Ausriukas, Avijacija, labai grazios sukneles, kantrybes prireike, seile varvinu
Grali, kazkas naujo ir nematyto
Grali, kazkas naujo ir nematyto
QUOTE(ausriukas12 @ 2011 11 27, 23:02)
taip nesugebeciau,o kiek siulu tokiam groziui reikia
QUOTE(Auksreda @ 2011 11 28, 20:04)
taip nesugebeciau,o kiek siulu tokiam groziui reikia
tai jei jau klausi- tai pasiskaityk-juk jau atsake ir sitoje temoje ir kitoje. 24 MATKELIAI
QUOTE(Carollina @ 2011 11 28, 19:14)
tai jei jau klausi- tai pasiskaityk-juk jau atsake ir sitoje temoje ir kitoje. 24 MATKELIAI
Kadangi ten klaustuko nebuvo, tai bent jau aš supratau kaip nusistebėjimą
Pasirodau ir as savo dukrytes sijonuka
QUOTE(savitre @ 2011 11 27, 01:54)
va va kaip tik pamačiau šia knyga ir pradejau svarstyti ar ji iš tikro verta tu 20lt atsakykit man i viena klausimuka ar tikrai visi modeliukai yra autentiški ir iš niekur nenukopijuoti? nesinori nusipirkti knygos kurioje matyčiau modeliukus kurie jau N kartu buvo matyti ivairiuose mezginiu žurnaluose ar tam pačiam SM forume jei tie modeliukai iš tikro autentiški ir išskirtiniai tai už knygute kurioje 88psl iš kuriu neaišku kiek yra pradžiamokslis ir pan. tikrai nebus gaila sumoketi tuos pinigelius bet jei tai kopijos tai man nors ir nedideles 20lt umos tikrai gaila jau geriau už tuos pinigelius ka nors kita isigyti? tai va pareklamuokit savo trečiaji vaikiuka
PS aš turiu ta pačia diena gimusi suneli kaip ir jus sveikinu
PS aš turiu ta pačia diena gimusi suneli kaip ir jus sveikinu
Na, į 20 lt įskaičiuotas ir pristatymas paštu.. tai pati knyga kainuoja mažiau...
Dėl autentiškumo - tai idėjos visos mano pačios, mamos ir močiutės - megzti - giminės tradicija.. o knyga jau pasirodė knygynuose.. daiktai maži, tai kopijas numegzti galima greitai... juolab kad ir pati knygos idėja buvo ne kaip kad žurnalai - tik sudėti modelius, bet ir aprašyti procesą pažingsniui, kad ir visiškai nemokantis megzti galėtų nusimegzti norimą modeliuką... sudėtos formulės, kad būtų galima persiskaičiuoti pagal savo išmatavimus.
Dalį modeliukų jau spėjau sudėti čia: http://www.laurastyl...batukai-vaikams
O šiaip knygą galima pavartyti ir knygynuose ir jau tada nuspręsti verta, ar ne... juolab, kad knygyno kaina - jau su antkainiu, kurį užsideda knygynai...
p.s.: sveikinu ir jus su sūneliu. kur gimdėt?
Papildyta:
QUOTE(ausriukas12 @ 2011 11 28, 21:44)
stai tokia suknyte teko megzti 2 metu mergytei ...
gražu
Laba diena,
senokai čia lankiausi, šiandien pamačiau TIEK nuostabių darbų, kad net parašysiu
Gražiai sugrojai
Pabandyk kaklo užbaigimą tampriu kraštuku - http://knitty.com/IS...9/FEATjssbo.php angliškai, bet su daaaaug foto.
Ommmmmmmm ommmmmm kaip gražu dailu kruopštu NORIU
Daili. Nuo elegantiškos spalvos iki sijono plonyyčio ir plataus.
senokai čia lankiausi, šiandien pamačiau TIEK nuostabių darbų, kad net parašysiu
QUOTE(La Perla @ 2011 11 23, 14:24)
kostiumelis:
liemene jau daug kam matyta, o sijonas - visiskas dziazas, t.y. improvizacija:
liemene jau daug kam matyta, o sijonas - visiskas dziazas, t.y. improvizacija:
Gražiai sugrojai
QUOTE(marka100 @ 2011 11 23, 14:54)
Ateinu ir cia pasigyrti, megzta liemene mano 6 m pacanui,tik teks mokintis dar kaip kitaip dar galima sumezginet akis,nes galva sunkiai lenda netamprus pats kaklas gavos (uzbaigimas)
Neteiskit lb,bet man paciai labai grazu
Neteiskit lb,bet man paciai labai grazu
Pabandyk kaklo užbaigimą tampriu kraštuku - http://knitty.com/IS...9/FEATjssbo.php angliškai, bet su daaaaug foto.
QUOTE(Avijacija @ 2011 11 27, 19:50)
graži labai spalvikė suknikės. oasirodysiu ir aš. Čia net bendroj temukėj medaljoninio šalio šią bliuzelę pradėjo kelios merginos. bet pabaigtą lygtai kolkas tik vieną mačius. Šiaip ne taip ir aš pabaigiau. Labai plonus siūlus pasirinkau. fotografuota lempų šviesoj tai šiek tiek net juoda spalva išsikraipė..... bet gal kada turėsiu ir ant savęs foto
pradžia buvo tokia:
pradžia nieko gero nežadėjo nes pasirodė kad darbo bus žiauriai daug.... bet atėjo ir pabaiga
pradžia buvo tokia:
pradžia nieko gero nežadėjo nes pasirodė kad darbo bus žiauriai daug.... bet atėjo ir pabaiga
Ommmmmmmm ommmmmm kaip gražu dailu kruopštu NORIU
QUOTE(ausriukas12 @ 2011 11 27, 22:02)
Daili. Nuo elegantiškos spalvos iki sijono plonyyčio ir plataus.
QUOTE(grali @ 2011 11 28, 11:40)
QUOTE(Lauroocie @ 2011 11 29, 02:29)
Na, į 20 lt įskaičiuotas ir pristatymas paštu.. tai pati knyga kainuoja mažiau...
Dėl autentiškumo - tai idėjos visos mano pačios, mamos ir močiutės - megzti - giminės tradicija.. o knyga jau pasirodė knygynuose.. daiktai maži, tai kopijas numegzti galima greitai... juolab kad ir pati knygos idėja buvo ne kaip kad žurnalai - tik sudėti modelius, bet ir aprašyti procesą pažingsniui, kad ir visiškai nemokantis megzti galėtų nusimegzti norimą modeliuką... sudėtos formulės, kad būtų galima persiskaičiuoti pagal savo išmatavimus.
O šiaip knygą galima pavartyti ir knygynuose ir jau tada nuspręsti verta, ar ne... juolab, kad knygyno kaina - jau su antkainiu, kurį užsideda knygynai...
Papildyta:
gražu
Papildyta:
gražu
aišku pavartysiu knygyne ir apsispresiu galutinai tie modeliukai kur nuorodoj sudeti tikrai vilioja
p.s.: gimdžiau Klaipedos gimdymo namuose
ausriukas12 - labai gražiai ir elegantiškai atrodo suknelė...
Labai smalsu pamatyti ant modeliuko..
Labai smalsu pamatyti ant modeliuko..