Įkraunama...
Įkraunama...

IVF ...čia pildosi svajonės!

QUOTE(RositaK @ 2011 10 26, 11:01)
tai panasiai ir iseina, jei isodina: triju dinu isodina, tai po 4,5 priarteja ta dvasia smile.gif panasiai kaip implantacija (plius minus kelios dienos individualiai)
jei idomu toliau:
21embriono diena i ji isilieja ta dieviskoji dvasia-t.y.kai pamatome sirdele, ji uzplaka  wub.gif
3menesi ta dvasia jau galutinai isitvirtina-t.y. iki 12 savaites juk yra ta tikimybe persileisti ir pan.
per pirma trimestra formuojasi energetiniai kanalai, kurie suformuoja vaikelio misija zemeje, per anta (apie 6men)-ta misija galutinai irasoma jame. Ir t.t.  smile.gif
is esmes kinu medicina teigia, kad vaiko dvasia iesko tevu, kurie suteiktu aplinkybes jam savo paskirtai misijai ivykdyti  4u.gif tad tos, kurios dar ne  nestuke.gif zinokit, jog jusu dar tik iesko, ir butinai suras  wub.gif  4u.gif

Taip ir zinojau, kad mano vaikai bus ypatingi. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 10 26, 15:48)
Kaip gyvena mano likimo draugės  4u.gif  4u.gif Neturiu kantrybės ir laiko skaityti tiek, kiek jūs spėjat prirašyti  doh.gif bet visoms linkiu kuo dideliausios sėkmės. O kad būtų užtikrinčiau dar ir virusą pridėsiu  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

pasiimu visus, kiek tik panesiu 4u.gif
QUOTE(Warwara @ 2011 10 26, 15:55)
Citas
Butinai pasakisiu vyrui, kaip jam pasiseke  thumbup.gif  Aciu tau, Cituk  wub.gif

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif tegul net nedrista abejoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 10 26, 10:22)
as pradejau skiedalioti, akd mano laiskas prapuls kazkur bebankrutuojancioj Graikijoj  blink.gif  Valkatos jau nebe tokios gausios kad galeciau dar viena buteliuka paruosti nzet tai tek viltis ir tiketi kad su situ bus viskas gerai  smile.gif

Tu manęs čia negąsdink nono.gif Išsiunčiau ir aš šiandien, o teta pašte dar paklausė - kas čia? topsecret.gif Tu jiems siuntei ir e-mailą ar tik laišką prie siuntinuko įdėjai?
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 10 26, 16:31)
Tu manęs čia negąsdink nono.gif Išsiunčiau ir aš šiandien, o teta pašte dar paklausė - kas čia? topsecret.gif Tu jiems siuntei ir e-mailą ar tik laišką prie siuntinuko įdėjai?

AS nenoriu gasdinti, nes ir pati bijau. nu bet registruota siunciau tai gal nedings g.gif Tai ka atsakei tetai? smile.gif As tik laiska jiems idejau i voka su visais savo kontaktais. bet po kokios savaites jau pradesiu skambint ar mailus rasyt jiems, nes kazkaip netikiu kad jie skubes su manim susiekti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 10 26, 16:38)
AS nenoriu gasdinti, nes ir pati bijau. nu bet registruota siunciau tai gal nedings  g.gif Tai ka atsakei tetai? smile.gif As tik laiska jiems idejau i voka su visais savo kontaktais. bet po kokios savaites jau pradesiu skambint ar mailus rasyt jiems, nes kazkaip netikiu kad jie skubes su manim susiekti  biggrin.gif

