Įkraunama...
Įkraunama...

IVF ...čia pildosi svajonės!

QUOTE(angeliukkkeee @ 2011 10 26, 20:59)
Aciu uz atsakymus, nes visa susinervinusi vaikstau is vieno kampo i kita  doh.gif  4u.gif

ne ne, nesinervuok 4u.gif nervuotis pradesi poryt, kai i ta pacia puse reikes vaistukus leisti, o melyne is skaudulys bus biggrin.gif
Atsakyti
Laba,

Perskaičiau ką čia šiandien prišnekėjot, tai galiu atsakyti tik į šį klausimą: biggrin.gif Nes visa kita...tamsus miška man doh.gif

QUOTE(Atiloja @ 2011 10 26, 16:47)
Kas ten is mergaiciu siule knyga paskaityt? kokia? 4u.gif

Aš tai rekomenduočiau tokią, kur atjungtų...tik pora dienų kai užverčiau Silva rerum I dalies paskutinį puslapį. Mane tai labai įtraukė. Pradedi skaityti, ir tu jau tam kitam - knygos pasauly. Pradžia tokia, gal sunkiau skaitos, bet paskui....Tai dabar rašydama pagalvojau, kad antra dalis man bus kaip tik po savaitės tinkama skaityti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PerKūnas: 26 spalio 2011 - 20:21
QUOTE(Atiloja @ 2011 10 26, 20:56)
lotuliukas.gif visai neidomiai cia tau gavosi biggrin.gif
Papildyta:

ir kodel manes visai nestebina, kad Citas siandien parinasi  lotuliukas.gif As jums sakau, mano atradima apie parinimasi pagal dienas reikia skubiai patentuoti  lotuliukas.gif

Tai pagal tavo patentuota plana Citui rytoj ramybes diena ane? estafete perduosiu kitai mergaitei? O kas kiek dienu gaima parintis? nes ilgai tai as neistversiu rami lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 10 26, 21:23)
Tai pagal tavo patentuota plana Citui rytoj ramybes diena ane? estafete perduosiu kitai mergaitei? O kas kiek dienu gaima parintis? nes ilgai tai as neistversiu rami  lotuliukas.gif

jo, rytoj tau ramybes diena ax.gif O pagal mano patentuota plana, tu gali parintis ne dazniau kaip kas antra diena, kolkas eile nesudaryta, bet kasdien tai faktas - negalima biggrin.gif lotuliukas.gif ir dar, kuo daugiau busimu nestukiu, tuo reciau tu parinsies, nes bus ju dienos biggrin.gif o spalio menesi uzregistruota 15 mergaiciu, taip kad tau laiko isiterpti tiesiog nebus tongue.gif
Atsakyti
Citai,vis klausdavau ar negavau,nes siunciau special recorded pastu ir netas rodydavo tik iki UK sienos.Nu man kazkaip vis nerealu atrode,kad 10 dienu eitu nuo atejimo i graikija.Abu kartus jau buvau palaidojus siuntinukus.Nzn kas ten pas juos per pastas,bet jei reiktu skubiau naudociau fedex.
Tai va,kas kokias penkias dienas ir uzklausdavau ar negavo.Pirma meila su pranesimu,kad issiunciau parasydavau kaip matydavau,kad siuntinukas palikes uk.
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 10 26, 21:29)
jo, rytoj tau ramybes diena  ax.gif O pagal mano patentuota plana, tu gali parintis ne dazniau kaip kas antra diena, kolkas eile nesudaryta, bet kasdien tai faktas - negalima biggrin.gif  lotuliukas.gif ir dar, kuo daugiau busimu nestukiu, tuo reciau tu parinsies, nes bus ju dienos biggrin.gif o spalio menesi uzregistruota 15 mergaiciu, taip kad tau laiko isiterpti tiesiog nebus tongue.gif

kad pas tave parasiuke tik apie 8 mergaites! Nu jau sakes leiskit nors retkarciais, pazadu dabar iki kitos savaites rami buti, nes graikojos pastas letas tai nieko anksciau nei kitos savaites eigoj nesitikiu !

