Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas, Nr. 20

QUOTE(sandrasa @ 2011 12 03, 19:18)
Pašnekute, labai gražu wub.gif

Nieko ypatingo, bet ir aš pasirodysiu - megztukas sau iš merino vilnos su šilku. Siūlai tiesiog nuostabūs wub.gif

AŠ pagal pavadinimą susiradau ir siūlus pažiūrėjimui, nes megztukas tiesog švyti kvietimu pačiupinėt ir apsirengti, toks meilumas wub.gif 45 pr. šilkiuko..... Ommmmmmmmmmmmmm

Gerai, kad jais LT neprekiauja, nes tiesiog turėjimui bent šalikui nusipirkčiau.
Atsakyti
Šitais puikiaias siūlais prekiavo Mezgimo zona Vilniuj,aš turėjau iš kitos vietos pirkus-super švelnumas ir malonumas megzti 4u.gif biggrin.gif
Sandrasa-dailus megztukas,o tos tulpės irgi amžinai gražu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juki: 04 gruodžio 2011 - 11:26
Toks komplektelis mano panelei
user posted image
Atsakyti
Komplektukas šaltesniam orui:
user posted image
ir pirštinytės dukrytei:
user posted image
Atsakyti
Dar dvi zieminukes smile.gif berniukui ir mergytei smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2011 12 03, 23:44)
Tos tulpės-tai lietuviška klasika-amžina, kaip kokia Šanel juoda maža suknelė. Labai gražus komplektas-super  clap_1.gif

Ačiū visoms pagyrusioms 4u.gif
Jau norėjau rašyt, kad netaikiau į jokias madas, o norėjau tikrų liaudiškų pirštinių. Na, pakeliui ir kepurė gimė rolleyes.gif Šiaip neskubėdama bandau pasigaminti "a-la" liaudišką žieminę aprangą.
Atsakyti
QUOTE(JPE @ 2011 12 02, 10:35)
Kadangi siemet mane, mano rankas ir prota smile.gif valdo gelytes  lotuliukas.gif , pristatau Jums savo improvizacijas kalediniu dekoraciju tema....Tiesa, pradetos gaminti dar lapkricio viduryje....ir jau beveik visos isdalintos  ax.gif
user posted image

Trūksta žodžių kaip gražu bigsmile.gif
Atsakyti
Sugebejau seip netaip nufotkinti Jusu teismui g.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
Ai dar papuosala turiu ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2011 12 03, 16:39)

Na jau kantrybė jūsų thumbup.gif ,nemanau kad pasiryžčiau tokiam darbui ax.gif ,nors ir laaaabai gražu....
Papildyta:
QUOTE(Kutveliukas @ 2011 12 04, 12:43)
Dar dvi zieminukes smile.gif berniukui ir mergytei smile.gif
user posted image

Labai gražu,tik modeliukas kažko nusiminęs.... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(gadget3 @ 2011 12 04, 10:30)
AŠ pagal pavadinimą susiradau ir siūlus pažiūrėjimui, nes megztukas tiesog švyti kvietimu pačiupinėt ir apsirengti, toks meilumas wub.gif 45 pr. šilkiuko..... Ommmmmmmmmmmmmm
Gerai, kad jais LT neprekiauja, nes tiesiog turėjimui bent šalikui nusipirkčiau.

Kažin,o internetinėj kokioj parduotuvėj neužmatėt niekas?...Labai sudomino blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tarskaliukas: 05 gruodžio 2011 - 20:53
user posted image

ax.gif
Atsakyti
Lace labai labai šaunus darbelis thumbup.gif
Atsakyti
Rodausi ir as savo gaminiu. Isbandziau "museliu" rasta.
user posted image
Atsakyti