Įkraunama...
Įkraunama...

IVF ...čia pildosi svajonės!

Zaliuze bigsmile.gif Eina sau kaip faina bigsmile.gif Pamenu, mes gi visos kartu birzeli laukem savo HCG ax.gif Tik ta karta tai nebuvo TAVO laikas.Dziaugiuosi, kad vis del to jo sulauket ir be jokiu proceduru thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltelė @ 2011 10 28, 07:31)
Merginoss, help. Gal kuriai taip buvo, man po punkcijos tai jau 4 diena, kaip uzkietejo viduriai. Kazin ar galiu gerti laisvinamuosius (turiu cia tokiu augalinio pagrindo), ar nepakenksiu vaikiuku isitvirtinimui?

i jogurta saukstelis aliejaus, taip tris kartus dienoje ir problemu nebus. 4u.gif

Zaliuze, labai labai del jusu dziaugiuosi. wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
Aciu visom mergaites, tikiu kad laime aplankys ir visas jus, matyt mazylis renkas laika kada jam reik ateit pats 4u.gif

QUOTE(Citas @ 2011 10 28, 11:06)

Beje gal gali tiksliau pasakyti ka ji tau ten israse, nes pas mane vis su gleivine ne kokie reikalai  blush2.gif

Zinok tiesa pasakius net nezinau nelabai ziurejau padariau viska ka liepe ir ismeciau, neskaiciau si karta nieko lotuliukas.gif
Atsakyti
zaliuze kaip nuostabu, kad stebuklai visai salia ir kad jis ivyko Tau! Sveikinu, saugok save!
Atsakyti
QUOTE(zaliuze @ 2011 10 28, 11:54)
Mergaites atejau pasidziaugti, nors dar ir pati negaliu patiketi smile.gif Istorija toms kurios netiki stebuklais smile.gif

zaliuze kokios grazios zinios thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tikrai net siurpuliukai nubega perskaicius tokias istorijas wub.gif labai del jus dziaugiuosi smile.gif sveikateles tau ir tavo mazuliukui 4u.gif 4u.gif
bet kokia si savaite grazi smile.gif tiek graziu naujienu wub.gif kad taip ir toliau 4u.gif
Atsakyti
zalize po tokiu nuostabiu naujienu ir as truputi patiket noriu,kad yra stebuklu!!!
Bukit sveiki ir laimingi!
P.S.Pavirusuok cia mums... lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
[quote=taja78,2011 10 28, 12:27]
[quote=dangutex,2011 10 28, 09:36]

As siandien geriau, gerkle dar skauda ir kairi sona pradejo durti, bet kazkokia rami esu. Matyt ruosiuosi dvaseles priemimui.

Kurioj vietoj skauda? g.gif Man vakar skaudejo...
[/quote]

Lyg ir duria ten kur kiauside, kiausintakis. Impalntacijai siek tiek ankstoka, siandien tik 3dpi. Gal kiauside dar po punkcijos nerami, ten didesni folikulai buvo. Tau, matyt, mazyliai kuiciasi. O kaip siandien, jau praejo durimas?
Papildyta:
QUOTE(taja78 @ 2011 10 28, 13:51)
zalize po tokiu nuostabiu naujienu ir as truputi patiket noriu,kad yra stebuklu!!!
Bukit sveiki ir laimingi!
P.S.Pavirusuok cia mums... lotuliukas.gif  blush2.gif

Tikrai, pavirusuok savo stebukleliu
Atsakyti
QUOTE(zaliuze @ 2011 10 28, 12:43)
Aciu visom mergaites, tikiu kad laime aplankys ir visas jus, matyt mazylis renkas laika kada jam reik ateit pats 4u.gif
Zinok tiesa pasakius net nezinau nelabai ziurejau padariau viska ka liepe ir ismeciau, neskaiciau si karta nieko  lotuliukas.gif

Zaliuze!!! Sveikinu labai!!! Labai labai labai!!!!! wub.gif
Atsakyti
[quote=dangutex,2011 10 28, 12:20]
Lyg ir duria ten kur kiauside, kiausintakis. Impalntacijai siek tiek ankstoka, siandien tik 3dpi. Gal kiauside dar po punkcijos nerami, ten didesni folikulai buvo. Tau, matyt, mazyliai kuiciasi. O kaip siandien, jau praejo durimas?
Papildyta:
Siandien jau nebeskauda! ax.gif Bet man skaudejo sona,kur ant klubo,toks nesvietiskas tempimas buvo. blink.gif Jauciu,cia ne pozymis buvo unsure.gif
Bet niekad ankciau nieko panasaus nejauciau ax.gif Na,cia tik mano svaiciojimai!
Nieko ir tau isikuis mazuciukai!!! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 10 28, 09:42)

Mane siandien i mirstanciu sarasa...
Taip nenorejau gerti vaistu nuo galvos skausmo, bet visa nakti skaudejo, ryte net pikinti pradejo, mirksejimas - kosmaras! Neistveriau, isgeriau tablete. Dabar kaip durna bijosiu, kad tai pakenks stimuliacijai  doh.gif  doh.gif  doh.gif Kaip man bloga, net apsiverkiau, kai mama ryte atejo (nu aisku, kad dar paverksi, jei ne mamai, nors jinai taip retai mato mano asaras, kad bijo ju labai).

Warwara, visom reikia išsiverkt, viskas čia normaliai 4u.gif

QUOTE(Citas @ 2011 10 28, 09:59)

Egk gal jau  atskaymus is graikijos gavai? jei taip tai greitai uzsibukinsiu pas atiloja paskiedalioti kodel as ne 

Ne negavau, nu suprantu kad dar negavo lotuliukas.gif Tu ieškok kitos priežasties skiedaliojimui lotuliukas.gif

QUOTE(zaliuze @ 2011 10 28, 11:54)
Mergaites atejau pasidziaugti, nors dar ir pati negaliu patiketi smile.gif

Prisimenu tave kai darei IVF. Tikrai tavo istorija stebuklinga. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
RositaK- sekmes tau 4u.gif
Atsakyti
Perkunas, aciu wub.gif
egk, siandien 6dpi unsure.gif reiktu Hcg darytis 11.01, taciau niekas nedirba, teks 11.02-o tai mano, blyn, gimtadienis doh.gif niekada stengiuosi neprisiristi prie datu, nes buve tiek nusivylimu su jom mega_shok.gif

zaliuze, smaguma wub.gif aukit ir stiprekit 4u.gif
Atsakyti