Įkraunama...
Įkraunama...

IVF ...čia pildosi svajonės!

QUOTE(RositaK @ 2011 10 27, 14:24)

ale ot spejot uzmatyt, vos tik ikele i parasa Atijola  doh.gif niekur nepasislepsi  schmoll.gif
aha, zinau  lotuliukas.gif siai dienai i pasimatyma eisiu tik su HcG-dvi snaigutes (silpnokas, po 5lasteles tik) jau pasiemem cool.gif nepaliaujamas nerimas laukimo metu, nes tai paskutinis musu bandymas.

ale ot spejot uzmatyt, vos tik ikele i parasa Atijola  doh.gif niekur nepasislepsi  schmoll.gif
aha, zinau  lotuliukas.gif siai dienai i pasimatyma eisiu tik su HcG-dvi snaigutes (silpnokas, po 5lasteles tik) jau pasiemem cool.gif nepaliaujamas nerimas laukimo metu, nes tai paskutinis musu bandymas.

Rosita mano kumsteliai stipriai suspausti uz jusu mazulius wub.gif 4u.gif linkiu tik vieno nestuke.gif nestuke.gif

QUOTE(Viltelė @ 2011 10 27, 14:13)

Jungiuosi i jusu buri. Galite ir mane i saraseli itraukti. Vakar pas mane pilvelyje apsigyveno 3 embrioniukai. Dabar belieka tik laukimas. Visoms kuo greiciau  nestuke.gif

Jungiuosi i jusu buri. Galite ir mane i saraseli itraukti. Vakar pas mane pilvelyje apsigyveno 3 embrioniukai. Dabar belieka tik laukimas. Visoms kuo greiciau  nestuke.gif

Viltele o as jungiuosi i tavo palaikymo buri 4u.gif Ramaus laukimo ir graziu skaiciuku 4u.gif

QUOTE(Kitty3 @ 2011 10 27, 15:41)

Sveikutes wub.gif  kiek susekiau ir as tai Atiloja ir Dangutex jau laukia savo issvajotuju II thumbup.gif  Sekanti turbut busiu as (jei pati kazkurios nepraziopsojau blush2.gif ). Esu po punkcijos, o sestadieni turbut jau laukia susitikimas su zirniukais ax.gif  Esu labai laiminga ir laukiu nesulaukiu pasimatymo  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Sveikutes wub.gif  kiek susekiau ir as tai Atiloja ir Dangutex jau laukia savo issvajotuju II thumbup.gif  Sekanti turbut busiu as (jei pati kazkurios nepraziopsojau blush2.gif ). Esu po punkcijos, o sestadieni turbut jau laukia susitikimas su zirniukais ax.gif  Esu labai laiminga ir laukiu nesulaukiu pasimatymo  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Grazaus susitikimo su mazaisiais ir kad jie pasiliktu su jumis wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamelija2: 27 spalio 2011 - 14:48
Laba diena,mano mielosios! wub.gif
Kol viska perskaiciau..... bigsmile.gif
Siandien rytas nuostabus-lijo smarkiai lietus ir mes pusryciavom jaukioj kavinukej,echhhh tongue.gif
Nezinau,merginos,ka man su tuo testu daryt? g.gif Jau taip bijau as jo!!!!Gal pirmadieni g.gif Kraujuko as anksciau kaip kita penktadieni nesuzinosiu.
Siandien siaubingai skauda sona kairiji,bet ne pilvo apacioj,o ant klubo.Kazi,cia pozymis,ar ne g.gif ? smile.gif Daugiau jokiu pozymiu unsure.gif
aciu,kad laikot kumstukus uz mane wub.gif , as irgi uz visas laikau wub.gif
Tanga ,apciaudyk mane,a.... blink.gif
Atsakyti
Na pasirodo, tikrai sudetinga pasidare visas susekti ax.gif Taja, Rosita ir Viltele - linkiu kuo pukiausiu skaiciuku wub.gif Uz Atiloja ir Dangutex jau keleta dienu laikau sukryziuotus pirstus drinks_cheers.gif Visoms grazaus ir ramaus laukimo 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Tiesa, mergaites, skaiciau kad jus po isodinimo gulinejat, stangiates nevairuot ir pan. Ar tikrai to daryti nepatartina ir isvis kaip geriau elgtis, kai zirniukai jau patalely? ax.gif Papasakokit, kaip kuri elgiates, nes skauda sirdele, kad man nuo darbu pabegti nepavyks schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(taja78 @ 2011 10 27, 15:49)

