Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

O aš svarsčiau svarsčiau tarp vasaros ir žiemos ir... beveik apsistojau ties pavasariu ax.gif

Pasikartosiu, jog mano oda labai labai šviesi. Kadangi linkusi parausti, buvau įsitikinusi, jog turėtų būti šalta. O po to ir suabejojau... Prisipažįstu, jog ne itin sugebu nustatyti, kai toks šviesumas. Pvz.pudrų ieškau porcelain atspalvio, bet ir tos kai kurios per tamsios, kartais ir per rožinės ar per gelsvos. Toks jausmas, kad mano oda tiesiog neutrali. Taip juk gali būt?
Prie to paties ir klausimas- ar visuomet jei žmogaus veido oda šalta, tai ir kūno odos atspalvis toks pat (t.y.šaltas)? Nes va mano kūno oda tai turi akivaizdų gelsvą atspalvį.

Ir dar plaukai... Vargas, kai nuo ankstyvos paauglystės nebuvau mačiusi natūralių plaukų doh.gif Iš ataugančių šaknų sprendžiau, jog jie šviesiai pilki. Išskyrus kelias baltas sruogas (ne žilos, baltos, labai šviesi aš...) ir šviesiai rusvas sruogas ties kaklu. Bet vėlgi- peržiūrėjau savo vaikystės nuotraukas, visur aš su šviesiais šviesiais, tačiau auksinio atspalvio plaukais. Man čia vėl buvo pavasario sufleris.

Ir žiūrėjau žiūrėjau aš visas tas spalvas... Supratau, kad nieko nesuprantu blush2.gif Bet šiuo metu man artimiausias atrodo light spring, kaip suprantu pavasaris su vasaros įtaka. Man tinka šviesumas (oda, plaukai, akys) ir tas neutralumas (veidas nerėkia nei šilta, nei šalta). Kažkur ir skaičiau, jog light spring galimos akys, kurios tarp žalios bei mėlynos (mano tokios). Spalvų paletė irgi geriau derinasi nei vasaros ax.gif

Tačiau dar prieš džiaugdamasi norėčiau ir jūsų nuomonę išgirsti. Racionaliai skamba mano atradimai? Nes aš kuo toliau į mišką, tuo daugiau medžių g.gif Jau kartais atrodo, kad išvis spalvų nebeskiriu lotuliukas.gif

A, ir prie to paties: tokiai kaip aš labiau tiktų šampano ar beige blondinė? Internete kiekvienam psl vis kitaip tuos atspalvius apibūdina. Kuris iš jų šiltesnis, o kuris šaltesnis? Eisiu dažytis ir bijau, jog ne natūralioj šviesoj tuo labiau tų atspalvių iš sruogų neatskirsiu. O vien kirpėja nepasitikiu mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 27, 16:11)

o rimtai, apie google nepagalvojau, aciu uz ideja biggrin.gif girdejau jus lasiniais papirkineja  tongue.gif
gerai, jeigu jos siltos ir man netinka.. (o beje idomumui, kuri ta tikrai tikrai silta?), tai.. cool.. o kaip su tais gana neutraliais tipais (mazdaug jus), jus visgi galite keliauti daugmaz po visus tipus, ar tik pvz po siltus? tiems neutraliems (priklausomai nuo plauku spalvos) gali tikti tiek silta, tiek salta?  blush2.gif  kurie POTIPIAI dar yra saltesni, ne grynai silti be cool summer ir cool winter?  ax.gif

Skinda greitai gandai doh.gif biggrin.gif
Tamsesne mano monitoriuje tikrai silta
sviesesne su klaustuku
user posted image
nors aisku kompo perteikimas neuztikrina 100 proc.

As atejus i tema buvau Soft summer, be diskusiju visos sutiko (vidutinis blondas toks posaltis buvo), perejau i Soft Autumn, dabar i Warm, dazydama plaukus. Bet tai aisku netoli mano tikrojo tipo. Esu buvus ziema juodai melsvais, ir nevykusi ziema tamsiai rudais plaukais, ir dar manau Cool vasara esu praejus irgi. I pavasari nepavyktu del akiu turbut g.gif ir bendrai to pavasario specifinio dvelksmo, bet tai yra tipas stovintis opozicijoje mano naturaliam.
O tinkamos spalvos aisku priklauso nuo tipo, kuriuo siu metu esi.

