Kiek zaviu darbeliu pridejote, saunuoles visos darbstuoles
As atnesu parodyti mazyti darbeli - megztuka dukrytei
IngridaGal, Ligvita, nuostabus darbai
Ligvita, ar daug siuliuku sueina tokiai suknutei?
Ligvita, ar daug siuliuku sueina tokiai suknutei?
IngridaGal- jau labai imantrus darbelis..ziuriu ziuriu ir nesuprantu kas ir kaip Isivaizduoju kad dukryte atrodys fantastiskai!
Lingvita - tu pas mus sukneliu profe..jau taip 'atkalusi' rankeles, kad negraziu darbeliu pas tave tikriausiai nebebuna labai daili suknute ir apdaila ypac patiko..tie neriniukai labai graziai atrodo!
O kas del tu garbanotu salikeliu kur merginos cia deda foto..nebegrazus jie jau man. Matyt per daug ant 'bangos' jie..kazkaip atsibodo..tik nenoriu aisku mezgejeles nei vienos izeisti.
Lingvita - tu pas mus sukneliu profe..jau taip 'atkalusi' rankeles, kad negraziu darbeliu pas tave tikriausiai nebebuna labai daili suknute ir apdaila ypac patiko..tie neriniukai labai graziai atrodo!
O kas del tu garbanotu salikeliu kur merginos cia deda foto..nebegrazus jie jau man. Matyt per daug ant 'bangos' jie..kazkaip atsibodo..tik nenoriu aisku mezgejeles nei vienos izeisti.
QUOTE(Krirma @ 2011 11 06, 15:58)
2.5 matkiuko ANGORA2 100g/750m
QUOTE(Carollina @ 2011 11 06, 16:48)
Ligvita - tu pas mus sukneliu profe..jau taip 'atkalusi' rankeles, kad negraziu darbeliu pas tave tikriausiai nebebuna labai daili suknute ir apdaila ypac patiko..tie neriniukai labai graziai atrodo!
oi visko buna...
Sveikos
Visų labai gražūs darbeliai Labai pavydžiu kurios moka megzti...Man sunkiai su mezgimu. Moku tik 2pagrindinius raštus Bet nert tai neriu kaip mašina
Kutveliukas- na jūsų paltukas toks gražus Ir nepatikėsit. Šovė man į galvą mintis.
Mergos... Reik man jūsų patarimo Na o sumanymas toks. Nusiperku jau gatavą megztą paltuką ir po apačią prisiuvu pamušalą. Man taip gražu megzti paltukai Tik tiek kad žieminio dar neesu mačiusi Todėl ir klausiu jūsų, gal jūs esat matę tokį išradimą Ar negi pati sugalvojau naują madą
Visų labai gražūs darbeliai Labai pavydžiu kurios moka megzti...Man sunkiai su mezgimu. Moku tik 2pagrindinius raštus Bet nert tai neriu kaip mašina
Kutveliukas- na jūsų paltukas toks gražus Ir nepatikėsit. Šovė man į galvą mintis.
Mergos... Reik man jūsų patarimo Na o sumanymas toks. Nusiperku jau gatavą megztą paltuką ir po apačią prisiuvu pamušalą. Man taip gražu megzti paltukai Tik tiek kad žieminio dar neesu mačiusi Todėl ir klausiu jūsų, gal jūs esat matę tokį išradimą Ar negi pati sugalvojau naują madą
kukliai pasigirsiu
QUOTE(nikita123 @ 2011 11 06, 17:33)
Sveikos
zinoma kad galima sitaip, tik reikia ne tik pamusalo bet ir gero pasiltinimo ir paltukas butu visai liuks arba net turima paltuka galima apmegzti tada jau butu vos ne kailiniai
QUOTE(Carollina @ 2011 11 06, 16:48)
ir man jie nebegrazus, buvau uzsimanius nusimegzt, bet dabar nebenoriu. viena diena i darba atejo septynios bendradarbes tokiais paciais, tik skirtingom spalvom paziuret grazu, bet tik tiek
Labai smagu kad ne durnai vis dėl to sugalvojau
QUOTE(Krirma @ 2011 11 06, 18:37)
ir man jie nebegrazus, buvau uzsimanius nusimegzt, bet dabar nebenoriu. viena diena i darba atejo septynios bendradarbes tokiais paciais, tik skirtingom spalvom paziuret grazu, bet tik tiek
kol vyras megoj pirko bilietus į kiną tai mačiau 4 moteris su tokiais o tai užtruko kokia 10 min. Aš visad labiau vertinau gražių kokybiškų siūlų tradicinius šalikus. Ypač gražu skaros. na bet kiek žmonių...... tiek ir nuomonių.