Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(_asamaM @ 2012 03 01, 18:36)
Babi, man labai patinka naujoji spalva  thumbup.gif

Vadinas pataikiau su spalva (bijojau, kad bus per tamsi, bet šviesios irgi nenorėjau) 4u.gif

QUOTE(Shana @ 2012 03 01, 18:38)
Man tu dabar i Deep Autumn nesi ax.gif viena is svelniuju atmainu kokiu nors. Is man visai grazu tas kontrastas, isryskeja bruozai ax.gif
Nors aisku gal simpatijos/skonis suveikia ir man, kaip Dontstop pvz biggrin.gif

Vakar irgi apie tai masciau, nusirinkau plaukus i uodega ir ziurejau veida, tai isvada tokia - be plauku jokia as ne Warm Autumn, ir kazi ar isvis autumn g.gif Vaizdas butent toks, kai tu dvieju aktoriu, kuriu nei Bytte nei Dontstop niekur neikisa, ir jei neziureti su sviesiais plaukais, kaip vertino foto, tai isplautumo/prigesintumo/aprukymo irgi manyje nelabai daug, kad Softas buciau g.gif na ir kontrastas, kuris Softui turetu buti minimalus gi g.gif
Kai man kas pasakys kur gali iterpti Evan Rachel Wood, ar Olivia, turesiu kazkoki kabliuka g.gif
Reiks su spalvom pasifotkinti, tik laiko tam niekaip nerandu, namo griztu vakare, savaitgaliais irgi kazkaip kazkur vis judu g.gif

Dontstop taip pat sakė, jog spalva graži, bet ar tipas pasikeitė-nežino. Mano, kad gal cool summer galiu būt g.gif Reikės turbūt vėl su spalvom pasidarbuot smile.gif

Žinai, sugalvojau tavo tipui pavadinimą-chameleoninis. Kuo nori, tuo gali ir būt biggrin.gif

O internete niekas nenagrinėjo tų dviejų žvaigždžių? Gal jei ką rastum, tada būtų lengviau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 03 01, 19:42)
Žinai, sugalvojau tavo tipui pavadinimą-chameleoninis. Kuo nori, tuo gali ir būt biggrin.gif

Aha biggrin.gif
O jei as prie kokios chebros noriu tongue.gif ?

Bytte, padaryk paslauga ax.gif idejau radus viena tokia foto, paskutine. Uzmestai aki mirksiukas.gif 4u.gif Kitos irgi aisku prasau jei yra pamastymu, tik Byttes labai idomi nuomone blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 02 29, 18:21)
user posted image

aš truputuką ne į temą.. Kokia veido forma pas Katy? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 03 01, 20:35)

O jei as prie kokios chebros noriu tongue.gif ?

Bytte, padaryk paslauga ax.gif idejau radus viena tokia foto, paskutine. Uzmestai aki mirksiukas.gif  4u.gif Kitos irgi aisku prasau jei yra pamastymu, tik Byttes labai idomi nuomone blush2.gif

O tu ne soft autum buvai? g.gif manau tu esi indian summer - visiskas spalvinis nesusipratimas rudeni lotuliukas.gif juokauju
Ejnu skaityt temos is naujo, nes itariu kad irgi nebeesu soft summer, o jau koks autum g.gif
Kaip tau atrodo!? g.gif
Atsakyti
QUOTE(omny @ 2012 03 01, 22:41)
O tu ne soft autum buvai?  g.gif manau tu esi indian summer - visiskas spalvinis nesusipratimas rudeni  lotuliukas.gif juokauju
Ejnu skaityt temos is naujo, nes itariu kad irgi nebeesu soft summer, o jau koks autum g.gif
Kaip tau atrodo!? g.gif

O kokie zmones biggrin.gif
As zinok kuom tik nebuvau, bet del nesusipratimo tai sutikciau lotuliukas.gif

Zodziu gaunasi chameleoninis nesusipratimas biggrin.gif Gera tipa man ipaiset, tikros drauges tongue.gif

Nezinau, kad gali but, negalvojau apie tai, reik apziureti ax.gif Kas tau sake, kad tu Soft summer?

Asamam, jei neklystu Katie maciau prie sirdeliu priskirta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 03 01, 22:48)

Nezinau, kad gali but, negalvojau apie tai, reik apziureti ax.gif Kas tau sake, kad tu Soft summer?

O del ko cia persigalvojai ir ieskai is naujo? bigsmile.gif
As galvoju apie tinkamiausia sau plauku spalva, taigi jei zinociau tipa butu google search -> copy-paste nuo labiausiai patikusios personos. hihihi.gif

O bet taciau.. nzn ar reiktu pradet ieskot nuo istaku to tipo, ar nuo paskutines darytos foto!? rolleyes.gif

Pernai dontstop padejo su tipu, bet tada buvau grazi blondine, dabar teoriskai esu tamsi blondine tik pagal dazu pavadinima, o naturoj tai hm... kokia nors grazaus pavadinimo ryzaplauke lotuliukas.gif tai pagal pirminius teorijos duomenis tureciau buti autum kuris dar gilinuosi... zodziu searching.. searching... searching...

