buurbuulis oda irgi šalta, vasaros atspalvio... tai todėl ir nerandat sau pudros
dėl akių šviesumo ir būtumėt tikriausiai true, nors ... gal vienų plaukų tamsių pakanka
pagal BFAS nėra skirstymo į tris potipius pagal kitų sezonų įtaką, ten skirsto į n potipių pagal akių spalvą (azure visiškai mėlynų akių savininkės), pagal plaukų ir odos toną. Ten true reiškia, kad netinka nei labai didelis kontrastas, nei visai nusišviesinti... maždaug spalvą reikia laikyt medium atspalviuose (plaukų dažų, kur ten medium braun ir pan.), o kontrastingas tipas atvirkščiai negali per daug kontrasto sumažint, jis turi likti (tarkim jei vidutinio tamsumo akys, negalima ir plaukų iki vidutinio tono šviesint... ) čia aš taip osinkoj perskaičiau nebepamenu kurios narės, bet ji konsultante dirba
Pagal kitą tipavima (12 potipiu) cool/true reiškia tikra vasara arba vasara su žiemos įtaka, tai tiesiog šalčiausias vasaros potipis. O kadangi gali būt įvairus kontrastingumas šio potipio, tai ir paletės ne vienodos, ir spalvos kartais nelabai tinkamos
dar yra 16-likos tipų variantas, tik va palečių neradom, tai ir nelabai gilintis yra prasmės.
Papildyta:
shana jos vaikystės foto, ar panaši?
sakyčiau ne visai nusakomos temperatūros...
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 27, 18:24)
Iki winter jums kontrasto truksta, jau greiciau i True summer nukeliauti galetumet IMHO
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2012 02 27, 18:40)
Ten true reiškia, kad netinka nei labai didelis kontrastas, nei visai nusišviesinti... maždaug spalvą reikia laikyt medium atspalviuose (plaukų dažų, kur ten medium braun ir pan.), o kontrastingas tipas atvirkščiai negali per daug kontrasto sumažint, jis turi likti (tarkim jei vidutinio tamsumo akys, negalima ir plaukų iki vidutinio tono šviesint... ) čia aš taip osinkoj perskaičiau nebepamenu kurios narės, bet ji konsultante dirba
Ziauriai kiek pamenu vaikystes foto, net plaukai grynai taip nusviesedavo iki paauglystes
Aciuuu tau Oi kaip fainai
Jei kada vel uztiksi ta nuoroda del kontrastu, imesk prasau
QUOTE(bytte @ 2012 02 27, 18:33)
buurbuulis oda irgi šalta, vasaros atspalvio... tai todėl ir nerandat sau pudros
dėl akių šviesumo ir būtumėt tikriausiai true, nors ... gal vienų plaukų tamsių pakanka
O tai ką tokioms vargšėms šaltaodėms su pudra daryti?
Šiaip dar ganėtinai tamsesnė/rudesnė esu, čia kažkokias pabalusias kaip tyčia radau bet kaip suprantu tai neturi reikšmės, nes ir įdegama šaltai/šiltai?
Nu ką.. tai cool winter atmesti ar visdar ne jūsų nuomone (dvi nuomonės visada užtikrinčiau už vieną )? Šalia cool summer, dar atsirado ir true.. ot, tai tau supratau tuos paaiškinimus su plaukais, bet tada plaukai ir lieka man kabliuku.. visada gražiausiai atrodžiau su itin nutamsintais plaukais, labai labai tamsiai rudais..
Gaila, kad del sios priezasties tokia dazniausiai ir buvau, todel trumpi kitokie pokyciai nebudavo iamzinti, nes kazkas nelipdavo..
...tarkime bandau rodytis ka atkapsciau..
Mano manymu tai dar nera per didelis nusisviesinimas, o pakankamai medium blonde? O gal tiesiog pasirinkta silta spalva, bet atrodziau netikusiai.
Tokia sviesiai ruda dar atrodo ganetinai normaliai, turbut nei puosia, nei bjauroja:
Bet tamsiai rudos, beveik juodos net vistiek geriau
---
tada, kolkas sanos pasiulymu lieku cool summer su galimybe keliauti i true summer (tik?) ir laukiu bytte patvirtinimo/paneigimo, kad buciau labiau uztikrinta
---
dar atsiminiau, kontrasto truksta kame? akies baltyme? nes antakiai kaip sakiau labai neatitinkantys. nuotraukose kaikur jie nusvieseje nuo saules ir netamsinti del atitinkamos plauku spalvos, o siaip realiai yra vidutinio tamsumo, o prie tamsiu plauku net dazomi ir tamsinami, tai kazkaip nemanau, kad jie informatyvus ir reiktu i juos kreipti demesi
Ačiū labai visoms pasisakiusioms!
