Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(aristokrate @ 2011 12 26, 20:28)
O kur butu galima nusistayti savo tipa? Gal kur teikia sitokia paslauga?

Turetu teikti Beauty for all seasons atstovai ax.gif Paieskokit internete rolleyes.gif
http://vilnius21.lt/...aske-m9264.html
http://www.grozionam...=...ge&kid=1333
As kazkada senai dariausi mazam miestely pas Bfas atstove..vis tiek jie uzsakymus siuncia i USA. Taip pat turi kosmetika dekoratyvine, tai iskart pagal tipa gali rekomenduoti...pradzioj pirkau, o paskui tiesiog pati is kitu firmu pansias spalvas rinkausi ax.gif
Atsakyti
Nuo 1995 metu turiu knyga, kurioje labai issamiai aprasyti 4 spalviniai tipai, kokios spalvos, kokios fakturos tinka..daug foto su realiais pavyzdziais ir tikrai matosi skirtumas tarp spalviniu tipu ax.gif
http://www_alio_lt/g...ID21611262.html
Atsakyti
QUOTE(Snow Angel @ 2011 12 19, 23:39)
Skaičiau, skaičiau ir pasimečiau kokiam tipui sava priskirti...
Kažkaip linkstu prie COOL SUMMER arba CLEAR WINTER.
Akys pilkai mėlynos, oda šviesaus atspalvio, plaukai buvo juodi, db su perėjimu link tamsiai rudos. Kaip manot?
Vis gi manau, kad man labiau tinka šalti atspalviai.

Mano kukliu supratimu, tai tiek ziemai, tiek vasarai tinka saltos spalvos.. o rudeniui ir pavasariui - siltos. as pati, manau, esu vasara. o kad ne ziema, tai suprantu is to, kad man labiau ziurisi blankios saltos spalvos, o ne ryskios, sodrios saltos spalvos.. geriausiai tai atskiriu ziema pg tai, ar jai tinka melyna va tokia va mazdaug : http://www.mysocalle...ife.com/?p=4769 (tas ryskus kvadratas) nu bet cia tik mano tokie pamastymai, gal ir nesu visiskai teisi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nemiga3272: 29 gruodžio 2011 - 21:16
Na štai, pagaliau perskaičiau visas temas, kuriose buvo diskutuota apie spalvinius tipus karsta.gif
Akys mėlynos (manyčiau su pilkumu), plaukai beveik juodi, tamsiai rudi (vienu tonu šviesesni už juodus), oda vos rusva, lengvai įdegus (tačiau manau turi pilkumo/melsvumo), yra strazdanų. Išsimatavau ir net išsifotografavau su dauguma spalvų. Mano išvada - tinka šaltos spalvos, duslios, nugesintos kažkokios (mėlynos, pilkos, violetinės, rožinės). Netinka oranžinės, geltonos, žalios, ryžos, smėlinės, rudos (išskyrus tamsią, šokoladinę). Turbūt intuityviai jas daugiausia ir nešiojau didis.gif
Užkliuvo cool summer ir cool winter. Paletės turi daug bendrų spalvų ir daugmaž jos man tinka. Toliau neapsisprendžiu unsure.gif
Su juoda ir balta nebandžiau, nes nebesupratau. Temos pradžioje parašyta, kad balta ir juoda tinka vasarai ir žiemai. Kitoje temoje skaičiau, kad šios spalvos vienreikšmiškai tik žiemai, tai pasimečiau kaip yra iš tikrųjų? unsure.gif
Ir kaip išmokti atskirti spalvas šaltas nuo šiltų? Gal turite kažkokių palečių, puslapių? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skyeyes @ 2011 12 26, 20:20)
Nuo 1995 metu turiu knyga, kurioje labai issamiai aprasyti 4 spalviniai tipai, kokios spalvos, kokios fakturos tinka..daug foto su realiais pavyzdziais ir tikrai matosi skirtumas tarp spalviniu tipu ax.gif
http://www_alio_lt/g...ID21611262.html

Va sita knyga as ir skaiciau thumbup.gif Labai gera knyga.

QUOTE(Nemiga3272 @ 2011 12 29, 21:15)
Mano kukliu supratimu, tai tiek ziemai, tiek vasarai tinka saltos spalvos.. o rudeniui ir pavasariui - siltos. as pati, manau, esu vasara. o kad ne ziema, tai suprantu is to, kad man labiau ziurisi blankios saltos spalvos, o ne ryskios, sodrios saltos spalvos.. geriausiai tai atskiriu ziema pg tai, ar jai tinka melyna va tokia va mazdaug : http://www.mysocalle...ife.com/?p=4769 (tas ryskus kvadratas) nu bet cia tik mano tokie pamastymai, gal ir nesu visiskai teisi  4u.gif

