Įkraunama...
Įkraunama...

IVF ...čia pildosi svajonės!

lotuliukas.gif
QUOTE(Kitty3 @ 2011 10 27, 23:50)
Pries punkcija mate 7 folius, taciau ispunktavo 12 rolleyes.gif . Is ju 8 apsivaisino - stebesime kas vyks toliau ax.gif

Puikus rezultatai, siandien suzinosim kaip dalinasi ax.gif

QUOTE(taja78 @ 2011 10 28, 00:25)
Kitty3 -sekmes!!!

Meginos,o kaip su tamperatura?Kada ja matuot reiktu?As,manau,kad ryte,dar lovoj begulint?Po pazastim,ar ten... blush2.gif Kiek as daug visko nezinau!!!!! doh.gif

BT Temperatura tikrai pakyla po ovuliacijos ir po isodinimo, as pamatuodavau jau nuo kokios 7-8dpi nes pries mmm ji nukrenta. O matuoti tikslingiausia ten lotuliukas.gif Ir dar ji tikslinga tik tuo atveju jei kelis ciklus esi pasekus savo BT, nes jis buna skirtinga ir svarbiausia ir jos pakilimas keliom padalom nuo priesovuliacines. Vienoms ji gali buti virs 37 kitoms, kuriu zemesnes pries ovuliacine ir 36.8 gali buti labai geras zenklas mirksiukas.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 10 28, 09:42)
Atiloja
Mane siandien i mirstanciu sarasa...
Taip nenorejau gerti vaistu nuo galvos skausmo, bet visa nakti skaudejo, ryte net pikinti pradejo, mirksejimas - kosmaras! Neistveriau, isgeriau tablete. Dabar kaip durna bijosiu, kad tai pakenks stimuliacijai  doh.gif  doh.gif  doh.gif Kaip man bloga, net apsiverkiau, kai mama ryte atejo (nu aisku, kad dar paverksi, jei ne mamai, nors jinai taip retai mato mano asaras, kad bijo ju labai).

Vadinasi siandien ne Warwaros triedaliojimu diena 4u.gif Mazute kaip tu galejai pakenkti stimuliacijai jei dar ne pirmo durio nepadarei schmoll.gif Ir apskritai manau kad asaros tiesiog spaudimo nuslugimas, po visus cistu tau leido startuoti, tai tikrai jaudinanti naujiena o ir blokuojantys atsimink yra hormonai, kurie tave labai veikia 4u.gif Nuverkei posma ir i kova thumbup.gif

Egk gal jau atskaymus is graikijos gavai? jei taip tai greitai uzsibukinsiu pas atiloja paskiedalioti kodel as ne lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 28 spalio 2011 - 09:15
Citas
Mazute kaip tu galejai pakenkti stimuliacijai jei dar ne pirmo durio nepadarei

Tai gi raso, kad ibuprofenas vaisinguma nuliniu padaro... Aj, tiesiog pagalvojau, kad tiek vaistu prifarshiruota, kad jau tikrai geriau, net sprogs kas nors galvoje. Net i darba negalejau susiruosti, o dar iki darbo vairuoti, nu ziuodziu...
O kad dipherelinas mane taip veikia, tai zinojau. Ir praeita karta buvo kosmaras nuo 5-6 durio. Ir dabar tas pats. doh.gif

