Įkraunama...
Įkraunama...

IVF ...čia pildosi svajonės!

QUOTE(Beta1 @ 2011 10 27, 16:21)
8 dpi jei neklystu  g.gif  Nu as tokiu metu jau pradejau zaisti su testais  rolleyes.gif  bet tai cia as, tokia pusiau savizude/mazochiste  biggrin.gif

oi, ne ne,tajai siandien 6dpi-as pagal ja savo skaiciuoju biggrin.gif taja man buvo snaigiuku kelrode zvaigzde wub.gif

Zemyna, a tai ko saraselyje tuomet taves nera g.gif ir aciu wub.gif wub.gif
svenciausias dangau, kad taip visi jusu linkejimai ir teigiamos mintys nueitu musu embrionams i sirdeles wub.gif uzaugintu dideles rankytes ir kojytes su diiideliais naguciais, kad kuo stipriausiai isikabintu pas mane biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Neringasha @ 2011 10 27, 16:22)
Sveikos merginos, as labiau paskaitinejus negu rasau...taciau seku visas jusu naujienas. Visoms, kas laukia sekmes, Taja78, RositaK, o kad kazkiek paivairint, snd nuleidau krauja, mano HCG 11DPI- virs 400. 1IVF sekmingas!

sveikinimai wub.gif kaip gera matyt kitu skaiciukus wub.gif ir labai dideli sakyciau-gal du manyciau svieciasi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 27 spalio 2011 - 15:31
RositaK, tai tu plesruniuko nori. biggrin.gif wub.gif Linkiu tokio laaaabai labai stipraus vaikucio!!! wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

o as naujienas kt savaite pranesiu.
Atsakyti
Sveikos merginos, as labiau paskaitinejus negu rasau...taciau seku visas jusu naujienas. Visoms, kas laukia sekmes, Taja78, RositaK, o kad kazkiek paivairint, snd nuleidau krauja, mano HCG 11DPI- virs 400. 1IVF sekmingas!

Vau thumbup.gif kokios grazios zinios biggrin.gif didziausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 27, 16:32)
RositaK, tai tu plesruniuko nori.  biggrin.gif  wub.gif Linkiu tokio laaaabai labai stipraus vaikucio!!!  wub.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
o as naujienas kt savaite pranesiu.

kad kitokio ir negali tiketis sitiek metu pralaukus biggrin.gif tegu tik gimsta, o jau kaip nors isauklesim lotuliukas.gif aciu wub.gif
lauksim ziniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 27, 16:16)
Nu ne, ne tuscias, as jame.  blush2.gif

jus dvi su Warwara smile.gif 4u.gif
anu greitai, kitos registruojates lapkriciui biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu mergaites, tikiuosi kad ne trys rolleyes.gif Visoms didziauses sekmes
Atsakyti
QUOTE(Neringasha @ 2011 10 27, 14:22)

bigsmile.gif bigsmile.gif [SIZE=7]SVEIKINAM!
Ot laimingas zmogus!Sekmes dideliausios! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(taja78 @ 2011 10 27, 16:12)
Aciu  4u.gif
Del dienotvarkes,tai manau,kad vistiek reikia sunkiu (fiziniu) darbu stengtis nedirbt.Man gydytojas sake,kad pirmas 24 val. pagulinet daugiau,kita diena irgi dar ramiai,o paskui 2 sav.sunkiai nedirbt.Pirma karta as nepaklausiau ir 3-cia diena,kibau idarbus ir.t.t.Dabar,kai turiu galimybe,ramiakas visa sav. mirksiukas.gif
Gal iseitu tau nors kelias pirmas dieneles pagulinet? smile.gif

Zinoma, stengsiuos gulinet bent 1-2 dienas.. tik veliau jau ne labai iseis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringasha @ 2011 10 27, 15:44)
Aciu mergaites, tikiuosi kad ne trys  rolleyes.gif  Visoms didziauses sekmes

Sveikinu clap.gif O kiek isodinta buvo? Pas ka dareisi?
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 10 27, 16:21)
8 dpi jei neklystu  g.gif  Nu as tokiu metu jau pradejau zaisti su testais  rolleyes.gif  bet tai cia as, tokia pusiau savizude/mazochiste  biggrin.gif
Papildyta:
Gal ir kiek keistokai atrodom  biggrin.gif  Viena prasosi, kad apspjautu, kita drebia negailedama, o ta prasosi dar  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Dar pridet rytu filosofijas apie dvasias ir niekam jau nekils klausimu ar cia renkasi sveiko proto moteriskes  biggrin.gif

Beta, spjauk ir ant manes, jau nebegaliu kenteti biggrin.gif

sveikinimai dideliausi 4u.gif
Atsakyti
Tai Warwara gal spes su spalio chebra. ax.gif biggrin.gif 4u.gif

RositaK, zinok toki palaikyma turi... wub.gif 4u.gif Tiesa, kelis? wub.gif 4u.gif
Atsakyti
as gulineju, bet tik todel, kad po punkcijos labai prastai jauciausi 4u.gif o siaip tai Baiba (LV sesute) sake, kad gyventi gyvenima kaip gyvenai visada, nes paprastomis salygomis, 2 savaiciu nestumo niekas net nezino, todel elgiasi iprastai 4u.gif Cia tik mes, kurios ta nestuma saugom kaip stikla, prisigalvojam ir ko nedaryt, ir ko nevalgyt... smile.gif
Beje, o kkur dareisi IVF'a, kiek ispunktavo, kiek apsivaisino, kiek buvo isodinimo diena? Gali i az 4u.gif
[/quote]
Ir man atrodo, kad nera normalu visiskai save izoliuoti nuo iprastos veiklos, nes pastojusios moterys gi pradzioje niekaip neriboja saves, nes apie zirniuka pilvelyje dar nieko ir nezino g.gif Tik tiek, kad musu atvejai kitokie, gal but musu saulytems lengviau i pataliuka isirausti, kai mamytes ramiau gyvena, daugiau ilsisi ir pas ax.gif Na, dar bandysiu su gydytoja viska aptarti blush2.gif Aciu jums, kad pasidalinate savo patirtimi 4u.gif Pagalbos linija - visa para thumbup.gif
Atiloja, as viska surasysiu po isodinimo, jei zirniukai dalinsis, nes dabar esu tik po punkcijos ax.gif
Atsakyti