Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas, Nr. 20

Paskaityti kas parasyta ir pati sugebu, bet va kazkaip paties veiksmo nesuprantu blush2.gif 4 kartus apsuki siula aplink virbala? Ar darai kaip uzdetas akis? Jei siulas tik apsuktas-kaip kitoje eileje ismegzti?
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2011 11 26, 14:32)
Paskaityti kas parasyta ir pati sugebu, bet va kazkaip paties veiksmo nesuprantu  blush2.gif  4 kartus apsuki siula aplink virbala? Ar darai kaip uzdetas akis? Jei siulas tik apsuktas-kaip kitoje eileje ismegzti?

apsuki virbala 4 kartus , o kitoje eileje mezgi taip, kaip kad buna 2 uzmetimai vienoj vietoj. Vienas uzmetimas ismezgamas geraja, kitas isvirksciaja, vel geroji vel isvirkscioji. gaunasi tokia diiiiiiiiiiidele skyle , ir is jos 4 akutes ismegztos mirksiukas.gif
man tai visa laika patogiau pagal schema ( nei pagal aprasyma) megzt

radau schema

ir aprasymus
toliau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lusasita: 26 lapkričio 2011 - 15:32
QUOTE(Lusasita @ 2011 11 26, 15:53)
apsuki virbala 4 kartus , o kitoje eileje mezgi taip, kaip kad buna 2 uzmetimai vienoj vietoj. Vienas uzmetimas ismezgamas geraja, kitas isvirksciaja, vel geroji vel isvirkscioji. gaunasi tokia diiiiiiiiiiidele skyle , ir is jos 4 akutes  ismegztos  mirksiukas.gif

Super. Dabar viskas aisku. Aciu dideliausias 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(BalBal @ 2011 11 24, 08:32)
sekame Jūsų visų pavyzdziu, ir jungiuosi i PAGYRŲ PUODĄ

pasirodom ir mes. mano mazasis modeliukas demonstruoti nenorejo, tai idedu tokia foto, smile.gif
user posted image

Koks fainas Jusu darbelis thumbup.gif noreciau kristo sunui kazka panasaus numegzti, bet nemoku.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Močiutė Eglutė @ 2011 11 22, 23:11)
Vasarą prisimenant (bet kol nešalta, galima nešiot):

user posted image

oi kokia barbuškuota thumbup.gif - labai linksmos riešinukės drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jungiuosi ir aš į pagyrų puodą 4u.gif
Visą laiką labai norėjau ir pagaliau išleidau savo idėjų ir modeliukų knygą thumbup.gif
http://www.laurastyl...ns-slepets.html
Atsakyti
QUOTE(Lauroocie @ 2011 11 27, 00:27)
Jungiuosi ir aš į pagyrų puodą  4u.gif 
Visą laiką labai norėjau ir pagaliau išleidau savo idėjų ir modeliukų knygą  thumbup.gif
http://www.laurastyl...ns-slepets.html

va va kaip tik pamačiau šia knyga ir pradejau svarstyti ar ji iš tikro verta tu 20lt blush2.gif atsakykit man i viena klausimuka ar tikrai visi modeliukai yra autentiški ir iš niekur nenukopijuoti? nesinori nusipirkti knygos kurioje matyčiau modeliukus kurie jau N kartu buvo matyti ivairiuose mezginiu žurnaluose ar tam pačiam SM forume doh.gif jei tie modeliukai iš tikro autentiški ir išskirtiniai tai už knygute kurioje 88psl iš kuriu neaišku kiek yra pradžiamokslis ir pan. tikrai nebus gaila sumoketi tuos pinigelius bet jei tai kopijos tai man nors ir nedideles 20lt umos tikrai gaila jau geriau už tuos pinigelius ka nors kita isigyti? tai va pareklamuokit savo trečiaji vaikiuka drinks_cheers.gif wub.gif

PS aš turiu ta pačia diena gimusi suneli kaip ir jus sveikinu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2011 11 23, 14:24)
kostiumelis:
liemene jau daug kam matyta, o sijonas - visiskas dziazas, t.y. improvizacija:

Koks grozis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linaule @ 2011 11 26, 18:15)

labai gražutė 4u.gif
Atsakyti
mes giriames su naujai iskepta suknyte metinukei
user posted image