Įkraunama...
Įkraunama...

IVF ...čia pildosi svajonės!

QUOTE(Citas @ 2011 10 26, 13:45)
Pirma kart apie C vitamina kad vyrams gerai girdziu  rolleyes.gif
Beje ta pati bureja (kalbetoja su angelais, jei tiksliau) sake kad mate mane verkiancia kai pastosiu apie 6  menesius, sake mano hormonai bus taip subujoje kad is laimes niekaip nenustosiu verkti  lotuliukas.gif MB laukia nekokie laikai  lotuliukas.gif

duok burejos telefona lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif svarbu itiketi... as dabar bijau eiti, kad nepasakytu ko nors, ko nenoriu zinoti ....
Kas del Vit C, tai maniskis pats praktikavo, o kai atejom daryti proceduros, net labai sunerimo MB, kad gal sumaise sperma, ant kiek smarkiai pagerejo.... aisku, gal cia irgi kazkoks sutapimas.. o gal ir sumaise buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarūniukė @ 2011 10 26, 11:46)
Arba išeiti pasivaikščioti, oras tieiog PASAKA wub.gif  4u.gif

Aciu visoms verysad.gif Nekreipkit demesio,ka durna boba paisto blush2.gif
Pasivaisciot buvau,geras oras..Eisiu dar pavakary paslampinet tongue.gif Knygos geros neturiu, nu ,bet paieskosiu.
As taip galvoju,kazi ka vyrai darytu musu vietoj:Nervas ima,isgert negali,verkt noris,pivla duria,mintys bjaurios lenda? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taja78: 26 spalio 2011 - 12:54
QUOTE(taja78 @ 2011 10 26, 13:27)
Laba diena! 4u.gif
Malonu,kad yra geru naujienu,taip ir toliau! 4u.gif

Nuotaika mano baisi siandien. unsure.gif Veju blogas mintis salyn...Nesigauna. schmoll.gif Pilva dar tempia truputuka,bet nebeduria jau.Vakar vakare verkiau,asaros kaip pupos byra,net nezinau del ko?Ir taip gera,kad verkiu,atrodo.Prakeikti hormonai!!! doh.gif
Jauciu neiskesiu ir testa padarysiu kita sav.Pavyzdziui pimadieni  unsure.gif
Joks man,saves tvardymas,nepadeda.Na,gal rytoj bus linksmiau  g.gif

o gal apsipirkti....
Merginos, o galima gerti kokius raminamus laselius tuo periodu??
Papildyta:
QUOTE(taja78 @ 2011 10 26, 13:50)
Aciu visoms  verysad.gif  Nekreipkit demesio,ka durna boba paisto  blush2.gif

Laikykis! Tarp kitko, jau isvedem isvada, kad cia ne bobos, o grazuoles sedi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 10 26, 13:52)
o gal apsipirkti....

pratesiant kalba rytu medicinos pagrindais, tai 7,5diena po embriono apvaisinimo dangiskoji dvasia priarteja prie embriono ir stengiasi i jame pasilikti, todel siuo laukimo metu nepatartina eiti i visas erdves:apsipirkimo centrus ir pan. 4u.gif Geriausia siuo metu buti gamtoje, miske jei imanoma, vaikstineti ir grozetis tuo metu laiku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2011 10 26, 13:49)
duok burejos telefona  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  svarbu itiketi... as dabar bijau eiti, kad nepasakytu ko nors, ko nenoriu zinoti ....
Kas del Vit C, tai maniskis pats praktikavo, o kai atejom daryti proceduros, net labai sunerimo MB, kad gal sumaise sperma, ant kiek smarkiai pagerejo.... aisku, gal cia irgi kazkoks sutapimas.. o gal ir sumaise buvo  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Bureja Ukrainiete, gyvena Londone lotuliukas.gif As ja tikiu iki pavasario, o po to arba visoms cia rekomenduosiu arba i suns dienas isdesiu biggrin.gif

QUOTE(RositaK @ 2011 10 26, 14:17)
pratesiant kalba rytu medicinos pagrindais, tai 7,5diena po embriono apvaisinimo dangiskoji dvasia priarteja prie embriono ir stengiasi i jame pasilikti, todel siuo laukimo metu nepatartina eiti i visas erdves:apsipirkimo centrus ir pan.  4u.gif Geriausia siuo metu buti gamtoje, miske jei imanoma, vaikstineti ir grozetis tuo metu laiku  4u.gif

