Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(bytte @ 2012 02 29, 10:57)
panašiai mirksiukas.gif ...neveltui donstop sakė - vaikystėje į pavasarį panaši biggrin.gif
clear spring atstovės:

šitą Jacqueline Bisset ypač verta pasianalizuoti

Matai, as pvz Olivios akis matau kaip savo, jos ryskokos, bet kaip pavasariui jos gal per daug "permatomos", aqua'ines, nemoku paaiskinti to ispudzio.
Tai visgi i kur tu Olivia priskirtum? g.gif

Jacqueline reiks paziureti, bet pirmas ispudis - aiskiai daugiau siltumo g.gif
Marlin man sunku spresti, specifines foto g.gif
Atsakyti
O aš šita moteriškaite labai susidomėjau:

user posted image

koks, jūsų nuomone, tipas? Internete mėtosi dvejopos nuomonės, ir light spring, ir light summer. Ir man pačiai skirtingose foto skirtingai atrodo g.gif Nejaugi makiažas toks visagalis?...

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
gal žinot kokį style blogą, kurio savininkė būtų deep winter? 4u.gif

ir dar:kaip suprantu, winter visokios tigro kailio imitacijos netinka? nes jos per šiltos? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cosette: 29 vasario 2012 - 11:41
Cate Blanchet IMHO pavasaris... ji viena kart ant raudono kilimo ėjo sidabriniu apdaru, o kita - auksiniu... tai auksinis jį pauošia... sidabrinis - ne.
man patiko vienos osinkos forumietės pasakymas, kad pavasarį labai lengva užmušti netinkamomis spalvomis... net šiose foto matosi kad Blanchet puošia auksas...
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 29, 11:41)
Cate Blanchet IMHO pavasaris... ji viena kart ant raudono kilimo ėjo sidabriniu apdaru,  o kita - auksiniu... tai auksinis jį pauošia... sidabrinis - ne.
man patiko vienos osinkos forumietės pasakymas, kad pavasarį labai lengva užmušti netinkamomis spalvomis... net šiose foto matosi kad Blanchet puošia auksas...

IMHO pritariu 100 proc.
Man is kart mintyse iskylo palyginimas su Sharon Stone, Cate aiskiai spinduliuoja siluma smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Ir dabar paziurejau, kad jos akys kaip pas mane doh.gif zodziu doh.gif damuset mane su tais pavasariais, as apie juos mazai tesigaudau doh.gif
Bytte, koks yra pavasaris su ziemos itaka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 29 vasario 2012 - 11:55
QUOTE(bytte @ 2012 02 29, 11:41)
Cate Blanchet IMHO pavasaris... ji viena kart ant raudono kilimo ėjo sidabriniu apdaru,  o kita - auksiniu... tai auksinis jį pauošia... sidabrinis - ne.

Ačiū labai! Aš dar tik mokausi, mokausi... 4u.gif Ir tai padėjo man galutinai atmest light springą dėl savęs- manęs auksas taip nepuoštų niekad schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 29, 12:46)
Ir dabar paziurejau, kad jos akys kaip pas mane doh.gif zodziu doh.gif damuset mane su tais pavasariais, as apie juos mazai tesigaudau doh.gif
Bytte, koks yra pavasaris su ziemos itaka?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ...dar gal tau savo mažosios foto mestelt biggrin.gif
clear spring yra su žiemos įtaka...
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 29, 12:35)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ...dar gal tau savo mažosios foto mestelt biggrin.gif
clear spring yra su žiemos įtaka...

Nebludyk manes, ir taip namu nerandu biggrin.gif doh.gif Visi zmones kaip zmones, o as kazkoks benamis lotuliukas.gif neprisiplauku prie jokios chebros.
Jei viskas bus gerai, skrisiu po menesio gal pas mama, parsivesiu vaikiskus albumus, nes zinok rimtu itarimu turiu, bo ryskokai baltapuke buvau ir nespalvotose nuotraukuose gan kontrastinga, kiek pamenu g.gif
As tiesiog maniau, kad pavasario akys tolygiai skaidrios tokios turetu buti, bet kad ziuriu nebutinai g.gif

O visgi, tavo verdiktas Olivijai, a?
Atsakyti
del olivijos nieko negaliu pasakyt, nei vienos foto su pavasario spalvomis... iškart būtu aišku... o dabar lyg ... nepatinka man jinai nei vienam variante 100 %... su galima sakyti be defektu oda (paparacinti variantai) taip ne kaip atrodo ant raudono kilimo ir kitose foto kur "susitvarkius" ... visur yra prie ko prikibt, nei vieno tobulo varianto, išskyrus tą nežinau kaip įvardyt... bordo, ne bordo... ten patiko.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 29, 14:33)
del olivijos nieko negaliu pasakyt, nei vienos foto su pavasario spalvomis... iškart būtu aišku... o dabar lyg ... nepatinka man jinai nei vienam variante 100 %... su galima sakyti be defektu oda (paparacinti variantai) taip ne kaip atrodo ant raudono kilimo ir kitose foto kur "susitvarkius" ... visur yra prie ko prikibt, nei vieno tobulo varianto, išskyrus tą nežinau kaip įvardyt... bordo, ne bordo... ten patiko.

Vyno as vadinu, nzn ar teisingai. man irgi ziauriai grazi su ta spalva, bet man kazkodel spalva ciut i rudenine traukia blink.gif Bet Olivia i rudeni tai unsure.gif
Zodziu dar viena
Бомж — Без Определённого Места Жительства
biggrin.gif
Papildyta:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 29 vasario 2012 - 14:58
kad ne vasara... tai tikrai, net į softus schmoll.gif ... kur taip softą auksas geltonas papuoštų, o senddintas ne?
čia akies spalva pavasario, iš BFAS
o čia viena pavasaris (akytės savininkė) ir vasara... ... nu kur tu jas atskirsi be testuojamų spalvų.
Atsakyti
Sveikos, gal padesit ir man nusistatyt tipa... 4u.gif Plaukai pakankamai tamsus, dazyti ir sviesiau su ryzais atspalviais, ir tamsiau, bet kazkaip namaciau kas gerai tiktu, oda sviesi, su rausvumu, akys sviesios, zalsvos. As sakyciau, kad vasara, o koks potipis butu, nes kuo daugiau skaitau, tuo labiau jau viskas susimaise doh.gif
user posted image

user posted image

Atsakyti