As ne Tanga, bet irgi galiu tau spjauti tiesiai i veida lotuliukas.gif Bile tik liptu biggrin.gif Kelinta dpi ? gal jau tikrai laikas testukui ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitty3 @ 2011 10 27, 14:00)

Na pasirodo, tikrai sudetinga pasidare visas susekti ax.gif  Taja, Rosita ir Viltele -  linkiu kuo pukiausiu skaiciuku wub.gif  Uz Atiloja ir Dangutex jau keleta dienu laikau sukryziuotus pirstus drinks_cheers.gif Visoms grazaus ir ramaus laukimo 4u.gif  4u.gif  4u.gif
  Tiesa, mergaites, skaiciau kad jus po isodinimo gulinejat, stangiates nevairuot ir pan. Ar tikrai to daryti nepatartina ir isvis kaip geriau elgtis, kai zirniukai jau patalely? ax.gif Papasakokit, kaip kuri elgiates, nes skauda sirdele, kad man nuo darbu pabegti nepavyks  schmoll.gif

Na pasirodo, tikrai sudetinga pasidare visas susekti ax.gif  Taja, Rosita ir Viltele -  linkiu kuo pukiausiu skaiciuku wub.gif  Uz Atiloja ir Dangutex jau keleta dienu laikau sukryziuotus pirstus drinks_cheers.gif Visoms grazaus ir ramaus laukimo 4u.gif  4u.gif  4u.gif
  Tiesa, mergaites, skaiciau kad jus po isodinimo gulinejat, stangiates nevairuot ir pan. Ar tikrai to daryti nepatartina ir isvis kaip geriau elgtis, kai zirniukai jau patalely? ax.gif Papasakokit, kaip kuri elgiates, nes skauda sirdele, kad man nuo darbu pabegti nepavyks  schmoll.gif

Aciu 4u.gif
Del dienotvarkes,tai manau,kad vistiek reikia sunkiu (fiziniu) darbu stengtis nedirbt.Man gydytojas sake,kad pirmas 24 val. pagulinet daugiau,kita diena irgi dar ramiai,o paskui 2 sav.sunkiai nedirbt.Pirma karta as nepaklausiau ir 3-cia diena,kibau idarbus ir.t.t.Dabar,kai turiu galimybe,ramiakas visa sav. mirksiukas.gif
Gal iseitu tau nors kelias pirmas dieneles pagulinet? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltelė @ 2011 10 27, 14:13)

laikom kumstukus uz rezultatyvia pabaiga 4u.gif

QUOTE(taja78 @ 2011 10 27, 15:49)

Nezinau,merginos,ka man su tuo testu daryt?  g.gif Jau taip bijau as jo!!!!Gal pirmadieni  g.gif Kraujuko as anksciau kaip kita penktadieni nesuzinosiu.
Siandien siaubingai skauda sona kairiji,bet ne pilvo apacioj,o ant klubo.Kazi,cia pozymis,ar ne  g.gif  ?  smile.gif  Daugiau jokiu pozymiu  unsure.gif
aciu,kad laikot kumstukus uz mane  wub.gif , as irgi uz visas laikau  wub.gif

Nezinau,merginos,ka man su tuo testu daryt?  g.gif Jau taip bijau as jo!!!!Gal pirmadieni  g.gif Kraujuko as anksciau kaip kita penktadieni nesuzinosiu.
Siandien siaubingai skauda sona kairiji,bet ne pilvo apacioj,o ant klubo.Kazi,cia pozymis,ar ne  g.gif  ?  smile.gif  Daugiau jokiu pozymiu  unsure.gif
aciu,kad laikot kumstukus uz mane  wub.gif , as irgi uz visas laikau  wub.gif

mieloji, kaip sirdele pasakys, taip ir daryk 4u.gif bijai testo? negadink, palauksim mes tavo kraujuko penktadieni 4u.gif ir tas sonas diegiantis - isku, kad pozymis biggrin.gif thumbup.gif
QUOTE(Kitty3 @ 2011 10 27, 16:00)

as gulineju, bet tik todel, kad po punkcijos labai prastai jauciausi 4u.gif o siaip tai Baiba (LV sesute) sake, kad gyventi gyvenima kaip gyvenai visada, nes paprastomis salygomis, 2 savaiciu nestumo niekas net nezino, todel elgiasi iprastai 4u.gif Cia tik mes, kurios ta nestuma saugom kaip stikla, prisigalvojam ir ko nedaryt, ir ko nevalgyt... smile.gif
Beje, o kkur dareisi IVF'a, kiek ispunktavo, kiek apsivaisino, kiek buvo isodinimo diena? Gali i az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 10 27, 10:24)

uztat lapkritis tuscias  biggrin.gif

uztat lapkritis tuscias  biggrin.gif

Mes viska matome, o uz tave labai sergu 4u.gif , nepykite kitos, nu bet RositaK turi is cia keliauti dabar tikrai tikrai. smile.gif 4u.gif