Siltumas ir saltumas pagal 3 pozymius skaiciuojamas - akys+oda+plaukai.
Pvz Soft summer 2 salti+1 siltas
Soft Autumn 2 silti+1 saltas
True summer 3 salti
Warm Autumn 3 silti (nors cia ne visai sutinku)
ir tt
Atsakyti
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 02 27, 16:25)
O aš svarsčiau svarsčiau tarp vasaros ir žiemos ir... beveik apsistojau ties pavasariu ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nepykit, as nepiktybiskai juokiuosi.. taciau `nebuna to blogo, kas nebutu juokinga`. Kankinasi zmones tarp ziemos ir vasaros, o poto paaiskeja, kad isvis koks pavasaris lotuliukas.gif pilnai jus suprantu, i pavasari kazin ar as pretenduociau, bet toliau galiu klaidzioti tipu platybese ieskodama tikrojo as lotuliukas.gif
---
irgi taip sava thumbup.gif plaukus emiau dazyti ankstyvoje paauglysteje, o ir spalvu prikeiciau tiek, kiek imanoma lotuliukas.gif net pagal spalvas negaliu spresti tiksliai, nes mano saknys net ir naturaliu plauku budavo sviesesnes ir pilkesnes uz visus, nuotraukose jau irgi sunku surasti savo naturaluma lotuliukas.gif

QUOTE(Shana @ 2012 02 27, 16:26)
Skinda greitai gandai doh.gif  biggrin.gif
Siltumas ir saltumas pagal 3 pozymius skaiciuojamas - akys+oda+plaukai.
Pvz Soft summer 2 salti+1 siltas
Soft Autumn 2 silti+1 saltas
True summer 3 salti
Warm Autumn 3 silti (nors cia ne visai sutinku)
ir tt

isverciau su google, zinokit pirma karta regejau tokia nesamone lotuliukas.gif na bet tiekto.. imant tas pacias melynas, visgi manau tikrai mano melynos tos cool, o ne tos warm, taigi nieko naujo neatradau, likau sedeti tarp cool spalvu lotuliukas.gif ir nieko nebus, kols nepradesiu skirti siltu/saltu akiu ir ypac siltos/saltos odos doh.gif pudras lyg ir visokias beige naudoju.. bent paskutiniu metu, bet su pudrom man irgi sunku atsirinkti doh.gif
bala nemate si straipsni, bet va ta ana su tais 3 pozymiai kai turesit laiko ir noro, gal galit isversti? uz lasiniu palti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo buurbuulis: 27 vasario 2012 - 16:36
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 27, 16:36)

bala nemate si straipsni, bet va ta ana su tais 3 pozymiai kai turesit laiko ir noro, gal galit isversti? uz lasiniu palti  lotuliukas.gif

Jei turit omeny rusiska teksta, tai ten apie tai, su kokiom spalvom pasitikrinti, kai abejojama tarp 2 sezonu. Pasakykit kokio sezono reikia, visa versti l. daug tongue.gif
O apie 3 pozymius tai cia is galvos, ne is straipsnio biggrin.gif manau pilna info ir nerusu, net gal sitoj temoje pradzioje maciau g.gif angliskai tikrai sociai. Kitoje temoje pradzioje tarp nuorodu irgi turbut bus.
Atsakyti
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 02 27, 16:25)

As pagal aprasymus nesiimu spresti, nes isitikinau, kad zmoniu matymas labai skirtingas 4u.gif

Ka manot?
Rachel Evan Wood
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Bytte, ka manai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 27 vasario 2012 - 17:32
Joa, sita tema tai skaiciau, nebuvo, kad ji tik nesenai ir atsigavo su vertingesne informacija lotuliukas.gif o va jeigu jus apie garderobo tema, tai jooo.. as ten akimis kazka buvau permetusi (nes labai daug temu, mazai laiko ir dar labiau garderobo tema), tai jauciu daug svarbios info ir prazioplinus esu ar neturejusi laiko pasinagrineti straipsnius itin, itin blush2.gif

Kaip tik dabar nagrinejuosi bytte nuoroda apie ugni, zeme, vandeni, ora. Tai net uzstrigau ties ice ir air blush2.gif o pries tai klaidziojau tarp cool summer, cool winter. O dabar gal net cool summer imu abejoti, bet zinau to problema, neskiriu silto/salto lotuliukas.gif
Na gerai, sklaidau abejones isidrasinusi lotuliukas.gif
user posted image
tikrai saltos ar gana neutralios? kaip su kontrastu del akies baltymo ir pan? kokia spalva vadinasi tokios akys? lotuliukas.gif i koki tipa su tokiom keliauti? g.gif o gal ir odos siltumas/saltumas/neutralumas matosi? blush2.gif
(blakstienas kasdien dazausi, antakius taip pat ryskinu priklausomai nuo plauku, budama beveik juodais dazydavau tom grafiti ir dar ten kazkokia, o dabar tik tamsiai rudai padazau, nes palaispniui bandau patapti rudaplauke, naturalus plaukai buvo tamsesni uz blaktienas ir antakius, nors ir nesuprantu kodel), bet gal bent isspresiu akiu klausima ax.gif
Atsakyti
Прохладноелетом по сравнению с прохладной зимой
Мягкий белый против Чисто белого
Лаванда против Королевского пурпурного
Малиновый против ярко Красного

Šalta vasara lyginant su šalta žiema (ar cool summer, ar cool žiemą kokias medžiagų spalvas naudoti analizuojant, paveiksluojant ar šiaip prie veidrodžio)
Minkštas baltas prieš skaisčiai baltą (arba kreidos balta prieš akinamo baltumo arial reklaminio tipo balta, jei pirma labiau tinka - vasara, jei antra - žiema... tarkim dantys, akių baltymas, oda atrdodo "nešvariai" su viena ar kita spalva, tada ta spalva ir atmetam... taip pat ir su kitomis spalvomis)
Levandu prieš karališka purpuro
user posted imageuser posted image
Avietinė prieš skaisčiai raudona
user posted imageuser posted image
...

Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2012 02 27, 18:15)

Ka manot?
Rachel Evan Wood

Bytte, ka manai?

sakyčiau labai panaši ax.gif
Atsakyti
Aciu, bytte 4u.gif kuo tau atsilyginti, irgi lasiniais? biggrin.gif o kaip su akimis? kokie komentarai butu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 27, 18:18)
Joa, sita tema tai skaiciau, nebuvo, kad ji tik nesenai ir atsigavo su vertingesne informacija  lotuliukas.gif  o va jeigu jus apie garderobo tema, tai jooo.. as ten akimis kazka buvau permetusi (nes labai daug temu, mazai laiko ir dar labiau garderobo tema), tai jauciu daug svarbios info ir prazioplinus esu ar neturejusi laiko pasinagrineti straipsnius itin, itin blush2.gif

Kaip tik dabar nagrinejuosi bytte nuoroda apie ugni, zeme, vandeni, ora. Tai net uzstrigau ties ice ir air  blush2.gif  o pries tai klaidziojau tarp cool summer, cool winter. O dabar gal net cool summer imu abejoti, bet zinau to problema, neskiriu silto/salto  lotuliukas.gif
Na gerai, sklaidau abejones isidrasinusi  lotuliukas.gif
user posted image
tikrai saltos ar gana neutralios? kaip su kontrastu del akies baltymo ir pan? kokia spalva vadinasi tokios akys?  lotuliukas.gif  i koki tipa su tokiom keliauti?  g.gif  o gal ir odos siltumas/saltumas/neutralumas matosi?  blush2.gif
(blakstienas kasdien dazausi, antakius taip pat ryskinu priklausomai nuo plauku, budama beveik juodais dazydavau tom grafiti ir dar ten kazkokia, o dabar tik tamsiai rudai padazau, nes palaispniui bandau patapti rudaplauke, naturalus plaukai buvo tamsesni uz blaktienas ir antakius, nors ir nesuprantu kodel), bet gal bent isspresiu akiu klausima  ax.gif

akys skaitosi šaltos, žalsvai mėlynos, gana šviesios, ir atitinka cool summer aprašymą. pagal BFAS būtumėt kokia luminant... bent jau aš neradau jokių su tokia akių spalva... gal net ne contrasting, o true (aš irgi dvejoju dėl contrasting kartais, nes labai kontrastingos tos contrasting luminant summer)
user posted image

