Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas, Nr. 20

QUOTE(O-RE-AR @ 2011 10 26, 17:08)
Visu darbeliai  thumbup.gif labiausiai LA PERLOS padare ispudi bigsmile.gif

aciu labai smile.gif
Atsakyti
La Perla - suknele fantastiska ir spalva, ir modeliukas.. thumbup.gif
Villyte - grazus komplektukas, kepures detale idomiai sugalvota mirksiukas.gif
Pati22 - grazus su meile numegzti dukrytes rubeliai wub.gif
Atsakyti
Ačiū visoms smile.gif
Atsakyti
dekoju smile.gif
Atsakyti
Mano kepuryte is merinos vilnutes Matukas meskiukas smile.gif

user posted image
Atsakyti
ilamka grazu smile.gif

na va ir mano "daiktas" smile.gif) nesioti galima trim budais: trumpa su aukstu kaklu, ilgesni su nuleistais peciais ir persukta visai kita puse smile.gif nuotraukos tai ziauriai "ryskios" smile.gif))

user posted image
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2011 10 27, 21:22)
ilamka grazu smile.gif

na va ir mano "daiktas" smile.gif) nesioti galima trim budais: trumpa su aukstu kaklu, ilgesni su nuleistais peciais ir persukta visai kita puse smile.gif nuotraukos tai ziauriai "ryskios" smile.gif))

Aga noretusi ne tokiu "ryskiu" lotuliukas.gif labai idomus darbelis ir grazus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinkag: 27 spalio 2011 - 23:15
QUOTE(ilamka @ 2011 10 27, 20:20)
Mano kepuryte is merinos vilnutes Matukas meskiukas smile.gif

Super wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2011 10 27, 23:14)
Aga noretusi ne tokiu "ryskiu"  lotuliukas.gif  labai idomus darbelis ir grazus

lotuliukas.gif is tiesu labai patogus daikciukas ir pakankamai pigus siulu bei darbo atzvilgiu: numezgiau is 2 kamuoliuku Merino Gold siulu (20 Lt) per viena diena ir jau dabar neatsidziaugiu patogumu ir siluma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2011 10 28, 08:59)
lotuliukas.gif  is tiesu labai patogus daikciukas ir pakankamai pigus siulu bei darbo atzvilgiu: numezgiau is 2 kamuoliuku Merino Gold siulu (20 Lt) per viena diena ir jau dabar neatsidziaugiu patogumu ir siluma smile.gif

Gerai kai tinka pagal figura o man niekaip po cezario pjuvio delis pilvas liko ir niekaip as jo nesugebu numesti, gal daugiau, valios neturiu, tai drabuzius mezgu nuo krutines platejancius kad taip pilvo baisiai nesimatytu blush2.gif
Atsakyti
Mano nedidukas darbelis 2 metukų mergaitei ax.gif
user posted image
Atsakyti
sandrasa, koks mielas komplektėlis, ypač sarafaniukas wub.gif , ir aš tokio norėčiau smile.gif .
o aš tai neturiu nieko naujo parodyt, bet tik kol kas (nauja suknutė laukia savo eilės fotosesijai biggrin.gif ). Tačiau noriu paprašyti tų, kurioms mieli mano darbeliai, kad prabalsuotumėte už mano foto ŠIAME KONKURSE. Ačiū 4u.gif
Atsakyti