Įkraunama...
Įkraunama...

IVF ...čia pildosi svajonės!

Bet kiek daug cia spali. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 27, 14:02)
Bet kiek daug cia spali.  wub.gif

ir cia dar ne visos blush2.gif
Atsakyti
Atiloja, svarbiausia, kad skaiciukai visu butu labai teisingi. wub.gif Tik dabar pamaciau, kad RositaK irgi saraselyje, daug sekmes jai. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 27, 14:07)
Atiloja, svarbiausia, kad skaiciukai visu butu labai teisingi.  wub.gif Tik dabar pamaciau, kad RositaK irgi saraselyje, daug sekmes jai.  wub.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif ir visoms kuo didziausios sekmes 4u.gif
Atsakyti
Jungiuosi i jusu buri. Galite ir mane i saraseli itraukti. Vakar pas mane pilvelyje apsigyveno 3 embrioniukai. Dabar belieka tik laukimas. Visoms kuo greiciau nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 10 27, 13:46)
RositaK
Tau kada i pasimatima? Jau zinai?  ax.gif  4u.gif

ale ot spejot uzmatyt, vos tik ikele i parasa Atijola doh.gif niekur nepasislepsi schmoll.gif
aha, zinau lotuliukas.gif siai dienai i pasimatyma eisiu tik su HcG-dvi snaigutes (silpnokas, po 5lasteles tik) jau pasiemem cool.gif nepaliaujamas nerimas laukimo metu, nes tai paskutinis musu bandymas.
Citas, Zemyna, aciu 4u.gif bus kaip bus, ka cia privarazinsi doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 27, 14:02)
Bet kiek daug cia spali.  wub.gif

uztat lapkritis tuscias biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltelė @ 2011 10 27, 14:13)
Jungiuosi i jusu buri. Galite ir mane i saraseli itraukti. Vakar pas mane pilvelyje apsigyveno 3 embrioniukai. Dabar belieka tik laukimas. Visoms kuo greiciau  nestuke.gif

Sveika atvykus - tikimes geriausio rezultato wub.gif Ar pirmas bandymas? ir kokios problemeles? blush2.gif

QUOTE(RositaK @ 2011 10 27, 14:23)
ale ot spejot uzmatyt, vos tik ikele i parasa Atijola  doh.gif niekur nepasislepsi  schmoll.gif
aha, zinau  lotuliukas.gif siai dienai i pasimatyma eisiu tik su HcG-dvi snaigutes (silpnokas, po 5lasteles tik) jau pasiemem cool.gif nepaliaujamas nerimas laukimo metu, nes tai paskutinis musu bandymas.
Citas, Zemyna, aciu  4u.gif bus kaip bus, ka cia privarazinsi  doh.gif

RositaK - as varazysiu, melsiuos ir kumscius laikysiu, kad tik si karta iskeliautum pas nestuke.gif Nepykit kurios bandot pirma karta, tiesiog Rosita nusipelne is cia buti ant ranku isnesta pagarbiai ir pasodinta i nestuke.gif skyrelio kresla wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 10 27, 14:32)
RositaK - as varazysiu, melsiuos ir kumscius laikysiu, kad tik si karta iskeliautum pas  nestuke.gif  Nepykit kurios bandot pirma karta, tiesiog Rosita nusipelne is cia buti ant ranku isnesta pagarbiai ir pasodinta i  nestuke.gif  skyrelio kresla  wub.gif  wub.gif

susigraudinau net........ cray.gif
visos nusipelne buti MAMOS, antraip cia nesitrintumem 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 10 27, 14:34)
susigraudinau net........ cray.gif
visos nusipelne buti MAMOS, antraip cia nesitrintumem  4u.gif  wub.gif

Nesupraskit manes neteisingai, as visoms linkiu is cia iskeliauti, ir uz visas spaudziu kumscius kiek turiu jegu ir zinau kad visos is cia iseisim smile.gif

Cia jau taip ilgai trinuosi, kad daug mergaiciu zino daugiau nei mano vyras kartais bigsmile.gif pavyzdziui apie bureja jam nesakiau blush2.gif As tai galvoju taip, mokslas zengia i prieki ir mes turim vis daugiau ir daugiau sancu tapti Mamomis, ir neveltui parasiau is didziosios raide, todel kad kazin ar kas taip ilgai meldzia ir laukia savo vaikeliu kaip mes wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 10 27, 12:32)
Sveika atvykus - tikimes geriausio rezultato  wub.gif  Ar pirmas bandymas? ir kokios problemeles?  blush2.gif
RositaK - as varazysiu, melsiuos ir kumscius laikysiu, kad tik si karta iskeliautum pas  nestuke.gif  Nepykit kurios bandot pirma karta, tiesiog Rosita nusipelne is cia buti ant ranku isnesta pagarbiai ir pasodinta i  nestuke.gif  skyrelio kresla  wub.gif  wub.gif

Sutinku 100 procentu drinks_cheers.gif
O kad garbinga kelione pavyktu siunciu ypatingu virusiuku AAAAAAPCCYYYYYYYYYYYYYYY wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 10 27, 14:57)
kazin ar kas taip ilgai meldzia ir laukia savo vaikeliu kaip mes  wub.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 10 27, 15:01)
O kad garbinga  kelione pavyktu siunciu ypatingu virusiuku AAAAAAPCCYYYYYYYYYYYYYYY  wub.gif

godziai itraukiuiki paskutines plauciu poros wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 10 27, 11:21)
nu zinok, panasu i tai, kad mes su dangutex cia pirmosios eileje  blush2.gif nebent mano budrioji sakalo akis kazka praleido biggrin.gif

Sveikutes wub.gif kiek susekiau ir as tai Atiloja ir Dangutex jau laukia savo issvajotuju II thumbup.gif Sekanti turbut busiu as (jei pati kazkurios nepraziopsojau blush2.gif ). Esu po punkcijos, o sestadieni turbut jau laukia susitikimas su zirniukais ax.gif Esu labai laiminga ir laukiu nesulaukiu pasimatymo wub.gif wub.gif wub.gif Kaip smagu, kad musu cia tiek daug - ir visos tokios pilnos teigiamu emociju - net ir tos, kurioms vis kazkas sutrukdo stot prie Starto linijos - jus visos vertos aukso medaliu ir Super mamyciu apdovanojimu
2.gif Daug kam gyvenime reiketu is jusu tokiu uzsispyreliu pasimokyti thumbup.gif
Atsakyti