Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Nemiga3272 @ 2011 12 08, 21:07)
Sveikos  4u.gif
Norėjau paklausti, ar gali būti vasaros tipas tamsiais plaukais? kiek radau nuotraukų internete, vasaros tipo moterys yra daugiau mažiau blondinės  g.gif  klausiu todėl, kad noriu įsitikinti,, ar tikrai esu vasara ir be to dar svarstau pasisviesinti plaukus, abejoju, ar tiks, o tikslus tipo žinojimas padėtų apsispręsti smile.gif tikrai nesu ruduo ir tikrai nesu žiema, tiek žinau simtu prc smile.gif mano akys pilkšvos, yra žalumo, o plaukai gan tamsiai rudi, į pilkumą, oda labai labai šviesi. man tinka vasaros spalvos, ypač pilka, blanki mėlyna. tai kaip ir vasara, ar ne..? ax.gif

Gali. Aš pati esu rudaakė, rudaplaukė vasarėlė 4u.gif
Atsakyti
agnieszka.v labai aciu 4u.gif

Hm... g.gif o dabar jau abejoju ar tikrai esu soft summer g.gif

QUOTE(agnieszka.v @ 2011 11 26, 19:30)
Soft Summer

Soft Sumer paletėje galima rasti ir šiltų, ir šviesių spalvų, bet dauguma – šaltos. Svarbiausia rinktis švelnias, sudėtingas (maišytas) spalvas. Jei Soft Summer naudos ne „savo“ spalvas, jos išvaizdą aplinkiniai gali interpretuoti kaip „pilkos pelytės“. Naudojant „savo“ spalvas, išvaizda taps švelniai elegantiška.

Labiausiai tinkančios spalvos: pilka (nuo vidutinės iki šviesios), švelni balta, purpurinė, mėlyna, aviečių, rožinė, šviesi karinės uniformos spalva.
(Medium to light Grey, Soft White, Purple, Medium Blue, Raspberry, Deep Rose, light Navy)

Reikėtų vengti tamsiai-pilkos ir neoninių spalvų. Tinka raštuotos medžiagos, kuriuose yra ir šiltos, ir šaltos spalvos (bendras įspūdis turėtų būti šaltas).

Odos atspalvis atitinka - sviesus smelio, gelsvos prigimties. (Pudras renkuosi visada is beige, cream atspalviu)
Su paryskintu sakiniu tai as labai labai sutinku. Man daznai man zmones (moterys tikliau) sako: kodel tu nenesioji ryskiu spalvu? jos tave truputi pagyvintu, tu butum ryskesne! biggrin.gif
Kalbant apie prigesintas spalva tai jos man puikiai tinka. Tiek ta pati Navy (cia kaip suprantu turima omenyje melyna juru kariuomenes spalva? Nes karine spalva gali buti suprantama ir kaip militaristine - rudai zalia spalva) tiek ivairus atspalviai i pilkuma.
O va gryna pilka man patinka ir labiausiai tinka butent tamsiai pilka - antracitine, grafito ir pan. O sviesiai pilka megstu ne grynai pilka tada jau, o pav. i alyvu, vandens puse. O cia rasoma kad soft summer vengti tamsiai pilkos. g.gif

Kalbant apie grynas rozines tai ryskiai rozine (fuksija) man tinka kur kas geriau (is bedos) uz blankiai rozine (baby pink). Is sviesiai roziniu man tinka mesos rozine, svelnaus ir vidutinio intensyvumo koralo rozine, salta pelenu (sendinta) rozine. Is ryskesniu raudonu - roziniu tonu - raudonu slyvu, raudonu vynuogiu, avieciu, vidutinio intensyvumo prigesintas koralas.
Man beveik visai netinka saltos sviesiai rozines. unsure.gif Nu nebent kaip minejau jeigu imaisyta pilkos.

Is rudu - ant manes graziai ziurisi arba labai tamsi ruda - espresso, juodojo sokolado, arba sviesi pilkai ruda (tik jokiu budu ne militaristine, ne Camel, ne silta slapio smelio), i lino atspalvio puse.

Man rastuoti audiniai tikrai tinka. Ir butent labai graziai ziurisi tie kuriuose derinys siltos ir saltos spalvos - idealus pavyzdys - tamsiai melyni ornamentai, sviesiai gintarines - persikines spalvos fone. thumbup.gif

Spalva tikrai kad svelni balta. Prisimenu kai rinkausi vestuvems suknele ne vienam salone pastebejo kad man labiausiai tinka milk, ivory spalvos sukneles. Sniego baltumo suknutes ant manes atrode kaip svetimkunis o sampanines ir kremines jau buvo ber siltos, per gelsvos ir mane "gesino".

