Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas, Nr. 20

QUOTE(anny @ 2011 11 09, 09:22)
Ačiū smile.gif naudokit ir pasirodykit smile.gif
dziaugsmelis7x7, megztos virvelės malūnėliu  thumbup.gif , sesers dešimtmetė panelė primezgė man jų smile.gif tai ir papuošalas jai smile.gif

oho,darbsti merginuke smile.gif
Atsakyti
Ligvita, nu vienas po kito didžiuliai darbai blink.gif Aš nuoširdžiai nesuprantu, kada tu mezgi? Kas tvarko tavo namus, gamina valgyt, prižiūri vaikus ir t.t. ir pan.? Norėčiau ir aš taip mokėt (megzt moku, tik nemoku taip gyvenimo susireguliuoti, kad man laiko rankdarbiams daugiau liktų) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2011 11 09, 09:36)

respect wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2011 11 09, 11:02)
Ligvita, nu vienas po kito didžiuliai darbai blink.gif Aš nuoširdžiai nesuprantu, kada tu mezgi? Kas tvarko tavo namus, gamina valgyt, prižiūri vaikus ir t.t. ir pan.? Norėčiau ir aš taip mokėt (megzt moku, tik nemoku taip gyvenimo susireguliuoti, kad man laiko rankdarbiams daugiau liktų) ax.gif

na žinok, ne viskas taip konvėjeriu. Dažniausiai būna, kad numezgu, nufotografuoju išsiunčiu ir puolu kita darbą. O kai jau kiek laisviau, tada nuotraukas tvarkau. O mezgu aš paprastai kai šeimyna užmiega - nuo 21/22 iki 2val smile.gif Beje nuo vasaros savo tikrajam darbe dirbu tik 4 dienas, tai laiko truputi daugiau lieka mezgimui.
be to pas mane gi tik vienas vaikas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ligvita: 09 lapkričio 2011 - 10:56
QUOTE(La Perla @ 2011 11 09, 08:20)
perle, ziuriu musu ne tik nickai panasus bet ir pantera mano turi  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Taigi savo katino Perlo garbei pasivadinau biggrin.gif biggrin.gif clap.gif ...
Papildyta:

Virvelių papuošalas smile.gif
labai grazus ir originalus papuosalas 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Ligvita @ 2011 11 09, 10:36)

labai, labai, labai...as suzaveta....jau toks grozis 4u.gif
Atsakyti
Uch, jau senokai nieko nebuvau ikelusi, bet pagaliau pabaigiau viena darba ikvepta brazilu dizaineres Helen Rödel. Galvojau daryti ilgom rankovem, bet manau kad paliksiu taip kaip yra smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
ligvita,any,gulbe,nuostabus darbeliai wub.gif
aciu uz pagyras maniskiui
einu gamint pietu ir toliau kibt i mezgima
Atsakyti
gulbe, labai dailu ir puošnu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diudas: 09 lapkričio 2011 - 13:18
[quote=gulbe,2011 11 09, 12:25]