Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Iridy @ 2012 02 26, 23:46)
Sveikos!
Prašausi pagalbos! 4u.gif
Nusprendžiau peržiūrėti garderobą, perrinkti "savo" spalvas, bet nesugebu išsianalizuoti, kuris spalvinis tipas esu... g.gif
Čia keletas mano nuotraukų pavyzdžių. Plaukai natūralūs, šviesūs, kai garbanoti, būna tamsesni, kai ištiesinti - medaus spalvos. Akys neryškiai žalios su pilkšvu apvadu. Oda šviesi, strazdanota, dažniausiai paraudusiais žandais ir šiaip linkusi raudonuoti.

Man jūs warm spring... man jūs atrodot šviesus ir šiltas tipas cool.gif
Papildyta:
QUOTE(skyeyes @ 2012 02 27, 12:07)
Man grynai medaus atspalvio pavasaris, nes as pati esu tokio tipo pagal Beauty for all seasons...tik mano oda sviesesne, neidegu beveik visai:) Plaukai panasaus atspalvio...
O rudeniu galima butu paversti, jei nudazytu plaukus ryzai...man moters idealas - ryzi ir garbanoti plaukai wub.gif

o jums nustatė tipą gal pas konsultantą? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(negrazioji_deive_ @ 2012 02 25, 19:54)
pas mane plauku spalvytė natūrali grynai kaip tas paskutinis atspalvis 4u.gif

jai tokie plaukiukai ir akytės šviesios kažin ar galit būti žiema g.gif ... sako kad būna tokių žiemų, bet aš nesuprantu kokiu būdu. Esu mačius vaikinuką šviesiai šalto mėlynumo ryškiomis akimis (nežinau, gal lindzes spalvotas įsimetės buvo, nes spalva nenusakoma buvo), pilkais plaukais, lyginant su plaukais tamsiomis blakstienomis ir antakiais... normalios, nei taip baltos, nei rudos šaltos odos... vilkėjo juodą paltą, kuris labai išryškino akių spalvą (juoda turi savybę išryškint spalvas), kadangi oda "be defektų", tai su ja atrodė gerai. Bet neaišku kaip atrodytu su kitomis žiemos spalvomis, ir ar jis tikrai žiema. Jei būtų žiema būtų cool potipio, nes jau toks ledinis variantas... kaip koks Kajus pas ledo karalienę, tiek įsispoksojus buvau analizuodama spalvas, kad net pastebėjo ir susinepatogino vaikinas biggrin.gif
Atsakyti
Kadangi dažniausiai kyla klausimas žiema aš ar ne įdedu iš 12blueprints.com spalvytes kurias manau galima vadinti testo spalvomis (nors testavimo drapiruotės amn pasirodė kiek kitokios):
user posted image
atkreipkite dėmesį: tinka ne juoda ir balta atskirai, bet juodos/baltos derinys
...ir vasaroms:
user posted image
čia gal aš ne visai sutikčiau, nes true winter spalvos IMHO geriau tinka nei true summer... aišku jos dar geriau tiktų kiek nuėmus ryškumą...
Papildyta:
va tokiomis akimis buvo tas vaikinas... tik dar antakiai su blakstienom gan tamsūs:
This colour appears mostly cool, not a lot of warmth in the eye. The petal shapes are undoubtedly Winter. The brow is light. The woman draped out most fantastically as a Dark Winter. One of the most amazing transformations I have seen.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 27, 15:20)
o jums nustatė tipą gal pas konsultantą? blush2.gif

Taip, pries daugiau nei 12 metu konsultate nustate tipa ir uzsisakiau palete su spalvomis rolleyes.gif
Kadangi plauku nedazau, tai turbut nepasikeiciau kardinaliai, nors siek tiek nutamsejo blondiniski plaukai doh.gif
Tai mano oda tikrai tokia, kad nepasakysi jog silta...labai balta, rausva...akys gana tamsaus zydrumo, bet nustate honey toned spring... Mergina, kur foto idejo, tikrai labai panasi i mane pagal spalvas...
Ir tikrai labiau tinka tos parinktos spalvos, nei kokios bliednos vasaros tipo spalvos, kurios padaro mane be veido doh.gif
Atsakyti
QUOTE(skyeyes @ 2012 02 27, 14:53)
Taip, pries daugiau nei 12 metu konsultate nustate tipa ir uzsisakiau palete su spalvomis rolleyes.gif
Kadangi plauku nedazau, tai turbut nepasikeiciau kardinaliai, nors siek tiek nutamsejo blondiniski plaukai doh.gif
Tai mano oda tikrai tokia, kad nepasakysi jog silta...labai balta, rausva...akys gana tamsaus zydrumo, bet nustate honey toned spring... Mergina, kur foto idejo, tikrai labai panasi i mane pagal spalvas...
Ir tikrai labiau tinka tos parinktos spalvos, nei kokios bliednos vasaros tipo spalvos, kurios padaro mane be veido doh.gif

