Įkraunama...
Įkraunama...

IVF ...čia pildosi svajonės!

QUOTE(PerKūnas @ 2011 10 27, 22:15)
Va va...man šiandien toks įtarimas kilo, ar kartais vaistukai neveikia "cementuojančiai". O kreonas - čia kas?

fermentas 4u.gif tinka ir nestuke.gif , todel tinka ir mums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 10 27, 17:55)
Zemyna,noriu tokio sniego.Atsisesciau kur ir sedeciau (kol apsnigtu hihihi.gif ) ....
Pasiilgau ziemos,tos tikros tokios,ne su trim snaigem.

As irgi noreciau...
Atsakyti
QUOTE(angeliukkkeee @ 2011 10 27, 22:27)
Sveikos.Nepaklausiau gydytojo, ar kazin reikia nutraukti biciu duonele vartoti ir kitus vitaminus-C, foli pradejus stimuliacija?
Dar klausimas, lyg kazkada diskutavot-kokius produktus geriau vartoti stimuliuojantis bei laukiamajam laikotarpyje?  mirksiukas.gif

Folio tikrai nereikia nutraukti, ji reikia vartoti ir kai laukiesi ax.gif Manau, ir visi kiti vitaminai stimuliacijai nepakenks mirksiukas.gif

Papildyta:
PerKunas, aciu uz palinkejima ax.gif Laukiu nesulaukiu... o dar gydytoja tokiu dziugiu ziniu pranese wub.gif Kad tik viskas taip sklandziai vyktu ir toliau blush2.gif
Atsakyti
Nu ir prirašėt, tik nebūk pusdienį lotuliukas.gif
QUOTE(Citas @ 2011 10 27, 11:50)

Egk as irgi gavau Kol kas suzaveta as jais, dabar tegil tik laisko graikija nepameta. O tu viena testa daraisi ar visus tris?? As uzklausiau kainos uz visus tris tai - 270 euru (daugoka, nu bet ka darysi Gorgis liepe) Ir dar parase viuss savo banko duomenis kad galeciau sumoketi elektroniu banku

Aš prašiau tik chlamidijos. Būk gerutė, parašyk kokius tu dar prašei, gal ir man parašyti ir visų paprašyti?

QUOTE(Viltelė @ 2011 10 27, 14:13)
Jungiuosi i jusu buri. Galite ir mane i saraseli itraukti. Vakar pas mane pilvelyje apsigyveno 3 embrioniukai. Dabar belieka tik laukimas.

Ramaus laukimo 4u.gif

QUOTE(RositaK @ 2011 10 27, 14:24)
ale ot spejot uzmatyt, vos tik ikele i parasa Atijola  niekur nepasislepsi 
aha, zinau siai dienai i pasimatyma eisiu tik su HcG-dvi snaigutes (silpnokas, po 5lasteles tik) jau pasiemem cool.gif nepaliaujamas nerimas laukimo metu, nes tai paskutinis musu bandymas.

Slapukė biggrin.gif Iš visos širdies linkiu sėkmės 4u.gif Kuri čia DPĮ dabar?

QUOTE(Citas @ 2011 10 27, 14:32)
RositaK - as varazysiu, melsiuos ir kumscius laikysiu, kad tik si karta iskeliautum pas  nestuke.gif  Nepykit kurios bandot pirma karta, tiesiog Rosita nusipelne is cia buti ant ranku isnesta pagarbiai ir pasodinta i  nestuke.gif  skyrelio kresla 

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Kitty3 @ 2011 10 27, 15:41)
Esu po punkcijos, o sestadieni turbut jau laukia susitikimas su zirniukais  Esu labai laiminga ir laukiu nesulaukiu pasimatymo  Kaip smagu, kad musu cia tiek daug - ir visos tokios pilnos teigiamu emociju -  net ir tos, kurioms vis kazkas sutrukdo stot prie Starto linijos - jus visos vertos aukso medaliu ir Super mamyciu apdovanojimu
Daug kam gyvenime reiketu is jusu tokiu uzsispyreliu pasimokyti

Džiugaus susitikimo 4u.gif

QUOTE(taja78 @ 2011 10 27, 15:49)
Siandien siaubingai skauda sona kairiji,bet ne pilvo apacioj,o ant klubo.Kazi,cia pozymis,ar ne Daugiau jokiu pozymiu 
aciu,kad laikot kumstukus uz mane  as irgi uz visas laikau
Tanga ,apciaudyk mane,a.... blink.gif

Požymis 4u.gif Ir sakyčiau geras 4u.gif

QUOTE(Neringasha @ 2011 10 27, 16:22)
Sveikos merginos, as labiau paskaitinejus negu rasau...taciau seku visas jusu naujienas. Visoms, kas laukia sekmes, Taja78, RositaK, o kad kazkiek paivairint, snd nuleidau krauja, mano HCG 11DPI- virs 400. 1IVF sekmingas!

