Nu ir prirašėt, tik nebūk pusdienį
QUOTE(Citas @ 2011 10 27, 11:50)
Egk as irgi gavau Kol kas suzaveta as jais, dabar tegil tik laisko graikija nepameta. O tu viena testa daraisi ar visus tris?? As uzklausiau kainos uz visus tris tai - 270 euru (daugoka, nu bet ka darysi Gorgis liepe) Ir dar parase viuss savo banko duomenis kad galeciau sumoketi elektroniu banku
Aš prašiau tik chlamidijos. Būk gerutė, parašyk kokius tu dar prašei, gal ir man parašyti ir visų paprašyti?
QUOTE(Viltelė @ 2011 10 27, 14:13)
Jungiuosi i jusu buri. Galite ir mane i saraseli itraukti. Vakar pas mane pilvelyje apsigyveno 3 embrioniukai. Dabar belieka tik laukimas.
Ramaus laukimo
QUOTE(RositaK @ 2011 10 27, 14:24)
ale ot spejot uzmatyt, vos tik ikele i parasa Atijola niekur nepasislepsi
aha, zinau siai dienai i pasimatyma eisiu tik su HcG-dvi snaigutes (silpnokas, po 5lasteles tik) jau pasiemem
nepaliaujamas nerimas laukimo metu, nes tai paskutinis musu bandymas.
Slapukė
Iš visos širdies linkiu sėkmės
Kuri čia DPĮ dabar?
QUOTE(Citas @ 2011 10 27, 14:32)
RositaK - as varazysiu, melsiuos ir kumscius laikysiu, kad tik si karta iskeliautum pas
Nepykit kurios bandot pirma karta, tiesiog Rosita nusipelne is cia buti ant ranku isnesta pagarbiai ir pasodinta i
skyrelio kresla
QUOTE(Kitty3 @ 2011 10 27, 15:41)
Esu po punkcijos, o sestadieni turbut jau laukia susitikimas su zirniukais Esu labai laiminga ir laukiu nesulaukiu pasimatymo Kaip smagu, kad musu cia tiek daug - ir visos tokios pilnos teigiamu emociju - net ir tos, kurioms vis kazkas sutrukdo stot prie Starto linijos - jus visos vertos aukso medaliu ir Super mamyciu apdovanojimu
Daug kam gyvenime reiketu is jusu tokiu uzsispyreliu pasimokyti
Džiugaus susitikimo
QUOTE(taja78 @ 2011 10 27, 15:49)
Siandien siaubingai skauda sona kairiji,bet ne pilvo apacioj,o ant klubo.Kazi,cia pozymis,ar ne Daugiau jokiu pozymiu
aciu,kad laikot kumstukus uz mane as irgi uz visas laikau
Tanga ,apciaudyk mane,a....
Požymis
Ir sakyčiau geras
QUOTE(Neringasha @ 2011 10 27, 16:22)
Sveikos merginos, as labiau paskaitinejus negu rasau...taciau seku visas jusu naujienas. Visoms, kas laukia sekmes, Taja78, RositaK, o kad kazkiek paivairint, snd nuleidau krauja, mano HCG 11DPI- virs 400. 1IVF sekmingas!
Sveikinu
Prisimenu tave iš IUI skyrelio
QUOTE(Warwara @ 2011 10 27, 17:17)
Aha, Warwara prasosi i spalio hebra Warwara pradeda stimuliacija, ne siandien, o rytoj, bet gi pradeda
Su startu
QUOTE(J01 @ 2011 10 27, 20:33)
Labas vakaras, mergaites
kita cikla planuojam startuoti
O tave su planuojamu startu