Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas, Nr. 20

QUOTE(La Perla @ 2011 11 13, 12:21)
mano išvargtas mezginukas, neturintis nei vienos siūlės. Tai tunika 2 metukų mergytei, na o mano 4 metukų vaikinui kaip matote - liemenė. Taip kad daiktas tarnaus ilgai smile.gif

user posted image

Ir labai ačiū, pastebėjusioms mano juodą megztuką su kapišonu. Jis išties labai gražus tik nuotraukomis nemoku to perteikti...

Labai grazu!!!! gal turite aprasyma, kaip tai padaryti?
Atsakyti
QUOTE(vanda_zydi @ 2011 11 16, 11:16)
Labai grazu!!!! gal turite aprasyma, kaip tai padaryti?

va CIA skaiciau ir mezgiau:) teko ir paardyt kol supratau smile.gif jei mezgant kazkas bus neaisku - klauskit. Pradzioj reiktu nusimegzti dvi atskiras gelytes, viena su isemimu kakliukui, kita - su iskirpimu uzsegimui nugarai.
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2011 11 16, 11:36)
va CIA skaiciau ir mezgiau:) teko ir paardyt kol supratau smile.gif jei mezgant kazkas bus neaisku - klauskit. Pradzioj reiktu nusimegzti dvi atskiras gelytes, viena su isemimu kakliukui, kita - su iskirpimu uzsegimui nugarai.

kaip suprantu - - gėlyte megzta virbalais su valu ? g.gif visas mezginys mezgamas ant virbalų su valu?
kuo daugiau paveikslėlių žiūriu - tuo aiskiau darosi - tik va kaip bus praktikoje tai bus matyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linjus: 16 lapkričio 2011 - 14:38
QUOTE(La Perla @ 2011 11 13, 11:21)
mano išvargtas mezginukas, neturintis nei vienos siūlės...

o kaip nei vienos siūlės - šonines akis (kilputes) rinkote rankovėms? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Carollina @ 2011 11 08, 13:54)
Labai spalvotas mano darbelis, kad ruduo butu linksmesnis  4u.gif

QUOTE(Lace @ 2011 11 10, 16:46)
Sumeistravau ir vyresnėlei kepurę  ax.gif

QUOTE(La Perla @ 2011 11 13, 12:21)
mano išvargtas mezginukas, neturintis nei vienos siūlės. Tai tunika 2 metukų mergytei, na o mano 4 metukų vaikinui kaip matote - liemenė. Taip kad daiktas tarnaus ilgai smile.gif

Ir labai ačiū, pastebėjusioms mano juodą megztuką su kapišonu. Jis išties labai gražus tik nuotraukomis nemoku to perteikti...

VISŲ LABAI LABAI LABAI LABAI LABAI GRAŽŪS DARBELIAI biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Linjus @ 2011 11 16, 14:04)
kaip suprantu - - gėlyte megzta virbalais su valu ? g.gif visas mezginys mezgamas ant virbalų su valu?
kuo daugiau paveikslėlių žiūriu - tuo aiskiau darosi - tik va kaip bus praktikoje tai bus matyt mirksiukas.gif

pradzioj gelyte mezgiau su keturiais kojiniu virbalais (akys ant triju o su ketvirtu mezgiau) tik po to persikeliau ant valo.
QUOTE(Linjus @ 2011 11 16, 14:41)
o kaip nei vienos siūlės - šonines akis (kilputes) rinkote rankovėms?  g.gif

rankoves taip: kai jau turiu dvi gelytes tarpeliuose tarp ju uzdejau po 6 akis (tipo petukai ir is ju besigaunancios rankovytes) ir tas 6 akis megzdama zemyn krastine aki sumegzdavau su gelytes akimi viena aki vienoje gelyteje, kita - kitoje o rankoves tuo pat metu platinau: kas 4 eile uzdedavau po aki krastuose (pirma ismezgi, antra uzdedi)
Atsakyti
Dar vienas mano bolero 4u.gif
user posted image
Atsakyti
oho kaip grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Carollina @ 2011 11 17, 11:40)
Dar vienas mano bolero  4u.gif

wub.gif čia irgi be siūlių?
Atsakyti
QUOTE(Carollina @ 2011 11 17, 11:40)
Dar vienas mano bolero  4u.gif
user posted image

Tai jau tikrai GRAŽU wub.gif
Atsakyti
labai grazu,ir spalvyte tiesiog pasakiska.
Atsakyti
user posted image Iš siūlų likučių
Atsakyti