Sutinku. Tik nezinau, gal as ir klystu, arba mano monitorius taip rodo, bet jusu parodyta spalva tam kvadratelyje man panasesne i pavasario spalva, 4u.gif ji tokia daugmaz rugiageliu atspalvio tik ryskesne
user posted image
user posted image
user posted image

Ziemos melyna irgi ryski, bet mano manymu saltesne, i violetinuma.
user posted image

user posted image

QUOTE(buurbuulis @ 2012 01 06, 12:05)
Mano išvada - tinka šaltos spalvos, duslios, nugesintos kažkokios (mėlynos, pilkos, violetinės, rožinės). Netinka oranžinės, geltonos, žalios, ryžos, smėlinės, rudos (išskyrus tamsią, šokoladinę). Turbūt intuityviai jas daugiausia ir nešiojau didis.gif
Užkliuvo cool summer ir cool winter. Paletės turi daug bendrų spalvų ir daugmaž jos man tinka. Toliau neapsisprendžiu  unsure.gif 
Su juoda ir balta nebandžiau, nes nebesupratau. Temos pradžioje parašyta, kad balta ir juoda tinka vasarai ir žiemai. Kitoje temoje skaičiau, kad šios spalvos vienreikšmiškai tik žiemai, tai pasimečiau kaip yra iš tikrųjų?  unsure.gif
Ir kaip išmokti atskirti spalvas šaltas nuo šiltų? Gal turite kažkokių palečių, puslapių?  4u.gif

Jeigu jau karta pastebejot kad tinka duslios nugesintos spalvos tai net neabejokit, esat tikrai ne ziema. smile.gif
Netinka visos zalios? O juros bangos zalumo irgi netinka? Sidabrines egles zalumas kaip? Nes as manau esu vasara, man sidabrine egle idealiai tinka. 4u.gif
Man atrodo del juodos ir baltos tai butent tas grieztas aprangos derinys juoda-balta labiausiai tinka ziemai. Bent as taip supratau.
O del siltu ir saltu spalvu, tai bandykit taip - i visas idejus geltonos ta spalva silteja, idejus melynos - salteja (i melyna raudonos reiketu det).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popelka: 09 sausio 2012 - 14:33
QUOTE(popelka @ 2012 01 09, 21:31)
Jeigu jau karta pastebejot kad tinka duslios nugesintos spalvos tai net neabejokit, esat tikrai ne ziema. smile.gif
Netinka visos zalios? O juros bangos zalumo irgi netinka? Sidabrines egles zalumas kaip? Nes as manau esu vasara, man sidabrine egle idealiai tinka. 4u.gif

Žalių visų nebandžiau, tik tiek kiek turėjau spintoje iš senų žalios spalvos manijos laikų rolleyes.gif visos jos ryškios ir mano manymu šiltos. Minėtų nebandžiau turbūt niekada.. unsure.gif
Aš nesu tikra ar neklystu su apibūdinimu `duslios, nugesintos`.. nes nesusigaudau spalvų apibūdinimuose, nemoku jų apibūdinti pati ir pavyzdžiui net neįsivaizduoju kokia yra jūros bangos žalumo, sidabrinės eglės spalva.. turbūt ir šaltų nuo šiltų visiškai neatskiriu, tik daugmaž 4u.gif bet abejonių dėl žiemos kelia, kad tinka visos bendros spalvos, kurios yra cool winter ir cool summer paletėje. verysad.gif
Atsakyti
gal galetumet padeti man nusistatyti spalvini tipa?
Mano plaukai sviesus- sviesiai rudi su labai daug blondinisku sruogeliu(galutinis vaizdas- blondine). Oda balta- net melsva, bet tepu krempudra VISADA. Akys melynos siek tiek i pilkuma.
Pastebejau, kad man labai tinka sviesi metos spalva, sviesi rozine. Zodziu, tokios skaiscios spalvos. Balta spalva nelabai..
Sita melyna apie kuria kalbejote- jokiu budu, per ryski.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sweetvanilla: 09 sausio 2012 - 18:10
QUOTE(buurbuulis @ 2012 01 09, 18:30)
Žalių visų nebandžiau, tik tiek kiek turėjau spintoje iš senų žalios spalvos manijos laikų  rolleyes.gif  visos jos ryškios ir mano manymu šiltos. Minėtų nebandžiau turbūt niekada..  unsure.gif
Aš nesu tikra ar neklystu su apibūdinimu `duslios, nugesintos`.. nes nesusigaudau spalvų apibūdinimuose, nemoku jų apibūdinti pati ir pavyzdžiui net neįsivaizduoju kokia yra jūros bangos žalumo, sidabrinės eglės spalva.. turbūt ir šaltų nuo šiltų visiškai neatskiriu, tik daugmaž  4u.gif  bet abejonių dėl žiemos kelia, kad tinka visos bendros spalvos, kurios yra cool winter ir cool summer paletėje.  verysad.gif