QUOTE(agnieszka.v @ 2011 11 23, 17:43)
Cool summer

Pagrindinis požymis – šaltumas (pirmas įspūdis – vėsa, santūrumas). Kitas požymis: išvaizdos spalvos – nuo vidutinės iki prisotintų tamsių.

Visas prigimtinis koloritas sudarytas iš šaltų atspalvių derinių, kartais švelnių, prigesintų – turkio, šviesiai mėlyna, šviesiai violetinė, šalta rožinė, pilkas plienas. Šias spalvas rekomenduojama naudoti drabužiuose ir makiaže.

Pagrindinis kontrastingos vasaros tikslas – vengti šiltų, auksinių spalvų drabužių. Žydra, mėlyna – geriausi jūsų draugai. Beveik visi mėlynos spalvos atspalviai: nuo dangaus mėlio iki tamsiai mėlynos (visi atspalviai gerai atrodo). Reikėtų rinktis prigesintas spalvas, nieko ryškaus ir gryno, gyvo.
Taip pat, kaip ruda spalva yra bendra šiltų sezonų neutrali spalva, taip pilka – puiki neutrali spalva vasaroms. Juoda – per stipri vasaros išvaizdai, bet švelni anglies arba tamsiai mėlynas atspalvis labai tiks.

Galvoju kad galbut galeciau buti ir cool summer, nes man tikrai tinka kontrastingi deriniai, sviesus su tamsesniu. Ir rastuoti sviesus su tamsiu labai tinka.
Taciau odos atspalvis mano ne saltas, nors del neutralalaus smelio - galbut g.gif
Va cia paminetas antracitas kuris man puikiai tinka.
Melynos man anaiptol ne visos tinka. Labai netinka karaliska melyna ir rugiageliu spalva. Tinka navy melyna, o jeigu sviesesne tai su zaliu atspalviu arba apsiniaukusio dangaus melyna. Visai netinka blyski saldziai melyna (bet cia jau turbut pavasario spalva).
Geltonai zalia, ypac rudai zalia man ziauriai netinka. Taciau ypac tiktu ta zalia kur buvot idejusi prie madingu audiniu tendenciju - Quarry arba Cedr ir dar eukalipto lapu spalva man tinka (salta pilkai zalsva).

Nu zodziu esu kazkoks misinys tarp siu dvieju turbut ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popelka: 12 gruodžio 2011 - 17:35
QUOTE(popelka @ 2011 12 12, 17:31)
o dabar jau abejoju ar tikrai esu soft summer g.gif

Galvoju kad galbut galeciau buti ir cool summer

Jeigu matot, kas Jums labiausiai tinka, gebat atsirinkti atspalvius, audinius, turit spalvos pajautimą, tai ar labai didelis skirtumas, kuri ten vasara būsit? mirksiukas.gif Manau tokiu atveju nereikia ir galvos sukti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zmonaite: 12 gruodžio 2011 - 18:06
QUOTE(zmonaite @ 2011 12 12, 19:04)
Jeigu matot, kas Jums labiausiai tinka, gebat atsirinkti atspalvius, audinius, turit spalvos pajautimą, tai ar labai didelis skirtumas, kuri ten vasara būsit?  mirksiukas.gif Manau tokiu atveju nereikia ir galvos sukti.

drinks_cheers.gif Juolab, kad ir pagal tas spalvas, ne visos tinka visoms soft vasaroms, kaip ir cool vasaroms. Kiek tų vasarų yra pagal BFAS sistemą. Ir turbūt ne veltui smile.gif
Atsakyti
As manau svarbiausia atsirinkti, ar jums tinka silti atspalviai ar salti..
Dauguma jusu spalvu man skamba kaip pavasario spalvos ax.gif Ir tai, kad ryskesnes spalvos pagyvina jus..nes as pvz negaliu nesiot prislopintu, pasteliniu spalvu, nes atrodytu tragiskai..perbalusi visa ir bespalve... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2011 12 12, 18:31)
Spalva tikrai kad svelni balta. Prisimenu kai rinkausi vestuvems suknele ne vienam salone pastebejo kad man labiausiai tinka milk, ivory spalvos sukneles. Sniego baltumo suknutes ant manes atrode kaip svetimkunis o sampanines ir kremines jau buvo ber siltos, per gelsvos ir mane "gesino".
Galvoju kad galbut galeciau buti ir cool summer, nes man tikrai tinka kontrastingi deriniai, sviesus su tamsesniu. Ir rastuoti sviesus su tamsiu labai tinka.
Taciau odos atspalvis mano ne saltas, nors del neutralalaus smelio - galbut g.gif
Va cia paminetas antracitas kuris man puikiai tinka.
Melynos man anaiptol ne visos tinka. Labai netinka karaliska melyna ir rugiageliu spalva. Tinka navy melyna, o jeigu sviesesne tai su zaliu atspalviu arba apsiniaukusio dangaus melyna. Visai netinka blyski saldziai melyna (bet cia jau turbut pavasario spalva).
Geltonai zalia, ypac rudai zalia man ziauriai netinka. Taciau ypac tiktu ta zalia kur buvot idejusi prie madingu audiniu tendenciju - Quarry arba Cedr ir dar eukalipto lapu spalva man tinka (salta pilkai zalsva).

