Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas, Nr. 20

labaigražios gėlytės,originalu bet jau darbo tai nemažai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Jau Lace tai eiliny karta pribloske savo sedevru wub.gif
O as pasiiemusi privacias pamokas pas Ilamka, nusukau biski i sona ir gavau padaryti toki dalykeli..kaip tiksliai y pavadinti, net nzn, bet funkcija jo butu kaip saliko..sildyti kakla, kad jos vejas neuzpustu ir nesusaltumem:) Cia mezgiau is siulu likuciu, tiksliau is Vernito pusvilnes, tai sunaudojau apie nepilnai 200 gramu, o kad tikrai butu silta...i vidu numezgiau dar viena sluoksny kaklo srityje is merino vilnos. Stai kas man gavosi..
user posted image
Atsakyti
Sveiki, ateinu ir as parodyti ka numezgiau maziukui, cia mano 2 darbas (pirmas buvo kojines ax.gif ). Modeliukas nelabai norejo fotkintis.
user posted image
nugara
user posted image
Atsakyti
sveiki štai ir aš su naujiena
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Pasirodysiu ir cia ax.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
MILENA-šaunuolė,labai mielas darbelis,spalvytės dera.laimike-bet jau darbo,jaučiu...fainas sijonas thumbup.gif
ANETELE-vat tokio dalyko ir aš norėčiau-labai jaukus ir šiltas atrodo...
liuks visi darbukai thumbup.gif
Atsakyti
Megztos apyrankės - kalėdinės dovanos mamai ir seseriai. Apyrankių pagrindas medinis. Vienos apyrankės plotis - 3.5 cm, kitos - 4.5 cm.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(laimike @ 2011 12 09, 20:09)
sveiki štai ir aš su naujiena
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Labai grazu! O sakykit, tokie rastai gaunas is siulu???
Atsakyti
Laimike - kokia puiki mintis! Gražus sijonas 4u.gif .
Atsakyti
lututė ačiū blush2.gif mezgiau gal savaite
jomajoras ačiū ne čia pagrindinis fonas iš melanžinių siūlių o raštelis iš juodų siūlų
Restar ačiū
Atsakyti
Noriu pasidalinti vestuvinio kostiumėlio nuotrauka ax.gif Didžiulis dėkui nuotakai už galimybę ją parodyti 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bastinga @ 2011 12 10, 17:21)
Noriu pasidalinti vestuvinio kostiumėlio nuotrauka ax.gif Didžiulis dėkui nuotakai už

Kad čia ne kostiumėlis, čia PASAKA wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti