Sveiki,
senai besirodziau
QUOTE(ingauk @ 2011 11 03, 13:54)
man pirmas labai grazus darbelis
ingauk, aciu uz pagyrima
Papildyta:
[quote=dziaugsmelis7x7,2011 11 03, 15:27]
niekas cia nepyksta uz parodytus grozius,o atvirksciai-dziaugiames
jusu darbeliai taip pat verti dideliu pagyru,nes tikrai labai kruopsciai nunerta
Papildyta:
dziaugsmelis7x7, dekoju uz pagyrima, man tai labai svarbu, ilgokai esu cia prisiregistravusi, vis paziurinedavau jusu visu ikeltus darbelius, o pati kazkaip neisdrysdavau
Pilkas šalis - skraistė...
Garbiniuotasis
Seip tikrai yra dar ant bangos garbiniuotasis salikas vakar kol laukiau siulu nusipirkti eileje siam salikeliui. pries mane viena moterele pasieme 10 matkeliu salikams (sumokejo nemaza sumele) kita mergina vel pasieme matkeli siam salikeliui taip ir gaminasi sie salikeliai, turesim rekorda greit, visa Lietuva garbinuotais salikais
Seip tikrai yra dar ant bangos garbiniuotasis salikas vakar kol laukiau siulu nusipirkti eileje siam salikeliui. pries mane viena moterele pasieme 10 matkeliu salikams (sumokejo nemaza sumele) kita mergina vel pasieme matkeli siam salikeliui taip ir gaminasi sie salikeliai, turesim rekorda greit, visa Lietuva garbinuotais salikais
aš tuos garbanius tik kitiems mezgu... sau tai NEEE... nenoriu....
QUOTE(andrejyte @ 2011 11 07, 11:29)
man prie paltuko mano labai graziai ziurisi, nu bet prie stiukes mano tai nedere visai
QUOTE(perle70 @ 2011 11 07, 09:03)
Papildyta:
dziaugsmelis7x7, dekoju uz pagyrima, man tai labai svarbu, ilgokai esu cia prisiregistravusi, vis paziurinedavau jusu visu ikeltus darbelius, o pati kazkaip neisdrysdavau
mano rankdarbiai irgi prasidejo nuo atsargiu uzklydimu cia
prasom dazniau isdrysti
QUOTE(kristynka* @ 2011 11 07, 12:20)
Garbiniuotasis
kazi kiek tesis sis salikeliu bumas?
grazus jie,turbut ir mezgasi greit
QUOTE(andrejyte @ 2011 11 07, 12:29)
o as savaji mezgiau tik pabandymui, tai taip ir guli lentynoj - nebuvau niekad uzsidejus
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2011 11 07, 11:43)
mano rankdarbiai irgi prasidejo nuo atsargiu uzklydimu cia
prasom dazniau isdrysti
prasom dazniau isdrysti
tesis kol neisras ko kito, maciau yra ir siulu su kutukais tokiu, oi visokiu siulu maciau ivairiu salikams megzti uzvesta.
mezgasi tikrai greit. as vakar per 2v numezgiau dar ir pavaiksciot vaika suspejau paziuret.
stai tokiu dar siulu salikams, pavyzdeli saliko maciau tai graziai ziurisi