Nu ne, ne tuscias, as jame. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 10 27, 14:11)

As ne Tanga, bet irgi galiu tau spjauti tiesiai i veida  lotuliukas.gif  Bile tik liptu  biggrin.gif Kelinta dpi ? gal jau tikrai laikas testukui ?  g.gif

As ne Tanga, bet irgi galiu tau spjauti tiesiai i veida  lotuliukas.gif  Bile tik liptu  biggrin.gif Kelinta dpi ? gal jau tikrai laikas testukui ?  g.gif

Drebtelk is sirdies!!!! thumbup.gif
Tai,kad dar nedaug....Kaip jus cia skaiciuojat g.gif ,jei penktadieni pasiemiau,tai gal,sakau,pirmadieni but neblogai g.gif
As buvau pasiruosus nieko nedaryt ir laukt skambucio kita penkt.is ligonines g.gif
Gundot jus mane,oi gundot cool.gif wub.gif
Atsakyti
Spaudosi jos cia, nu ateitu kas nesuprantantis paskaityti... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(taja78 @ 2011 10 27, 16:16)

Tai,kad dar nedaug....Kaip jus cia skaiciuojat  g.gif ,jei penktadieni pasiemiau,tai gal,sakau,pirmadieni but neblogai  g.gif
As buvau pasiruosus nieko nedaryt ir laukt skambucio kita penkt.is ligonines  g.gif
Gundot jus mane,oi gundot  cool.gif  wub.gif

Tai,kad dar nedaug....Kaip jus cia skaiciuojat  g.gif ,jei penktadieni pasiemiau,tai gal,sakau,pirmadieni but neblogai  g.gif
As buvau pasiruosus nieko nedaryt ir laukt skambucio kita penkt.is ligonines  g.gif
Gundot jus mane,oi gundot  cool.gif  wub.gif

8 dpi jei neklystu g.gif Nu as tokiu metu jau pradejau zaisti su testais rolleyes.gif bet tai cia as, tokia pusiau savizude/mazochiste biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 27, 16:19)

Gal ir kiek keistokai atrodom biggrin.gif Viena prasosi, kad apspjautu, kita drebia negailedama, o ta prasosi dar lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Dar pridet rytu filosofijas apie dvasias ir niekam jau nekils klausimu ar cia renkasi sveiko proto moteriskes biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 27 spalio 2011 - 15:22
Sveikos merginos, as labiau paskaitinejus negu rasau...taciau seku visas jusu naujienas. Visoms, kas laukia sekmes, Taja78, RositaK, o kad kazkiek paivairint, snd nuleidau krauja, mano HCG 11DPI- virs 400. 1IVF sekmingas!
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 10 27, 12:21)

8 dpi jei neklystu  g.gif  Nu as tokiu metu jau pradejau zaisti su testais  rolleyes.gif  bet tai cia as, tokia pusiau savizude/mazochiste  biggrin.gif
Papildyta:
Gal ir kiek keistokai atrodom  biggrin.gif  Viena prasosi, kad apspjautu, kita drebia negailedama, o ta prasosi dar  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Dar pridet rytu filosofijas apie dvasias ir niekam jau nekils klausimu ar cia renkasi sveiko proto moteriskes  biggrin.gif

8 dpi jei neklystu  g.gif  Nu as tokiu metu jau pradejau zaisti su testais  rolleyes.gif  bet tai cia as, tokia pusiau savizude/mazochiste  biggrin.gif
Papildyta:
Gal ir kiek keistokai atrodom  biggrin.gif  Viena prasosi, kad apspjautu, kita drebia negailedama, o ta prasosi dar  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Dar pridet rytu filosofijas apie dvasias ir niekam jau nekils klausimu ar cia renkasi sveiko proto moteriskes  biggrin.gif

hihihi.gif bet tu visko neisspjaudyk, kad ir man dar liktu. goss.gif blush2.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Neringasha @ 2011 10 27, 12:22)

Sveikos merginos, as labiau paskaitinejus negu rasau...taciau seku visas jusu naujienas. Visoms, kas laukia sekmes, Taja78, RositaK, o kad kazkiek paivairint, snd nuleidau krauja, mano HCG 11DPI- virs 400. 1IVF sekmingas!

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif taip ir likau issiziojusi, SVEIKINU!!! wub.gif 4u.gif
Atsakyti