Tetai paskiau kad čia platmasinė detalė swoon.gif Aš irgi registruotu siunčiau, sakė nueis per kokias 5 dienas. Kažkaip abejoju mastau.gif Aš įdėjau ir laišką, ir e-mailą parašiau. Tai dabar žiūriu visa diena ar neatrašė doh.gif Nu ot durna boba doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 10 26, 16:48)
Tetai paskiau kad čia platmasinė detalė swoon.gif Aš irgi registruotu siunčiau, sakė nueis per kokias 5 dienas. Kažkaip abejoju mastau.gif Aš įdėjau ir laišką, ir e-mailą parašiau. Tai dabar žiūriu visa diena ar neatrašė doh.gif  Nu ot durna boba doh.gif  doh.gif  doh.gif

mergaites..paaiskinkit jus man trumpai kokiu tiklsu jus ta krauja i graikija siunciat? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 10 26, 09:00)
jeigu vis delto subrestu visi esami folikulai, gali buti ir hyperstimuliacija.Man lygiai ta pati sake, kad reikes uzsaldyti, jeigu tiek daug bus, bla bla bla.Kadangi beveik visi pas mane ir buvo subrende, issivyste ir ta hyperstimuliacija, bet ji buvo velyvoji, kada pasireiskia tiktai tuomet kai isitvirtina vaikiukas.Tai pavaiksciojau cia LT pas gydytoja po isodinimo, sutvarke man ta hyperstimuliacija be problemu.Bet tik del to, kad ji pas mane buvo nedidele.Lengvos formos.Tu dabar kol kas nesijaudink nes nera dar del ko.Jis tau pasake visus galimus scenarijus, bet nereiskia, kad taip ir bus.Bent jau man tai tikrai nepasitvirtino.Kai padarys punkcija, kai zinosi kiek vis gi yra tu kiausialasciu, jeigu ju daug, stebes tave ar nera kokiu pokyciu tavo organizme,tada ir bus sprendimas.Net jeigu visi foliai bus subrende, o tu po punkcijos jausies gerai, tai sodins tau tuos vaikus, nepergyvenk  mirksiukas.gif

oj, man net gerau pasidare no jusu istorija,tik buto tokie kaip pas jum grazi pabaiga nestuke.gif ir dar kaip isodina embrionuku, Treisas ko sake vartoti kad ne butu hiperstimulacijos, man labai idomu, as dar vartoju kiekviena diena dexamethasona po puse tabletes 2 kartus i diena, nu reikes dar kaip suprantu crinonas, folio, ir kas dar...? labai sveikinu jusu su nestuke.gif , o kiek jum jau savaiciu, kaip nestumas eina? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 10 26, 14:38)
AS nenoriu gasdinti, nes ir pati bijau. nu bet registruota siunciau tai gal nedings  g.gif Tai ka atsakei tetai? smile.gif As tik laiska jiems idejau i voka su visais savo kontaktais. bet po kokios savaites jau pradesiu skambint ar mailus rasyt jiems, nes kazkaip netikiu kad jie skubes su manim susiekti  biggrin.gif

Graikijoj pastas kaip vezlys,greitumo nesitikek.As tiek is UK,tiek is Ispanijos siunciau,is salies iseina normaliai,o ten eina dar 10 dienu.Parasyk jiems pati emaila,jie tau ar taip ar kitaip turi atsiusti apmokejimo forma,ir tik gave siuntinuka jie is kart parasys,kad gavo.As net tame tarpe su jais pasitikrindavau,visada miela atrasydavo smile.gif

Dekui uz sveikinimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(businka123 @ 2011 10 26, 16:51)
oj, man net gerau pasidare no jusu istorija,tik buto tokie kaip pas jum grazi pabaiga nestuke.gif ir dar kaip isodina embrionuku, Treisas ko sake vartoti kad ne butu hiperstimulacijos, man labai idomu, as dar vartoju kiekviena diena dexamethasona po puse tabletes 2 kartus i diena, nu reikes dar kaip suprantu crinonas, folio, ir kas dar...? labai sveikinu jusu su nestuke.gif , o kiek jum jau savaiciu, kaip nestumas eina? wub.gif

Kad apsisaugoti nuo hyperstimuliacijos, tai tokio recepto nera, bet reikia gerti vandens ir labai daug.O kai jau bus isodinti vaikuciai ir jeigu pasirodys ta hyperstimuliacija, tuomet keliausi pas gydytoja, tau patars koki maista valgyti ar ka vartoti.Kol kas tau nera ko jaudintis, nes neaisku net kiek tu subrendusiu folikulu is viso bus su tokiais estradiolio parodymais.Ivykiams uz akiu negali uzbegti, dar visaip gali buti.Taigi linkiu kantrybes ir tik paties geriausio rezultato 4u.gif