Keberiokst - tai as jau siandien parasiau, gal per anksti bet profilaktiskai tiks:) ir paklausiau kiek kainuos visi trys tyrimai ir ar galima moketi per elektronini banka tiesiai jiems i saskaita pavedimu?
Atsakyti
QUOTE(PerKūnas @ 2011 10 26, 21:20)
Laba,

Perskaičiau ką čia šiandien prišnekėjot, tai galiu atsakyti tik į šį klausimą:  biggrin.gif Nes visa kita...tamsus miška man  doh.gif
Aš tai rekomenduočiau tokią, kur atjungtų...tik pora dienų kai užverčiau Silva rerum I dalies paskutinį puslapį. Mane tai labai įtraukė. Pradedi skaityti, ir tu jau tam kitam - knygos pasauly. Pradžia tokia, gal sunkiau skaitos, bet paskui....Tai dabar rašydama pagalvojau, kad antra dalis man bus kaip tik po savaitės tinkama skaityti smile.gif

Silva Rerum labai gera knyga, itraukianti ir uzburianti, negali padeti i sali. Tik gal dabar nelabai tinkama skaityti, ypac antra dali. As antra knyga mesmale pavadinau: maras, badas, karas.
Dabar gal reiketu lengvesnes.
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 10 26, 21:51)
kad pas tave parasiuke tik apie 8 mergaites! Nu jau sakes leiskit nors retkarciais, pazadu dabar iki kitos savaites rami buti, nes graikojos pastas letas tai nieko anksciau nei kitos savaites eigoj nesitikiu !

tai kad ne visos i parasiuka prasosi, bet mano budri akis visas mato bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(dangutex @ 2011 10 26, 22:04)
Silva Rerum labai gera knyga, itraukianti ir uzburianti, negali padeti i sali. Tik gal dabar nelabai tinkama skaityti, ypac antra dali. As antra knyga mesmale pavadinau: maras, badas, karas.

g.gif o tai ka dabar tiktu paskaityti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dangutex @ 2011 10 26, 21:04)

na, kad man dabar baisiai reikia perskaityti antrąją dalį. labai smalsu. lai jie ten sau kariauja...neimsiu į širdį smile.gif

O pirma dalis nėr labai sunki..vistiek gi - apie meilę..o ir baigiasi tokia mums į temą nata...Bet aišku čia kaip kam.
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 10 26, 16:46)
Zemyna, eik tu, pamatysi kaip noresi  biggrin.gif  Jeigu tai reisk nestuma, noresi visko kas su tuo galetu buti susije  ax.gif  Ir nieko ten baisaus  irnesakyk.gif

Gal, bet dabar ijungiau dzinmygtuka, kol neateis mano laikas, nebekelsiu bangu, ramybe ir viskas.
Atsakyti
Prisnekejau siandien,kad negalima vairuot masinos ir se tau,kad nori!!! doh.gif Skambina vyras,reik vaziuot parsivezt,gryzta.Nu netoli visai,kokie 5 km.,bet taip bijau blink.gif ,gal nepakenksiu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(taja78 @ 2011 10 26, 18:36)
Prisnekejau siandien,kad negalima vairuot masinos ir se tau,kad nori!!! doh.gif Skambina vyras,reik vaziuot parsivezt,gryzta.Nu netoli visai,kokie 5 km.,bet taip bijau  blink.gif ,gal nepakenksiu? unsure.gif

Manau, kad tikrai ne, na pagalvok, moterys ko tik nedaro, kai buna nescios ir nezino dar to ir ka, nieko, del 5 km nemanau kad kazkas atsitiks. mirksiukas.gif 4u.gif Arba sakyk, kad su taxi parvaziuotu. smile.gif
Atsakyti