Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas, Nr. 20

noriu pasigirti

user posted image

Atsakyti
na foto ryškiai per didelė, bet kur čia mezgimo ar nėrimo elementai? ar čia man kažkas nesimato?
Atsakyti
suknele

user posted image
Papildyta:
atsiprasau uz suklaidinima,tiesio ne ta foto ikeliau,sekanti jau gera,nes dar tik mokinuosi.
Atsakyti
Suknelė labai graži, bet nuotrauka vis tiek labai didelė. Reikėtų pasiskaityti čia
Atsakyti
graži labai spalvikė suknikės. oasirodysiu ir aš. Čia net bendroj temukėj medaljoninio šalio šią bliuzelę pradėjo kelios merginos. bet pabaigtą lygtai kolkas tik vieną mačius. Šiaip ne taip ir aš pabaigiau. Labai plonus siūlus pasirinkau. fotografuota lempų šviesoj tai šiek tiek net juoda spalva išsikraipė..... bet gal kada turėsiu ir ant savęs foto blush2.gif

pradžia buvo tokia:

user posted image

pradžia nieko gero nežadėjo nes pasirodė kad darbo bus žiauriai daug.... bet atėjo ir pabaiga lotuliukas.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2011 11 27, 20:50)
graži labai spalvikė suknikės. oasirodysiu ir aš. Čia net bendroj temukėj medaljoninio šalio šią bliuzelę pradėjo kelios merginos. bet pabaigtą lygtai kolkas tik vieną mačius. Šiaip ne taip ir aš pabaigiau. Labai plonus siūlus pasirinkau. fotografuota lempų šviesoj tai šiek tiek net juoda spalva išsikraipė..... bet gal kada turėsiu ir ant savęs foto  blush2.gif 

thumbup.gif wub.gif verta buvo tiek darbelio ideti labai gražiai ir kruopščiai atlikta aš irgi esu panašias gelytes pradejus bet atidejau pavasariui kai nebesinores vilnos noresis kažko lengvesnio blush2.gif bet mano variantas bus visai kitoks nes aš noriu kaip nertinuka pasigaminti toki ant bliuzeles užsimesti
Atsakyti
QUOTE(ausriukas12 @ 2011 11 27, 17:09)
noriu pasigirti

patiko biggrin.gif megzta/nerta is vidines puses? g.gif
Atsakyti
Artejanciu sveciu proga:)user posted image]My Webpage[/URL]
Atsakyti
QUOTE(saulxx @ 2011 11 27, 15:36)
mes giriames su naujai iskepta suknyte metinukei
user posted image

wub.gif Labai labai gražu!
Papildyta:
QUOTE(Avijacija @ 2011 11 27, 19:50)
graži labai spalvikė suknikės. oasirodysiu ir aš. Čia net bendroj temukėj medaljoninio šalio šią bliuzelę pradėjo kelios merginos. bet pabaigtą lygtai kolkas tik vieną mačius. Šiaip ne taip ir aš pabaigiau. Labai plonus siūlus pasirinkau. fotografuota lempų šviesoj tai šiek tiek net juoda spalva išsikraipė..... bet gal kada turėsiu ir ant savęs foto  blush2.gif 

O jau darbelio kiek doh.gif Bet rezultatas tai tikrai thumbup.gif Aš pradėjau sijoną vasarai nert,bet padėjau į šoną...Palauksiu įkvėpimo blush2.gif
O kokie siūliukai?
Atsakyti
BANDAU DAR KARTA IKELTI SAVO SUKNELES FOTO,GAL GERIAU PAVYKSuser posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2011 11 27, 19:50)
pradžia nieko gero nežadėjo nes pasirodė kad darbo bus žiauriai daug.... bet atėjo ir pabaiga  lotuliukas.gif

Žavinga pabaiga wub.gif O jei dar pratęstum iki suknutės-turėtum super grožį thumbup.gif Kokie siūliukai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ausriukas12 @ 2011 11 27, 23:02)
BANDAU DAR KARTA IKELTI SAVO SUKNELES FOTO,GAL GERIAU PAVYKSuser posted image
Papildyta:
user posted image

grazu! 4u.gif daug darbo, doh.gif ir per kiek laiko numezgei sia suknia?
Atsakyti