Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas, Nr. 20

QUOTE(enigma3 @ 2011 10 31, 18:34)
štai ir minėtoji mano suknutė

bigsmile.gif grazi wub.gif wub.gif wub.gif

ps. panasiai ir as galvojau megzti, bet tu mane aplenkei doh.gif tik ilgesni gal stulpeli zemai ir su mazesnem rankovytem blush2.gif
Atsakyti
enigma3 jau sukneles grozis wub.gif o spalva - vienu zodziu pasaka thumbup.gif
Atsakyti
Labai grazus batukai thumbup.gif thumbup.gif o jau rankinukas bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif

enigma3 ,nuostabi suknele wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Pabaigiau tokia suknute
user posted image
Atsakyti
paprastas, juodas kepuriukas SAU tongue.gif user posted image
Atsakyti
Gražūs darbeliai-ypač Enigmos3,taip figūrą gražiai išryškina,ir spalva gera 4u.gif
Norėjau patarimo,gal kam nutiko,kad virbalai užpilkintų baltą pusvilnę blink.gif
Skalbiant spec.vilnai milteliais neišbaltėjo-matosi pilkos juostos,ypač kur ardyta.. g.gif
Atsakyti
enigma3 ,nuostabi melynoji suknele wub.gif wub.gif
Atsakyti
Enigma, nuostabi suknelė !
Atsakyti
ačiū merginos už pagyras blush2.gif

QUOTE(ingauk @ 2011 10 31, 18:40)
bigsmile.gif  grazi  wub.gif  wub.gif  wub.gif

ps.  panasiai ir as galvojau megzti, bet tu mane aplenkei  doh.gif  tik ilgesni gal stulpeli zemai ir su mazesnem rankovytem  blush2.gif

man kažkaip pasirodė nepraktiška su trumpesnėm rankovytėm, jug megzta iš 100 % vilnos, suknutė pakankamai šilta, tad norėjos, kad ir rankoms būtų šilčiau (šiaip nemėgstų ilgų, tai mezgiau tokias) mirksiukas.gif
Atsakyti
enigma3, suknelė labai graži , ir labai tinka jums wub.gif . Panašų modelį ir sau nusižiūrėjusi esu 4u.gif
Aš rodau ir vėl tik nedidelį darbelį - komplektukas savai dukrytei iš Aliza Cashmira siūlų smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Plonas, bet siltas moteriskas megztukas - svarkelis. Tik mano manekenui gerokai per didelis, tad pilna vaizda sunku atskleisti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2011 10 30, 10:17)
Pirmasis mano garbanotas salikelis  ax.gif

user posted image

Joll@ tapkutes labai grazios  4u.gif

editamazoji grazi suknute mergytei  4u.gif

Beprotiskai fantastiskas salikelis...o jau spalvos, mmmmm thumbup.gif
Atsakyti