Įkraunama...
Įkraunama...

IVF ...čia pildosi svajonės!

QUOTE(Atiloja @ 2011 10 27, 10:06)
nepamenu ar ka sapnavau, bet zuvies tikrai ne sad.gif

Nereikia tų žuvų irnesakyk.gif MB sapnavo žuvį dabar prieš pirmą HCG, sakau o pagaliau, jau prieš pusę metu žadėjai pasapnuot, nepadėjo ta žuvis. Geriau imk knygą 4u.gif
Atsakyti
Nu, neniorite zuvu, nereikia nail.gif
Atsakyti
Warwara, mes sergame, kad butu TAIP! user posted image
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 10 27, 09:22)
Damos, labas rytas!!!!
Cituk, Egk, geru ir greitu jums rezultatu!
O as siandien arba startuoju arba ne tease.gif

Warwara - kelinta valanda mums cia ziniu laukti, ar ukolui zalia sviesa??

Mergaites kuri pirmiausia darysites NT andba HCG - jusu tiek daug kad visu dpi jau nebesuseku blush2.gif

Atsakyti
Cituk, ryt ryte tikrai zinosite mirksiukas.gif
Ne mano siandien diena su vaistais. Dipherelina ta is buteliuko negalejau istraukti, i bloga vieta pataikiau, dar bert mane pradejo ant pilvo ten kur badau save. Saulutes kaip lauke nera, tai ir nuotaika negera beee.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 10 27, 11:07)
Mergaites kuri pirmiausia darysites NT andba HCG - jusu tiek daug kad visu dpi jau nebesuseku  blush2.gif

nu zinok, panasu i tai, kad mes su dangutex cia pirmosios eileje blush2.gif nebent mano budrioji sakalo akis kazka praleido biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 10 27, 11:13)
Cituk, ryt ryte tikrai zinosite  mirksiukas.gif
Ne mano siandien diena su vaistais. Dipherelina ta is buteliuko negalejau istraukti, i bloga vieta pataikiau, dar bert mane pradejo ant pilvo ten kur badau save. Saulutes kaip lauke nera, tai ir nuotaika negera beee.gif

nesupratau bajero, tai tu suzinosi siandien o mes tik ryt ryte blink.gif schmoll.gif Noretume jau siandien atsvesti tavo nauja pradzia smile.gif

Atiloja, Dangutex - vadinasi kiekvienai po viena rankos ir po viena kojos kumstu suraityta drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 27 spalio 2011 - 10:22
Atiloja, o Taja ne pirmiau turi? Ant dienu gi jau!!!

Cituk, neskubek gyventi lotuliukas.gif Cia gi ne HCG skaiciai, o tik leidimas stimuliuotis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 10 27, 11:21)
*nesupratau bajero, tai tu suzinosi siandien o mes tik ryt ryte  blink.gif  schmoll.gif  Noretume jau siandien atsvesti tavo nauja pradzia  smile.gif

**Atiloja, Dangutex - vadinasi kiekvienai po viena rankos ir po viena kojos kumstu suraityta  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

* aha, as irgi pasiurpus blink.gif kiek versi mus kankintis?
** aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Warwara @ 2011 10 27, 11:25)

prigavai smile.gif jo, Taja pirmesne uz mus smile.gif
Todel Citas, tu laikai dabar uz ja kumstukus 4u.gif

Taja, kada gadinsi testa arba nuleidinesi krauja? 4u.gif
Atsakyti
Atiloja
* aha, as irgi pasiurpus  kiek versi mus kankintis?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nu gerai jau, gerai. vakar Citukas mane pripazino geros sirdies zmogumi, reikia dabar palaikyti statusa. Pranesiu vakare. Apie 18 val. tiks? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 10 27, 11:25)

Cituk, neskubek gyventi  lotuliukas.gif Cia gi ne HCG skaiciai, o tik leidimas stimuliuotis smile.gif

Oi man nesvarbu, kiekvienas laimeta maza kova susideda i laimeta kara 4u.gif

QUOTE(Atiloja @ 2011 10 27, 11:29)
prigavai smile.gif jo, Taja pirmesne uz mus smile.gif
Todel Citas, tu laikai dabar uz ja kumstukus  4u.gif

Taja, kada gadinsi testa arba nuleidinesi krauja?  4u.gif

Taja78 - jau mes cia suskaiciavom viska ir laukiam tavo puikiu HCG arba netgi NT dar anksciau bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 10 27, 11:33)
Atiloja

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Nu gerai jau, gerai. vakar Citukas mane pripazino geros sirdies zmogumi, reikia dabar palaikyti statusa. Pranesiu vakare. Apie 18 val. tiks?  g.gif

bandau deretis: gal 17 val? biggrin.gif
Atsakyti