Įkraunama...
Įkraunama...

IVF ...čia pildosi svajonės!

Warwara, taip pas S.tikiuosi uzkrata paleidau rolleyes.gif as zinojau, jei tie embrionai turi bent laseli mano geno, tai jie tikrai nepasiduos ir isitvirtins....vadinau juos sikniukais unsure.gif dabar nerimas tik del kiekio...bet sirdis sako kad du ten sikniukai raitosi.... tongue.gif
Atsakyti
Neringasha
Aciu tau, tikrai nuotaika ir upa pakelei wub.gif wub.gif wub.gif
Sekmes tau didelios!!!!
Lauksim plakanciu sirdeliu! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Zemyna, Atiloja ir kitos kas tik norit, drebiu toki dyyyydeli slapia lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Nu gerai, baigiu jau slykstaut, pakalbesiu dabar su jumis rimtai biggrin.gif

Warwariuk, sveikinu su startu 4u.gif

Atiloja, o tu pas O.K . ?

Rosita, man juokas visuomet budavo isprotejimo pozymis, bet sako, kad veikia teigiamai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 10 27, 17:55)
Man tiek pat dienu buvo kai ji sake daryti,aisku yra rizika,kad per anksti ir neparodys.Dariau 10-ies jautrumo juostele ir dar 25-ies Biocard HCG is seimos vaistines.Abu jau rode gal 5dpi(7 hcg buvo),o 6dpi kraujas parode 16.

Man Bykova dare hcg taip pat 6 dpi, bet parode 0. Jau viskas, nebetikejau ne trupucio, kad pavyko, bet jos tyrimas klydo!!! Po keliu dienu pakartojau hcg, tada ir parode tikrus skaiciukus nestuke.gif
Todel man keista, kad ji vistiek liepia darytis taip anksti hcg g.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 10 27, 19:15)
Zemyna, Atiloja ir kitos kas tik norit, drebiu toki dyyyydeli slapia  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Atiloja, o tu pas O.K . ?

ai, tai va kas mane prie zemes priplojo? biggrin.gif
nea, as si karta LV 4u.gif bet man O.K. patiko, todel ir prisimenu geru zodziu 4u.gif

Atsakyti
Beta, Aciu. ax.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras, mergaites 4u.gif

kita cikla planuojam startuoti blush2.gif
Atsakyti
Ale siandien matau kaip uzsuktos snekat - atrodo taip trumpai atsitraukiau ir nauji 4 puslapiai doh.gif Jauciasi kad spalinukiu cia futobolo komanda su daug keitimu doh.gif

Warwara - thumbup.gif tai vis tik spejai i spalinukiu buri thumbup.gif pradedu isankstini palikyma 4u.gif

Dangutex - jau ne daug liko tau triedalioti, diena baigiasi biggrin.gif man viduriai buvo nezmoniskai uzkieteje per 3 IVF kai buvo kibimas ir HCG buvo 13.
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 10 27, 20:45)
Ale siandien matau kaip uzsuktos snekat - atrodo taip trumpai atsitraukiau ir nauji 4 puslapiai  doh.gif  Jauciasi kad spalinukiu cia futobolo komanda su daug keitimu doh.gif

tai zinai, su tokia komanda... biggrin.gif bet ir pernai spali irgi labai daug startuojanciu buvo, matyt toks menuo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 27, 18:29)
Beta, Aciu.  ax.gif  wub.gif  4u.gif

Zemyna,noriu tokio sniego.Atsisesciau kur ir sedeciau (kol apsnigtu hihihi.gif ) ....
Pasiilgau ziemos,tos tikros tokios,ne su trim snaigem.
Atsakyti
Sveikos,

Na ir šnekorkos thumbup.gif

QUOTE(Viltelė @ 2011 10 27, 13:13)
Vakar pas mane pilvelyje apsigyveno 3 embrioniukai.

Ramaus ir teigiamo laukimo smile.gif

QUOTE(RositaK @ 2011 10 27, 13:24)
nepaliaujamas nerimas laukimo metu, nes tai paskutinis musu bandymas.

net nežinau ką ir pasakyti...labai linkiu Dievo malonės...šitiek merginų meldžias už tave...ir visos tiki, kad jų maldos bus išklausytos.

QUOTE(Kitty3 @ 2011 10 27, 14:41)
Esu po punkcijos, o sestadieni turbut jau laukia susitikimas su zirniukais ax.gif 

Smagau pasimatymo ir gražių skaičių.

QUOTE(Beta1 @ 2011 10 27, 15:21)
Gal ir kiek keistokai atrodom  biggrin.gif  Viena prasosi, kad apspjautu, kita drebia negailedama, o ta prasosi dar  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Dar pridet rytu filosofijas apie dvasias ir niekam jau nekils klausimu ar cia renkasi sveiko proto moteriskes  biggrin.gif

sekta, ne kitaip..nes dar ir visokiais trumpiniais kalba... biggrin.gif

QUOTE(Neringasha @ 2011 10 27, 15:22)
1IVF sekmingas!

Sveikinimai dideli. Gražių nėštumo mėnesių.

QUOTE(Warwara @ 2011 10 27, 16:17)
Aha, Warwara prasosi i spalio hebra  ax.gif  Warwara pradeda stimuliacija, ne siandien, o rytoj, bet gi pradeda  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Tai gi ilgai lauksit spalio statistikos  doh.gif

Derlingos ir vaisingos stimuliacijos Warwarai smile.gif

QUOTE(ramushka @ 2011 10 27, 16:44)
As tai cia va tyrimu prisidariau ir stai viskas man taip susivarte, kad vizita atsaukiau( kurio laukiau net du menesius) ir planus nukeliau metams .

Žiūrėk, kad per metus kokie du ar trys nesusiburti ant to debesies laukti, kada galės pradžiuginti jūsų šeimyną.

QUOTE(Atiloja @ 2011 10 27, 17:37)
Bet man ta pati problema, ir jinai atsirado nuo tada, kai pradejau leistis gonali doh.gif tai as atsimenu dar is pirmo IVF'o kai O.K. liepe vartoti kreona, tai vat ir pavartoju ji, kai tik sunku pradeda darytis  4u.gif

Va va...man šiandien toks įtarimas kilo, ar kartais vaistukai neveikia "cementuojančiai". O kreonas - čia kas?
Atsakyti
Sveikos.Nepaklausiau gydytojo, ar kazin reikia nutraukti biciu duonele vartoti ir kitus vitaminus-C, foli pradejus stimuliacija?
Dar klausimas, lyg kazkada diskutavot-kokius produktus geriau vartoti stimuliuojantis bei laukiamajam laikotarpyje? mirksiukas.gif
Atsakyti