Linaule, puiki suknelė
Januse, irgi graži, tik man asmeniškai visada kliūva tie kitos spalvos papuošimai -dirželiai, gėlės.. Man vienspalvės elegantiškiau atrodo. Bet čia tik mano nuomonė, nekreipkit dėmesio
QUOTE(linaule @ 2011 11 22, 16:44)
cia ne as ,cia sesei suknele,o siuliukai pusvilne pirkti verpaluos prie baziu
Januse grazi suknele ir spalva gera
Januse grazi suknele ir spalva gera
o kur tie verpalai randasi prie baziu? ar ten kur sklepe ant ziedo gal?
QUOTE(lema @ 2011 11 23, 00:44)
Linaule, puiki suknelė
Januse, irgi graži, tik man asmeniškai visada kliūva tie kitos spalvos papuošimai -dirželiai, gėlės.. Man vienspalvės elegantiškiau atrodo. Bet čia tik mano nuomonė, nekreipkit dėmesio
Na nezinau man vaikiski rubai kazkaip nesiziuri vienspalviai juk turi buti zaisminga
QUOTE(Carollina @ 2011 11 23, 00:57)
o kur tie verpalai randasi prie baziu? ar ten kur sklepe ant ziedo gal?
taip
QUOTE(Januse @ 2011 11 23, 13:53)
Na nezinau man vaikiski rubai kazkaip nesiziuri vienspalviai juk turi buti zaisminga
pritariu 100 proc. VA TAIP IR NEKITAIP
labai gaina
Papildyta:
labai faina super
Papildyta:
QUOTE(zuzana* @ 2011 11 19, 17:37)
labai faina super
kostiumelis:
liemene jau daug kam matyta, o sijonas - visiskas dziazas, t.y. improvizacija:
liemene jau daug kam matyta, o sijonas - visiskas dziazas, t.y. improvizacija:
Ateinu ir cia pasigyrti, megzta liemene mano 6 m pacanui,tik teks mokintis dar kaip kitaip dar galima sumezginet akis,nes galva sunkiai lenda netamprus pats kaklas gavos (uzbaigimas)
Neteiskit lb,bet man paciai labai grazu
Neteiskit lb,bet man paciai labai grazu
La Perla ,niu labai labai grazus ir originalus kostiumelis Labai stilingai atrodo
QUOTE(La Perla @ 2011 11 23, 15:24)
kostiumelis:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ...super...
kaip tą grožį priekyje išmegzt? Gal yra kokia schema... nesu labai didelė asė, bet norėčiau sau kažką panašaus nusinarpulint