na teko pavargti pusantro menesio,bet ne istisai mezgiau,tik vakarais.
QUOTE(*Capri* @ 2011 11 27, 23:16)
Žavinga pabaiga O jei dar pratęstum iki suknutės-turėtum super grožį Kokie siūliukai?
jau yra žmogiukų kurie taip patarė p siūliukai bais ploni vadinasi atlas Nr 50. Kaune senamiesty pirkausi. Man iš plonų siūliukų viskas patinka bet tik kažkaip negalvojau kad tiek reiks vargt....
QUOTE(Avijacija @ 2011 11 28, 10:27)
jau yra žmogiukų kurie taip patarė p siūliukai bais ploni vadinasi atlas Nr 50. Kaune senamiesty pirkausi. Man iš plonų siūliukų viskas patinka bet tik kažkaip negalvojau kad tiek reiks vargt....
Nuostabus grožis! Gal tikrai vertėtų iki suknelės pratęst? Nes toks grožis praktiškai niekuomet iš mados neišeis - mano dukros nešioja savo močiučių (mano mamos ir anytos) jaunystėje nertas sukneles ir palaidines, jaučiu, kad liks dar anūkėms ir proanūkėms.
QUOTE(Avijacija @ 2011 11 28, 08:27)
Bet iš storesnio siūlo tokio grožio jau nebesigautų. Taigi vertėjo pavargti
Ausriukai, suknelė nepaprastai graži. Ir spalva, ir raštas
Grali, nuostabi suknelė ! Tokia dar nematyta. Šaunuolė. Pasipuoš mergaitė šiuo darbeliu !
QUOTE(grali @ 2011 11 28, 12:40)
ir yra del ko girtis laaaaabaaaai laaaabaaaai gražu!
gaila, kad mano mergaitė jau per didelė,
Labai labai Aciu uz ivertima . Kitu nuomone man labai svarbi, nes as vis ieskau adatos siaudu vezime
Grali,labai grazu! Ausriukas,kokie cia siulai,nes as is pilku panasiu mezgu tik nzn ar tai bus tik sijonas ar peraugs i suknele ar kostiumeli.
QUOTE(grali @ 2011 11 28, 11:40)
Pasigirsiu ir as truputeli
Labai labai gražu