nes roziniai tepliojo ilgokai  doh.gif

Ir ka pries si karta papildomai daret? Tyrimus, papildus? Nu ***** jau taip noriu kad tau pasisektu, kad tu neisivaizduoji wub.gif

Nesigailekit, as kaip tik gailiuosi (nors neturejau ir pasirinkimo) apemus euforijai auginti puikius net 7 embrioniukus. O juk butume iseje 2 ir turetume dar 5 snaigutes wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 28 spalio 2011 - 16:25
QUOTE(RositaK @ 2011 10 28, 17:23)
jie buvo uzsaldyti po 7lasteles, bet atsildzius teliko po 5l. taciau sake sansu vistiek yra-be reikalo nebutume sodine. Is esmes sake 5IVF reikejo visus auginti iki blastu, tai nebutu like salduku, kurie ne itin geri todel  unsure.gif bet mes nusprendem sodinti tris triju dienu. galiu dabar tik gailetis, bet praeities nepakeisiu.

Nereikia gailėtis, jei pasielgei būtent taip, esu tikra, kad turėjai tam priežasčių ir tikriausiai svarių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 10 28, 17:24)
Ir ka pries si karta papildomai daret? Tyrimus, papildus? Nu ***** jau taip noriu kad tau pasisektu, kad tu neisivaizduoji  wub.gif

Nesigailekit, as kaip tik gailiuosi (nors neturejau ir pasirinkimo) apemus euforijai auginti puikius net 7 embrioniukus. O juk butume iseje 2 ir turetume dar 5 snaigutes  wub.gif

zinai, gal geriau jau du geri embrionai, negu 7 visokios kokybes...dabar jau taip galvoju. Kitavertus, nezinai kada ir kas gali itakoti toki trapu dalyka, kaip embrioniukas unsure.gif
pries snaigutes buvau pas Karpenko, surase visa plana mano imuninei:cikloferonas, dexametazonas, aspirinas, clexanas, imunoglobulinas,leidziami Bgr.vitaminai, enzymai, zoliniai dar ten papildai. Graikijos chlamidija dariausi-nera jos. Dar progesterona sykart utrogest vartoju, nes nuo crinone diskomfortas vidinis blush2.gif Pas bioenergetika buvau-nueme visas blogas energijas biggrin.gif pas Bykova po 5IVF nevazinejau jau sykart-nepadejo ji man. Beto, pasitikejimas ja kiek paslijo-labai jau atlaidziai ir nedemesingai paskutiniu metu ziurejo i mus, nors tiek pinigu sukise, vilciu.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 10 28, 17:32)
zinai, gal geriau jau du geri embrionai, negu 7 visokios kokybes...dabar jau taip galvoju. Kitavertus, nezinai kada ir kas gali itakoti toki trapu dalyka, kaip embrioniukas unsure.gif
pries snaigutes buvau pas Karpenko, surase visa plana mano imuninei:cikloferonas, dexametazonas, aspirinas, clexanas, imunoglobulinas,leidziami Bgr.vitaminai, enzymai, zoliniai dar ten papildai. Graikijos chlamidija dariausi-nera jos. Dar progesterona sykart utrogest vartoju, nes nuo crinone diskomfortas vidinis  blush2.gif Pas bioenergetika buvau-nueme visas blogas energijas  biggrin.gif pas Bykova po 5IVF nevazinejau jau sykart-nepadejo ji man. Beto, pasitikejimas ja kiek paslijo-labai jau atlaidziai ir nedemesingai paskutiniu metu ziurejo i mus, nors tiek pinigu sukise, vilciu..  doh.gif

Oho saunuoliai, man patinka kai tiek veiksmu daroma. Pamatysi kaip pavyks, nes vaikelis jau sugalvojo savo misija ir jam jau rekia teveliu biggrin.gif Ir kai pavyks, dekosim bionenergetikams thumbup.gif O as vapse dekosiu burejai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 10 28, 17:53)
Oho saunuoliai, man patinka kai tiek veiksmu daroma. Pamatysi kaip pavyks, nes vaikelis jau sugalvojo savo misija ir jam jau rekia teveliu  biggrin.gif  Ir kai pavyks, dekosim bionenergetikams  thumbup.gif O as vapse dekosiu burejai  drinks_cheers.gif

sutarem irnesakyk.gif
Atsakyti