Skaudu ir atrodo, neguodzia niekas, bet kaikurie dalykai turbut ne musu valioje, nesu turejusi cistu ir nesuprantu, is kur ir kodel, bet nebeuzdavinesiu klausimu, taip yra, vadinasi taip turi buti. Per daug prisiskrajojau, stai kame beda, truputi reiktu ant zemes nusileisti, taigi leidziuosi. Lenkiu galva dar karta pries visas veteranes, tik siandien iseidama is konsultacijos supratau, kad jus stipresnes nei stiprios. Mokytis is jusu. Aciu.
Laikau ne`pailsdama kumstukus uz visas.
Labas zemyna, man buvo cistu po pirmo naturalaus persileidimo, ir niekas negalejo pasakyti is kur jos. Taip ir likau nesupratusi, bet po kokiu 3 men ju neliko, tai ir vel liakau nesupratusi:). Tikiuosi pas tave viskas bus gerai
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 10 25, 15:22)
Nauji namuciai...Matau dar virusuojanciu nebuvo
Siunciu pati stipriausia ir uzsispyrusi virusiuka ..linkiu visoms kuo greiciau apsikresti!
Siunciu pati stipriausia ir uzsispyrusi virusiuka ..linkiu visoms kuo greiciau apsikresti!
Ikvepiau pilna burna!!!!
ACIUUUUU Reginiuk
QUOTE(Beta1 @ 2011 10 25, 17:45)
Ne tai kad panasi, o sakyciau identiska Man Treijsas mate apie 15 foliu, padare ta Estradiolio tyrima, kuris buvo 824.Tai cia ne hyperstimuliacija gresia, o rodo, kad duok dieve is visos kruvos tinkamos apvaisinimui kiausialastes yra 3, prie geriausiu noru gal 4.Liudna grizau tada namo, ziauriai daug blioviau, o po punkcijos pasirode, kad yra net 13 tinkamu kiausialasciu.Matyt tiek ir tereikejo, kad jos subrestu.
Citai, pagaliau tavo valkatos parsitempe namo Laukiam dabar atsakymo.Koks jis bebutu, jis bus geras, vien del to,kad bus jau aisku ka cia su tavim daryt
Citai, pagaliau tavo valkatos parsitempe namo Laukiam dabar atsakymo.Koks jis bebutu, jis bus geras, vien del to,kad bus jau aisku ka cia su tavim daryt
Nava stai ir issamus paaiskinimas musu naujokelei
Jo laukiu ziauriai to atsakymo, galetu nueiti kokiu labai greituoju budu, bet jei buciau norejus per 3 dienas garantuotai kainave butu 43 svarai eina jie sikti, neselpsiu pasto vien del to kad greiciau suzinociau akd turiu kokia zaraza
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 25, 17:49)
Skaudu ir atrodo, neguodzia niekas, bet kaikurie dalykai turbut ne musu valioje, nesu turejusi cistu ir nesuprantu, is kur ir kodel, bet nebeuzdavinesiu klausimu, taip yra, vadinasi taip turi buti. Per daug prisiskrajojau, stai kame beda, truputi reiktu ant zemes nusileisti, taigi leidziuosi. Lenkiu galva dar karta pries visas veteranes, tik siandien iseidama is konsultacijos supratau, kad jus stipresnes nei stiprios. Mokytis is jusu. Aciu.
Mazute, svajoti reikia ir tiketi reikia. Kas del tu cistu ir as ju niekada neturejau (ir dabar jau ziuriu kad cia nemazai atveju kai jos ima ir atsiranda) o kas zino gal ir pas mane yra, bet cia niekas taip atidziai mane nestebi, tai jei jos ir yra lygiai taip pat man nezinant tikiuosi ir issinesdins As tai vis tiek manau kad tavo atvejis bus per kancia i zvaigzdes, tik kelione truputi ilgelesne nei tikejais
[quote=RositaK,2011 10 25, 15:22]
o kam ta kauke?
Oi,negaliu.... Nugi,ta,kur medikai nesioja,ant burnos uzsideje...
o kam ta kauke?