Nu zodziu esu kazkoks misinys tarp siu dvieju turbut ar ne?

cool summer būna ir gelsvo atspalvio odos, kaip Kate Middleton
royal blue tinka tik žiemoms, cool summer topinė manau yra navy, tiek tamsesnė, tiek ryškesnė. Šviesi prigesinta blue irgi šiaip sau. Rugegialių mėlyna mano akimis - pavasariams.
Žalios visos mėlsvos tik tinka, ir tai neperžiangiant ryškumo. Labai siauras pasirinkimas, kaip ir su geltona. Iš geltonų tinka tik labai šviesi citrininė, dar kaip dusty yellow įvardijama... o kitose cool summer paletėse išvis jokios geltonos nenurodo.
Juodo šokolado spalva priskiriama žiemoms, cool summer sakyčiau juodo šokolado ištraukto iš šaldytuvo spalva. Bet būna kad ir cool vasaroms tinka.
Cool summer aš verčiu sau kieta vasara, ta prasme mažiausiai spalvinių niuansų turinti vasara.
Atsakyti
Kokia idomi tema bigsmile.gif
Bandysiu ir as savyje susigaudyti smile.gif
Atsakyti
Aš irgi jungiuosi, netyčia atradau ir susidomėjau 4u.gif
Skaičiau, tyrinėjau ir pamačiau, kad sunku nusistatyti tipą, bet užkliuvo viena iš paskutinių žinučių, kad labiausiai su mėlyna spalva draugauja cool summer. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2011 12 15, 13:26)
Aš irgi jungiuosi, netyčia atradau ir susidomėjau  4u.gif
Skaičiau, tyrinėjau ir pamačiau, kad sunku nusistatyti tipą, bet užkliuvo viena iš paskutinių žinučių, kad labiausiai su mėlyna spalva draugauja cool summer.  rolleyes.gif

As kiek zinau, tai visi tipai turi savas spalvas, tik skirtingi atspalviai...t.y. tiek ruduo, tiek pavasaris irgi turi melyna, bet ji skiriasi nuo vasaros ir ziemos melynos...tas pats ir su kitomis spalvomis ax.gif Kiekvienam sezonui tinka visos spalvos...raudona, melyna, geltona, zalia ir t.t....tik skiriasi atspalviai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieszka.v @ 2011 12 08, 17:11)
O dabar apie žiemąmirksiukas.gif
(.....)
Apie kiekvieną potipį detaliai - vėliau  4u.gif

sveikutes, labai aktuali tema, nes kaip pastebejau labai sunku yra nusistatyti savo tipa smile.gif labai laukiu kada bus daugiau info apie ziemos potipius, nes kiek aiskinausi, tai tureciau but deep winter potipio, tai labai uztai laukiu smile.gif
Atsakyti
As pati jauciu nebuciau nusistaciusi...bet kiek prisimenu, kol nezinojau tipo vis tiek instinktyviai daznai rinkausi tinkancias spalvas ax.gif
As, pavasario tipo, man juoda spalva visai neegzistuoja paleteje..bet is tikro ir nelabai ji man tinka...atrodau perbalusi, jei vien tik juodai rengiuosi ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
Man padejo viena mergina nusistatyti savo tipa.Sake, kad oda salto atspalvio.Tik nepasake kokio biggrin.gif ir kad pilki antakiai.Tai jos nuomone esu soft summer.
Noreciau, kad dar kas nors isreikstu savo nuomone.Koks galetu buti mano tipas
user posted image
Atsakyti