Įkraunama...
Įkraunama...

IVF ...čia pildosi svajonės!

QUOTE(Beta1 @ 2011 10 26, 18:42)
Jeigu neguli ligoninej su busena pavojinga gyvybei, vadinas hyperstimuliacija nera tokia sunki, tai kazin ar imanoma vien del jos tokios pamesti vaikiukus  g.gif  Daugeliui kaip tik ji prasideda kai jau limpa embrionas, ta vadinama velyvoji hyper.

noriu hyperstimuliacijos blush2.gif ir kaip man ja dabar susiorganizuoti? smile.gif o jei rimtai, tai pastebejau, kad daugumai mergaiciu, su hyperstimuliacijom ir uzkimba maziukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 10 26, 18:45)
noriu hyperstimuliacijos  blush2.gif ir kaip man ja dabar susiorganizuoti? smile.gif o jei rimtai, tai pastebejau, kad daugumai mergaiciu, su hyperstimuliacijom ir uzkimba maziukai  4u.gif

Nu zinok mane Treijsas islydedamas po isodinimo pasake, kad jeigu bus kibimas, tai hyperstimuliacija garantuota.Tai tu gali isivaizduot kaip as tos hyperstimuliacijos laukiau biggrin.gif Ir buvau supanikavus, kad nieko cia man nevyksta, nes kazkaip galvojau, kad implantacijos metu cia kazkas ir turetu pradeti darytis.O pradejo tiktai gal kokia 10dpi g.gif Tai zodziu dar grazaus laiko turi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 10 26, 19:10)
Nu zinok mane Treijsas islydedamas po isodinimo pasake, kad jeigu bus kibimas, tai hyperstimuliacija garantuota.Tai tu gali isivaizduot kaip as tos hyperstimuliacijos laukiau  biggrin.gif Ir buvau supanikavus, kad nieko cia man nevyksta, nes kazkaip galvojau, kad implantacijos metu cia kazkas ir turetu pradeti darytis.O pradejo tiktai gal kokia 10dpi  g.gif  Tai zodziu dar grazaus laiko turi  mirksiukas.gif

tai tau tada visai neidomiai ta hyperstimuliacija buvo, tu gi 10 dpi jau zinojai ir NT rezultata ir HCG biggrin.gif
Atsakyti
Jus mergaites, isprotejot. lotuliukas.gif As kaip velnio hiperstimuliacijos bijau, gink D. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 10 26, 16:48)
Tetai paskiau kad čia platmasinė detalė swoon.gif Aš irgi registruotu siunčiau, sakė nueis per kokias 5 dienas. Kažkaip abejoju mastau.gif Aš įdėjau ir laišką, ir e-mailą parašiau. Tai dabar žiūriu visa diena ar neatrašė doh.gif  Nu ot durna boba

Ir ka tam maile parasei?? kokiu mail adresu rasei?

QUOTE(irmuciukasss @ 2011 10 26, 16:51)
mergaites..paaiskinkit jus man trumpai kokiu tiklsu jus ta krauja i graikija siunciat? ax.gif  blush2.gif

Mes vadinasi ieskom ligu tongue.gif ir galimu priezasciu del ko nepavyko keletas IVF-u, t.y. bandom atrasti ar nera uzsleptu infekciju: chlamidijos, ureaplazmos, mikoplazmos. pasirodo buna taip kad tepineliai ir paparasti kraujo tyrimai gali parodyti neigiama rezultata o menesiniu kraujas teigiama.

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 10 26, 16:54)
Graikijoj pastas kaip vezlys,greitumo nesitikek.As tiek is UK,tiek is Ispanijos siunciau,is salies iseina normaliai,o ten eina dar 10 dienu.Parasyk jiems pati emaila,jie tau ar taip ar kitaip turi atsiusti apmokejimo forma,ir tik gave siuntinuka jie is kart parasys,kad gavo.As net tame tarpe su jais pasitikrindavau,visada miela atrasydavo  smile.gif

Atsakydavo bigsmile.gif ir net kelis kartus? O ka tu tarpuose ten jiems rasydai? Labas, cia vel as keberiokst, kaip gyvenat? lotuliukas.gif
Nu einu rasyt mailo, kad issiunciau ax.gif Ar i sita rasei locus@otenet.gr ??

QUOTE(Beta1 @ 2011 10 26, 17:05)
Mergaites, nu ir dedat kalbos cia  biggrin.gif  Taip norisi kartu cia su jumis pakrizenti, bet darau tai tyliai  ax.gif  Bet zinokit, as su jumis ir nepraeina diena, kad nepasiziureciau kaip jum visom sekas  4u.gif  Beje, man patiko rytu filosofijos perliukai, ypac Rositos apie dvasias  hihihi.gif Ir stogu vaziavimo grafikas  lotuliukas.gif Tikrai, bus lengviau visom istverti, jeigu is proto eisit pagal grafika, o ne kada uzsinori  biggrin.gif