Man ir labai patinka ryžos garbanos, bet nekimba raudoni dažai prie plaukų, nors tu ką, per porą savaičių nusiplauna...
Sunku vis tik su tom nuotraukom, ir taip rinkau, kad kuo natūraliau atrodytų... Plaukai ryžumo nė kiek neturi.
Gal patartum, su kuriom spalvom pamėginti prie veido?
Akys žalios su rudais intarpais ir pilku apvadu, kartais jei apsirengiu pilkai arba mėlynai, atrodo melsvos.
Aš pati tarp pavasario ir vasaros svyruoju. Iki rudens, manau, trūksta ryškumo.
QUOTE(skyeyes @ 2012 02 27, 11:07)
O rudeniu galima butu paversti, jei nudazytu plaukus ryzai...man moters idealas - ryzi ir garbanoti plaukai
Man ir labai patinka ryžos garbanos, bet nekimba raudoni dažai prie plaukų, nors tu ką, per porą savaičių nusiplauna...
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 27, 11:11)
Man antroje foto iškyla abejonė ir dėl rudens/pavasario, bet tada atmetant vasarą, nes bent aš ten matau ryžokus plaukus o šiaip.. gal ir pavasaris.. aiškiausia būna tikrai psręsti iš spalvų prie veido
Sunku vis tik su tom nuotraukom, ir taip rinkau, kad kuo natūraliau atrodytų... Plaukai ryžumo nė kiek neturi.
QUOTE(Shana @ 2012 02 27, 11:56)
Jei dvejociau, tai tarp Soft summer ir Autumm, pavasari buciau linkusi atmesti del odos, ne visai man ji pavasarine. Reiktu issinagrineti ar visgi dominuoja saltumas ar siltumas, kad apspresti galutinai, nes akytes saltos, ir oda labiau kai kuriuose foto i saltuma bet aisku monitorius ne 100 proc teisybe rodo. Nes velgi sakot akys zalsvos, o as melynuma matau
Akys žalios su rudais intarpais ir pilku apvadu, kartais jei apsirengiu pilkai arba mėlynai, atrodo melsvos.
laba:) norėčiau įkelti foto iš kompiuterio. Kaip taip galima padaryt?
QUOTE(Iridy @ 2012 02 27, 22:44)
Vasarai tinka šaltos spalvos, pavasariui-šiltos. Čia cituoju Shana: "Na kiekvienam sezonui yra vadinamos spalvos- indikatoriai, kaip pavasariui kokia salotine, rudeniui pvz rudziu/plytu, juoda/balta ziemai. Nes su neutraliom sunkiau spet, o prie tu labiau buna atsiskleidzia." ir "Mano nuomone melyna (pvz tokia aristokratiskai sviesi salta) daznai vasara "isryskina", bet cia tokia neprofesionali nuomone."
QUOTE(negrazioji_deive_ @ 2012 02 27, 22:44)
laba:) norėčiau įkelti foto iš kompiuterio. Kaip taip galima padaryt?
Aš darau taip:
nueinu į ww.radikal.ru, ten pasirenku "browse" tada atsidariusiame lange susirandu nuotrauką, spaudžiu "open" (ar kažkaip kitaip, dabar tiksliai nepamenu)--->žemiau yra mėlynas mygtukas, paspaudžiu jį ir tada atsidariusiame naujame puslapyje nukopijuoju antrą nuorodą bei perkeliu į SM langą, kur rašoma žinutė
aciuka
norejau paklausti del spalvinio tipo ir potipio. Gal suklydau, gal akys istikruju siltos spalvos? Visad maniau kad šaltos.Vis neapsisprendžiu ar žiema ar vasara
norejau paklausti del spalvinio tipo ir potipio. Gal suklydau, gal akys istikruju siltos spalvos? Visad maniau kad šaltos.Vis neapsisprendžiu ar žiema ar vasara
QUOTE(Babi* @ 2012 02 27, 21:57)
Vasarai tinka šaltos spalvos, pavasariui-šiltos. Čia cituoju Shana: "Na kiekvienam sezonui yra vadinamos spalvos- indikatoriai, kaip pavasariui kokia salotine, rudeniui pvz rudziu/plytu, juoda/balta ziemai. Nes su neutraliom sunkiau spet, o prie tu labiau buna atsiskleidzia." ir "Mano nuomone melyna (pvz tokia aristokratiskai sviesi salta) daznai vasara "isryskina", bet cia tokia neprofesionali nuomone."