Dar bandysiu savo seimynos tipus atrast, noriu ir vaikams sudaryt rubu kapsules. bigsmile.gif
Atsakyti
Babi* patiko ir šukuosena, ir spalva... žinau iš kur tas raudonumas biggrin.gif ... visi tamsūs plaukų dažai saulėje meta žvilgesį arba raudoną, arba ryžą. Blogai su dažais tai, kad jie plaunasi, gerai tavo atveju kad į raudonumą, o ne ryžumą. Manau gerai kirpėja parinko, ir kirpimas tvarkingas, įdomu kaip tau jis nešiosis (na kiek ilgai plaukas laikys kirpimo formą, minėjai kad greit plaukiukai auga kiek pamenu)
Spalva tai iš cool summer unsure.gif ... mano spalva... kur minėjau kad ir akis išryškina, ir odos negadina cool.gif . Kiek mačiau vasarėlėms prie akies intencifikatorių dažnai eina, arba kažkokia panaši. tik vis nesugalvoju kaip ją pavadint, tokia lyg baklažanas, lyg vųnuogė turgui pastovėję lotuliukas.gif
Papildyta:
Shana o kaip tau pačiai tas šalmas atrodo, tinka prie veido?
Šiaip neverta burti tokių temperatūriškai neaiškių tipų, paprasčiau visgi pasižiūrėt kaip vizualiai atrodo. Mano dukra irgi "drungna" ... niekad nebuvo labai šviesi, sakyčiau dark blond... krūva lietuvaičiu su tokia spalva yra soft summer atstovės... o ji buvo light spring... dabar net nežinau kas yra, nes plaukai nebeturi jokio pilkumo, tokie rudi, neapipelyjusio lazdyno riešuto spalvų paletės... tai kaip ir light springas nebegali būt... bet iki Warm trūksta... o soft autumn žalių tokių teal spalvų palaidinę nusipirko, visai schmoll.gif ... o va alyvinė - ok, tik bėda kad ji yra visose trijose paletėse (light spring, warm sspring, soft autumn)... ryškiai dar keisis ji matyt g.gif bet soft autumn dėl spalvų atkrito jau... kadangi mano tėtis warm spring atstovas, tai tikėtina kad ir ji ten migruoja... topsecret.gif strazadanos dar dabar neišnyko.
Atsakyti
kadangi man pavasario paletė viena iš gražiausių, ir kad dabar jau kalba apie juos pakrypo... baigiantis temai pavasario spalvų:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 03 02, 08:32)
Shana o kaip tau pačiai tas šalmas atrodo, tinka prie veido?
Šiaip neverta burti tokių temperatūriškai neaiškių tipų, paprasčiau visgi pasižiūrėt kaip vizualiai atrodo. Mano dukra irgi "drungna" ... niekad nebuvo labai šviesi, sakyčiau dark blond... krūva lietuvaičiu su tokia spalva yra soft summer atstovės... o ji buvo light spring... dabar net nežinau kas yra, nes plaukai nebeturi jokio pilkumo, tokie rudi, neapipelyjusio lazdyno riešuto spalvų paletės... tai kaip ir light springas nebegali būt... bet iki Warm trūksta... o soft autumn žalių tokių teal spalvų palaidinę nusipirko, visai  schmoll.gif ... o va alyvinė - ok, tik bėda kad ji yra visose trijose paletėse (light spring, warm sspring, soft autumn)... ryškiai dar keisis ji matyt  g.gif  bet soft autumn dėl spalvų atkrito jau... kadangi mano tėtis warm spring atstovas, tai tikėtina kad ir ji ten migruoja...  topsecret.gif strazadanos dar dabar neišnyko.

Bytte, as ne apie salma, salmas gal man zieminis net, be to tokia plastikine spalva visad ziuresis be rysio. As apie maikute ir gerai matoma aki ir veida ve spakliaus jokio (ten po kalnus ir kasyklas davemes prie +35, tai manau pudros pozymiu ant veido nelike). Tiesiog vakar Osinkos pavasarine tema skaitinejau, o ten su panasia zalia pavasarinukes vis deda. As i Warmus nepretenduoju, neuztenka siltumo manau, bet vat i koki Clear g.gif Ta ir tokiu potamsiais plaukais g.gif Cia siaip pamastymai, nes tai paaiskintu ir gan nesunku beveik perejima i ziema su tinkama plauku spalva unsure.gif
Problema, kad su tokiom spalvom beveik is vis foto neturiu. Teisi buvo Babi, reiks visgi pasifotkinti.

Dasidejo epitetas - drungnas chameleoninis nesusipratimas tongue.gif Kaip dar isvadinsit biggrin.gif ?

O as Babi plaukuose raudonumo nematau, unsure.gif matyt cia kompas g.gif Ale vistiek grazu 4u.gif

P.S. Atidarysit kas nauja tema? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 02 kovo 2012 - 09:54
Na aš būtent klausiu del šalmo - jis iš clear spring paletės... bent jau mano kompe... šito pavasario paletėje mėlynos tokios ryškios, beveik žieminės. Kitiems pavasariams tiesiog per ryški būna. Man atrodo ir tau šiaip sau g.gif pameni pavasario atstovę... dar kažkas prie palečių į mūsų albumą perkelė, tai ji dar ryškene mėlyna gi.
O į light spring neneori lotuliukas.gif , sakei visai šviesi buvai blush2.gif ... ta šviesi spalvytė labiau iš light spring paletės g.gif subalamūtinsim tave galutinai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti