Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 02 28, 08:02)
Atiduodu tuomet savo veido gabalą teismui 4u.gif
user posted image
Žinau, kad iš foto labai sunku spręst, bet... nugi vistiek man pasakykit, ką jums primena 4u.gif tempčiau iki pavasario? ar visgi vasara labiau?
Ir oda čia šalta ar šilta skaitosi? Atsiprašau už paraudusį skruostą (matyt susigėdo prieš objektyvą), bet paspaudus foto gerai matosi ir akis, ir neparaudus oda aplink ją 4u.gif

Labai grazi akiu spalva, ir tokia nedazna. rolleyes.gif Su tokia akim tai ir Clear winter turbut galetumet buti, jei pavasaris, tai su ziemos itaka (nepamenu pavadinimo).
O siaip idomus tipas, nors bendras pirmas ispudis saltas, sviesus, bet kazkaip sunku jus i vasaras nurasyti g.gif i ziemas gal? g.gif

Negrazioji deive, pagal foto jus man vasara, tik plaukai biski ne tokia spalva nudazyti g.gif Didelio kontrasto nematau, tai jei norit iki ziemos tempti, daug darbo ir neaisku ar rezultatas bus tenkinantis. O kokie jusu naturalus plaukai?

Burbulis, apie kontrasta klauset, tai mano matymu bendrai jusu kontrastas ne is dideliu, akis nera ryski, todel i ziemas kazin kaip pavyktu.
Atsakyti
buurbuulis ne taip supratai ax.gif
pagal 12 tipų vasaros dar skirstomos į tris tipus atsižvelgiant su kokio tipo įtaka, į kontrastą neatsižvelgiama visai. T.y. cool arba kitur įvardijama kaip true (su žiemos įtaka, pats šalčiausias iš vasaros tipų); light (su pavasario įtaka) ir soft (su rudens įtaka)
pagal 16 tipų vasaros skirstomos pagal kontrastą, į įtaką neatsižvelgiant, į naturalią, šviesę, kontrastingą ir berots tamsę ar ryškę... jau nebepamenu. Aš nelabai į šitą skirstymą gilinausi, nes spalvų palečių vis vien nėra.
pagal BFAS labai daug yra potipiu, visas vasaras ten skirsto pagal bruožus, tarkim rudaakės papuola į vienus potipius, mėlynakės į kitus... porcialianinės odos savininkės papuola į porcialian summer pavyzdžiui... tokios "švytinčios" vasaros į luistrois... Esmerald - tai gilių žalių akių savininkės... mėlsvai pilkšvai žalsvų akių atstovės papuola į luminant summer... kontrastingumas nustatomas atskirai, ir pridedamas prie pavadinimo. Osinkoje yra kelios True luminant summer atstovės, ir Contrasting luminant summer ax.gif . Aš kadangi pagal tą BFAS kontrastingumo lentelę papuolu į kontrastingą tipą, tai nusprendžiau kad esu Contrasting luminant summer. Bet kai pasižiūriu į tas true luminant summer suabejojiu ar aš tikrai kontrastinga blush2.gif ...
True luminant summer
user posted image
ir vėl true luminant summer
contrasting luminant su albumo užraktu...
ir jei kas iš osinkos forumiečiu skaito atsiprašau merginų kad keliu jų foto čia į SM...
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 28, 09:24)
Burbulis, apie kontrasta klauset, tai mano matymu bendrai jusu kontrastas ne is dideliu, akis nera ryski, todel i ziemas kazin kaip pavyktu.

Aha, norėjau ir bytte nuomonės.. tiesiog du balsai visada geriau hihihi.gif

QUOTE(bytte @ 2012 02 28, 09:49)
Aš kadangi pagal tą BFAS kontrastingumo lentelę papuolu į kontrastingą tipą, tai nusprendžiau kad esu Contrasting luminant summer. Bet kai pasižiūriu į tas true luminant summer suabejojiu ar aš tikrai kontrastinga  blush2.gif ...

Mhh.. Turbūt True luminant summer esu, kai plaukus ir dažau tarp tų rudų atspalvių, iš nuotraukų panašu.. bet su turbūt beveik juodais, gal vistik Contrasting luminant summer.. Bet kadangi dabar vėl keliauju į pakankamai šviesius rudus/vidutinius.. nors palečių nėra, tai taip išeina aš iš to bendresnio potipio True/Cool kaip ir neišeinu su pokyčiais..? O būtų galimybė patapti dar kažkokiu tipu su šaltom akim ir oda? rolleyes.gif
---
O beje kaip atrodai tu gali apibūdinti? blush2.gif
Atsakyti
Bytte spalviskai panasiai atrodo
user posted image
Atsakyti
Cia oda silta/salta/neutrali? blush2.gif
Atsakyti
Ačiū už nuomones 4u.gif
Tuomet aišku bent tai, jog mano oda tikrai šalto atspalvio. Dabar jau žinosiu 4u.gif

QUOTE(Shana @ 2012 02 28, 09:24)
Labai grazi akiu spalva, ir tokia nedazna. rolleyes.gif Su tokia akim tai ir Clear winter turbut galetumet buti, jei pavasaris, tai su ziemos itaka (nepamenu pavadinimo).
O siaip idomus tipas, nors bendras pirmas ispudis saltas, sviesus, bet kazkaip sunku jus i vasaras nurasyti g.gif i ziemas gal? g.gif

Dėkui 4u.gif Tas nedažnumas tik ir trūkumas man, labai sunku kopijuot kažką blush2.gif
Va va, nors visi požymiai kaip ir sakytų, jog vasara, mane labiausiai stebina tai, jog iš vasaros (ypač cool vasaros, nes į ją daugiausia dėmesio kreipiau) dauguma spalvų man tikrai netinka. Jau net mano neįgudusiai akiai matosi...

QUOTE(bytte @ 2012 02 28, 09:04)
iš tos foto išvis neprimetat jokio light  g.gif ... sakyčiau Meryl Streep primenat blush2.gif

Aš užtat ir buvau nustebusi, jog Meryl Streep žiema, o ji kažkuo labai panaši į mane lotuliukas.gif

Gaila, jog po tiek susipainiojimo aš jau net nebežinau kokios spalvos man tinka. Neabejoju tik dėl to, jog juoda ir gryna tikra raudona manęs nepaverčia lavonėliu ir fantastiškai išryškina akis.

Einu skaityt osinkos forumą ir aš... Gal rasiu kokį žmogų tokiomis akimis/oda g.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 28, 10:57)
O beje kaip atrodai tu gali apibūdinti?  blush2.gif

Labai graži flirt.gif hihihi.gif ... taigi sesutę spalvinę susiradau kim smith, tik aš jau sena... ir papilkėjus, bei nublukus biggrin.gif
Mano oda normaliai šviesi, akys ir plaukai papuola į tamsių kategorija, akių spalva tokia pilkai žalsvai mėlsva. Prie tam tikro makiažo ir rūbų atrodo tokios mėlynai žalsvos (teal vadinama), prie juodų ir tamsiai navy - visiškai mėlynos... prie visokių pižaminių blankių spalvų akys atrodo išvis pilkos... turi tamsesnį apvadėlį, o prie pat vyzdžio tokius lyg chaki intarpų žvaigždelę turiu, bet jie labai trumpi, ir gyvenime beveik niekada nesimato, kadangi matyt dėl prasto regėjimo, vyzdžiai beveik visada dengia tuos intarpus. Plaukų spalva sakyčiau juodo žokolado... pilkumo juose jokio nėra, o paauglystėj sakyčiau gan ryžavoti net buvo, priekyje šonuose turiu medaus atspalvio sruogas, kurias dabar dengia kirpčiukai.

buurbuulis galit bandyt į light summer pereit. Manau be problemų jei pasirinkt tikrai šaltą blond atspalvį. Visgi į soft jums niekaip... dar galit dažytis visokiom vynuoginėm, slyvinėm "ryžom", bet vistiek liktumėt tas pats tipas... galit ir nusirudint iki kokio riežuto atspalvio... likstit tam pačiam potipyje. Be light summer nematau jokių kitokių transformacijos galimybių.
pamiršau dar vieną true luminant summer įdėt, jos plaukai dažyti... aš labai panašiai atrodžiau su tokiais ryžais plaukais, man visai normaliai atrodo ji čia, nors skaitos kad blogai... paskui jai uždėjo visai juodą peruką, tai mano manymu su juo atrdoė blogiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 28, 11:22)
pamiršau dar vieną true luminant summer įdėt, jos plaukai dažyti... aš labai panašiai atrodžiau su tokiais ryžais plaukais, man visai normaliai atrodo ji čia, nors skaitos kad blogai... paskui jai uždėjo visai juodą peruką, tai mano manymu su juo atrdoė blogiau  g.gif

su skara moteris atrodo n metu jaunesne ax.gif , su ryzais plaukais ji kazkokia negyva...
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 28, 10:22)
Labai graži  flirt.gif  hihihi.gif ... taigi sesutę spalvinę susiradau kim smith, tik aš jau sena... ir papilkėjus, bei nublukus  biggrin.gif
Mano oda normaliai šviesi, akys ir plaukai papuola į tamsių kategorija, akių spalva tokia pilkai žalsvai mėlsva. Prie tam tikro makiažo ir rūbų atrodo tokios mėlynai žalsvos (teal vadinama), prie juodų ir tamsiai navy - visiškai mėlynos...

