Zaliuze Eina sau kaip faina Pamenu, mes gi visos kartu birzeli laukem savo HCG Tik ta karta tai nebuvo TAVO laikas.Dziaugiuosi, kad vis del to jo sulauket ir be jokiu proceduru
QUOTE(Viltelė @ 2011 10 28, 07:31)
Merginoss, help. Gal kuriai taip buvo, man po punkcijos tai jau 4 diena, kaip uzkietejo viduriai. Kazin ar galiu gerti laisvinamuosius (turiu cia tokiu augalinio pagrindo), ar nepakenksiu vaikiuku isitvirtinimui?
i jogurta saukstelis aliejaus, taip tris kartus dienoje ir problemu nebus.
Zaliuze, labai labai del jusu dziaugiuosi.
Aciu visom mergaites, tikiu kad laime aplankys ir visas jus, matyt mazylis renkas laika kada jam reik ateit pats
Beje gal gali tiksliau pasakyti ka ji tau ten israse, nes pas mane vis su gleivine ne kokie reikalai
Zinok tiesa pasakius net nezinau nelabai ziurejau padariau viska ka liepe ir ismeciau, neskaiciau si karta nieko
QUOTE(Citas @ 2011 10 28, 11:06)
Beje gal gali tiksliau pasakyti ka ji tau ten israse, nes pas mane vis su gleivine ne kokie reikalai
Zinok tiesa pasakius net nezinau nelabai ziurejau padariau viska ka liepe ir ismeciau, neskaiciau si karta nieko
zaliuze kaip nuostabu, kad stebuklai visai salia ir kad jis ivyko Tau! Sveikinu, saugok save!
QUOTE(zaliuze @ 2011 10 28, 11:54)
Mergaites atejau pasidziaugti, nors dar ir pati negaliu patiketi Istorija toms kurios netiki stebuklais
zaliuze kokios grazios zinios tikrai net siurpuliukai nubega perskaicius tokias istorijas labai del jus dziaugiuosi sveikateles tau ir tavo mazuliukui
bet kokia si savaite grazi tiek graziu naujienu kad taip ir toliau
zalize po tokiu nuostabiu naujienu ir as truputi patiket noriu,kad yra stebuklu!!!
Bukit sveiki ir laimingi!
P.S.Pavirusuok cia mums...
[quote=taja78,2011 10 28, 12:27]
[quote=dangutex,2011 10 28, 09:36]
As siandien geriau, gerkle dar skauda ir kairi sona pradejo durti, bet kazkokia rami esu. Matyt ruosiuosi dvaseles priemimui.
Kurioj vietoj skauda? Man vakar skaudejo...
[/quote]
Lyg ir duria ten kur kiauside, kiausintakis. Impalntacijai siek tiek ankstoka, siandien tik 3dpi. Gal kiauside dar po punkcijos nerami, ten didesni folikulai buvo. Tau, matyt, mazyliai kuiciasi. O kaip siandien, jau praejo durimas?
Papildyta:
Tikrai, pavirusuok savo stebukleliu
[quote=dangutex,2011 10 28, 09:36]
As siandien geriau, gerkle dar skauda ir kairi sona pradejo durti, bet kazkokia rami esu. Matyt ruosiuosi dvaseles priemimui.
Kurioj vietoj skauda? Man vakar skaudejo...
[/quote]
Lyg ir duria ten kur kiauside, kiausintakis. Impalntacijai siek tiek ankstoka, siandien tik 3dpi. Gal kiauside dar po punkcijos nerami, ten didesni folikulai buvo. Tau, matyt, mazyliai kuiciasi. O kaip siandien, jau praejo durimas?
Papildyta:
QUOTE(taja78 @ 2011 10 28, 13:51)
zalize po tokiu nuostabiu naujienu ir as truputi patiket noriu,kad yra stebuklu!!!
Tikrai, pavirusuok savo stebukleliu
QUOTE(zaliuze @ 2011 10 28, 12:43)
Aciu visom mergaites, tikiu kad laime aplankys ir visas jus, matyt mazylis renkas laika kada jam reik ateit pats
Zaliuze!!! Sveikinu labai!!! Labai labai labai!!!!!
[quote=dangutex,2011 10 28, 12:20]
Papildyta:
Siandien jau nebeskauda! Bet man skaudejo sona,kur ant klubo,toks nesvietiskas tempimas buvo. Jauciu,cia ne pozymis buvo
Bet niekad ankciau nieko panasaus nejauciau Na,cia tik mano svaiciojimai!
Nieko ir tau isikuis mazuciukai!!!
Papildyta:
Siandien jau nebeskauda! Bet man skaudejo sona,kur ant klubo,toks nesvietiskas tempimas buvo. Jauciu,cia ne pozymis buvo
Bet niekad ankciau nieko panasaus nejauciau Na,cia tik mano svaiciojimai!
Nieko ir tau isikuis mazuciukai!!!
QUOTE(Warwara @ 2011 10 28, 09:42)
Mane siandien i mirstanciu sarasa...
Taip nenorejau gerti vaistu nuo galvos skausmo, bet visa nakti skaudejo, ryte net pikinti pradejo, mirksejimas - kosmaras! Neistveriau, isgeriau tablete. Dabar kaip durna bijosiu, kad tai pakenks stimuliacijai Kaip man bloga, net apsiverkiau, kai mama ryte atejo (nu aisku, kad dar paverksi, jei ne mamai, nors jinai taip retai mato mano asaras, kad bijo ju labai).
Warwara, visom reikia išsiverkt, viskas čia normaliai
QUOTE(Citas @ 2011 10 28, 09:59)
Egk gal jau atskaymus is graikijos gavai? jei taip tai greitai uzsibukinsiu pas atiloja paskiedalioti kodel as ne
Ne negavau, nu suprantu kad dar negavo Tu ieškok kitos priežasties skiedaliojimui
QUOTE(zaliuze @ 2011 10 28, 11:54)
Mergaites atejau pasidziaugti, nors dar ir pati negaliu patiketi
Prisimenu tave kai darei IVF. Tikrai tavo istorija stebuklinga. Sėkmės
RositaK- sekmes tau
Perkunas, aciu
egk, siandien 6dpi reiktu Hcg darytis 11.01, taciau niekas nedirba, teks 11.02-o tai mano, blyn, gimtadienis niekada stengiuosi neprisiristi prie datu, nes buve tiek nusivylimu su jom
zaliuze, smaguma aukit ir stiprekit
egk, siandien 6dpi reiktu Hcg darytis 11.01, taciau niekas nedirba, teks 11.02-o tai mano, blyn, gimtadienis niekada stengiuosi neprisiristi prie datu, nes buve tiek nusivylimu su jom
zaliuze, smaguma aukit ir stiprekit