Šitaip iškart aišku - pavasaris, salotinė mano spalva.
Dar kartą ačiū visoms!
QUOTE(Shana @ 2012 02 27, 17:15)
As pagal aprasymus nesiimu spresti, nes isitikinau, kad zmoniu matymas labai skirtingas
Atiduodu tuomet savo veido gabalą teismui
Žinau, kad iš foto labai sunku spręst, bet... nugi vistiek man pasakykit, ką jums primena tempčiau iki pavasario? ar visgi vasara labiau?
Ir oda čia šalta ar šilta skaitosi? Atsiprašau už paraudusį skruostą (matyt susigėdo prieš objektyvą), bet paspaudus foto gerai matosi ir akis, ir neparaudus oda aplink ją
QUOTE(negrazioji_deive_ @ 2012 02 27, 23:03)
aciuka
iš tos foto - ne žiema kaip minėjau - nėra kontrasto. Jei nusidažysit gal ir galit patapt žiema, jei oda ištems ryškias spalvas ... man šioje foto jūs sudarote light potipio įspūdį, vasaros arba pavasario, sunku spręst kai nėra su kuo lygint (kaip oda reaguoja į spalvą)... bet šiaip oda ir akis šaltos tikėtina... Oda kai nupasakojot ... nematau aš tokio baltumo...
tikriausiai natūrali esat cool vasara, jei antakiukai nedažyti... bendram vaizde antakiai atrodo per tamsūs o silver plaukai jums tikrai kažkaip per baltai šiaip tokia plaukų spalva žiemoms... net ir clear spring manau daugiau spalvos norisi... todėl ir kyla abejonių ar oda tems ryškias spalvas
tuo pačiu sulyginimui įmetu foto vienos iš gražiausių light summer atstovių (aišku ji dabar jau nebe tokia, dabar jau sena, pjaustyta, ir soliariuminuota )
matosi kad šiltesnis tipas ar ne
...nors nupaparacinta:
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 02 28, 09:02)
Atiduodu tuomet savo veido gabalą teismui
Žinau, kad iš foto labai sunku spręst, bet... nugi vistiek man pasakykit, ką jums primena tempčiau iki pavasario? ar visgi vasara labiau?
Ir oda čia šalta ar šilta skaitosi? Atsiprašau už paraudusį skruostą (matyt susigėdo prieš objektyvą), bet paspaudus foto gerai matosi ir akis, ir neparaudus oda aplink ją
perskaičiau dar jūsų pamąstymus...
oda foto tai tikrai šalta atrodo
pagal akis gal ir galit į kokį nors pavasarį pretenduot, tik gal ne į light, jų akytės labai tokios su spindulėliu... o jūsų tokios gilios, sakyčiau smaragdinės žalumos...
iš tos foto išvis neprimetat jokio light ... sakyčiau Meryl Streep primenat
QUOTE(Iridy @ 2012 02 27, 21:44)
Kiek atsimenu, tai pavasariui indikatorius - salotinė ir grynos, ryškios, skaidrios spalvos. Rudeniui - oranžinė ir visokios plytų, rūdžių, dauguma rudų. Žiemai atrodo karališka mėlyna, tikra raudona, juoda.. vasarai nežinau, bet pati užkliuvau ant vasaros iš pačių pradžių todėl, kad tiko labai daug mėlynų, pilkų..
QUOTE(negrazioji_deive_ @ 2012 02 27, 22:03)
Aš sutinku su bytte, kad iki žiemos gal trūksta ryškumo ir kažko.. nesupykite, bet šiuo metu man Jūs tipas su netinkančia plaukų spalva
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 02 28, 08:02)
Man vasara
---
bytte, o aš visdar dėl savęs? Iki cool winter tikrai nepritempiu su tokiomis akimis? Galiu keliauti tik tarp True ir Cool summer? Daugiau nelabai kur su šalta oda ir šaltomis akimis? Su Cool supratau, kad ta luminate (neatsimenu žodžio ), o True radau Esmerald ir Azure.. tai man lieka Esmerald, nes Azure sakei grynos mėlynakės? Tokia dažyta blond dar skaitosi medium? Man atrodo galiu dažyti visokiom rudom, bet net dark blonde kažkodėl atrodo nevykusiai ant manęs..