Įkraunama...
Įkraunama...

IVF ...čia pildosi svajonės!

RositaK
Kaip bebutu, juokas visada gerai!
Atsakyti
RositaK, pazistama savijauta, bet tu lebaik, lebauk, geriau nei surugusiai sedeti. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 27 spalio 2011 - 16:56
[quote=RositaK,2011 10 27, 15:00]
ech wub.gif ka kelis-vaikus? isodino du, bet jie silpnokis, ti po 5lasteles...

wub.gif Svarbu ne ugis,o smugis!!! biggrin.gif 4u.gif
Jie bus patys stipriausi!!!! wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(taja78 @ 2011 10 27, 16:16)
Drebtelk is sirdies!!!! thumbup.gif
Tai,kad dar nedaug....Kaip jus cia skaiciuojat  g.gif ,jei penktadieni pasiemiau,tai gal,sakau,pirmadieni but neblogai  g.gif
As buvau pasiruosus nieko nedaryt ir laukt skambucio kita penkt.is ligonines  g.gif
Gundot jus mane,oi gundot  cool.gif  wub.gif

Isivaizduojat, o man Bykova liepe sugadinti testuka jau 31 diena, bus tik 6 dpi. Sake paimti pati jautriausia (beje gal zinote koks pats jautriausias) ir jei nors kiek vaiduokliukas pasirodys vaziuoti pas ja LIT susileisti
Atsakyti
ramushka linkiu kuo greiciau viska sutvarkyti, kad tyrimai butu superiniai ir startas idealus, aisku su nuostabiu rezultatu! thumbup.gif

dangutex
o 6 dpi nebus dar ovitrelio likuciai kokie? Gal geriau krauja nuleisti, ka? Jei reikia LIT leistis.
Atsakyti
QUOTE(Neringasha @ 2011 10 27, 16:22)
Sveikos merginos, as labiau paskaitinejus negu rasau...taciau seku visas jusu naujienas. Visoms, kas laukia sekmes, Taja78, RositaK, o kad kazkiek paivairint, snd nuleidau krauja, mano HCG 11DPI- virs 400. 1IVF sekmingas!

Sveikinu sripriai stipriai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dangutex @ 2011 10 27, 15:48)
Isivaizduojat, o man Bykova liepe sugadinti testuka jau 31 diena, bus tik 6 dpi. Sake paimti pati jautriausia (beje gal zinote koks pats jautriausias) ir jei nors kiek vaiduokliukas pasirodys vaziuoti pas ja LIT susileisti

Man tiek pat dienu buvo kai ji sake daryti,aisku yra rizika,kad per anksti ir neparodys.Dariau 10-ies jautrumo juostele ir dar 25-ies Biocard HCG is seimos vaistines.Abu jau rode gal 5dpi(7 hcg buvo),o 6dpi kraujas parode 16.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 10 27, 17:55)
Man tiek pat dienu buvo kai ji sake daryti,aisku yra rizika,kad per anksti ir neparodys.Dariau 10-ies jautrumo juostele ir dar 25-ies Biocard HCG is seimos vaistines.Abu jau rode gal 5dpi(7 hcg buvo),o 6dpi kraujas parode 16.

O as galvojau Bykova blefuoja ir labai svarsciau, ar rizikuoti. Bet matyt reiks bandyti.
Papildyta:
QUOTE(RositaK @ 2011 10 27, 17:00)
ech  wub.gif ka kelis-vaikus? isodino du, bet jie silpnokis, ti po 5lasteles...

o tai visos  nestuke.gif negalit cia spjauti kolektyviai, kad ezeras pritvinktu, o tai kiekviena kai pradesim cia prasytis seiliu, tai galit issauseti  biggrin.gif  4u.gif