Man labai svarbus tavo buvimas cia, kazkaip neatitrukstu taip visai nuo tos nestuke.gif idejos ir tikejimo. Tai tu cia pabuk dar, kad ir tyliai blush2.gif ir keberiokst ir adrija ir tanga ir dar kelias neseniai pastojusias vis prisimenu ir tikiu kad pasiseks ir man rolleyes.gif tik reikia tos pavasario saules sulaukti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 26 spalio 2011 - 19:25
QUOTE(Warwara @ 2011 10 26, 15:30)
Liberi

Aciu! Lauksiu taves  nestuke.gif  skyrelyje  cool.gif

friends.gif sutarta mirksiukas.gif O tu pas S? Nes as nenusprendziu niekaip ar pas S, ar i Ryga mastau.gif

Atsakyti
Prasausi pagalbos, snd susileidau pirma gonalio doze i pilva, bet kaip pliurptelejo kraujo doh.gif , kaip manot-neisbego tie vaistukai su krauju? Nebezinau ka daryt, gal dar viena susileist g.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 10 26, 19:59)
tai tau tada visai neidomiai ta hyperstimuliacija buvo, tu gi 10 dpi jau zinojai ir NT rezultata ir HCG biggrin.gif

Nu jo, tas teigiamas testas uzmuse visa hyperstimuliacijos netiketumo efekta lotuliukas.gif

Zemyna, eik tu, pamatysi kaip noresi biggrin.gif Jeigu tai reisk nestuma, noresi visko kas su tuo galetu buti susije ax.gif Ir nieko ten baisaus irnesakyk.gif

Cituli, jau be taves tai as cia nei tylom nei garsiai neiseisiu biggrin.gif Eisim kartu tongue.gif Ir dar keleta einanciu is proto pagal grafika pasiimsim hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(angeliukkkeee @ 2011 10 26, 20:38)
Prasausi pagalbos, snd susileidau pirma gonalio doze i pilva, bet kaip pliurptelejo kraujo  doh.gif , kaip manot-neisbego tie vaistukai su krauju? Nebezinau ka daryt, gal dar viena susileist  g.gif

manau, kad viskas gerai, neisbego 4u.gif man tokia pati istorija buvo su blokuojanciais, kai gydytojas suleido, bet antros porcijos jis nesuleidinejo man 4u.gif taip kad ramiai 4u.gif
vienintelis, kad gali buti labai didele ir skaudi melyne (bent jau man jinai buvo), tai nezinau, kaip sekancius vaistukus leisies g.gif
Atsakyti
QUOTE(angeliukkkeee @ 2011 10 26, 20:38)
Prasausi pagalbos, snd susileidau pirma gonalio doze i pilva, bet kaip pliurptelejo kraujo  doh.gif , kaip manot-neisbego tie vaistukai su krauju? Nebezinau ka daryt, gal dar viena susileist  g.gif

Nu kito tikrai nepatarciau lesitis, pataikei i kokia sausgysle ir tiek. 4u.gif

QUOTE(Beta1 @ 2011 10 26, 20:46)
Cituli, jau be taves tai as cia nei tylom nei garsiai neiseisiu  biggrin.gif  Eisim kartu  tongue.gif  Ir dar keleta einanciu is proto pagal grafika pasiimsim  hihihi.gif

wub.gif wub.gif jo jo as ir pries save ir po saves noreciau po kokia desimt is cia isvaryti biggrin.gif

Nu va susiparinau kad ir keberiokst ir egk maila parase i graikija o as ne, tai emiau ir parasiau biggrin.gif Dabar jau darbas atliktas ir lauksiu kaip egk atsakymo po kokiu 5 minuciu lotuliukas.gif
beje o tu egk kokius testus prasei daryti? Man tai gorgis privalomai prisake visus tris. Jauciu ir kainuos graziai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 10 26, 20:46)
Nu jo, tas teigiamas testas uzmuse visa hyperstimuliacijos netiketumo efekta  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif visai neidomiai cia tau gavosi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2011 10 26, 20:53)
Nu va susiparinau kad ir keberiokst ir egk maila parase i graikija o as ne, tai emiau ir parasiau  biggrin.gif  Dabar jau darbas atliktas ir lauksiu kaip egk atsakymo po kokiu 5 minuciu  lotuliukas.gif
beje o tu egk kokius testus prasei daryti? Man tai gorgis privalomai prisake visus tris. Jauciu ir kainuos graziai  blush2.gif

ir kodel manes visai nestebina, kad Citas siandien parinasi lotuliukas.gif As jums sakau, mano atradima apie parinimasi pagal dienas reikia skubiai patentuoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 10 26, 20:53)
manau, kad viskas gerai, neisbego  4u.gif man tokia pati istorija buvo su blokuojanciais, kai gydytojas suleido, bet antros porcijos jis nesuleidinejo man  4u.gif taip kad ramiai  4u.gif
vienintelis, kad gali buti labai didele ir skaudi melyne (bent jau man jinai buvo), tai nezinau, kaip sekancius vaistukus leisies  g.gif

Aciu uz atsakymus, nes visa susinervinusi vaikstau is vieno kampo i kita doh.gif 4u.gif
Atsakyti