violetinės mano monitoriuje abi šiltos, viena pavasario, kita rudens 4u.gif aš irgi turiu panašius naktinius, MB jų pakęst negali, kai jais vilkiu, klausia ar seksualinį ūpą numušt noriu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 27, 17:39)
sakyčiau labai panaši  ax.gif

bigsmile.gif
Valioo. Ir i spalvu permainas sakyciau panasiai "reaguoja", yra kur nusiblondinus iki kontrasto minimumo ir netinka visiskai schmoll.gif Ir oda sakyciau tokia neutraloka g.gif

QUOTE(bytte @ 2012 02 27, 17:55)
akys skaitosi šaltos, žalsvai mėlynos, gana šviesios, ir atitinka cool summer aprašymą.

violetinės mano monitoriuje abi šiltos, viena pavasario, kita rudens 4u.gif aš irgi turiu panašius naktinius, MB jų pakęst negali, kai jais vilkiu, klausia ar seksualinį ūpą numušt noriu lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Tik as zalsvo nelabai matau, labiau sviesiai melyna, gal minimaliai i aqua. Pagal mane su tokiom akim turbut tik vasara ir galit but g.gif Oda atrodo salta.

Pavarot cia su tais naktiniais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 27 vasario 2012 - 18:07
QUOTE(bytte @ 2012 02 27, 17:55)
akys skaitosi šaltos, žalsvai mėlynos, gana šviesios, ir atitinka cool summer aprašymą. pagal BFAS būtumėt kokia luminant... bent jau aš neradau jokių su tokia akių spalva... gal net ne contrasting, o true (aš irgi dvejoju dėl contrasting kartais, nes labai kontrastingos tos contrasting luminant summer)
user posted image

Nieko sau, zalsvai melsvos.. as ir galvoju is kur pas mane tas zalumas kartais nuotraukose ir prie rubu lenda, kai niekaip to zalumo savo akyse nemaciau (vel turbut spalvu apibudinimas kisa koja, nes man jos atrode greiciau pilksvai melynos, zydros) lotuliukas.gif kaip man patinka tiek naujų dalykų atrasti.. hihihi.gif
O kaip su tais kontrastais ir baltymu mano atveju? ax.gif o gal eina ir odos siltuma/saltuma iziureti, ar visgi nepakanka tiek snukucio? lotuliukas.gif
O tai True ne tas pats kas kontrastinga/cool..? ax.gif su tokiomis akimis dar yra kazkokiu galimybiu buti kazkuo kitu, o ne kieta vasara? blush2.gif
---
Apie mano maudymuka visi tylejo ausis suglaude.. kol pati nuotraukose nepamaciau, dabar galutinai kisiu ji i atokiausia kampa lotuliukas.gif o sukneles spalva brangiausias mano mego, as visa laika vel turbut vidinio balso pasnibzdeta kazkaip snairuodavau i ta suknele su kazkokia gilia abejone..
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 27, 18:06)
drinks_cheers.gif Tik as zalsvo nelabai matau, labiau sviesiai melyna, gal minimaliai i aqua. Pagal mane su tokiom akim turbut tik vasara ir galit but g.gif Oda atrodo salta.

http://i1139.photobu...buulis/th_1.png
http://i1139.photobu...buulis/th_2.png
http://i1139.photobu...buulis/th_3.png
http://i1139.photobu...buulis/th_4.png
Dar keletas blush2.gif pas mane žalsvumas žinokit tikrai kažkoks kartais lenda.. tiek nuotraukose, kurių dabar konkrečiai nerandu, tiek kartais aprangoje, pagal apšvietimą.. bet pilnai sutinku, kad tas žalsvumas toks labai minimalus ir įdomus, kaip akva, kaip turkio, jeigu gerai apibūdinu savo vaizduotę.. toks čiut čiut polinkis į melsvai žalsvą.. aš jo nematydavau iki šiol, bet jis vistiek kartais lysdavo iš kažkur hihihi.gif
Nu gerai, būsiu vasara. O iki cool winter irgi netraukia jos? unsure.gif
Atsakyti