QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 27, 14:02)
Bet kiek daug cia spali.
ir cia dar ne visos
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 27, 14:07)
Atiloja, svarbiausia, kad skaiciukai visu butu labai teisingi. Tik dabar pamaciau, kad RositaK irgi saraselyje, daug sekmes jai.
ir visoms kuo didziausios sekmes
Jungiuosi i jusu buri. Galite ir mane i saraseli itraukti. Vakar pas mane pilvelyje apsigyveno 3 embrioniukai. Dabar belieka tik laukimas. Visoms kuo greiciau
QUOTE(Warwara @ 2011 10 27, 13:46)
ale ot spejot uzmatyt, vos tik ikele i parasa Atijola niekur nepasislepsi
aha, zinau siai dienai i pasimatyma eisiu tik su HcG-dvi snaigutes (silpnokas, po 5lasteles tik) jau pasiemem nepaliaujamas nerimas laukimo metu, nes tai paskutinis musu bandymas.
Citas, Zemyna, aciu bus kaip bus, ka cia privarazinsi
Papildyta:
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 27, 14:02)
Bet kiek daug cia spali.
uztat lapkritis tuscias
QUOTE(Viltelė @ 2011 10 27, 14:13)
Jungiuosi i jusu buri. Galite ir mane i saraseli itraukti. Vakar pas mane pilvelyje apsigyveno 3 embrioniukai. Dabar belieka tik laukimas. Visoms kuo greiciau
Sveika atvykus - tikimes geriausio rezultato Ar pirmas bandymas? ir kokios problemeles?
QUOTE(RositaK @ 2011 10 27, 14:23)
ale ot spejot uzmatyt, vos tik ikele i parasa Atijola niekur nepasislepsi
aha, zinau siai dienai i pasimatyma eisiu tik su HcG-dvi snaigutes (silpnokas, po 5lasteles tik) jau pasiemem nepaliaujamas nerimas laukimo metu, nes tai paskutinis musu bandymas.
RositaK - as varazysiu, melsiuos ir kumscius laikysiu, kad tik si karta iskeliautum pas Nepykit kurios bandot pirma karta, tiesiog Rosita nusipelne is cia buti ant ranku isnesta pagarbiai ir pasodinta i skyrelio kresla
QUOTE(Citas @ 2011 10 27, 14:32)
RositaK - as varazysiu, melsiuos ir kumscius laikysiu, kad tik si karta iskeliautum pas Nepykit kurios bandot pirma karta, tiesiog Rosita nusipelne is cia buti ant ranku isnesta pagarbiai ir pasodinta i skyrelio kresla
susigraudinau net........
visos nusipelne buti MAMOS, antraip cia nesitrintumem
QUOTE(RositaK @ 2011 10 27, 14:34)
Nesupraskit manes neteisingai, as visoms linkiu is cia iskeliauti, ir uz visas spaudziu kumscius kiek turiu jegu ir zinau kad visos is cia iseisim
Cia jau taip ilgai trinuosi, kad daug mergaiciu zino daugiau nei mano vyras kartais pavyzdziui apie bureja jam nesakiau As tai galvoju taip, mokslas zengia i prieki ir mes turim vis daugiau ir daugiau sancu tapti Mamomis, ir neveltui parasiau is didziosios raide, todel kad kazin ar kas taip ilgai meldzia ir laukia savo vaikeliu kaip mes
QUOTE(Citas @ 2011 10 27, 12:32)
Sveika atvykus - tikimes geriausio rezultato Ar pirmas bandymas? ir kokios problemeles?
Sutinku 100 procentu
O kad garbinga kelione pavyktu siunciu ypatingu virusiuku AAAAAAPCCYYYYYYYYYYYYYYY
QUOTE(Citas @ 2011 10 27, 14:57)
kazin ar kas taip ilgai meldzia ir laukia savo vaikeliu kaip mes
Papildyta:
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 10 27, 15:01)
O kad garbinga kelione pavyktu siunciu ypatingu virusiuku AAAAAAPCCYYYYYYYYYYYYYYY
godziai itraukiuiki paskutines plauciu poros
QUOTE(Atiloja @ 2011 10 27, 11:21)
nu zinok, panasu i tai, kad mes su dangutex cia pirmosios eileje nebent mano budrioji sakalo akis kazka praleido
Sveikutes kiek susekiau ir as tai Atiloja ir Dangutex jau laukia savo issvajotuju II Sekanti turbut busiu as (jei pati kazkurios nepraziopsojau ). Esu po punkcijos, o sestadieni turbut jau laukia susitikimas su zirniukais Esu labai laiminga ir laukiu nesulaukiu pasimatymo Kaip smagu, kad musu cia tiek daug - ir visos tokios pilnos teigiamu emociju - net ir tos, kurioms vis kazkas sutrukdo stot prie Starto linijos - jus visos vertos aukso medaliu ir Super mamyciu apdovanojimu
Daug kam gyvenime reiketu is jusu tokiu uzsispyreliu pasimokyti