Įkraunama...
Įkraunama...

IVF ...čia pildosi svajonės!

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 27, 16:53)
RositaK, zinok toki palaikyma turi...  wub.gif  4u.gif Tiesa, kelis?  wub.gif  4u.gif

ech wub.gif ka kelis-vaikus? isodino du, bet jie silpnokis, ti po 5lasteles...

o tai visos nestuke.gif negalit cia spjauti kolektyviai, kad ezeras pritvinktu, o tai kiekviena kai pradesim cia prasytis seiliu, tai galit issauseti biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitty3 @ 2011 10 27, 16:56)
Ir man atrodo, kad nera normalu visiskai save izoliuoti nuo iprastos veiklos, nes pastojusios moterys gi pradzioje niekaip neriboja saves, nes apie zirniuka pilvelyje dar nieko ir nezino g.gif  Tik tiek, kad musu atvejai kitokie, gal but musu saulytems lengviau i pataliuka isirausti, kai mamytes ramiau gyvena, daugiau ilsisi ir pas  ax.gif Na, dar bandysiu su gydytoja viska aptarti blush2.gif  Aciu jums, kad pasidalinate savo patirtimi 4u.gif Pagalbos linija - visa para thumbup.gif
Atiloja, as viska surasysiu po isodinimo, jei zirniukai dalinsis, nes dabar esu tik po punkcijos ax.gif

ok, lauksiu 4u.gif ir zinoma, tegul jie graziai poruojasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringasha @ 2011 10 27, 16:22)
Sveikos merginos, as labiau paskaitinejus negu rasau...taciau seku visas jusu naujienas. Visoms, kas laukia sekmes, Taja78, RositaK, o kad kazkiek paivairint, snd nuleidau krauja, mano HCG 11DPI- virs 400. 1IVF sekmingas!

Wow wub.gif Dvynukai garantuoti wub.gif

Nu panos duodat bajeriu cia besispjaudydamos lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 10 27, 17:00)
o tai visos  nestuke.gif negalit cia spjauti kolektyviai, kad ezeras pritvinktu, o tai kiekviena kai pradesim cia prasytis seiliu, tai galit issauseti  biggrin.gif  4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringasha @ 2011 10 27, 16:44)
Aciu mergaites, tikiuosi kad ne trys  rolleyes.gif  Visoms didziauses sekmes

Sveikinu bigsmile.gif grazus skaiciukai nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
Neringasha
O! Tu ne pas S? Nes skambino jai mergyna, kuriai dideli skaiciukai ir trynukai buvo isodinti! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif O mane kaip tik apziuredavo ta momenta, tai nutariau kad geras zenkalas man! thumbup.gif
Sveikinu!!!!!!!!

Žemyna_mėlynakė
Tai Warwara gal spes su spalio chebra

Aha, Warwara prasosi i spalio hebra ax.gif Warwara pradeda stimuliacija, ne siandien, o rytoj, bet gi pradeda thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Tai gi ilgai lauksit spalio statistikos doh.gif

RositaK stiprybes tavo vaikuciams, linkiu kad jie tavyje isitvirtinu kuo stipriausiai!!!! wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Warwara: 27 spalio 2011 - 16:21
QUOTE(taja78 @ 2011 10 27, 15:49)
Tanga ,apciaudyk mane,a.... blink.gif

Mielai, mergyte, bet kad pati esu kol kas nežinioje. Nejaučiu jokių požymių ir svarstau, ar nepakartoti kraujo tyrimo. Neramu kažkaip, nežinau kaip išlaukti iki kito penktadienio blush2.gif Žinau, galvojat, na ko jinai dar nori, pamatė gražų skaičiuką ir tegul sau džiaugiasi. Tas momentas išties buvo džiaugsmingas, bet kol nesu tikra, ar mažuliukai saugiai ten įsitaisę, negaliu nusiraminti.
Papildyta:
QUOTE(Kitty3 @ 2011 10 27, 16:00)
  Tiesa, mergaites, skaiciau kad jus po isodinimo gulinejat, stangiates nevairuot ir pan. Ar tikrai to daryti nepatartina ir isvis kaip geriau elgtis, kai zirniukai jau patalely? ax.gif Papasakokit, kaip kuri elgiates, nes skauda sirdele, kad man nuo darbu pabegti nepavyks  schmoll.gif