Kietų vasarų bruožas tas, kad jos ir šiaip labai gražios, ane? flirt.gif hihihi.gif fainiai hihihi.gif

O tavo (jeigu galima, man taip paprasčiau 4u.gif ), akys tamsesnės už mano? O pačia spalva panašios? Gal jeigu pilkšvai, žalsvai melsvos..? Man panašiai žalsvumas (akva kaip nusprendėte gal..) išlindo tik prie atitinkamų rūbų ir ypač plaukų šviesiai rudų!! Su labai labai tamsiai rudais, beveik juodais tas žalumas lyg ir nesirodo, nebent prie retų rūbų spalvų.. bet su mėlynais rūbais, jos atrodo tikrų tikriausiai žydros, mėlynos.. su kitais truputį papilkėja. Kuo labiau šviesinu plaukus, tuo labiau tas akva žalumas lenda.. hihihi.gif žinoma ne iki žalumo, bet šiaip tuo ryškesnė užuomina išryškėja. Aš dabar tą ir darau, labai labai iš lėto (supras kiekviena, kuri dažydavo plaukus beveik juoda spalva, kodėl lėtai), keliauju iki riešuto, kapučino, vidutinės/šviesiai rudos, kakavinės.. dar turiu laiko apsispręsti tiksliau hihihi.gif gerai, tada galiu drąsiai formuoti garderobą cool/true summer, nebijodama, kad teks rūbus mesti 4u.gif

Gaila, kad neskiriu plaukų šiltų/šaltų atspalvių, nes labai norėč ryžų plaukų, man taip seksualiai atrodo wub.gif

Labai ačiū Shanai ir Bytte oro_buckis.gif
Papildyta:
Pritariu su sunray, ta moteris su skara atrodo daug jaunesnė, šviesesnė, švytinti tiesiog.. bet su tais ryžais plaukais nepasakyčiau, kad labai jau baisiai, normaliai 4u.gif o juk ir nevaikščiotų visada su skara ar tokiais žydrais plaukais hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 28, 11:43)
Pritariu su sunray, ta moteris su skara atrodo daug jaunesnė, šviesesnė, švytinti tiesiog.. bet su tais ryžais plaukais nepasakyčiau, kad labai jau baisiai, normaliai  4u.gif  o juk ir nevaikščiotų visada su skara ar tokiais žydrais plaukais hihihi.gif

jo, melyni plaukai tinka tau labai biggrin.gif
matosi, kad makiazas parinktas vykusiai, bet prie tokio makiazo tie ryzi plaukai manau atrodytu pobaisiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 28, 10:43)
O tavo (jeigu galima, man taip paprasčiau  4u.gif ), akys tamsesnės už mano?

Pritariu su sunray, ta moteris su skara atrodo daug jaunesnė, šviesesnė, švytinti tiesiog..

Bytte akys tamsesnes, jos kontrastas didesnis, manau Bytte i Light summer nelabai keliautu ax.gif IMHO

Panos, motera su skara pamakijazinta, pamaskuoti paakiai, raukslytes, highliteris ir visi kiti geriai panaudoti 4u.gif Nors skara graziai akis paryskina, bet manau ryzais plaukais pamakajazinus tinkamai irgi gerai butu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 28, 10:43)

Gaila, kad neskiriu plaukų šiltų/šaltų atspalvių, nes labai norėč ryžų plaukų, m

Pritariu Byttei, kad yra ryzu kurios galimai jums tiktu, kaip ji parase smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 28 vasario 2012 - 10:48
QUOTE(sunray @ 2012 02 28, 10:47)
jo, melyni plaukai tinka tau labai biggrin.gif
matosi, kad makiazas parinktas vykusiai, bet prie tokio makiazo tie ryzi plaukai manau atrodytu pobaisiai smile.gif

Tiktų man mėlyni plaukai ir ką cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2012 02 28, 10:53)
Pritariu Byttei, kad yra ryzu kurios galimai jums tiktu, kaip ji parase smile.gif

Aha, tik gaila, kad aš tų rų neskiriu unsure.gif
Atsakyti