Rosita, man gydytoja kazkada pasakojo, kad tris po 5 lasteles isodino ir visi trys isikabino, todel tikrai bus ir Taviskiai labai stipriai isitvere.
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 10 27, 17:17)
Aha, Warwara prasosi i spalio hebra  ax.gif  Warwara pradeda stimuliacija, ne siandien, o rytoj, bet gi pradeda  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Tai gi ilgai lauksit spalio statistikos  doh.gif

sveikinu 4u.gif sarasai sutvarkyti biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(Tanga @ 2011 10 27, 17:23)
Mielai, mergyte, bet kad pati esu kol kas nežinioje. Nejaučiu jokių požymių ir svarstau, ar nepakartoti kraujo tyrimo. Neramu kažkaip, nežinau kaip išlaukti iki kito penktadienio  blush2.gif Žinau, galvojat, na ko jinai dar nori, pamatė gražų skaičiuką ir tegul sau džiaugiasi. Tas momentas išties buvo džiaugsmingas, bet kol nesu tikra, ar mažuliukai saugiai ten įsitaisę, negaliu nusiraminti.
Papildyta:
Aš sąžiningai porą dienų patinginiavau, kadangi šiuo metu nedirbu, galėjau sau tą leisti. Tik nežinau, ar tai tikrai padėjo.

na tai pakartok ir jau spjauk tu mums cia visoms, kad mums nuo tu virusu maza nepasirodytu biggrin.gif
QUOTE(ramushka @ 2011 10 27, 17:44)

kaip gi musu skyrelio gyventojos? Atiloja ar ko nepraleidau? ziuriu paraselio virsuje kada i apacia kelsis.
As tai cia va tyrimu prisidariau ir stai viskas man taip susivarte, kad vizita atsaukiau( kurio laukiau net du menesius) ir planus nukeliau metams . Tikiuosi mano zvaigzdinukas vis dar tupes ant debeselio krasto ir lauks kada ji pasikviesiu.
Na o skyreli vis lankysiu ir geru emociju ieskosiu, jos man neleidzia nuleisti ranku ir tiketi sekme.  4u.gif

kolkas is paraselio dar niekas nepersikrauste, tik tas spalis vis dideja dideja smile.gif
O tau kuo greiciau viska susitvarkyti ir kad nebeprireiktu IVF 4u.gif
QUOTE(dangutex @ 2011 10 27, 17:48)

vat kaip tik norejau pasakyti, kad Keberiokst irgi anksti dare, bet jinai tau viska paaiskino. Laikiam tavo teigiamo testuko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dangutex @ 2011 10 27, 18:07)
Rosita, man gydytoja kazkada pasakojo, kad tris po 5 lasteles isodino ir visi trys isikabino, todel tikrai bus ir Taviskiai labai stipriai isitvere.

ojej, nejau?! aciu uz vilti wub.gif

kas liecia Bykova, tai man per 4IVf ji irgi liepe pasidaryti 6dpi HCG-rode 1, tada sake kartoti kita diena, nes tipo da gali nerodyti, tai 7dpi parode <1. Nezinau, su NT as nezaisciau, o tik su HCg

pliuske, kodel net metams atidedat-ar kas blogai su tyrimais? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 27 spalio 2011 - 17:15
Kadangi mano siandien trydaliojimo diena, galima as dar patrydaliosiu.
Niekada problemu neturejau su isejimu i tualeta. Pries isleisdami, kazkas klinikoje pasake, kad kiekviena diena iseiciau i tualeta. Ir atsitik tu man taip (jau matyt psichologija streikuoja) siandien kaip tik uzstrigau pusiaukeleje ir reikejo pasistengti. Tai dabar panikoje - pilvo apacia pradejo mausti, atsiprasineju leliuku, kad juos sujudinau ir tryyyyydaaaliooojuuu.
Atsakyti
QUOTE(dangutex @ 2011 10 27, 18:20)
Kadangi mano siandien trydaliojimo diena, galima as dar patrydaliosiu.
Niekada problemu neturejau su isejimu i tualeta. Pries isleisdami, kazkas klinikoje pasake, kad kiekviena diena iseiciau i tualeta. Ir atsitik tu man taip (jau matyt psichologija streikuoja) siandien kaip tik uzstrigau pusiaukeleje ir reikejo pasistengti. Tai dabar panikoje - pilvo apacia pradejo mausti, atsiprasineju leliuku, kad juos sujudinau ir tryyyyydaaaliooojuuu.

nu kadangi siandien tau trydaliojimu diena, tai atleistina biggrin.gif
Bet man ta pati problema, ir jinai atsirado nuo tada, kai pradejau leistis gonali doh.gif tai as atsimenu dar is pirmo IVF'o kai O.K. liepe vartoti kreona, tai vat ir pavartoju ji, kai tik sunku pradeda darytis 4u.gif
Atsakyti