Sveikinu 4u.gif Prisimenu tave iš IUI skyrelio

QUOTE(Warwara @ 2011 10 27, 17:17)

Aha, Warwara prasosi i spalio hebra  Warwara pradeda stimuliacija, ne siandien, o rytoj, bet gi pradeda  thumbup.gif 

Su startu 4u.gif

QUOTE(J01 @ 2011 10 27, 20:33)
Labas vakaras, mergaites  4u.gif
kita cikla planuojam startuoti  blush2.gif

O tave su planuojamu startu 4u.gif
Atsakyti
Egk - man gorgis pabreze kad pasidaryciau Chlamydia, Ureaplasma ir Mycoplasma (cia angliski pavadinimai, bet panasiai ir lietuviskai rasosi). Kiek skaiciau vienas testas 90 euru, tai logiska kad jie man parase kad man kainuos 270 euru. Palyginus su gorgy tai pigiau daug nes jei per ji daryciau tai berods vienas apie 200 svaru kainuotu.

Kitty - ar jau zinai kaip maziukai apsivaisino? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 10 27, 23:28)
Egk - man gorgis pabreze kad pasidaryciau Chlamydia, Ureaplasma ir Mycoplasma (cia angliski pavadinimai, bet panasiai ir lietuviskai rasosi). Kiek skaiciau vienas testas 90 euru, tai logiska kad jie man parase kad man kainuos 270 euru. Palyginus su gorgy tai pigiau daug nes jei per ji daryciau tai berods vienas apie 200 svaru kainuotu.

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 10 27, 23:28)

Kitty - ar jau zinai kaip maziukai apsivaisino?  wub.gif

Pries punkcija mate 7 folius, taciau ispunktavo 12 rolleyes.gif . Is ju 8 apsivaisino - stebesime kas vyks toliau ax.gif
Kantrybes tau laukiant atsakymu 4u.gif
Atsakyti
Kitty3 -sekmes!!!

Meginos,o kaip su tamperatura?Kada ja matuot reiktu?As,manau,kad ryte,dar lovoj begulint?Po pazastim,ar ten... blush2.gif Kiek as daug visko nezinau!!!!! doh.gif

Labanaktis ! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(taja78 @ 2011 10 28, 00:25)
Kitty3 -sekmes!!!

Meginos,o kaip su tamperatura?Kada ja matuot reiktu?As,manau,kad ryte,dar lovoj begulint?Po pazastim,ar ten... blush2.gif Kiek as daug visko nezinau!!!!! doh.gif

Labanaktis !  4u.gif  4u.gif

Po įsodinimo ji visada pakilusi, nemanau, kad tikslinga matuotis 4u.gif
Atsakyti
Labas rytelis smile.gif
Ziuriu vakar daug priplepejot smile.gif o siandien kazkaip tylu
Turiu klausimeli. Kai isodina snaigutes ar reikia gerti tiek pat daug vandens kaip ir po svieziu sodinimo? blush2.gif

Warwara su pirmu duriu 4u.gif

Spaudziu uz visas kumstukus ir linkiu ramybes ir DIDELES SEKMES 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
Atiloja
Mane siandien i mirstanciu sarasa...
Taip nenorejau gerti vaistu nuo galvos skausmo, bet visa nakti skaudejo, ryte net pikinti pradejo, mirksejimas - kosmaras! Neistveriau, isgeriau tablete. Dabar kaip durna bijosiu, kad tai pakenks stimuliacijai doh.gif doh.gif doh.gif Kaip man bloga, net apsiverkiau, kai mama ryte atejo (nu aisku, kad dar paverksi, jei ne mamai, nors jinai taip retai mato mano asaras, kad bijo ju labai).
Atsakyti
Warwara, cia Tau 4u.gif , nebijok, nepakenksi niekam, jeigu turi galimybe, eik pamiegoti. 4u.gif
Atsakyti