Moteriškės,visom po
nevardinsiu-giriu visas be išimties-gražu,gražu,gražu...noriu pledo,kaip Ilamkos ...oi
QUOTE(ilamka @ 2011 11 29, 12:37)
Noriu ir as pasigirti savo nauju dideliu darbeliu
Na bet merginos jus galit isivaizduoti kiek cia reikejo kantrybes sitam groziui?
Labai labai laaaaaaaabai grazu! Pleduko seimininkas turetu tikrai dabar nesusalti
QUOTE(Carollina @ 2011 11 29, 16:45)
Na bet merginos jus galit isivaizduoti kiek cia reikejo kantrybes sitam groziui?
Labai labai laaaaaaaabai grazu! Pleduko seimininkas turetu tikrai dabar nesusalti
aciu,
Papildyta:
QUOTE(lututė @ 2011 11 29, 15:42)
Moteriškės,visom po
nevardinsiu-giriu visas be išimties-gražu,gražu,gražu...noriu pledo,kaip Ilamkos ...oi
aciu
gražu ir kiek kruopštaus darbo įdėta....
Noriu ir as pasigirti savo nauju dideliu darbeliu
Nerealus pledukas
Visos giria giria visada, o aš niekada nematau įdėtų ilamkos nuotraukų.
Kame reikalas?
Kame reikalas?
QUOTE(Daubarė @ 2011 11 29, 19:46)
Visos giria giria visada, o aš niekada nematau įdėtų ilamkos nuotraukų.
Kame reikalas?
Kame reikalas?
nieko tokio,kad nematote galite tiesiog ant mano paraso paspausti ir matysite, o siaip cia paskutinis mano darbelis
http://www.supermama...?...1127&st=420
ir aciu visoms,kad mane pagiriate,man tai svarbu
jus ir pacios visos saunuoles ir auksarankes
Gražu, gal galite pasidalinti schemuke?
Labas vakaras
kepuryte draugei
paltas tetai (jau antras, praktiskai toks pats, kaip rodziausi anksciau, tik sitam, siulo margumas visa rasta visas pynes paslepe, ypac foto, naturoj dar labiau matosi).
pozuoju visur as, tai paltas man truputuka didokas, gal vaizdo truksta, neisima liniju taip kaip turetu
kepuryte draugei
paltas tetai (jau antras, praktiskai toks pats, kaip rodziausi anksciau, tik sitam, siulo margumas visa rasta visas pynes paslepe, ypac foto, naturoj dar labiau matosi).
pozuoju visur as, tai paltas man truputuka didokas, gal vaizdo truksta, neisima liniju taip kaip turetu
Kutveliukas, labai grazu , o bumbuliukai tiesiog tobuli