QUOTE(egk @ 2011 10 26, 16:48)
Tetai paskiau kad čia platmasinė detalė
Aš irgi registruotu siunčiau, sakė nueis per kokias 5 dienas. Kažkaip abejoju
Aš įdėjau ir laišką, ir e-mailą parašiau. Tai dabar žiūriu visa diena ar neatrašė
Nu ot durna boba
Ir ka tam maile parasei?? kokiu mail adresu rasei?
QUOTE(irmuciukasss @ 2011 10 26, 16:51)
mergaites..paaiskinkit jus man trumpai kokiu tiklsu jus ta krauja i graikija siunciat?
Mes vadinasi ieskom ligu
ir galimu priezasciu del ko nepavyko keletas IVF-u, t.y. bandom atrasti ar nera uzsleptu infekciju: chlamidijos, ureaplazmos, mikoplazmos. pasirodo buna taip kad tepineliai ir paparasti kraujo tyrimai gali parodyti neigiama rezultata o menesiniu kraujas teigiama.
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 10 26, 16:54)
Graikijoj pastas kaip vezlys,greitumo nesitikek.As tiek is UK,tiek is Ispanijos siunciau,is salies iseina normaliai,o ten eina dar 10 dienu.Parasyk jiems pati emaila,jie tau ar taip ar kitaip turi atsiusti apmokejimo forma,ir tik gave siuntinuka jie is kart parasys,kad gavo.As net tame tarpe su jais pasitikrindavau,visada miela atrasydavo
Atsakydavo
ir net kelis kartus? O ka tu tarpuose ten jiems rasydai? Labas, cia vel as keberiokst, kaip gyvenat?
Nu einu rasyt mailo, kad issiunciau
Ar i sita rasei locus@otenet.gr ??
QUOTE(Beta1 @ 2011 10 26, 17:05)
Mergaites, nu ir dedat kalbos cia
Taip norisi kartu cia su jumis pakrizenti, bet darau tai tyliai
Bet zinokit, as su jumis ir nepraeina diena, kad nepasiziureciau kaip jum visom sekas
Beje, man patiko rytu filosofijos perliukai, ypac Rositos apie dvasias
Ir stogu vaziavimo grafikas
Tikrai, bus lengviau visom istverti, jeigu is proto eisit pagal grafika, o ne kada uzsinori
Man labai svarbus tavo buvimas cia, kazkaip neatitrukstu taip visai nuo tos
idejos ir tikejimo. Tai tu cia pabuk dar, kad ir tyliai
ir keberiokst ir adrija ir tanga ir dar kelias neseniai pastojusias vis prisimenu ir tikiu kad pasiseks ir man
tik reikia tos pavasario saules sulaukti