QUOTE(taja78 @ 2011 10 25, 18:00)
as maniau tau kokiu juoko duju dave pauostyt nuo streso o cia tipo kaip suprantu del sterilumo
Sveikinu Mycas
- o tu kai pirkai vaistus tau receptuka grazino? jei taip tai reiskia, kad gali pirkti pakartotinai
- o tu kai pirkai vaistus tau receptuka grazino? jei taip tai reiskia, kad gali pirkti pakartotinai
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 25, 17:49)
Zemyna, taigi nieko cia tokio Pagersi dar menesiuka KT ir kriukis baigtas.Gi ne kokios piktybines tos cistos pas tave, o elementariai funkcines geltonkunio cistos, kurios pacios savaime daznai pasisalina, bet kadangi laukti tu kaip ir nenori, isvarysi KT pagalba ir viskas.Kad tik tokios bedos butu As pamenu, kad ir mane ziauriai eme siutas vien del to, kad nekantravau pradeti.Bet pradejau menesiu veliau ir nieko, nenumiriau Ir beje, tos cistukes labai daznai atsiranda nuo streso, taip kad susiimk i rankas mergaite ir gyvenk tik laukimu, o ne kokiom tragiskom mintim apie nesekmes, gyvenimo neteisybes ir kitokius brudus Jeigu prireiks, kai ateis laikas, tuomet ir pagalvosi, o dabar nera reikalo
QUOTE(taja78 @ 2011 10 25, 16:56)
RositaK,man isodino penktadieni ryte 10 val.Kiek juos atsaldytus laike nezinau,nezinau ir keliu lasteliu .Tik pasake,kad labai geri,abu atsilo,gyvi .Dar sake,kad gimda labai gerai pasiruosusi juos priimti.Bet paskui daug dar kalbejo,bet per ta kauke neviska supratau gerai. Tipo su svieziais 35-40% tikimybe,o su saldytais-nebeisgirdau
Bijau ir galvot,kad memes atvaro!!!
Bijau ir galvot,kad memes atvaro!!!
Man atrodo, į gera tie tavo dilgčiojimai. Jei jauti ne tik artėjančių mmm skausmą, bet ir duria lyg su virbalu iš vidaus, vadinasi, kuičiasi mažutėliai. Aš jaučiau tą durimą dviejuose vietose, tai vis dar tikiuosi, kad du įsikuitė
QUOTE(Tanga @ 2011 10 25, 16:18)
Man atrodo, į gera tie tavo dilgčiojimai. Jei jauti ne tik artėjančių mmm skausmą, bet ir duria lyg su virbalu iš vidaus, vadinasi, kuičiasi mažutėliai. Aš jaučiau tą durimą dviejuose vietose, tai vis dar tikiuosi, kad du įsikuitė
Aha,kaip su virbalu!Nelabai maloniai kazko tai...
Nieko,pakentesiu,kad tik isiraustu!!! (tfu tfu tfu...) Kad tavo zodziai,Dievuliui i ausi.
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 25, 18:51)
Klausau jusu. Tik neramina tas speces veidas, ziurejo ji i ta ekrana, kraipe vienaip, kitaip, tada i mane ir sake, kad nesupranta, kas tai per cistos ir is kur, dar gerai, kad manes nepaklause. Dabar toliau KT ir ziuresime kas su tomis keistosrusies cistomis darysis.
Nu as isivaizduoju jausma, po vienos tokios vizitacijos, gydytoja irgi nesuprato kas cia per dariniai pas mane.Taigi vietoj Gonalio, didziam mano nusivylimui ir paskui dar didesniam asaru kalnui, ejau ne vaistu leistis, o tirtis del kiausidziu vezio.Bet savaime suprantama, jo nebuvo, o tie neisaiskinti siaubiakai pranyko isgerus viena, bet pilna KT kursa.Taigi skaiciuok po viena ta 21 tablete ir galvok ka veiksi per didziasias sventes, nes turesi jau savo stebuklus po sirdim