Man asmeniškai nenapanašu į soft summer. Juolab, iš nuotraukos sprendžiant. Strazdanos gelsvo/šilto atspalvio. Be to, ir taip nepanašu, kad oda butu šalto atspalvio.
Tik klausimas: ar antakiai ir blakstienos padažyti chemiškai? Jei ne, tai ir jie neturi šalto atspalvio.
O ir galvos oranžiniai plaukai, tai tikrai ne vasarinis tipažas.
Man panašiau į warm spring (apskritai, panašu į pavasarį) arba soft autumn.
O plaukai šilto ar šalto atspalvio? Nes jei šalto, tai nei ruduo, nei pavasaris tikrai nebus Ir vėlgi reikia neatmesti ir tokio varianto: visų monitoriai rodo skirtingai, todėl tiksliai nustatyti tipo tikriausiai neįmanoma. Geriausia prie veido dėliotas šiltų ir šaltų atspalvių drabužius ir žiūrėti kurie tinka
Oi. Labai aciu,kad kazkas imasi komentuoti O plaukai tai dazyti.Bet antakiai tai nedazyti.Esme ta ,kad plauku spalva tai saknys atauga pilkos be spalves.Kai uzsidedu pilku spalvu peruka tai atrodau nieko.Bet kai uzsidedu ryzu plauku peruka tai oda atrodo kaip idegusi.(Bent jau taip drauge sake)Tai todel ir esu pasimetusi.Man idomu ar saltos odos spalva, ar siltos?O su rubu atspalviais man sunkoka atskirt
QUOTE(aina1979 @ 2011 12 18, 21:40)
Oi. Labai aciu,kad kazkas imasi komentuoti O plaukai tai dazyti.Bet antakiai tai nedazyti.Esme ta ,kad plauku spalva tai saknys atauga pilkos be spalves.Kai uzsidedu pilku spalvu peruka tai atrodau nieko.Bet kai uzsidedu ryzu plauku peruka tai oda atrodo kaip idegusi.(Bent jau taip drauge sake)Tai todel ir esu pasimetusi.Man idomu ar saltos odos spalva, ar siltos?O su rubu atspalviais man sunkoka atskirt
Nesu ir aš dar labai patyrusi šiame reikale, tai apie odą nepasakysiu nieko, su ja man sunkiausia O akys, tai lyg ir šalto atspalvio (pagal mano monitorių). Jei tipai domina, tai galima ir taip pabandyti: prisidėkit juodą spalvą prie veido, jei jis jus blyškins, tai žiemos tipas atkrenta. O jei peruką parduotuvėje matavotės prie nenatūralaus apšvietimo, tai jis irgi šiek tiek iškraipo spalvas
QUOTE(Babi* @ 2011 12 18, 23:16)
Nesu ir aš dar labai patyrusi šiame reikale, tai apie odą nepasakysiu nieko, su ja man sunkiausia O akys, tai lyg ir šalto atspalvio (pagal mano monitorių). Jei tipai domina, tai galima ir taip pabandyti: prisidėkit juodą spalvą prie veido, jei jis jus blyškins, tai žiemos tipas atkrenta. O jei peruką parduotuvėje matavotės prie nenatūralaus apšvietimo, tai jis irgi šiek tiek iškraipo spalvas
Nu va.O oda man atrodo svarbiausia.Tiksliai zinau kad juoda netinka ir daug roziniu atspalviu netinka. O parduotuvej su perukais tai buvo daug naturalios sviesos
QUOTE(aina1979 @ 2011 12 19, 07:45)
Nu va.O oda man atrodo svarbiausia.Tiksliai zinau kad juoda netinka ir daug roziniu atspalviu netinka. O parduotuvej su perukais tai buvo daug naturalios sviesos
O aš žiūriu pirmiausia į plaukus, šilto jie atspalvio, ar šalto. Kitoje temoje vienos forumietės oda ir akys nei šiltos, nei šaltos, tai plaukai tada lieka svarbiausias rodiklis, mano nuomone Žodžiu, palaukit tų, kurios labiau nusimano, nes aš dar "pradinukė" tipų nustatymuose
QUOTE(Babi* @ 2011 12 19, 15:45)
O aš žiūriu pirmiausia į plaukus, šilto jie atspalvio, ar šalto. Kitoje temoje vienos forumietės oda ir akys nei šiltos, nei šaltos, tai plaukai tada lieka svarbiausias rodiklis, mano nuomone Žodžiu, palaukit tų, kurios labiau nusimano, nes aš dar "pradinukė" tipų nustatymuose
Bet tai vistiek aciu
Ir aš dar vis paieškose savo tipo kažkaip pagal visus testus man meta, kad esu švelnus ruduo. Bet spalvos man rudens niekaip netinka ypač klaikiai atrodau su garstyčių geltona.
