QUOTE(buurbuulis @ 2012 01 09, 17:30)
Žalių visų nebandžiau, tik tiek kiek turėjau spintoje iš senų žalios spalvos manijos laikų
visos jos ryškios ir mano manymu šiltos. Minėtų nebandžiau turbūt niekada..
Aš nesu tikra ar neklystu su apibūdinimu `
duslios, nugesintos`.. nes nesusigaudau spalvų apibūdinimuose, nemoku jų apibūdinti pati ir pavyzdžiui net neįsivaizduoju kokia yra jūros bangos žalumo, sidabrinės eglės spalva.. turbūt ir šaltų nuo šiltų visiškai neatskiriu, tik daugmaž
Sidabrines egles spalvos nezinot?
taigi ji vos ne prie kiekvienu namu auga, labai badosi spygliai, bet labai puosni egle, paziurekit cia ji salia kitu zaliu augalu, matot, kokia jos spalva, tokia net pilkai i melsvuma, prie zoles isvis melsva atrodo
Dar salavijas turi panasu atspalvi
Bet sakau, tokios "murziukes" ziemoms netinka, cia vasaru zalios spalvos.
Juros bangos zalumo tai tradiciskai isivaizduojama Vidurzemio juros ir kitu pietu juru spalva
Juros nugludintas stiklas, irgi panasiu atspalviu
http://img3.etsystat...l.183193351.jpg
QUOTE(sweetvanilla @ 2012 01 09, 18:09)
gal galetumet padeti man nusistatyti spalvini tipa?
Mano plaukai sviesus- sviesiai rudi su labai daug blondinisku sruogeliu(galutinis vaizdas- blondine). Oda balta- net melsva, bet tepu krempudra VISADA. Akys melynos siek tiek i pilkuma.
Pastebejau, kad man labai tinka sviesi metos spalva, sviesi rozine. Zodziu, tokios skaiscios spalvos. Balta spalva nelabai..
Sita melyna apie kuria kalbejote- jokiu budu, per ryski.
As gal ir grybauju bet gal vasara
Bet jeigu sakot spalvos skaiscios tai gal ziema? Nes ir ziemoms sviesios spalvos tinka, jos butent tokios vaiskios, skambios. Siaip as susidariau ispudi kad pas ziemas buna labai gyvos, zvitrios akys, jeigu melynos tai gana tamsaus melynumo, toks gana skvarbus zvilgsnis.
O apie kokia rozine kalbat? Ar labiau i persiko puse ar tokia kaip roziniai bijunai buna?
Tokia?
Papildyta:
QUOTE(Babi* @ 2012 01 09, 20:26)
Kiek pamenu tai, pvz.: ryškios lūpos arba ryškesni plaukai, arba oda
Agam, butent, broliu Grimu Snieguoles tipas
"plaukai juodi kaip juodmedis, oda balta kaip sniegas, lupos raudonos kaip kraujas"