Įkraunama...
Įkraunama...

IVF ...čia pildosi svajonės!

Mergaitės, thumbup.gif
gavau e-mailą iš Graikijos assa.gif Duos žinot kai tik gaus mano siuntinuką assa.gif
Nu šaunuoliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 10 27, 11:33)
Atiloja

lotuliukas.gif
Nu gerai jau, gerai. vakar Citukas mane pripazino geros sirdies zmogumi, reikia dabar palaikyti statusa. Pranesiu vakare. Apie 18 val. tiks?  g.gif

JJJEEEEIIIII gausim zinias siandien thumbup.gif

QUOTE(egk @ 2011 10 27, 11:44)
Mergaitės, thumbup.gif
gavau e-mailą iš Graikijos assa.gif Duos žinot kai tik gaus mano siuntinuką assa.gif
Nu šaunuoliai 4u.gif

Egk as irgi gavau smile.gif Kol kas suzaveta as jais, dabar tegil tik laisko graikija nepameta. O tu viena testa daraisi ar visus tris?? As uzklausiau kainos uz visus tris tai - 270 euru (daugoka, nu bet ka darysi Gorgis liepe) Ir dar parase viuss savo banko duomenis kad galeciau sumoketi elektroniu banku thumbup.gif
Atsakyti
Atiloja
Ne, 17 bijau nespeti grizti schmoll.gif

Citas, egk, nu saunu, kad jusu laiskuciai laukiami thumbup.gif Vis jums ramiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 10 27, 11:44)
Mergaitės, thumbup.gif
Nu šaunuoliai 4u.gif

thumbup.gif
tik galvojau kad dabar Citas prades trydalioti, kad jinai negavo biggrin.gif bet as sakiau: siandien ne jusu trydaliojimu dien biggrin.gif mano isradimas pasitvirtino lotuliukas.gif
QUOTE(Warwara @ 2011 10 27, 11:52)
Atiloja
Ne, 17 bijau nespeti grizti  schmoll.gif

ech, derybos nepavyko sad.gif ne mano arkliukas deretis - pamirstu aplinkybes issiaiskinti biggrin.gif gerai Warwaruska, tinka 18 val. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 10 27, 12:13)
thumbup.gif
tik galvojau kad dabar Citas prades trydalioti, kad jinai negavo biggrin.gif bet as sakiau: siandien ne jusu trydaliojimu dien biggrin.gif mano isradimas pasitvirtino  lotuliukas.gif

As rami kaip belgas siandien ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 10 27, 12:13)
thumbup.gif
tik galvojau kad dabar Citas prades trydalioti, kad jinai negavo biggrin.gif bet as sakiau: siandien ne jusu trydaliojimu dien biggrin.gif mano isradimas pasitvirtino  lotuliukas.gif

ech, derybos nepavyko sad.gif ne mano arkliukas deretis - pamirstu aplinkybes issiaiskinti biggrin.gif gerai Warwaruska, tinka 18 val.  drinks_cheers.gif

Laba diena, merginos, as tik is lovos. Uztrukau dar kol Jusu zinias perskaiciau.

Citas, egk dziaugiuosi, kad gavot ziniu ir Graikijos

Warwara laukiam siandien ziniu 18 val

Taja78 kaip tu, kumsciai stipriai suspausti, nes arteja ta diena

Atijola, kaip Tavo savijauta?

