Mergaitės,
gavau e-mailą iš Graikijos Duos žinot kai tik gaus mano siuntinuką
Nu šaunuoliai
QUOTE(Warwara @ 2011 10 27, 11:33)
Atiloja
Nu gerai jau, gerai. vakar Citukas mane pripazino geros sirdies zmogumi, reikia dabar palaikyti statusa. Pranesiu vakare. Apie 18 val. tiks?
Nu gerai jau, gerai. vakar Citukas mane pripazino geros sirdies zmogumi, reikia dabar palaikyti statusa. Pranesiu vakare. Apie 18 val. tiks?
JJJEEEEIIIII gausim zinias siandien
QUOTE(egk @ 2011 10 27, 11:44)
Mergaitės,
Nu šaunuoliai
Nu šaunuoliai
Egk as irgi gavau Kol kas suzaveta as jais, dabar tegil tik laisko graikija nepameta. O tu viena testa daraisi ar visus tris?? As uzklausiau kainos uz visus tris tai - 270 euru (daugoka, nu bet ka darysi Gorgis liepe) Ir dar parase viuss savo banko duomenis kad galeciau sumoketi elektroniu banku
Atiloja
Ne, 17 bijau nespeti grizti
Citas, egk, nu saunu, kad jusu laiskuciai laukiami Vis jums ramiau
Ne, 17 bijau nespeti grizti
Citas, egk, nu saunu, kad jusu laiskuciai laukiami Vis jums ramiau
QUOTE(egk @ 2011 10 27, 11:44)
Mergaitės,
Nu šaunuoliai
Nu šaunuoliai
tik galvojau kad dabar Citas prades trydalioti, kad jinai negavo bet as sakiau: siandien ne jusu trydaliojimu dien mano isradimas pasitvirtino
QUOTE(Warwara @ 2011 10 27, 11:52)
ech, derybos nepavyko ne mano arkliukas deretis - pamirstu aplinkybes issiaiskinti gerai Warwaruska, tinka 18 val.
QUOTE(Atiloja @ 2011 10 27, 12:13)
tik galvojau kad dabar Citas prades trydalioti, kad jinai negavo bet as sakiau: siandien ne jusu trydaliojimu dien mano isradimas pasitvirtino
As rami kaip belgas siandien
QUOTE(Atiloja @ 2011 10 27, 12:13)
ech, derybos nepavyko ne mano arkliukas deretis - pamirstu aplinkybes issiaiskinti gerai Warwaruska, tinka 18 val.
Laba diena, merginos, as tik is lovos. Uztrukau dar kol Jusu zinias perskaiciau.
Citas, egk dziaugiuosi, kad gavot ziniu ir Graikijos
Warwara laukiam siandien ziniu 18 val
Taja78 kaip tu, kumsciai stipriai suspausti, nes arteja ta diena
Atijola, kaip Tavo savijauta?
Ar siandien uzsieme kas nors diena trydaliojimui? Jei ne, tai galima as tuo uzsiimsiu. Mano vyras ciaudejo-virusavo ir mane, matyt, apkrete. Pradejo gerkle skaudeti ir nosis varva. Tai ir trydalioju, kad tik nepakenktu mazuliams. O dar nakti vel pabudau slapia. Vakar galvojau, kad del sapno, bet siandien nieko tokio aiskaus lyg ir nesapnavau. Ar Jums buna, kad nakti karstis ismusa?
QUOTE(dangutex @ 2011 10 27, 12:33)
Ar siandien uzsieme kas nors diena trydaliojimui? Jei ne, tai galima as tuo uzsiimsiu. Mano vyras ciaudejo-virusavo ir mane, matyt, apkrete. Pradejo gerkle skaudeti ir nosis varva. Tai ir trydalioju, kad tik nepakenktu mazuliams. O dar nakti vel pabudau slapia. Vakar galvojau, kad del sapno, bet siandien nieko tokio aiskaus lyg ir nesapnavau. Ar Jums buna, kad nakti karstis ismusa?
Atiloja turi trydaliojimo dienu grafika
Kas del slapios atsibudimo, tai ir man taip buvo ir svarbiausia Kristinukei taip buvo o ji dabar jau patvirtinta nestuke Ir dar kazkuris nestuke sake turejo situs simptomus, neatsimenu nicko. Viskas gerai
QUOTE(dangutex @ 2011 10 27, 12:33)
Atijola, kaip Tavo savijauta?
aciu dangutex, kad klausi as zinok, gerai. Dar netryznioju ir sakyciau gerai jauciuosi. Zuvu nesapnuoju, gyvaciu irgi
O del trydaliojimo dienos, tai jo, siandien jinai laisva, tai galima tau ja uzimti, bet su salyga, kad baisiai netrydaliosi ir tai darysi tik siandien Rytoj jau kitu mergaiciu diena sveikateles tau
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2011 10 27, 12:50)
*Atiloja turi trydaliojimo dienu grafika
**Kas del slapios atsibudimo, tai ir man taip buvo ir svarbiausia Kristinukei taip buvo o ji dabar jau patvirtinta nestuke Ir dar kazkuris nestuke sake turejo situs simptomus, neatsimenu nicko. Viskas gerai
**Kas del slapios atsibudimo, tai ir man taip buvo ir svarbiausia Kristinukei taip buvo o ji dabar jau patvirtinta nestuke Ir dar kazkuris nestuke sake turejo situs simptomus, neatsimenu nicko. Viskas gerai
* gaila, kad tik viena parasiuka galiu uzsideti
** man irgi skubiai reikia slapio atsibudimo
QUOTE(Atiloja @ 2011 10 27, 12:55)
aciu dangutex, kad klausi as zinok, gerai. Dar netryznioju ir sakyciau gerai jauciuosi. Zuvu nesapnuoju, gyvaciu irgi
O del trydaliojimo dienos, tai jo, siandien jinai laisva, tai galima tau ja uzimti, bet su salyga, kad baisiai netrydaliosi ir tai darysi tik siandien Rytoj jau kitu mergaiciu diena sveikateles tau
Papildyta:
Papildyta:
Alijola, nerandu saves sarasiuke. Net zemutini perskaiciau. Galvojau, kad is karto ten mane italpinai, nes labai ten noriu
QUOTE(dangutex @ 2011 10 27, 13:02)
Alijola, nerandu saves sarasiuke. Net zemutini perskaiciau. Galvojau, kad is karto ten mane italpinai, nes labai ten noriu
is tikruju ne visos mergaites yra paraselyje, dabar pataisiau ir tave idejau
Bet statistika viska mato, viska stebi Ir visas busimas nestukes suplanuoja
Kaip ir sakiau, spalio menesi uzfiksuota 15 mergaiciu Tik kazkaip is Beilos ir Bonamos jokiu ziniu
QUOTE(Atiloja @ 2011 10 27, 12:55)
mane irgi tas nervindavo
RositaK
Tau kada i pasimatima? Jau zinai?
Tau kada i pasimatima? Jau zinai?