Oho kaip idomu, tai cia 5dpi??
Atsakyti
QUOTE(Warwara @ 2011 10 26, 12:27)
stera

Tai gi cia ne imunine problema. Ir dar tepeneli ima is manksties, o ne is gimdos. Tai yra tiesiog moters flora zuda spermijos. Girdejau reikia pries namu darbus daryti is sodos voneles, tam kartui moters flora nuraminti smile.gif
O jau IUI ir IVF tas dalykas neturi itakos.

aciu:) pabandisim padaryti
bet daktare nieko nesake, tik tai kad gali padeti tik IUI arba IVF
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 10 26, 14:17)
pratesiant kalba rytu medicinos pagrindais, tai 7,5diena po embriono apvaisinimo dangiskoji dvasia priarteja prie embriono ir stengiasi i jame pasilikti, todel siuo laukimo metu nepatartina eiti i visas erdves:apsipirkimo centrus ir pan.  4u.gif Geriausia siuo metu buti gamtoje, miske jei imanoma, vaikstineti ir grozetis tuo metu laiku  4u.gif

o matai.... manyciau tiesos yra....
Atsakyti
RositaK
Va va,as vakar skaiciau,kad implantacija vyksta 5-6 diena po isodinimo.Uztat ir nenoriu nieko daryt toookio.Noreciau nulekt i iki kokios pardes,bet palauksiu.Dar sake,kad ir vairuoti nepatartina tomis dienomis g.gif Tenkinuos pasivaikscipjimais pajuriu ir gulejimu.
Mano katyte,lenda prie manes kaip pasiutus as tik ant sofutes isitaisau,ji iskart tarp koju lenda biggrin.gif ,ir nakti nepaleidzia... g.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(taja78 @ 2011 10 26, 14:36)
RositaK
Va va,as vakar skaiciau,kad implantacija vyksta 5-6 diena po isodinimo.Uztat ir nenoriu nieko daryt toookio.Noreciau nulekt i iki kokios pardes,bet palauksiu.Dar sake,kad ir vairuoti nepatartina tomis dienomis  g.gif Tenkinuos pasivaikscipjimais pajuriu ir gulejimu.
Mano katyte,lenda prie manes kaip pasiutus as tik ant sofutes isitaisau,ji iskart tarp koju lenda  biggrin.gif ,ir nakti nepaleidzia... g.gif  wub.gif

Katyte nori pirma susidraugauti su busimu seimos nariu (iais) bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(taja78 @ 2011 10 26, 10:36)
RositaK
Va va,as vakar skaiciau,kad implantacija vyksta 5-6 diena po isodinimo.Uztat ir nenoriu nieko daryt toookio.Noreciau nulekt i iki kokios pardes,bet palauksiu.Dar sake,kad ir vairuoti nepatartina tomis dienomis  g.gif Tenkinuos pasivaikscipjimais pajuriu ir gulejimu.
Mano katyte,lenda prie manes kaip pasiutus as tik ant sofutes isitaisau,ji iskart tarp koju lenda  biggrin.gif ,ir nakti nepaleidzia... g.gif  wub.gif

Saugo ji jus. wub.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 10 26, 13:20)

kaip tavo reikaliukai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 26, 12:53)
Atiloja, dar zuvis yra gerai sapnuoti.  biggrin.gif  4u.gif As pries pusmeti buvau tokiu geru karpiu pora patraukusi ir trecia traukiau, o dar kiek maciau plaukiojanciu.  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

reiks MB pasakyt, kad prigaudytu zuvu ir gyvaciu, kad naktims sapnuoi pradeciau biggrin.gif

QUOTE(Terze @ 2011 10 26, 12:54)

Atijola, gal tu kazka kita sapnavai, bet irgi su panasia reiksme? wink.gif

Miegojau kaip uzmusta, jokiu sapnu nepamenu biggrin.gif

QUOTE(taja78 @ 2011 10 26, 13:27)
Nuotaika mano baisi siandien. unsure.gif Veju blogas mintis salyn...Nesigauna. schmoll.gif Pilva dar tempia truputuka,bet nebeduria jau.Vakar vakare verkiau,asaros kaip pupos byra,net nezinau del ko?Ir taip gera,kad verkiu,atrodo.Prakeikti hormonai!!! doh.gif
Jauciu neiskesiu ir testa padarysiu kita sav.Pavyzdziui pimadieni  unsure.gif
Joks man,saves tvardymas,nepadeda.Na,gal rytoj bus linksmiau  g.gif

tikrai rytoj bus lengviau 4u.gif nes rytoj jau ne tavo tryzniojimo diena biggrin.gif musu skyrelyje galima tryznioti,i nervuotis ir panasiai tik po viena diena biggrin.gif

QUOTE(Warwara @ 2011 10 26, 13:30)
Uz tad as labai protinga  blush2.gif

thumbup.gif
Atsakyti