Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas, Nr. 20

QUOTE(*MONAMI* @ 2011 11 07, 20:04)
aš kol kas tik kojines iš siūlų likučių mezgu  ax.gif

as taip pat kojines mezgu su siulu likuciais biggrin.gif bus vaikuciams kaledu dovanu thumbup.gif

QUOTE(SmilgaS @ 2011 11 07, 20:13)
Kaip man išmokti megzti kojnes  g.gif Gal galit kokią info nurodyt. Megztinius mezgu, bet su kojinių mezgimu nesusidoroju  lotuliukas.gif

yra jolitos rankdarbiai ji issamiai su vaizdo medziaga parodzius ir aprasius. tik reikia registracijos
as kaip tik is ten ir ismokau megzti kojines mirksiukas.gif
http://rankdarbiai.ucoz.com/

QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2011 11 07, 20:57)
paziurejau youtubej,tikrai greit,o jau taip dabar knieti pabandyt doh.gif  biggrin.gif

dabar siuliu saliam pasirinkimo tikrai daaaug,tik spek mokytis su kiekvienais megzt thumbup.gif

tikrai siulu betkokiu salikams prigalvota.
pabandykit, tikrai lengva ir grazu, tik kad dar visi tuoj prades jai vaiksciot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(merginuke @ 2011 11 07, 01:51)
Ateinu pasirodyti su paskutiniu darbeliu - teletabiu dukrytei  4u.gif

pasidalinkit,kaip mezget?gal aprasyma galima blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kribut @ 2011 11 06, 23:38)
Sveiki,
senai besirodziau smile.gif
user posted image

Koks fainas komplektukas bigsmile.gif super!
Atsakyti
QUOTE(Carollina @ 2011 11 08, 09:53)
Koks fainas komplektukas  bigsmile.gif  super!

aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2011 11 08, 08:58)
as taip pat kojines mezgu su siulu likuciais biggrin.gif  bus vaikuciams kaledu dovanu thumbup.gif

Truputį gal ne į temą, bet paklausiu, nes jau aktualu... O jūs mezgate, neriate ką nors saviems vaikams "už" Kalėdų senelį? Aš tai bijau, kad mano vyresnėliui (3,5 m.) gali būti jau akivaizdu, kieno tai darbas... blush2.gif Aišku labai smagu numegzti ką nors Kalėdoms, bet neapsisprendžiu, ar pridėti prie dovanėlės po egle, ar geriau nerizikuoti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 11 08, 11:28)
Truputį gal ne į temą, bet paklausiu, nes jau aktualu... O jūs mezgate, neriate ką nors saviems vaikams "už" Kalėdų senelį? Aš tai bijau, kad mano vyresnėliui (3,5 m.) gali būti jau akivaizdu, kieno tai darbas... blush2.gif Aišku labai smagu numegzti ką nors Kalėdoms, bet neapsisprendžiu, ar pridėti prie dovanėlės po egle, ar geriau nerizikuoti. g.gif

Manau,kad galima tiesiog numegzti ka nors kaledisko nuo saves mirksiukas.gif .Juk nieko blogo,kad seimos nariai vieni kitiems dovanoja dovanas Kaledu proga,juk tai taip miela wub.gif Juk ir vaikai daro sveikinimus tevams,draugams ,seneliams.O Kaledu senelis tegu nesa savo dovanas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 11 08, 10:28)

nu dar nebuvau niekad mezgusi savo vaikui uz kaledu seni, bet jai ka megzciau tai stengciausi tada megsti vakarais kai jis miega... o mezgu tik giminiu vaikuciams dovaneles. dazniausiai pridedu kojinytes prie saldainiu dezuciu (nes juk visiems vaikams neisstengsim pripirkti dovanu, tai lieka siulu ir bandai megzti smulkmeneles)
Atsakyti
atnesu prie jusu groziu ,savo darbeli sesei
user posted image
user posted image
Atsakyti
Labai spalvotas mano darbelis, kad ruduo butu linksmesnis 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Oho, Carollina, NUOSTABI liemenė! Švies mergytė iš tolo!
Atsakyti
QUOTE(*zuikulis* @ 2011 11 08, 12:15)
atnesu  prie jusu groziu ,savo darbeli sesei

perfect thumbup.gif norėčiau sau, bet... kol nusimegsiu, pražilsiu tikriausiai...

QUOTE(Carollina @ 2011 11 08, 12:54)
Labai spalvotas mano darbelis, kad ruduo butu linksmesnis  4u.gif

thumbup.gif labai labai gražu. Įsirašau įdėją į savo idėjų folderiuką.
Atsakyti
QUOTE(Carollina @ 2011 11 08, 13:54)
Labai spalvotas mano darbelis, kad ruduo butu linksmesnis  4u.gif

Fantastiškai gražuuuuu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti