Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

bytte, ačiū, kad paaiškinai su tais kontrastai, visgi jūs su Shana daugiau išmanot, negu aš 4u.gif Ir dar pakartosiu klausimą, gal netingėsit su Shana pažiūrėt mano nuotraukas ir pasakyt, į kuriuos kitus tipus galėčiau keliaut? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 02 29, 17:16)
bytte, ačiū, kad paaiškinai su tais kontrastai, visgi jūs su Shana daugiau išmanot, negu aš 4u.gif Ir dar pakartosiu klausimą, gal netingėsit su Shana pažiūrėt mano nuotraukas ir pasakyt, į kuriuos kitus tipus galėčiau keliaut? blush2.gif

Man atrodo kad ne pro šali būtų migruot į rudenį... vien dėl to kad akys šiltos... oda ir nėra šalta... tai manau gautusi soft autumn arba gal net ir deep autumn blush2.gif man tos gana gilios šiltos spalvos visai patiko ant jūsų.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 29, 16:44)
Man atrodo kad ne pro šali būtų migruot į rudenį... vien dėl to kad akys šiltos... oda ir nėra šalta... tai manau gautusi soft autumn arba gal net ir deep autumn  blush2.gif man tos gana gilios šiltos spalvos visai patiko ant jūsų.

Bytte, kaip manau koks sviesiausias imanomas plauku variantas Deepu'i? Kazkoks toks nevisiskai tamsus sokoladas? O jei dar ciut pora tonu sviesesniu sruogeliu del plauku apimties padidinimo vizualiai g.gif
Man kazkodel noretusi Babi atveju daugiau kontrasto, nei Soft autumn g.gif
Beje paziurejau kad Katie Holmes, kuria priskiriam irgi prie Contrasting soft sumer kitur ideta i Deep autumn paletes mirksiukas.gif
Cia tik pamastymai Babi jei ka, sian supratau, kad pati nieko nesuprantu, nes jei dar atrasiu, kad pati esu pavasaris, tai visai is kedes isgriusiu doh.gif tongue.gif

Picea abis - net pagal akies foto man kaip ir saltas sviesus tipas, kitoj nuotraukoje kiek kitaip g.gif bet gal ta stambiu planu tikslesne g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 29 vasario 2012 - 17:36
QUOTE(bytte @ 2012 02 29, 17:44)
Man atrodo kad ne pro šali būtų migruot į rudenį... vien dėl to kad akys šiltos... oda ir nėra šalta... tai manau gautusi soft autumn arba gal net ir deep autumn  blush2.gif man tos gana gilios šiltos spalvos visai patiko ant jūsų.

O kokia tada plaukų spalva tiktų? Ir kuo deep autumn skiriasi nuo deep winter? blush2.gif

QUOTE(Shana @ 2012 02 29, 18:32)
Bytte, kaip manau koks sviesiausias imanomas plauku variantas Deepu'i? Kazkoks toks nevisiskai tamsus sokoladas? O jei dar ciut pora tonu sviesesniu sruogeliu del plauku apimties padidinimo vizualiai g.gif
Man kazkodel noretusi Babi atveju daugiau kontrasto, nei Soft autumn g.gif
Beje paziurejau kad Katie Holmes, kuria priskiriam irgi prie Contrasting soft sumer kitur ideta i Deep autumn paletes mirksiukas.gif
Cia tik pamastymai Babi jei ka, sian supratau, kad pati nieko nesuprantu, nes jei dar atrasiu, kad pati esu pavasaris, tai visai is kedes isgriusiu doh.gif  tongue.gif

Dabar vis mąstau, tai gal geriau nebandyt šviesint plaukų? g.gif Dar nagrinėjuos Katie Holmes, čia rašo, kad be makiažo:
user posted image
user posted image
juoda spalva jai tinka ar ne? doh.gif

Deep autumn paletė kokia graži wub.gif

Na jau, supranti tu labai daug mirksiukas.gif Turbūt tuoj pereisi per visus tipus biggrin.gif O dabar tu natūraliai ruduo, ar dažytais plaukais? blush2.gif

Rytoj jau einu į kirpyklą, o dar neapsisprendžiu, ko noriu doh.gif biggrin.gif Bet kuriuo atveju tik grįžus reikės nusifotkint ir rodytis jums ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 29 vasario 2012 - 18:23
QUOTE(Babi* @ 2012 02 29, 18:21)
O kokia tada plaukų spalva tiktų? Ir kuo deep autumn skiriasi nuo deep winter?

Na jau, supranti tu labai daug mirksiukas.gif Turbūt tuoj pereisi per visus tipus biggrin.gif O dabar tu natūraliai ruduo, ar dažytais plaukais? blush2.gif

Rytoj jau einu į kirpyklą, o dar neapsisprendžiu, ko noriu D Bet kuriuo atveju tik grįžus reikės nusifotkint ir rodytis jums ax.gif

I Deep winter tai tu man nea schmoll.gif Ziemai ir kontrasto ir saltumo trukumas sakyciau unsure.gif o va i Deep autumn su siltais plaukais tai gal visai visai g.gif
Katie juoda ne geriausias pasirinkimas tikrai, nebent pagerinta foto, IMHO.
Sekmes kirpykloje.