Ar siandien uzsieme kas nors diena trydaliojimui? Jei ne, tai galima as tuo uzsiimsiu. Mano vyras ciaudejo-virusavo ir mane, matyt, apkrete. Pradejo gerkle skaudeti ir nosis varva. Tai ir trydalioju, kad tik nepakenktu mazuliams. O dar nakti vel pabudau slapia. Vakar galvojau, kad del sapno, bet siandien nieko tokio aiskaus lyg ir nesapnavau. Ar Jums buna, kad nakti karstis ismusa?
Atsakyti
QUOTE(dangutex @ 2011 10 27, 12:33)

Ar siandien uzsieme kas nors diena trydaliojimui? Jei ne, tai galima as tuo uzsiimsiu. Mano vyras ciaudejo-virusavo ir mane, matyt, apkrete. Pradejo gerkle skaudeti ir nosis varva. Tai ir trydalioju, kad tik nepakenktu mazuliams. O dar nakti vel pabudau slapia. Vakar galvojau, kad del sapno, bet siandien nieko tokio aiskaus lyg ir nesapnavau. Ar Jums buna, kad nakti karstis ismusa?

Atiloja turi trydaliojimo dienu grafika mirksiukas.gif

Kas del slapios atsibudimo, tai ir man taip buvo ir svarbiausia Kristinukei taip buvo o ji dabar jau patvirtinta nestuke thumbup.gif Ir dar kazkuris nestuke sake turejo situs simptomus, neatsimenu nicko. Viskas gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dangutex @ 2011 10 27, 12:33)
Atijola, kaip Tavo savijauta?

aciu dangutex, kad klausi 4u.gif as zinok, gerai. Dar netryznioju ir sakyciau gerai jauciuosi. Zuvu nesapnuoju, gyvaciu irgi biggrin.gif

O del trydaliojimo dienos, tai jo, siandien jinai laisva, tai galima tau ja uzimti, bet su salyga, kad baisiai netrydaliosi ir tai darysi tik siandien 4u.gif Rytoj jau kitu mergaiciu diena biggrin.gif sveikateles tau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2011 10 27, 12:50)
*Atiloja turi trydaliojimo dienu grafika  mirksiukas.gif

**Kas del slapios atsibudimo, tai ir man taip buvo ir svarbiausia Kristinukei taip buvo o ji dabar jau patvirtinta nestuke  thumbup.gif Ir dar kazkuris nestuke sake turejo situs simptomus, neatsimenu nicko. Viskas gerai  smile.gif

* lotuliukas.gif gaila, kad tik viena parasiuka galiu uzsideti biggrin.gif
** man irgi skubiai reikia slapio atsibudimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 10 27, 12:55)
aciu dangutex, kad klausi  4u.gif as zinok, gerai. Dar netryznioju ir sakyciau gerai jauciuosi. Zuvu nesapnuoju, gyvaciu irgi  biggrin.gif

O del trydaliojimo dienos, tai jo, siandien jinai laisva, tai galima tau ja uzimti, bet su salyga, kad baisiai netrydaliosi ir tai darysi tik siandien  4u.gif Rytoj jau kitu mergaiciu diena  biggrin.gif sveikateles tau  4u.gif
Papildyta:

lotuliukas.gif gaila, kad tik viena parasiuka galiu uzsideti biggrin.gif
** man irgi skubiai reikia slapio atsibudimo  biggrin.gif

Alijola, nerandu saves sarasiuke. Net zemutini perskaiciau. Galvojau, kad is karto ten mane italpinai, nes labai ten noriu
Atsakyti
QUOTE(dangutex @ 2011 10 27, 13:02)
Alijola, nerandu saves sarasiuke. Net zemutini perskaiciau. Galvojau, kad is karto ten mane italpinai, nes labai ten noriu

is tikruju ne visos mergaites yra paraselyje, dabar pataisiau ir tave idejau 4u.gif

Bet statistika viska mato, viska stebi smile.gif Ir visas busimas nestukes suplanuoja 4u.gif
Kaip ir sakiau, spalio menesi uzfiksuota 15 mergaiciu 4u.gif Tik kazkaip is Beilos ir Bonamos jokiu ziniu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 10 27, 12:55)
lotuliukas.gif gaila, kad tik viena parasiuka galiu uzsideti biggrin.gif

mane irgi tas nervindavo lotuliukas.gif
Atsakyti
RositaK
Tau kada i pasimatima? Jau zinai? ax.gif 4u.gif
Atsakyti