QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 02 28, 08:02)
Atiduodu tuomet savo veido gabalą teismui
Žinau, kad iš foto labai sunku spręst, bet... nugi vistiek man pasakykit, ką jums primena tempčiau iki pavasario? ar visgi vasara labiau?
Ir oda čia šalta ar šilta skaitosi? Atsiprašau už paraudusį skruostą (matyt susigėdo prieš objektyvą), bet paspaudus foto gerai matosi ir akis, ir neparaudus oda aplink ją
Žinau, kad iš foto labai sunku spręst, bet... nugi vistiek man pasakykit, ką jums primena tempčiau iki pavasario? ar visgi vasara labiau?
Ir oda čia šalta ar šilta skaitosi? Atsiprašau už paraudusį skruostą (matyt susigėdo prieš objektyvą), bet paspaudus foto gerai matosi ir akis, ir neparaudus oda aplink ją
Labai grazi akiu spalva, ir tokia nedazna. Su tokia akim tai ir Clear winter turbut galetumet buti, jei pavasaris, tai su ziemos itaka (nepamenu pavadinimo).
O siaip idomus tipas, nors bendras pirmas ispudis saltas, sviesus, bet kazkaip sunku jus i vasaras nurasyti i ziemas gal?
Negrazioji deive, pagal foto jus man vasara, tik plaukai biski ne tokia spalva nudazyti Didelio kontrasto nematau, tai jei norit iki ziemos tempti, daug darbo ir neaisku ar rezultatas bus tenkinantis. O kokie jusu naturalus plaukai?
Burbulis, apie kontrasta klauset, tai mano matymu bendrai jusu kontrastas ne is dideliu, akis nera ryski, todel i ziemas kazin kaip pavyktu.