Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas, Nr. 20

veliau dar viena suknyte mergytei ikelsiu.
Atsakyti
Ausriukas, Avijacija, labai grazios sukneles, kantrybes prireike, seile varvinu smile.gif 4u.gif

Grali, kazkas naujo ir nematyto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausriukas12 @ 2011 11 27, 23:02)
BANDAU DAR KARTA IKELTI SAVO SUKNELES FOTO,GAL GERIAU PAVYKSuser posted image
Papildyta:
user posted image

taip nesugebeciau,o kiek siulu tokiam groziui reikia
Atsakyti
QUOTE(Auksreda @ 2011 11 28, 20:04)
taip nesugebeciau,o kiek siulu tokiam groziui reikia

doh.gif tai jei jau klausi- tai pasiskaityk-juk jau atsake ir sitoje temoje ir kitoje. 24 MATKELIAI
Atsakyti
QUOTE(Carollina @ 2011 11 28, 19:14)
doh.gif tai jei jau klausi- tai pasiskaityk-juk jau atsake ir sitoje temoje ir kitoje. 24 MATKELIAI

Kadangi ten klaustuko nebuvo, tai bent jau aš supratau kaip nusistebėjimą biggrin.gif
Atsakyti
stai tokia suknyte teko megzti 2 metu mergyteiuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Pasirodau ir as savo dukrytes sijonuka blush2.gif ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2011 11 27, 01:54)
va va kaip tik pamačiau šia knyga ir pradejau svarstyti ar ji iš tikro verta tu 20lt  blush2.gif  atsakykit man i viena klausimuka ar tikrai visi modeliukai yra autentiški ir iš niekur nenukopijuoti? nesinori nusipirkti knygos kurioje matyčiau modeliukus kurie jau N kartu buvo matyti ivairiuose mezginiu žurnaluose ar tam pačiam SM forume  doh.gif  jei tie modeliukai iš tikro autentiški ir išskirtiniai tai už knygute kurioje 88psl iš kuriu neaišku kiek yra pradžiamokslis ir pan. tikrai nebus gaila sumoketi tuos pinigelius bet jei tai kopijos tai man nors ir nedideles 20lt umos tikrai gaila jau geriau už tuos pinigelius ka nors kita isigyti? tai va pareklamuokit savo trečiaji vaikiuka  drinks_cheers.gif  wub.gif

PS aš turiu ta pačia diena gimusi suneli kaip ir jus sveikinu  wub.gif

Na, į 20 lt įskaičiuotas ir pristatymas paštu.. tai pati knyga kainuoja mažiau...
Dėl autentiškumo - tai idėjos visos mano pačios, mamos ir močiutės - megzti - giminės tradicija.. o knyga jau pasirodė knygynuose.. daiktai maži, tai kopijas numegzti galima greitai... juolab kad ir pati knygos idėja buvo ne kaip kad žurnalai - tik sudėti modelius, bet ir aprašyti procesą pažingsniui, kad ir visiškai nemokantis megzti galėtų nusimegzti norimą modeliuką... sudėtos formulės, kad būtų galima persiskaičiuoti pagal savo išmatavimus.
Dalį modeliukų jau spėjau sudėti čia: http://www.laurastyl...batukai-vaikams
O šiaip knygą galima pavartyti ir knygynuose ir jau tada nuspręsti verta, ar ne... juolab, kad knygyno kaina - jau su antkainiu, kurį užsideda knygynai... ax.gif

p.s.: sveikinu ir jus su sūneliu. 4u.gif kur gimdėt?
Papildyta:
QUOTE(ausriukas12 @ 2011 11 28, 21:44)
stai tokia suknyte teko megzti 2 metu mergytei ...

gražu 4u.gif
Atsakyti
Stai toks vyriskas megztukas
user posted image
Atsakyti
Laba diena,

senokai čia lankiausi, šiandien pamačiau TIEK nuostabių darbų, kad net parašysiu smile.gif

QUOTE(La Perla @ 2011 11 23, 14:24)
kostiumelis:
liemene jau daug kam matyta, o sijonas - visiskas dziazas, t.y. improvizacija:

Gražiai sugrojai thumbup.gif

QUOTE(marka100 @ 2011 11 23, 14:54)
Ateinu ir cia pasigyrti, megzta liemene mano 6 m pacanui,tik teks mokintis dar kaip kitaip dar galima sumezginet akis,nes galva sunkiai lenda  blush2.gif  netamprus pats kaklas gavos (uzbaigimas)
Neteiskit lb,bet man paciai labai grazu  blush2.gif

Pabandyk kaklo užbaigimą tampriu kraštuku - http://knitty.com/IS...9/FEATjssbo.php angliškai, bet su daaaaug foto.

QUOTE(Avijacija @ 2011 11 27, 19:50)
graži labai spalvikė suknikės. oasirodysiu ir aš. Čia net bendroj temukėj medaljoninio šalio šią bliuzelę pradėjo kelios merginos. bet pabaigtą lygtai kolkas tik vieną mačius. Šiaip ne taip ir aš pabaigiau. Labai plonus siūlus pasirinkau. fotografuota lempų šviesoj tai šiek tiek net juoda spalva išsikraipė..... bet gal kada turėsiu ir ant savęs foto  blush2.gif 

pradžia buvo tokia:

user posted image

pradžia nieko gero nežadėjo nes pasirodė kad darbo bus žiauriai daug.... bet atėjo ir pabaiga  lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

Ommmmmmmm ommmmmm kaip gražu dailu kruopštu NORIU thumbup.gif

QUOTE(ausriukas12 @ 2011 11 27, 22:02)
BANDAU DAR KARTA IKELTI SAVO SUKNELES FOTO,GAL GERIAU PAVYKSuser posted image
Papildyta:
user posted image

Daili. Nuo elegantiškos spalvos iki sijono plonyyčio ir plataus.

QUOTE(grali @ 2011 11 28, 11:40)
Pasigirsiu ir as truputeli  blush2.gif

user posted image

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauroocie @ 2011 11 29, 02:29)
Na, į 20 lt įskaičiuotas ir pristatymas paštu.. tai pati knyga kainuoja mažiau...
Dėl autentiškumo - tai idėjos visos mano pačios, mamos ir močiutės - megzti - giminės tradicija.. o knyga jau pasirodė knygynuose.. daiktai maži, tai kopijas numegzti galima greitai... juolab kad ir pati knygos idėja buvo ne kaip kad žurnalai - tik sudėti modelius, bet ir aprašyti procesą pažingsniui, kad ir visiškai nemokantis megzti galėtų nusimegzti norimą modeliuką... sudėtos formulės, kad būtų galima persiskaičiuoti pagal savo išmatavimus.
Dalį modeliukų jau spėjau sudėti čia: http://www.laurastyl...batukai-vaikams
O šiaip knygą galima pavartyti ir knygynuose ir jau tada nuspręsti verta, ar ne... juolab, kad knygyno kaina - jau su antkainiu, kurį užsideda knygynai...  ax.gif

p.s.: sveikinu ir jus su sūneliu.  4u.gif  kur gimdėt?
Papildyta:
gražu  4u.gif

aišku pavartysiu knygyne ir apsispresiu galutinai tie modeliukai kur nuorodoj sudeti tikrai vilioja wub.gif
p.s.: gimdžiau Klaipedos gimdymo namuose
Atsakyti
ausriukas12 - labai gražiai ir elegantiškai atrodo suknelė... thumbup.gif
Labai smalsu pamatyti ant modeliuko.. ax.gif
Atsakyti