Žemyna_mėlynakė, aciu tau, pamiegot negaliu, as gi dirbu...
Atsakyti
Warwara, o kas sake, kad ibuprofenas taip padaro? g.gif Man gyd sake, kad jis silpnas ir dideles reiksmes vaisingumui neturi. rolleyes.gif Oj, smagu darosi ir man dabar...
Atsakyti
Žemyna_mėlynakė
Aha, IUI skyrelyje apie tai buvo diskusija, as tada ieskojau informacijos. Tai angliskai gali surasti daug ta tema. Bet logiskai jei mastyti, tai kaip visi hormonai yra valdomi nebus ibuprofenas veiklus toje sirtyje. Is tikruju blogiau yra kenteti galvos skausma, nei isgerti tablete...
Atsakyti
Musu atveju, vyras geria, na gyd tikrai sake, kad nesijaudinti. Nebeskaitysiu nieko, nes be laiko prazilsiu tikrai nuos visko.
Atsakyti
Žemyna_mėlynakė vyrui nekenkia, tikrai thumbup.gif
Atsakyti
Merginoss, help. Gal kuriai taip buvo, man po punkcijos tai jau 4 diena, kaip uzkietejo viduriai. Kazin ar galiu gerti laisvinamuosius (turiu cia tokiu augalinio pagrindo), ar nepakenksiu vaikiuku isitvirtinimui?
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 10 28, 09:42)
Atiloja
Mane siandien i mirstanciu sarasa...
Taip nenorejau gerti vaistu nuo galvos skausmo, bet visa nakti skaudejo, ryte net pikinti pradejo, mirksejimas - kosmaras! Neistveriau, isgeriau tablete. Dabar kaip durna bijosiu, kad tai pakenks stimuliacijai  doh.gif  doh.gif  doh.gif Kaip man bloga, net apsiverkiau, kai mama ryte atejo (nu aisku, kad dar paverksi, jei ne mamai, nors jinai taip retai mato mano asaras, kad bijo ju labai).

Sveikos,
Warwara, nepergyvenk , nepakenks. As kai buvau nescia (deja, tai buvo negimdinis), tai gydytoja tik Ibuprofena leido gerti, nes jis sake vienintelis maziausiai kenksmingas.
Beje, ziuriu perimi triedaliojimu estafete is manes.......... gerai, kad tik viena diena smile.gif
As siandien geriau, gerkle dar skauda ir kairi sona pradejo durti, bet kazkokia rami esu. Matyt ruosiuosi dvaseles priemimui.

Papildyta:
QUOTE(Viltelė @ 2011 10 28, 11:31)
Merginoss, help. Gal kuriai taip buvo, man po punkcijos tai jau 4 diena, kaip uzkietejo viduriai. Kazin ar galiu gerti laisvinamuosius (turiu cia tokiu augalinio pagrindo), ar nepakenksiu vaikiuku isitvirtinimui?

Vakar ir as turejau problemu, tai MB dziovintu slyvu pritempe.
Atsakyti
Mergaites atejau pasidziaugti, nors dar ir pati negaliu patiketi smile.gif Istorija toms kurios netiki stebuklais smile.gif Ilgi penki metai laukimo ir pagaliau as nestuke.gif Viskas prasidejo tuomet kai su vyru tarem taip ir nusprendem, kad jau norim mazylio, gaila bet nebuvo skirta patirti to dziaugsmo iskart, o gal ir negaila, nes kuo ilgiau lauki tuo labiau nori smile.gif Bandem kantriai kol suvokem kad kazkas ne taip tada daktarai, laparaskopija, kol galiausiai atsidurem nevaisingumo klinikoj, kur mum paaiskino, kad kiausidziu praeinamumas labai menkas todel galimybe viena IVF, apsidziaugem sakom pagaliau bus ir spekit ka nieko leliukas vistiek nenorejo pasilikt pilvelyje, pirmas IVF nesekmingas, snaigutes deja kad ir kokios stiprios irgi nenorejo pasilikt pas mane, nusivyliau, bet pamaniau nebeda juk tai tik pradzia meginsiu ir vel kai nusisluostysiu asaras 4u.gif Po kurio laiko planavau vizita pas gydytoja ir tada i galva sove mintis zinojau moteri kuri turi stebuklingas akis ir mato gerokai daugiau nei normalus zmones, Genute...parapsichologe Kaune, pazinojau mergina kuriai ji pasake kur bedos ieskoti ir po siu patarimu jos IVF buvo sekmingas, pamaniau gal ir man pasakys kas negerai kad net su IVF nepavyksta, uzsiregistravau, ji man israse homeopatijos vaistinej arbatos, zirniuku ir kelias leidziamas ampoles, sako gleivine netvarkoj ir patare bandyt naturaliai kelis menesius, na pamaniau nieko neprarasiu cia ar cia keli menesiai ax.gif Po bandymo nesusirgau galvojau veluoja, pas mane memes nelabai reguliarios,bet eme dideti krutine ir dar po keliu dienu neistveriau pasidariau testa 4u.gif Po penkiu metu jis buvo teigiamas, netikejau stebuklais, dabar jau tikiu, ju gyvenime buna vienas toks nutiko man nestuke.gif Siuo metu mum kiek daugiau nei 5 savaites truputuka teplioja todel guliu ir saugau savo maza angeliuka, tikiuosi si karta jis jau niekur nepabegs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltelė @ 2011 10 28, 11:31)