Aciu uz sveinimus, mums jau 20 savaiteliu, puse kelio nueita rolleyes.gif

Mergaites, nu ir dedat kalbos cia biggrin.gif Taip norisi kartu cia su jumis pakrizenti, bet darau tai tyliai ax.gif Bet zinokit, as su jumis ir nepraeina diena, kad nepasiziureciau kaip jum visom sekas 4u.gif Beje, man patiko rytu filosofijos perliukai, ypac Rositos apie dvasias hihihi.gif Ir stogu vaziavimo grafikas lotuliukas.gif Tikrai, bus lengviau visom istverti, jeigu is proto eisit pagal grafika, o ne kada uzsinori biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 10 26, 15:05)
Kad apsisaugoti nuo hyperstimuliacijos, tai tokio recepto nera, bet reikia gerti vandens ir labai daug.O kai jau bus isodinti vaikuciai ir jeigu pasirodys ta hyperstimuliacija, tuomet keliausi pas gydytoja, tau patars koki maista valgyti ar ka vartoti.Kol kas tau nera ko jaudintis, nes neaisku net kiek tu subrendusiu folikulu is viso bus su tokiais estradiolio parodymais.Ivykiams uz akiu negali uzbegti, dar visaip gali buti.Taigi linkiu kantrybes ir tik paties geriausio rezultato  4u.gif

Aciu uz sveinimus, mums jau 20 savaiteliu, puse kelio nueita  rolleyes.gif

Mergaites, nu ir dedat kalbos cia  biggrin.gif  Taip norisi kartu cia su jumis pakrizenti, bet darau tai tyliai  ax.gif  Bet zinokit, as su jumis ir nepraeina diena, kad nepasiziureciau kaip jum visom sekas  4u.gif  Beje, man patiko rytu filosofijos perliukai, ypac Rositos apie dvasias  hihihi.gif Ir stogu vaziavimo grafikas  lotuliukas.gif Tikrai, bus lengviau visom istverti, jeigu is proto eisit pagal grafika, o ne kada uzsinori  biggrin.gif

O gali buti,kad del tos hiperstimuliacijos ir nepasilieka vaikiukai? Man atrodo,kad kai dariau balandzio men.,tai irgi buvo ta hiper.
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 10 26, 16:31)

biggrin.gif plasmasine detale biggrin.gif o i ka tu ta megini dejai, kad plasmasine detale gavosi? smile.gif

QUOTE(Beta1 @ 2011 10 26, 17:05)
Ir stogu vaziavimo grafikas  lotuliukas.gif Tikrai, bus lengviau visom istverti, jeigu is proto eisit pagal grafika, o ne kada uzsinori  biggrin.gif

drinks_cheers.gif as jums sakau, kad tai nerealus dalykas butu 4u.gif Gal uzpatentuot? lotuliukas.gif

Mergaites, nepamenu, kurioje temuteje skaiciau, bet kad paskaiciuoti rugsejo menesio statistika, man truksta 2 mergaiciu atsakymu: Aurelijac ir Dominyyka. Atsiliepkite prasau 4u.gif
Papildyta:
Kas ten is mergaiciu siule knyga paskaityt? kokia? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atiloja: 26 spalio 2011 - 16:46
QUOTE(taja78 @ 2011 10 26, 17:40)
O gali buti,kad del tos hiperstimuliacijos ir nepasilieka vaikiukai? Man atrodo,kad kai dariau balandzio men.,tai irgi buvo ta hiper.

Jeigu neguli ligoninej su busena pavojinga gyvybei, vadinas hyperstimuliacija nera tokia sunki, tai kazin ar imanoma vien del jos tokios pamesti vaikiukus g.gif Daugeliui kaip tik ji prasideda kai jau limpa embrionas, ta vadinama velyvoji hyper.
Atsakyti