kaip fainai blush2.gif
gal galėtumėt papasakoti kaip vyksta konsultacija, pirma deda spalvų drapiruotes, ar tiesiog popieriukus parenka pagal akių/odos/plaukų spalvą? ax.gif
ir kur darėtės... suprantu kad po tiek laiko gal pasikeitė, tik įdomu, kaip radot komsultantą, tai privatus žmogus dirbantis pagal patentą, ar firma...
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 27, 13:20)
... kaip koks Kajus pas ledo karalienę, tiek įsispoksojus buvau analizuodama spalvas, kad net pastebėjo ir susinepatogino vaikinas  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(bytte @ 2012 02 27, 13:44)
va tokiomis akimis buvo tas vaikinas... tik dar antakiai su blakstienom gan tamsūs:

Labai grazi ir labai salta akis, tokia net metalinio saltumo, kaip as sakau. Tokais turbut tik ziemos ir turi.

Man irgi apie konsultantus idomu ax.gif

Nusprendziau buti
Contrasting Radiant Autumn tongue.gif
RADIANT
Light to medium brown hair colors with golden or auburn highlights and even red hair combines with eye colors in the blue-green range-aqua, steel gray-blue, and soft turquoise. Peaches-and-cream complexions, creamy tans, and soft beiges characterize the skin tones.
g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 27 vasario 2012 - 14:28
QUOTE(bytte @ 2012 02 27, 16:00)
kaip fainai  blush2.gif
gal galėtumėt papasakoti kaip vyksta konsultacija, pirma deda spalvų drapiruotes, ar tiesiog popieriukus parenka pagal akių/odos/plaukų spalvą? ax.gif
ir kur darėtės... suprantu kad po tiek laiko gal pasikeitė, tik įdomu, kaip radot komsultantą, tai privatus žmogus dirbantis pagal patentą, ar firma...

As dariausi mokyklos laikais, o kilusi is nedidelio miesto...tai tiesiog buvo vizaziste, kuri dirbo su Beauty for all seasons kosmetika ir kuri nustatinejo tipus bei dare tas paletes ax.gif
Tai man paprastai nustatinejo, rinko pagal akiu, odos ir plauku spalvas..tiesiog deliojo spec popieriukus, kurie labiausiai atitiktu mano spalvas, juos siunte i Amerika i ta BFAS ir po kiek laiko gavau palete pagal mano tipa...kaina tuo metu buvo kosmine, ypac mokinukei...isleidau visas savo santaupas biggrin.gif doh.gif Dar dabar pamenu berods 240lt buvo biggrin.gif
Idomu, kiek dabar kainuoja paletes... g.gif
Manau ir Vilniuje yra kas nustatineja tipus...Vaizgantoj gatvej tikrai zinau salone dirbo su BFAS.
Kadangi as tokia baltaode ir tikrai netinka saltos spalvos, tai anksciau buvo labai sunku nusipirkti tinkanti ruba, gi nebuvo jokiu spalvotu rubu, ka jau kalbeti apie siltas spalvas, tai bent jau suzinojau, kokios man tinka spalvos ir stengiausi ieskotis tu spalvu...dabar jau dazniau pasitaiko siltu spalvu rubu pirkti ax.gif
Atsakyti
Kas padeda "isryskinti" tipa

Глубокая осень против глубокая зима
Лососевый розовый против Фуксии
Персик светло-розовый против холодного
Терракотовый против Бургундии

Светлая весна против светлого Лета
Яркий коралловых против Глубокого Розового
Карамельный против какао
Салатовый против морской волны

Теплая весна против Теплая осень
Светлый Манго против тыквы
Средний голубой против нифритового
Открытый красный против ржавчины

Прохладноелетом по сравнению с прохладной зимой
Мягкий белый против Чисто белого
Лаванда против Королевского пурпурного
Малиновый против ярко Красного

Мягкое Летний против Мягкая осень
Синий Зеленый против Оливковый Зеленый
Мягкий Фуксия против лосось розовый
Бургундии против красного дерева

