QUOTE(Kitty3 @ 2011 10 27, 23:50)
Pries punkcija mate 7 folius, taciau ispunktavo 12 . Is ju 8 apsivaisino - stebesime kas vyks toliau
Puikus rezultatai, siandien suzinosim kaip dalinasi
QUOTE(taja78 @ 2011 10 28, 00:25)
Kitty3 -sekmes!!!
Meginos,o kaip su tamperatura?Kada ja matuot reiktu?As,manau,kad ryte,dar lovoj begulint?Po pazastim,ar ten... Kiek as daug visko nezinau!!!!!
Meginos,o kaip su tamperatura?Kada ja matuot reiktu?As,manau,kad ryte,dar lovoj begulint?Po pazastim,ar ten... Kiek as daug visko nezinau!!!!!
BT Temperatura tikrai pakyla po ovuliacijos ir po isodinimo, as pamatuodavau jau nuo kokios 7-8dpi nes pries mmm ji nukrenta. O matuoti tikslingiausia ten Ir dar ji tikslinga tik tuo atveju jei kelis ciklus esi pasekus savo BT, nes jis buna skirtinga ir svarbiausia ir jos pakilimas keliom padalom nuo priesovuliacines. Vienoms ji gali buti virs 37 kitoms, kuriu zemesnes pries ovuliacine ir 36.8 gali buti labai geras zenklas
QUOTE(Warwara @ 2011 10 28, 09:42)
Atiloja
Mane siandien i mirstanciu sarasa...
Taip nenorejau gerti vaistu nuo galvos skausmo, bet visa nakti skaudejo, ryte net pikinti pradejo, mirksejimas - kosmaras! Neistveriau, isgeriau tablete. Dabar kaip durna bijosiu, kad tai pakenks stimuliacijai Kaip man bloga, net apsiverkiau, kai mama ryte atejo (nu aisku, kad dar paverksi, jei ne mamai, nors jinai taip retai mato mano asaras, kad bijo ju labai).
Mane siandien i mirstanciu sarasa...
Taip nenorejau gerti vaistu nuo galvos skausmo, bet visa nakti skaudejo, ryte net pikinti pradejo, mirksejimas - kosmaras! Neistveriau, isgeriau tablete. Dabar kaip durna bijosiu, kad tai pakenks stimuliacijai Kaip man bloga, net apsiverkiau, kai mama ryte atejo (nu aisku, kad dar paverksi, jei ne mamai, nors jinai taip retai mato mano asaras, kad bijo ju labai).
Vadinasi siandien ne Warwaros triedaliojimu diena Mazute kaip tu galejai pakenkti stimuliacijai jei dar ne pirmo durio nepadarei Ir apskritai manau kad asaros tiesiog spaudimo nuslugimas, po visus cistu tau leido startuoti, tai tikrai jaudinanti naujiena o ir blokuojantys atsimink yra hormonai, kurie tave labai veikia Nuverkei posma ir i kova
Egk gal jau atskaymus is graikijos gavai? jei taip tai greitai uzsibukinsiu pas atiloja paskiedalioti kodel as ne