Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas, Nr. 20

QUOTE(JPE @ 2011 12 02, 11:35)
Kadangi siemet mane, mano rankas ir prota smile.gif valdo gelytes  lotuliukas.gif , pristatau Jums savo improvizacijas kalediniu dekoraciju tema....Tiesa, pradetos gaminti dar lapkricio viduryje....ir jau beveik visos isdalintos  ax.gif

Labai gražūs, zefyriniai. Gera idėja, reikės atrasti laiko pabandyti sukurti tokį grožį.
Atsakyti
Kadangi siemet mane, mano rankas ir prota smile.gif valdo gelytes  lotuliukas.gif , pristatau Jums savo improvizacijas kalediniu dekoraciju tema....Tiesa, pradetos gaminti dar lapkricio viduryje....ir jau beveik visos isdalintos  ax.gif

nuostabus papuosimai thumbup.gif ziauriai noreciau pasigaminti tokiu. bet niekaip nesuprantu ant ko gėlytes pritvirtintos, kad taip graziai apvaliai laikosi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Krirma @ 2011 12 02, 12:31)
nuostabus papuosimai  thumbup.gif  ziauriai noreciau pasigaminti tokiu. bet niekaip nesuprantu ant ko gėlytes pritvirtintos, kad taip graziai apvaliai laikosi?  g.gif

Kai kurios tvirtintos ant kaledinio zaisliuko, kitos ant putu poliuretano kamuolio karstais klijais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JPE @ 2011 12 02, 11:33)
Kai kurios tvirtintos ant kaledinio zaisliuko, kitos ant putu poliuretano kamuolio karstais klijais smile.gif

čia tokių pirkt būna tų putų poliuretanų g.gif super atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JPE @ 2011 12 02, 12:33)

supratau, sauni ideja thumbup.gif bandysiu ir as nuo taves nusikopint smile.gif
Atsakyti

JPE,bet jau geles,grozys nerealus,as abstulbusi thumbup.gif

gyriuosi ir as dar viena kepuryte is vilnutes
user posted image
Atsakyti
JPE, tiesiog nepakartojamai grazu ir miela...tokie silti namai jauciasi gelyciu apsuptyje wub.gif wub.gif

ilamka, tas kaspiniukas kepuriuka toki zaisminga padaro, super thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės,
mokausi megzti, tai užmetu akį kokių grožybių galima išmokti.
Labai patiko iš gėlyčių bumbuliukai, bet tiek kantrybės neturėčiau..
Norėčiau švenčių proga mergaitėms balta-juoda Jollyk suknelės, bet man čia aukštasis pilotažas.
O čia mano bandymas numegzti ką nors vyresnėlei
user posted image
Atsakyti
QUOTE(saulxx @ 2011 11 27, 15:36)
mes giriames su naujai iskepta suknyte metinukei
user posted image

Gal galima schemute,ar aprasyma,ar tiesiog papasakotumet kaip ir kas,as kaip tik ieskau savo grazuolei metinukei krikstaduktei kazko svenciu proga ka panarplioti ,toks panasus darbelis butu pats tas.
Atsakyti
[quote=JPE,2011 12 02, 11:35]
Kadangi siemet mane, mano rankas ir prota smile.gif valdo gelytes lotuliukas.gif , pristatau Jums savo improvizacijas kalediniu dekoraciju tema....Tiesa, pradetos gaminti dar lapkricio viduryje....ir jau beveik visos isdalintos ax.gif

wub.gif wub.gif SUPER ideja wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JPE @ 2011 12 02, 10:35)
user posted image

super, fantastika, nereliai gražu wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(grali @ 2011 11 28, 11:40)
Pasigirsiu ir as truputeli  blush2.gif

user posted image

labai gražu ir originalu 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti