Įkraunama...
Įkraunama...

IVF ...čia pildosi svajonės!

QUOTE(pliuske @ 2011 10 26, 14:49)
kaip tavo reikaliukai?  smile.gif

kam, kam, bet jau Tau pro akis nepraslįsiu nepastebėta smile.gif
dėkui, pliuske, viskas normaliai. 4u.gif
perėjau į kitą trydaliojimo etapą - laukimas kiek vaikučių bus ir kada įdės man juos.

panašu, kad vidurių užkietėjimas artimiausiu metu negresia biggrin.gif na, bent jau ateinančias dvi savaites tai tikrai lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(taja78 @ 2011 10 26, 14:36)
RositaK
Va va,as vakar skaiciau,kad implantacija vyksta 5-6 diena po isodinimo

tai panasiai ir iseina, jei isodina: triju dinu isodina, tai po 4,5 priarteja ta dvasia smile.gif panasiai kaip implantacija (plius minus kelios dienos individualiai)
jei idomu toliau:
21embriono diena i ji isilieja ta dieviskoji dvasia-t.y.kai pamatome sirdele, ji uzplaka wub.gif
3menesi ta dvasia jau galutinai isitvirtina-t.y. iki 12 savaites juk yra ta tikimybe persileisti ir pan.
per pirma trimestra formuojasi energetiniai kanalai, kurie suformuoja vaikelio misija zemeje, per anta (apie 6men)-ta misija galutinai irasoma jame. Ir t.t. smile.gif
is esmes kinu medicina teigia, kad vaiko dvasia iesko tevu, kurie suteiktu aplinkybes jam savo paskirtai misijai ivykdyti 4u.gif tad tos, kurios dar ne nestuke.gif zinokit, jog jusu dar tik iesko, ir butinai suras wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 26 spalio 2011 - 14:02
QUOTE(RositaK @ 2011 10 26, 15:01)
tai panasiai ir iseina, jei isodina: triju dinu isodina, tai po 4,5 priarteja ta dvasia smile.gif panasiai kaip implantacija (plius minus kelios dienos individualiai)
jei idomu toliau:
21embriono diena i ji isilieja ta dieviskoji dvasia-t.y.kai pamatome sirdele, ji uzplaka  wub.gif
3menesi ta dvasia jau galutinai isitvirtina-t.y. iki 12 savaites juk yra ta tikimybe persileisti ir pan.
per pirma trimestra formuojasi energetiniai kanalai, kurie suformuoja vaikelio misija zemeje, per anta (apie 6men)-ta misija galutinai irasoma jame. Ir t.t.  smile.gif
is esmes kinu medicina teigia, kad vaiko dvasia iesko tevu, kurie suteiktu aplinkybes jam savo paskirtai misijai ivykdyti  4u.gif tad tos, kurios dar ne  nestuke.gif zinokit, jog jusu dar tik iesko, ir butinai suras  wub.gif  4u.gif

g.gif Tai mano busimas vaikas turbut grandiozinius planus susikures kad dar vis nepasitiki savo teveliais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2011 10 26, 15:06)
g.gif  Tai mano busimas vaikas turbut grandiozinius planus susikures kad dar vis nepasitiki savo teveliais  smile.gif

va va, as ir apie saviski taip galvoju-laukia kada mes subresim ir susikaupsim iki maximumo jo svarbiam atejimui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 10 26, 13:24)
Liberi
Sveika, smagu tave matyti!  thumbup.gif
Del vyro vitaminu, tia pritariu C vitaminui  drinks_cheers.gif  liktais 1 gramas turi buti. Zinkas dar (irgi daug) ot ziurek cia info
Sekmes jums, o kada planuojate?

Aciu uz atsakymus! 4u.gif Jei kokie netiketumai nesutrukdys, tai planuojam po naujuju metu sausi arba vasari smile.gif O tu, matau, jau pradejai savo zygius - sekmes kuo didziausios!!!!

Atsakyti
Liberi
O tu, matau, jau pradejai savo zygius - sekmes kuo didziausios!!!!

Aciu! Lauksiu taves nestuke.gif skyrelyje cool.gif
Atsakyti
Warwara - as manau kad tu esi grazi auksines spalvos plauku protinga moteris ir su dar grazesne sirdim - sprendziu pagal tavo vyra mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 26 spalio 2011 - 14:45
Kaip gyvena mano likimo draugės 4u.gif 4u.gif Neturiu kantrybės ir laiko skaityti tiek, kiek jūs spėjat prirašyti doh.gif bet visoms linkiu kuo dideliausios sėkmės. O kad būtų užtikrinčiau dar ir virusą pridėsiu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Citas
Butinai pasakisiu vyrui, kaip jam pasiseke thumbup.gif Aciu tau, Cituk wub.gif
Atsakyti
QUOTE(taja78 @ 2011 10 26, 13:50)
Aciu visoms  verysad.gif  Nekreipkit demesio,ka durna boba paisto  blush2.gif
Pasivaisciot buvau,geras oras..Eisiu dar pavakary paslampinet  tongue.gif Knygos geros neturiu, nu ,bet paieskosiu.
As taip galvoju,kazi ka vyrai darytu musu vietoj:Nervas ima,isgert negali,verkt noris,pivla duria,mintys bjaurios lenda?  g.gif  lotuliukas.gif

As taip pat buvau isejusi i lauka vitamino D pasisemti. Oras fantastiskas, ejau, lieciau medzius, lapus - kiekviena gyvasti. Zole zalia ir dobilai dar zydi. O spalvu margumynas. Kokiu graziu laiku musu leliukai isitaise.
Taja78 tik grazios mintys 4u.gif
Siandien paziurejau filma babies. Jau seniai zadejau, bet laikiau siai dienai ir pastebejau, kad visa laika ziurejau issisiepusi
Papildyta:
QUOTE(kristinuke @ 2011 10 26, 15:48)
Kaip gyvena mano likimo draugės  4u.gif  4u.gif Neturiu kantrybės ir laiko skaityti tiek, kiek jūs spėjat prirašyti  doh.gif bet visoms linkiu kuo dideliausios sėkmės. O kad būtų užtikrinčiau dar ir virusą pridėsiu  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Griebiu, griebiu, griebiu, griebiu, griebiu virusiukus
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 10 26, 15:00)
kam, kam, bet jau Tau pro akis nepraslįsiu nepastebėta  smile.gif
dėkui, pliuske, viskas normaliai.  4u.gif
perėjau į kitą trydaliojimo etapą - laukimas kiek vaikučių bus ir kada įdės man juos.
panašu, kad vidurių užkietėjimas artimiausiu metu negresia  biggrin.gif  na, bent jau ateinančias dvi savaites tai tikrai  lotuliukas.gif

Nepraslysi, tikrai kad nepraslysi biggrin.gif Na, tai linkiu kad viskas butu super ir su laiminga pabaiga mirksiukas.gif O as uz tave laikysiu kumscius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 10 26, 14:17)
pratesiant kalba rytu medicinos pagrindais, tai 7,5diena po embriono apvaisinimo dangiskoji dvasia priarteja prie embriono ir stengiasi i jame pasilikti, todel siuo laukimo metu nepatartina eiti i visas erdves:apsipirkimo centrus ir pan.  4u.gif Geriausia siuo metu buti gamtoje, miske jei imanoma, vaikstineti ir grozetis tuo metu laiku  4u.gif

Tai dabar ne tik leliukus ikalbinesiu isitaisyti patogiai mano pataleliuose, bet ir dvaselias itikinesiu embrioniukuose pasilikti. Och laukia dieneles......
Atsakyti