Man patiko kitoje temoje toks apibūdinimas žiemos: žodžiu, žiemos tipas, kaip ir gamtoje, turi turėti kažką tokio. Pavyzdžiui, žiemą gamtoje visur balta, sniegas, melsvas dangus ir "bac" raudonos, ryškios uogos. Tai taip ir žmonių spalviniame tipe turi būti kažkas tokio ryškaus, netikėto (jei suprasit ką norėjau pasakyt) smile.gif

O vasaros tokios neryškios, "prigesusios". Tikriausiai cool summer nuo cool winter ir skiriasi tuo, kad cool summer neturi to "bac" 4u.gif
Atsakyti
O koks galėtų būti to "bac" pavyzdys? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 01 09, 21:03)
O koks galėtų būti to "bac" pavyzdys?  rolleyes.gif

Kiek pamenu tai, pvz.: ryškios lūpos arba ryškesni plaukai, arba oda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 01 09, 17:30)
Žalių visų nebandžiau, tik tiek kiek turėjau spintoje iš senų žalios spalvos manijos laikų  rolleyes.gif  visos jos ryškios ir mano manymu šiltos. Minėtų nebandžiau turbūt niekada..  unsure.gif
Aš nesu tikra ar neklystu su apibūdinimu `duslios, nugesintos`.. nes nesusigaudau spalvų apibūdinimuose, nemoku jų apibūdinti pati ir pavyzdžiui net neįsivaizduoju kokia yra jūros bangos žalumo, sidabrinės eglės spalva.. turbūt ir šaltų nuo šiltų visiškai neatskiriu, tik daugmaž 

Sidabrines egles spalvos nezinot? smile.gif taigi ji vos ne prie kiekvienu namu auga, labai badosi spygliai, bet labai puosni egle, paziurekit cia ji salia kitu zaliu augalu, matot, kokia jos spalva, tokia net pilkai i melsvuma, prie zoles isvis melsva atrodo
user posted image

Dar salavijas turi panasu atspalvi
user posted image
Bet sakau, tokios "murziukes" ziemoms netinka, cia vasaru zalios spalvos.

Juros bangos zalumo tai tradiciskai isivaizduojama Vidurzemio juros ir kitu pietu juru spalva
user posted image
user posted image
Juros nugludintas stiklas, irgi panasiu atspalviu http://img3.etsystat...l.183193351.jpg

QUOTE(sweetvanilla @ 2012 01 09, 18:09)
gal galetumet padeti man nusistatyti spalvini tipa?
Mano plaukai sviesus- sviesiai rudi su labai daug blondinisku sruogeliu(galutinis vaizdas- blondine). Oda balta- net melsva, bet tepu krempudra VISADA. Akys melynos siek tiek i pilkuma.
Pastebejau, kad man labai tinka sviesi metos spalva, sviesi rozine. Zodziu, tokios skaiscios spalvos. Balta spalva nelabai..
Sita melyna apie kuria kalbejote- jokiu budu, per ryski.

As gal ir grybauju bet gal vasara g.gif Bet jeigu sakot spalvos skaiscios tai gal ziema? Nes ir ziemoms sviesios spalvos tinka, jos butent tokios vaiskios, skambios. Siaip as susidariau ispudi kad pas ziemas buna labai gyvos, zvitrios akys, jeigu melynos tai gana tamsaus melynumo, toks gana skvarbus zvilgsnis.
O apie kokia rozine kalbat? Ar labiau i persiko puse ar tokia kaip roziniai bijunai buna?
Tokia?
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Babi* @ 2012 01 09, 20:26)
Kiek pamenu tai, pvz.: ryškios lūpos arba ryškesni plaukai, arba oda smile.gif

Agam, butent, broliu Grimu Snieguoles tipas drinks_cheers.gif "plaukai juodi kaip juodmedis, oda balta kaip sniegas, lupos raudonos kaip kraujas"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popelka: 10 sausio 2012 - 11:44
QUOTE(buurbuulis @ 2012 01 09, 17:30)
bet abejonių dėl žiemos kelia, kad tinka visos bendros spalvos, kurios yra cool winter ir cool summer paletėje.  verysad.gif

Suprantu. Man buvo panasi situacija kai svarsciau tarp soft summer ir soft autumn. Nuspresti kad turbut nesu soft autumn man padejo tai kad man ziauriai netinka zaliu alyvuogiu ir kupranugario vilnos (camel, dar kitaip sviesiai karameline arba silta slapio smelio) spalvos. As visai prapuolu is veido su jom.
Gal jum irgi padetu nusprest kokia labai charakteringa ziemos spalva tarkim labai ryskiai violetine beveik neonine, pavyzdziui su tokios spalvos suknele jaustumetes gerai?
user posted image

Atsakyti