labaigražios gėlytės,originalu bet jau darbo tai nemažai
Jau Lace tai eiliny karta pribloske savo sedevru
O as pasiiemusi privacias pamokas pas Ilamka, nusukau biski i sona ir gavau padaryti toki dalykeli..kaip tiksliai y pavadinti, net nzn, bet funkcija jo butu kaip saliko..sildyti kakla, kad jos vejas neuzpustu ir nesusaltumem:) Cia mezgiau is siulu likuciu, tiksliau is Vernito pusvilnes, tai sunaudojau apie nepilnai 200 gramu, o kad tikrai butu silta...i vidu numezgiau dar viena sluoksny kaklo srityje is merino vilnos. Stai kas man gavosi..
O as pasiiemusi privacias pamokas pas Ilamka, nusukau biski i sona ir gavau padaryti toki dalykeli..kaip tiksliai y pavadinti, net nzn, bet funkcija jo butu kaip saliko..sildyti kakla, kad jos vejas neuzpustu ir nesusaltumem:) Cia mezgiau is siulu likuciu, tiksliau is Vernito pusvilnes, tai sunaudojau apie nepilnai 200 gramu, o kad tikrai butu silta...i vidu numezgiau dar viena sluoksny kaklo srityje is merino vilnos. Stai kas man gavosi..
MILENA-šaunuolė,labai mielas darbelis,spalvytės dera.laimike-bet jau darbo,jaučiu...fainas sijonas
ANETELE-vat tokio dalyko ir aš norėčiau-labai jaukus ir šiltas atrodo...
liuks visi darbukai
ANETELE-vat tokio dalyko ir aš norėčiau-labai jaukus ir šiltas atrodo...
liuks visi darbukai
QUOTE(laimike @ 2011 12 09, 20:09)
Labai grazu! O sakykit, tokie rastai gaunas is siulu???
Laimike - kokia puiki mintis! Gražus sijonas .
lututė ačiū mezgiau gal savaite
jomajoras ačiū ne čia pagrindinis fonas iš melanžinių siūlių o raštelis iš juodų siūlų
Restar ačiū
jomajoras ačiū ne čia pagrindinis fonas iš melanžinių siūlių o raštelis iš juodų siūlų
Restar ačiū
QUOTE(bastinga @ 2011 12 10, 17:21)
Noriu pasidalinti vestuvinio kostiumėlio nuotrauka Didžiulis dėkui nuotakai už
Kad čia ne kostiumėlis, čia PASAKA