Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas, Nr. 20

Kiek zaviu darbeliu pridejote, saunuoles visos darbstuoles thumbup.gif

As atnesu parodyti mazyti darbeli - megztuka dukrytei
user posted image
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
IngridaGal, Ligvita, nuostabus darbai thumbup.gif
Ligvita, ar daug siuliuku sueina tokiai suknutei?
Atsakyti
IngridaGal- jau labai imantrus darbelis..ziuriu ziuriu ir nesuprantu kas ir kaip smile.gif Isivaizduoju kad dukryte atrodys fantastiskai!

Lingvita - tu pas mus sukneliu profe..jau taip 'atkalusi' rankeles, kad negraziu darbeliu pas tave tikriausiai nebebuna smile.gif labai daili suknute ir apdaila ypac patiko..tie neriniukai labai graziai atrodo!

O kas del tu garbanotu salikeliu kur merginos cia deda foto..nebegrazus jie jau man. Matyt per daug ant 'bangos' jie..kazkaip atsibodo..tik nenoriu aisku mezgejeles nei vienos izeisti.
Atsakyti
QUOTE(Krirma @ 2011 11 06, 15:58)
Ligvita, nuostabus darbai  thumbup.gif
Ligvita, ar daug siuliuku sueina tokiai suknutei?

2.5 matkiuko ANGORA2 100g/750m

QUOTE(Carollina @ 2011 11 06, 16:48)
Ligvita - tu pas mus sukneliu profe..jau taip 'atkalusi' rankeles, kad negraziu darbeliu pas tave tikriausiai nebebuna smile.gif labai daili suknute ir apdaila ypac patiko..tie neriniukai labai graziai atrodo!

oi visko buna... doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Visų labai gražūs darbeliai 4u.gif Labai pavydžiu kurios moka megzti...Man sunkiai su mezgimu. Moku tik 2pagrindinius raštus rolleyes.gif Bet nert tai neriu kaip mašina bigsmile.gif biggrin.gif
Kutveliukas- na jūsų paltukas toks gražus wub.gif Ir nepatikėsit. Šovė man į galvą mintis.
Mergos... Reik man jūsų patarimo blush2.gif Na o sumanymas toks. Nusiperku jau gatavą megztą paltuką ir po apačią prisiuvu pamušalą. Man taip gražu megzti paltukai wub.gif Tik tiek kad žieminio dar neesu mačiusi g.gif Todėl ir klausiu jūsų, gal jūs esat matę tokį išradimą biggrin.gif Ar negi pati sugalvojau naują madą lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nikita123: 06 lapkričio 2011 - 16:36
kukliai pasigirsiu
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(nikita123 @ 2011 11 06, 17:33)
Sveikos 4u.gif 
Mergos... Reik man jūsų patarimo blush2.gif  Na o sumanymas toks. Nusiperku jau gatavą megztą paltuką ir po apačią prisiuvu pamušalą. Man taip gražu megzti paltukai wub.gif  Tik tiek kad žieminio dar neesu mačiusi g.gif  Todėl ir klausiu jūsų, gal jūs esat matę tokį išradimą biggrin.gif  Ar negi pati sugalvojau naują madą lotuliukas.gif

zinoma kad galima sitaip, tik reikia ne tik pamusalo bet ir gero pasiltinimo ir paltukas butu visai liuks mirksiukas.gif arba net turima paltuka galima apmegzti tada jau butu vos ne kailiniai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Carollina @ 2011 11 06, 16:48)
O kas del tu garbanotu salikeliu kur merginos cia deda foto..nebegrazus jie jau man. Matyt per daug ant 'bangos' jie..kazkaip atsibodo..tik nenoriu aisku mezgejeles nei vienos izeisti.

ir man jie nebegrazus, buvau uzsimanius nusimegzt, bet dabar nebenoriu. viena diena i darba atejo septynios bendradarbes tokiais paciais, tik skirtingom spalvom doh.gif paziuret grazu, bet tik tiek smile.gif
Atsakyti
Labai smagu kad ne durnai vis dėl to sugalvojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Krirma @ 2011 11 06, 18:37)
ir man jie nebegrazus, buvau uzsimanius nusimegzt, bet dabar nebenoriu. viena diena i darba atejo septynios bendradarbes tokiais paciais, tik skirtingom spalvom  doh.gif  paziuret grazu, bet tik tiek smile.gif

kol vyras megoj pirko bilietus į kiną tai mačiau 4 moteris su tokiais doh.gif o tai užtruko kokia 10 min. Aš visad labiau vertinau gražių kokybiškų siūlų tradicinius šalikus. Ypač gražu skaros. na bet kiek žmonių...... tiek ir nuomonių.
Atsakyti
user posted image
Atsakyti