Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas, Nr. 20

QUOTE(sandrasa @ 2011 12 03, 21:32)
Ačiū 4u.gif . O siūlus pirkau iš tokios moteriškės. BC GARN, Silkbloom vadinasi, daniški.

labai grazu.

o gal tos moteriskes kontaktais pasidalinsit,jei ji prekiauja siulais:)
Atsakyti
matau, kad apie Silkbloom siūliukus kalbate, aš taip pat iš jų neperseniausiai megztinį mezgiau... savotišką smile.gif tokį:

user posted image

deja, savo parduotuvėje paėmiau paskutinius du matkiukus ( šitam maezginiui reikėjo 1.5 matkiuko) taigi, kontaktai moteriškės rūpi ir man.
Kometraras būtų toks- šiek tiek tamposi, bet nepalyginus mažiau nei tiesiog merino vilna, labai švelnūs del didelės šilko "koncentracijos" , nėra toki šilti kaip vilna, bet nešiojasi labai gerai, paprastos vilnos "megztukai" jau seniai nudrengti, o šis dar labai neblogai atrodo. šiaip gražiai atrodo tas šilkinis žvilgesys, bet gal nevisiems raštams tinka, nes va kaip mano darbe pynės kažkaip išsiskiria ir iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad jos lygintuvu nublizgintos.
Atsakyti
na pasirodau ir aš su savo kukliu darbeliu mažai mergytei smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
stai dar koki megztuka mezgiau tik nemoku apversti fotouser posted imageuser posted image biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tarskaliukas @ 2011 12 05, 21:59)
Na jau kantrybė jūsų  thumbup.gif ,nemanau kad pasiryžčiau tokiam darbui ax.gif ,nors ir laaaabai gražu....

Ačiū, ačiū.
O jei pasakyčiau, kad, kol gavosi galutinis variantas, numezgiau 3 poras pirštinių doh.gif , o kepurė - iš antro karto gavosi ax.gif
Atsakyti
barbuska labai grazu, tik iskilo klausimas kaip padaryti tokias gelytes? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naomyte: 06 gruodžio 2011 - 22:50
nerkada, axioma, pabandysiu per savo vyrą užklausti, ar turi jinai tų siūlų, ir ar sutiktų tais kontaktais dalintis... Nes kaip sakiau, jinai siūlais prekiauja prisidūrimui prie "valdiškos" algos smile.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Ir as pasirodau su savo mezginuku smile.gif

user posted image
Atsakyti
[QUOTE][quote=jollanciukas,2011 12 08, 00:42]
Ir as pasirodau su savo mezginuku smile.gif
[/QUOTE]

Rankinė tiesiog pasaka wub.gif
Aš buvau sumasčius savo vieną rankinę apmegzti. Vidus nesuplyšęs, rankenos taip pat geros, tik išorė apsitrynė, bet dar tik planuose šis darbelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anetera @ 2011 12 08, 02:06)
Rankinė tiesiog pasaka wub.gif
Aš buvau sumasčius savo vieną rankinę apmegzti. Vidus nesuplyšęs, rankenos taip pat geros, tik išorė apsitrynė, bet dar tik planuose šis darbelis smile.gif

Dekui ax.gif Pas mane irgi panasus variantas, pirkau du ritinelius siulu uz 16 lt, ir is padevetu rankinuka uz 13 lt, tai is torankinuko viska ir panaudojau: uztrauktuka, pamusala, rankenas...
Atsakyti
QUOTE(JPE @ 2011 12 02, 10:35)
Kadangi siemet mane, mano rankas ir prota smile.gif valdo gelytes  lotuliukas.gif , pristatau Jums savo improvizacijas kalediniu dekoraciju tema....Tiesa, pradetos gaminti dar lapkricio viduryje....ir jau beveik visos isdalintos  ax.gif

NU JPE, šaunuolė doh.gif thumbup.gif 4u.gif kaip gražuuuuuuuuuu 4u.gif
P. S. o aš vis spėliojau ką tu ten gamini mirksiukas.gif

Kaip tu suklijavai tas gėlikes? ant kažkokio apvalaus daikto ar kaip g.gif nors ten nieko nesimato kad būtų viduje g.gif
Atsakyti