QUOTE(_asamaM @ 2012 03 01, 18:36)
Babi, man labai patinka naujoji spalva
Vadinas pataikiau su spalva (bijojau, kad bus per tamsi, bet šviesios irgi nenorėjau)
QUOTE(Shana @ 2012 03 01, 18:38)
Man tu dabar i Deep Autumn nesi viena is svelniuju atmainu kokiu nors. Is man visai grazu tas kontrastas, isryskeja bruozai
Nors aisku gal simpatijos/skonis suveikia ir man, kaip Dontstop pvz
Vakar irgi apie tai masciau, nusirinkau plaukus i uodega ir ziurejau veida, tai isvada tokia - be plauku jokia as ne Warm Autumn, ir kazi ar isvis autumn Vaizdas butent toks, kai tu dvieju aktoriu, kuriu nei Bytte nei Dontstop niekur neikisa, ir jei neziureti su sviesiais plaukais, kaip vertino foto, tai isplautumo/prigesintumo/aprukymo irgi manyje nelabai daug, kad Softas buciau na ir kontrastas, kuris Softui turetu buti minimalus gi
Kai man kas pasakys kur gali iterpti Evan Rachel Wood, ar Olivia, turesiu kazkoki kabliuka
Reiks su spalvom pasifotkinti, tik laiko tam niekaip nerandu, namo griztu vakare, savaitgaliais irgi kazkaip kazkur vis judu
Nors aisku gal simpatijos/skonis suveikia ir man, kaip Dontstop pvz
Vakar irgi apie tai masciau, nusirinkau plaukus i uodega ir ziurejau veida, tai isvada tokia - be plauku jokia as ne Warm Autumn, ir kazi ar isvis autumn Vaizdas butent toks, kai tu dvieju aktoriu, kuriu nei Bytte nei Dontstop niekur neikisa, ir jei neziureti su sviesiais plaukais, kaip vertino foto, tai isplautumo/prigesintumo/aprukymo irgi manyje nelabai daug, kad Softas buciau na ir kontrastas, kuris Softui turetu buti minimalus gi
Kai man kas pasakys kur gali iterpti Evan Rachel Wood, ar Olivia, turesiu kazkoki kabliuka
Reiks su spalvom pasifotkinti, tik laiko tam niekaip nerandu, namo griztu vakare, savaitgaliais irgi kazkaip kazkur vis judu
Dontstop taip pat sakė, jog spalva graži, bet ar tipas pasikeitė-nežino. Mano, kad gal cool summer galiu būt Reikės turbūt vėl su spalvom pasidarbuot
Žinai, sugalvojau tavo tipui pavadinimą-chameleoninis. Kuo nori, tuo gali ir būt
O internete niekas nenagrinėjo tų dviejų žvaigždžių? Gal jei ką rastum, tada būtų lengviau