Aš sąžiningai porą dienų patinginiavau, kadangi šiuo metu nedirbu, galėjau sau tą leisti. Tik nežinau, ar tai tikrai padėjo.
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 10 27, 17:00)
ech  wub.gif ka kelis-vaikus? isodino du, bet jie silpnokis, ti po 5lasteles...

o tai visos  nestuke.gif negalit cia spjauti kolektyviai, kad ezeras pritvinktu, o tai kiekviena kai pradesim cia prasytis seiliu, tai galit issauseti  biggrin.gif  4u.gif

Na jau zinokit, tikrai mergaites - is sono gerai cia atrdom biggrin.gif Pamenu, kai pries kelis metus pradejau skaitineti jusu forumus, nesupratau ar cia juoktis, ar pirsta prie smilkinio pasukineti - kas su jumis darosi lotuliukas.gif Teko perskaityti kokias 3 temas, kol supratau apie ka jus ir kokiu tikslu lotuliukas.gif Saunuoles, svarbiausia viena kita suprantat thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringasha @ 2011 10 27, 16:22)
Sveikos merginos, as labiau paskaitinejus negu rasau...taciau seku visas jusu naujienas. Visoms, kas laukia sekmes, Taja78, RositaK, o kad kazkiek paivairint, snd nuleidau krauja, mano HCG 11DPI- virs 400. 1IVF sekmingas!

thumbup.gif Sveikinu!
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 10 27, 13:00)
ech  wub.gif ka kelis-vaikus? isodino du, bet jie silpnokis, ti po 5lasteles...

Tu ju nenuvertink, o tai kai des, maza nepasirodys. biggrin.gif wub.gif 4u.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
QUOTE(Warwara @ 2011 10 27, 13:17)
Aha, Warwara prasosi i spalio hebra  ax.gif  Warwara pradeda stimuliacija, ne siandien, o rytoj, bet gi pradeda  thumbup.gif  :
Tai gi ilgai lauksit spalio statistikos  doh.gif

Mirtis alyvose, kaip faina tau bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif , nu dabar brangioji, zinok lauksiu, kad paskui save uz ausu mane issitemptum. thumbup.gif wub.gif

Pasaka siandien diena, naujienos geros, thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 27, 17:34)
Tu ju nenuvertink, o tai kai des, maza nepasirodys.  biggrin.gif  wub.gif  4u.gif

tai as nieko kito is ju nebesitikiu-tegu tik rodo ka moka ir sugeba thumbup.gif ragais, nagais, dantim ir kuo tik turi wub.gif
jei rimtai, tai tokia durna nuotaika, matyt tas isteriskas juokas ne pries gera...paskutinis pasispardymas, tai lėbauju mastau.gif umn.gif

Warwara, puiku 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 27 spalio 2011 - 16:42
Neringasha 4u.gif 4u.gif 4u.gif kokie kerintys skaiciukai bigsmile.gif ,
kaip gi musu skyrelio gyventojos? Atiloja ar ko nepraleidau? ziuriu paraselio virsuje kada i apacia kelsis.
As tai cia va tyrimu prisidariau ir stai viskas man taip susivarte, kad vizita atsaukiau( kurio laukiau net du menesius) ir planus nukeliau metams . Tikiuosi mano zvaigzdinukas vis dar tupes ant debeselio krasto ir lauks kada ji pasikviesiu.
Na o skyreli vis lankysiu ir geru emociju ieskosiu, jos man neleidzia nuleisti ranku ir tiketi sekme. 4u.gif
Atsakyti