Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas, Nr. 20

Linaule, puiki suknelė wub.gif

Januse, irgi graži, tik man asmeniškai visada kliūva tie kitos spalvos papuošimai -dirželiai, gėlės.. Man vienspalvės elegantiškiau atrodo. Bet čia tik mano nuomonė, nekreipkit dėmesio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linaule @ 2011 11 22, 16:44)
cia ne as ,cia sesei suknele,o siuliukai pusvilne pirkti verpaluos prie baziu smile.gif
Januse grazi suknele ir spalva gera thumbup.gif

o kur tie verpalai randasi prie baziu? ohmy.gif ar ten kur sklepe ant ziedo gal?
Atsakyti
Januse, Linaule suknelės super wub.gif
Aš nežinau ar kada ryšiuosi tokiam dideliam darbui...
Bet tokiems mažiems darbukams kantrybės užtenka smile.gif. Šiaip tai nieko įpatingo - viskas iš SM...
user posted image
Kepurytės jau panešiotos, bet tik dabar pasigyriau blush2.gif
user posted image
Atsakyti
biruteja, kepuriukas su peledziukais NUOSTABUS thumbup.gif Toks jaukus ir linksmas thumbup.gif
Mociute Eglute, kokios nematytos pirstines-riesines. bigsmile.gif Man labai patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lema @ 2011 11 23, 00:44)
Linaule, puiki suknelė  wub.gif

Januse, irgi graži, tik man asmeniškai visada kliūva tie kitos spalvos papuošimai -dirželiai, gėlės.. Man vienspalvės elegantiškiau atrodo. Bet čia tik mano nuomonė, nekreipkit dėmesio  mirksiukas.gif

Na nezinau man vaikiski rubai kazkaip nesiziuri vienspalviai juk turi buti zaisminga
Atsakyti
QUOTE(Carollina @ 2011 11 23, 00:57)
o kur tie verpalai randasi prie baziu? ohmy.gif ar ten kur sklepe ant ziedo gal?

taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Januse @ 2011 11 23, 13:53)
Na nezinau man vaikiski rubai kazkaip nesiziuri vienspalviai juk turi buti zaisminga

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif pritariu 100 proc. VA TAIP IR NEKITAIP thumbup.gif
Atsakyti
labai gaina smile.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzana* @ 2011 11 19, 17:37)
Stai tokia suknute
user posted image

labai faina super thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
kostiumelis:
liemene jau daug kam matyta, o sijonas - visiskas dziazas, t.y. improvizacija:
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 23 lapkričio 2011 - 14:37
Ateinu ir cia pasigyrti, megzta liemene mano 6 m pacanui,tik teks mokintis dar kaip kitaip dar galima sumezginet akis,nes galva sunkiai lenda blush2.gif netamprus pats kaklas gavos (uzbaigimas)
Neteiskit lb,bet man paciai labai grazu blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marka100: 23 lapkričio 2011 - 14:55
La Perla ,niu labai labai grazus ir originalus kostiumelis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai stilingai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2011 11 23, 15:24)
kostiumelis:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa swoon.gif thumbup.gif ...super...
kaip tą grožį priekyje išmegzt? Gal yra kokia schema... ax.gif nesu labai didelė asė, bet norėčiau sau kažką panašaus nusinarpulint ax.gif
Atsakyti