noriu pasigirti
na foto ryškiai per didelė, bet kur čia mezgimo ar nėrimo elementai? ar čia man kažkas nesimato?
graži labai spalvikė suknikės. oasirodysiu ir aš. Čia net bendroj temukėj medaljoninio šalio šią bliuzelę pradėjo kelios merginos. bet pabaigtą lygtai kolkas tik vieną mačius. Šiaip ne taip ir aš pabaigiau. Labai plonus siūlus pasirinkau. fotografuota lempų šviesoj tai šiek tiek net juoda spalva išsikraipė..... bet gal kada turėsiu ir ant savęs foto
pradžia buvo tokia:
pradžia nieko gero nežadėjo nes pasirodė kad darbo bus žiauriai daug.... bet atėjo ir pabaiga
pradžia buvo tokia:
pradžia nieko gero nežadėjo nes pasirodė kad darbo bus žiauriai daug.... bet atėjo ir pabaiga
QUOTE(Avijacija @ 2011 11 27, 20:50)
graži labai spalvikė suknikės. oasirodysiu ir aš. Čia net bendroj temukėj medaljoninio šalio šią bliuzelę pradėjo kelios merginos. bet pabaigtą lygtai kolkas tik vieną mačius. Šiaip ne taip ir aš pabaigiau. Labai plonus siūlus pasirinkau. fotografuota lempų šviesoj tai šiek tiek net juoda spalva išsikraipė..... bet gal kada turėsiu ir ant savęs foto
verta buvo tiek darbelio ideti labai gražiai ir kruopščiai atlikta aš irgi esu panašias gelytes pradejus bet atidejau pavasariui kai nebesinores vilnos noresis kažko lengvesnio bet mano variantas bus visai kitoks nes aš noriu kaip nertinuka pasigaminti toki ant bliuzeles užsimesti
QUOTE(ausriukas12 @ 2011 11 27, 17:09)
patiko megzta/nerta is vidines puses?
QUOTE(saulxx @ 2011 11 27, 15:36)
Labai labai gražu!
Papildyta:
QUOTE(Avijacija @ 2011 11 27, 19:50)
O jau darbelio kiek Bet rezultatas tai tikrai Aš pradėjau sijoną vasarai nert,bet padėjau į šoną...Palauksiu įkvėpimo
O kokie siūliukai?
QUOTE(Avijacija @ 2011 11 27, 19:50)
Žavinga pabaiga O jei dar pratęstum iki suknutės-turėtum super grožį Kokie siūliukai?
QUOTE(ausriukas12 @ 2011 11 27, 23:02)
grazu! daug darbo, ir per kiek laiko numezgei sia suknia?