QUOTE(Viltelė @ 2011 10 27, 14:13)
Jungiuosi i jusu buri. Galite ir mane i saraseli itraukti. Vakar pas mane pilvelyje apsigyveno 3 embrioniukai. Dabar belieka tik laukimas. Visoms kuo greiciau
Jungiuosi i jusu buri. Galite ir mane i saraseli itraukti. Vakar pas mane pilvelyje apsigyveno 3 embrioniukai. Dabar belieka tik laukimas. Visoms kuo greiciau
laikom kumstukus uz rezultatyvia pabaiga
QUOTE(taja78 @ 2011 10 27, 15:49)
Nezinau,merginos,ka man su tuo testu daryt? Jau taip bijau as jo!!!!Gal pirmadieni Kraujuko as anksciau kaip kita penktadieni nesuzinosiu.
Siandien siaubingai skauda sona kairiji,bet ne pilvo apacioj,o ant klubo.Kazi,cia pozymis,ar ne ? Daugiau jokiu pozymiu
aciu,kad laikot kumstukus uz mane , as irgi uz visas laikau
Tanga ,apciaudyk mane,a....
Nezinau,merginos,ka man su tuo testu daryt?
Jau taip bijau as jo!!!!Gal pirmadieni
Kraujuko as anksciau kaip kita penktadieni nesuzinosiu.
Siandien siaubingai skauda sona kairiji,bet ne pilvo apacioj,o ant klubo.Kazi,cia pozymis,ar ne
?
Daugiau jokiu pozymiu
aciu,kad laikot kumstukus uz mane
, as irgi uz visas laikau
Tanga ,apciaudyk mane,a....
mieloji, kaip sirdele pasakys, taip ir daryk
bijai testo? negadink, palauksim mes tavo kraujuko penktadieni
ir tas sonas diegiantis - isku, kad pozymis
QUOTE(Kitty3 @ 2011 10 27, 16:00)
Tiesa, mergaites, skaiciau kad jus po isodinimo gulinejat, stangiates nevairuot ir pan. Ar tikrai to daryti nepatartina ir isvis kaip geriau elgtis, kai zirniukai jau patalely? Papasakokit, kaip kuri elgiates, nes skauda sirdele, kad man nuo darbu pabegti nepavyks
Tiesa, mergaites, skaiciau kad jus po isodinimo gulinejat, stangiates nevairuot ir pan. Ar tikrai to daryti nepatartina ir isvis kaip geriau elgtis, kai zirniukai jau patalely?
Papasakokit, kaip kuri elgiates, nes skauda sirdele, kad man nuo darbu pabegti nepavyks
as gulineju, bet tik todel, kad po punkcijos labai prastai jauciausi
o siaip tai Baiba (LV sesute) sake, kad gyventi gyvenima kaip gyvenai visada, nes paprastomis salygomis, 2 savaiciu nestumo niekas net nezino, todel elgiasi iprastai
Cia tik mes, kurios ta nestuma saugom kaip stikla, prisigalvojam ir ko nedaryt, ir ko nevalgyt...
Beje, o kkur dareisi IVF'a, kiek ispunktavo, kiek apsivaisino, kiek buvo isodinimo diena? Gali i az