As naturaliai Bomzas biggrin.gif be pastovios gyvenamos vietos biggrin.gif Jau pati pasimeciau.
Nuo 17 m nesu macius savo naturaliu plauku, jie buvo toks vidutnis blondas dgmz turbut g.gif kai paskutini kart juos maciau biggrin.gif
Dabar dazau chna, tai aisku suteikia plaukams toki ruduma, riesutini siltuma, kai ilgiau palaikau pabunu 2 savaites ryskiau ryza, po to nusiplauna kazkiek ir buna ruda labiau ax.gif Tai dabar Ruduo esu del plauku, cia kaip ir aisku.
Bet va kas esu is tikruju - cia didysis klausimas, nes dar speces musu cool.gif visai mane subalamutino doh.gif Pradejau skaityti pavasario aprasymus, ir raso, kad jis lengvai rausta ir lengvai idega g.gif ir butent tai jo skiriamas bruozas gali but nuo rudens, nors oda gali buti panasi g.gif O as raustu doh.gif per sekunde ir idegu nuostabiai ir is kart rudai be jokiu raudonumu. zodziu umn.gif tongue.gif
Papildyta:

user posted image

Kiek pamenu, 16-kos atrodziau vat taip labai panasiai, gal puse laipsnio tamsesnis ir siltesnis blondas. Ir pasakykit -koks cia tipas_
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 29 vasario 2012 - 18:48
QUOTE(Shana @ 2012 02 29, 19:46)
I Deep winter tai tu man nea schmoll.gif Ziemai ir kontrasto ir saltumo trukumas sakyciau unsure.gif  o va i Deep autumn su siltais plaukais tai gal visai visai g.gif
Katie juoda ne geriausias pasirinkimas tikrai, nebent pagerinta foto, IMHO.
Sekmes kirpykloje.

As naturaliai Bomzas biggrin.gif be pastovios gyvenamos vietos biggrin.gif Jau pati pasimeciau.
Nuo 17 m nesu macius savo naturaliu plauku, jie buvo toks vidutnis blondas dgmz turbut g.gif kai paskutini kart juos maciau biggrin.gif
Dabar dazau chna, tai aisku suteikia plaukams toki ruduma, riesutini siltuma, kai ilgiau palaikau pabunu 2 savaites ryskiau ryza, po to nusiplauna kazkiek ir buna ruda labiau ax.gif Tai dabar Ruduo esu del plauku, cia kaip ir aisku.
Bet va kas esu is tikruju - cia didysis klausimas, nes dar speces musu cool.gif visai mane subalamutino doh.gif Pradejau skaityti pavasario aprasymus, ir raso, kad jis lengvai rausta ir lengvai idega  g.gif ir butent tai jo skiriamas bruozas gali but nuo rudens, nors oda gali buti panasi g.gif O as raustu  doh.gif per sekunde ir idegu nuostabiai ir is kart rudai be jokiu raudonumu. zodziu umn.gif  tongue.gif
Papildyta:

Kiek pamenu, 16-kos atrodziau vat taip labai panasiai, gal puse laipsnio tamsesnis ir siltesnis blondas. Ir pasakykit -koks cia tipas_

Paklausiau, nes bytte buvo užsiminusi apie deep winter anoje temoje, bet kaip ir tu, taip ir ji rašė, kad trūksta kontrasto drinks_cheers.gif

Oj, sėkmės tai man tikrai prireiks biggrin.gif 4u.gif

Na, kai pamatysi vaikystės nuotraukas, gal išaiškės spalvinis tipas ir pereisi į pavasarių gretas (bet tada vėl iš naujo tektų kapsulę formuot? biggrin.gif ). Žodžiu, kuo nori, tuo gali būt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 29, 08:31)
žodžiu kiekvienai savaip... Man kažkaip atrodo kad Babi* netiktų sumažintas kontrastas spalviškai  g.gif , nebesimatytų visų niuansų... be to gali būt, kad smulkūs bruožai paskęstu tiesiog dideliam blyne... nors gal tamsios ir gan ne mažos akys ištemtų padėtį... bet gali būt kad jos tik mažesnės ir pilkesnės atrodys... iš kitos pusės, gali būt kad jai šviesesni plaukai būtų puiki priemonė veidui "paplatinti"... nes jis kiek siaurokas. Nepabandžius nesužinosi  4u.gif

Va kame reples turbut del sviesiu plauku netikimo ax.gif visada zinojau, kad sviesus plaukai svelnina bruozus, o as kaip smulkiu ir svelniu, turbut todel niekad ir nesusidraugavau su jais g.gif o dar veidas toks apvalutis, su zandukais, matyt ir platindavo. akys prie plauku budavo per ryskios, gaudavausi tik dvi svieciancios akys, o visa kita blynas susiliejes su plaukais lotuliukas.gif

