Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas, Nr. 20

na teko pavargti pusantro menesio,bet ne istisai mezgiau,tik vakarais. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Capri* @ 2011 11 27, 23:16)
Žavinga pabaiga wub.gif O jei dar pratęstum iki suknutės-turėtum super grožį thumbup.gif Kokie siūliukai? g.gif

jau yra žmogiukų kurie taip patarė lotuliukas.gif p siūliukai bais ploni vadinasi atlas Nr 50. Kaune senamiesty pirkausi. Man iš plonų siūliukų viskas patinka bet tik kažkaip negalvojau kad tiek reiks vargt.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2011 11 28, 10:27)
jau yra žmogiukų kurie taip patarė  lotuliukas.gif  p siūliukai bais ploni vadinasi atlas Nr 50. Kaune senamiesty pirkausi. Man iš plonų siūliukų viskas patinka bet tik kažkaip negalvojau kad tiek reiks vargt....  doh.gif

Nuostabus grožis! Gal tikrai vertėtų iki suknelės pratęst? Nes toks grožis praktiškai niekuomet iš mados neišeis - mano dukros nešioja savo močiučių (mano mamos ir anytos) jaunystėje nertas sukneles ir palaidines, jaučiu, kad liks dar anūkėms ir proanūkėms.
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2011 11 28, 08:27)
jau yra žmogiukų kurie taip patarė  lotuliukas.gif  p siūliukai bais ploni vadinasi atlas Nr 50. Kaune senamiesty pirkausi. Man iš plonų siūliukų viskas patinka bet tik kažkaip negalvojau kad tiek reiks vargt....  doh.gif

Bet iš storesnio siūlo tokio grožio jau nebesigautų. Taigi vertėjo pavargti thumbup.gif
Atsakyti
Ausriukai, suknelė nepaprastai graži. Ir spalva, ir raštas wub.gif
Atsakyti
Pasigirsiu ir as truputeli blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Grali, nuostabi suknelė ! Tokia dar nematyta. Šaunuolė. Pasipuoš mergaitė šiuo darbeliu !
Atsakyti
QUOTE(grali @ 2011 11 28, 12:40)
Pasigirsiu ir as truputeli  blush2.gif

user posted image

ir yra del ko girtis 4u.gif thumbup.gif laaaaabaaaai laaaabaaaai gražu! bigsmile.gif

gaila, kad mano mergaitė jau per didelė,
Atsakyti
Labai labai Aciu uz ivertima 4u.gif . Kitu nuomone man labai svarbi, nes as vis ieskau adatos siaudu vezime biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Grali,labai grazu! Ausriukas,kokie cia siulai,nes as is pilku panasiu mezgu tik nzn ar tai bus tik sijonas ar peraugs i suknele ar kostiumeli. g.gif
Atsakyti
aciu,tai kidmoheris su silku,24 matkiukai suejo,bet taip pageidavo mano kliente. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(grali @ 2011 11 28, 11:40)
Pasigirsiu ir as truputeli  blush2.gif

Labai labai gražu wub.gif
Atsakyti