Buvo man taip kai kibimas buvo, daug vandens (ryte stikline sito su medum ir sauksteli alyvuogiu aliejaus), daug kivi ir dziovintos slyvos thumbup.gif

QUOTE(zaliuze @ 2011 10 28, 11:54)
Mergaites atejau pasidziaugti, nors dar ir pati negaliu patiketi smile.gif Istorija toms kurios netiki stebuklais smile.gif

Jezau Zaliuze - prisimenu tave gerai nu ir stebuklas - net siurpas eina per kuna wub.gif Sveikinu jusu seima wub.gif Man irgi kalbetoja su angelais pasake kad pavasari busiu nestuke.gif tai tikiu kad jos kazka tikrai mato smile.gif tik gydyma man taikys mokslinis daktaras thumbup.gif

Beje gal gali tiksliau pasakyti ka ji tau ten israse, nes pas mane vis su gleivine ne kokie reikalai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliuze @ 2011 10 28, 11:54)
Mergaites atejau pasidziaugti, nors dar ir pati negaliu patiketi smile.gif Istorija toms kurios netiki stebuklais smile.gif Ilgi penki metai laukimo ir pagaliau as  nestuke.gif Viskas prasidejo tuomet kai su vyru tarem taip ir nusprendem, kad jau norim mazylio, gaila bet nebuvo skirta patirti to dziaugsmo iskart, o gal ir negaila, nes kuo ilgiau lauki tuo labiau nori  smile.gif Bandem kantriai kol suvokem kad kazkas ne taip tada daktarai, laparaskopija, kol galiausiai atsidurem nevaisingumo klinikoj, kur mum paaiskino, kad kiausidziu praeinamumas labai menkas todel galimybe viena IVF, apsidziaugem sakom pagaliau bus ir spekit ka nieko leliukas vistiek nenorejo pasilikt pilvelyje, pirmas IVF nesekmingas, snaigutes deja kad ir kokios stiprios irgi nenorejo pasilikt pas mane, nusivyliau, bet pamaniau nebeda juk tai tik pradzia meginsiu ir vel kai nusisluostysiu asaras 4u.gif Po kurio laiko planavau vizita pas gydytoja ir tada i galva sove mintis zinojau moteri kuri turi stebuklingas akis ir mato gerokai daugiau nei normalus zmones, Genute...parapsichologe Kaune, pazinojau mergina kuriai ji pasake kur bedos ieskoti ir po siu patarimu jos IVF buvo sekmingas, pamaniau gal ir man pasakys kas negerai kad net su IVF nepavyksta, uzsiregistravau, ji man israse homeopatijos vaistinej arbatos, zirniuku ir kelias leidziamas ampoles, sako gleivine netvarkoj ir patare bandyt naturaliai kelis menesius, na pamaniau nieko neprarasiu cia ar cia keli menesiai ax.gif Po bandymo nesusirgau galvojau veluoja, pas mane memes nelabai reguliarios,bet eme dideti krutine ir dar po keliu dienu neistveriau pasidariau testa 4u.gif Po penkiu metu jis buvo teigiamas, netikejau stebuklais, dabar jau tikiu, ju gyvenime buna vienas toks nutiko man  nestuke.gif Siuo metu mum kiek daugiau nei 5 savaites truputuka teplioja todel guliu ir saugau savo maza angeliuka, tikiuosi si karta jis jau niekur nepabegs 4u.gif

Vau, kaip saunu. Sveikinu 4u.gif 4u.gif Dziaugiuosi uz Jus. Taip, stebuklai buna ir mus visas aplankys. Aciu, kad pasidalinai, tokios zinios mus ikvepia.
Atsakyti
[quote=dangutex,2011 10 28, 09:36]

As siandien geriau, gerkle dar skauda ir kairi sona pradejo durti, bet kazkokia rami esu. Matyt ruosiuosi dvaseles priemimui.

Kurioj vietoj skauda? g.gif Man vakar skaudejo...
Atsakyti