QUOTE(bytte @ 2012 02 29, 08:59)
dėl blondinės netikimo nesutiksiu... nikaip... spalviškai man ji gražesnė su šviesiais plaukais blush2.gif

o as nesutiksiu, su visokiais tamsesniais man ji vistiek grazesne lotuliukas.gif
Atsakyti
Na va, nuotraukos jau albume. Kokia jūsų nuomonė? Tik realiai plaukai neturi jokio raudonumo, nesuprantu, kaip fotografuojant jis atsirado doh.gif Ar ne per tamsi spalva? Kažkodėl abejoju, ar ji man tinka g.gif
Atsakyti
"The True Spring With Dark Hair".- Kristin is 12printu
Michelle Williams.
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

http://12blueprints....with-dark-hair/
Papildyta:
QUOTE(Babi* @ 2012 03 01, 16:46)
Na va, nuotraukos jau albume. Kokia jūsų nuomonė? Tik realiai plaukai neturi jokio raudonumo, nesuprantu, kaip fotografuojant jis atsirado doh.gif Ar ne per tamsi spalva? Kažkodėl abejoju, ar ji man tinka g.gif

Kaip tau paciai?
O man zinok visai patinka, raudonumo mano kompas nerodo, oda man grazesne, nei su sviesesniais, ir su ta pagyvenusio baklazano palaidinuke graziai atrodai. Man tai priduoda kazkokio moteriskumo ir elegancijos rolleyes.gif ir kirpimas lyg neblogas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 03 01, 18:05)
Kaip tau paciai?
O man zinok visai patinka, raudonumo mano kompas nerodo, oda man grazesne, nei su sviesesniais, ir su ta pagyvenusio baklazano palaidinuke graziai atrodai. Man tai priduoda kazkokio moteriskumo ir elegancijos rolleyes.gif ir kirpimas lyg neblogas mirksiukas.gif

Rimtai? bigsmile.gif Aš pirma buvau blogiausiam nusiteikus (apskritai, man reikia laiko su bet kuo susigyvent, o paskui sau pradedu patikt), bet gal ir visai nieko tada ax.gif O kaip manai, ar pasikeitė mano tipas ar likau soft summer tik su dar didesniu kontrastu? rolleyes.gif
O kirpimas tai čia laikinas, kol kirpčiai paaugs smile.gif
Papildyta:
Shana, nelabai aš išmanau tuos spalvinius tipus ir jų nustatymą, bet jei dvejoji, ar buvai pavasaris gal vertėtų paslėpt plaukus ir bandyt spalvas dėliot (lyg ir buvo rašyta, kad taip daroma, kai tikrąjį tipą norimą nustatyti) g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 01 kovo 2012 - 17:22
Babi, man labai patinka naujoji spalva thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 03 01, 17:16)
Rimtai? bigsmile.gif  Aš pirma buvau blogiausiam nusiteikus (apskritai, man reikia laiko su bet kuo susigyvent, o paskui sau pradedu patikt), bet gal ir visai nieko tada ax.gif O kaip manai, ar pasikeitė mano tipas ar likau soft summer tik su dar didesniu kontrastu? rolleyes.gif
O kirpimas tai čia laikinas, kol kirpčiai paaugs smile.gif
Papildyta:
Shana, nelabai aš išmanau tuos spalvinius tipus ir jų nustatymą, bet jei dvejoji, ar buvai pavasaris gal vertėtų paslėpt plaukus ir bandyt spalvas dėliot (lyg ir buvo rašyta, kad taip daroma, kai tikrąjį tipą norimą nustatyti) g.gif

Man tu dabar i Deep Autumn nesi ax.gif viena is svelniuju atmainu kokiu nors. Is man visai grazu tas kontrastas, isryskeja bruozai ax.gif
Nors aisku gal simpatijos/skonis suveikia ir man, kaip Dontstop pvz biggrin.gif

Vakar irgi apie tai masciau, nusirinkau plaukus i uodega ir ziurejau veida, tai isvada tokia - be plauku jokia as ne Warm Autumn, ir kazi ar isvis autumn g.gif Vaizdas butent toks, kai tu dvieju aktoriu, kuriu nei Bytte nei Dontstop niekur neikisa, ir jei neziureti su sviesiais plaukais, kaip vertino foto, tai isplautumo/prigesintumo/aprukymo irgi manyje nelabai daug, kad Softas buciau g.gif na ir kontrastas, kuris Softui turetu buti minimalus gi g.gif
Kai man kas pasakys kur gali iterpti Evan Rachel Wood, ar Olivia, turesiu kazkoki kabliuka g.gif
Reiks su spalvom pasifotkinti, tik laiko tam niekaip nerandu, namo griztu vakare, savaitgaliais irgi kazkaip kazkur vis judu g.gif
Atsakyti