Šiandien prie dienos šviesos žiūrėjau, kokia balta labiau tinka. Tai su šilto atspalvio balta veido bruožai sušvelnėja,bet kaip ir prigęsta. O su gryna balta labai išryškėja veidas,ypač akys taip pat tinka šviesiai pilka spalva. Bet kažkur skaičiau, kad vasara arba žiema neturi strazdanų o pas mane jų pora yra ir odos spalva gelsva. O plaukai vidutiniškai rudi, naturaliai ir auksinio atspalvio turi ir pilkumo akys išvis žaliai pilkai rudos o taip norisi savo tipą nusistatyt...
Šiandien prie dienos šviesos žiūrėjau, kokia balta labiau tinka. Tai su šilto atspalvio balta veido bruožai sušvelnėja,bet kaip ir prigęsta. O su gryna balta labai išryškėja veidas,ypač akys taip pat tinka šviesiai pilka spalva. Bet kažkur skaičiau, kad vasara arba žiema neturi strazdanų o pas mane jų pora yra ir odos spalva gelsva. O plaukai vidutiniškai rudi, naturaliai ir auksinio atspalvio turi ir pilkumo akys išvis žaliai pilkai rudos o taip norisi savo tipą nusistatyt...
QUOTE(TimbaLimba @ 2011 12 19, 17:54)
Ir aš dar vis paieškose savo tipo kažkaip pagal visus testus man meta, kad esu švelnus ruduo. Bet spalvos man rudens niekaip netinka ypač klaikiai atrodau su garstyčių geltona.
Vasaros tikrai gali turėti strazdanų, aš esu vasara ir jų turiu Jei plaukai turi pilkumo, tai pabandykit vasaros spalvų palečių rūbus
Merginos, nustatinėjant tipą vienodai svrabūs visi trys komponentai: plaukų, odos ir akių spalvos. Nežinau, kiek esate susipažinusios su pačia BFAS tipų nustatinėjimo konsultacija, bet konsultantas į sistemą turėtų įvesti visus tris rodiklius, tik tada galima nustatyti tipą. "Iš akies" net patyrę konsultantai nenustatinėja, jau nekalbant apie nuotraukas. Teisingai pataria merginos, kad reikia savo akis "treniruoti". Žiūrint, įsižiūrint, lyginant spalvas tarpusavy.
Teoriniai aprašymai tipų, palyginimai, tikrai bus
Džiugu, kad tema aktuali. Taip norisi atrodyti gražiai
Teoriniai aprašymai tipų, palyginimai, tikrai bus
Džiugu, kad tema aktuali. Taip norisi atrodyti gražiai
Skaičiau, skaičiau ir pasimečiau kokiam tipui sava priskirti...
Kažkaip linkstu prie COOL SUMMER arba CLEAR WINTER.
Akys pilkai mėlynos, oda šviesaus atspalvio, plaukai buvo juodi, db su perėjimu link tamsiai rudos. Kaip manot?
Vis gi manau, kad man labiau tinka šalti atspalviai.
Kažkaip linkstu prie COOL SUMMER arba CLEAR WINTER.
Akys pilkai mėlynos, oda šviesaus atspalvio, plaukai buvo juodi, db su perėjimu link tamsiai rudos. Kaip manot?
Vis gi manau, kad man labiau tinka šalti atspalviai.
O kur butu galima nusistayti savo tipa? Gal kur teikia sitokia paslauga?