Ясная весна против ясной Зимы
Теплый розовый против холодного розового
травяной против изумрудно-зеленого.
бирюзовый против королевского синего
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 27, 15:20)
Nusprendziau buti
Contrasting Radiant Autumn tongue.gif
RADIANT
Light to medium brown hair colors with golden or auburn highlights and even red hair combines with eye colors in the blue-green range-aqua, steel gray-blue, and soft turquoise. Peaches-and-cream complexions, creamy tans, and soft beiges characterize the skin tones.
g.gif

Čia natūraliai tokia nusprendei būti, ar tokia kokia dabar esi?
...čia rašo light to medium... sakei į medium nebelabai papuola plaukai g.gif
aš tai nieka nesuprantu tuose aprašymuose, nežinau kokia ta oda creamy tans, ar yvori... ir visų kitų odos apibūdinimų.
labai dėkui už spalvytes aciuks.gif testuosiu dabar visus namiškius lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 27 vasario 2012 - 15:00
bytte, kokie faini paveiksliukai bigsmile.gif man isvis atrodo, kad tu labai panasios isvaizdos i mane, nes metaisi tarp tu paciu tipu kaip ir as ax.gif
o ziemos pavadinimai, dark tai tas pats kas deep, tru - cool, o bright - clear? ar kaip ax.gif va ta violetine is ziemos paletes man panasi i ta mano aptarineta, bet ja radau tik deep winter paletese, o kitose vistik ne, todel likau neapsisprendusi ir toliau ax.gif
stai tos man labai netinkancios violetines
user posted image
atsiprasau uz susiglamzyma, bet is skalbiniu dezes blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2012 02 27, 14:46)
Kas padeda "isryskinti" tipa

Глубокая осень против глубокая зима
Лососевый розовый против Фуксии
Персик светло-розовый против холодного
Терракотовый против Бургундии

Светлая весна против светлого Лета
Яркий коралловых против Глубокого Розового
Карамельный против какао
Салатовый против морской волны

Теплая весна против Теплая осень
Светлый Манго против тыквы
Средний голубой против нифритового
Открытый красный против ржавчины

Прохладноелетом по сравнению с прохладной зимой
Мягкий белый против Чисто белого
Лаванда против Королевского пурпурного
Малиновый против ярко Красного

Мягкое Летний против Мягкая осень
Синий Зеленый против Оливковый Зеленый
Мягкий Фуксия против лосось розовый
Бургундии против красного дерева

Ясная весна против ясной Зимы
Теплый розовый против холодного розового
травяной против изумрудно-зеленого.
бирюзовый против королевского синего

O gal kas galetu isversti? ax.gif tokios kaip rusu kalbos apskritai niekada nesimokiau, net mokykloje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 27, 16:07)
bytte, kokie faini paveiksliukai  bigsmile.gif  man isvis atrodo, kad tu labai panasios isvaizdos i mane, nes metaisi tarp tu paciu tipu kaip ir as  ax.gif 
o ziemos pavadinimai, dark tai tas pats kas deep, tru - cool, o bright - clear? ar kaip  ax.gif  va ta violetine is ziemos paletes man panasi i ta mano aptarineta, bet ja radau tik deep winter paletese, o kitose vistik ne, todel likau neapsisprendusi ir toliau  ax.gif
user posted image

Taip dark tai tas pats kas deep, tru - cool, o bright - clear

Aš iš pradžių galvojau kad esu vasara, bet mane glumina kartais tos bloznos spalvos, ir aprašymai apibūdinantis vasaras, tokie kaip plastiko paviršiaus akys, išplaukęs žvilksnis... lengvai plevenančių garbanų plaukai blush2.gif
aš kažkaip labiau linkstu prie kitokio įvaizdžio, tokio su daugiau tamsaus, ir lašeliu ryškios spalvos (šalikėlis tarkim). Manau cool vasaroms labai tinka labai tamsi pilka, arba soft black/vidutinė pilka+viena ryški spalva derinys blush2.gif , kuris visai neasocijuojasi su lengvos vasariškos dienos spalvomis.
bet va randu ir tokių variantų vasaroms dabar, kaip šiame derinuke pavyzdžiui:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 27, 15:00)
Čia natūraliai tokia nusprendei būti, ar tokia kokia dabar esi?
...čia rašo light to medium... sakei į medium nebelabai papuola plaukai g.gif
aš tai nieka nesuprantu tuose aprašymuose, nežinau kokia ta oda creamy tans, ar yvori... ir visų kitų odos apibūdinimų.
labai dėkui už spalvytes  aciuks.gif testuosiu dabar visus namiškius  lotuliukas.gif

Na pagal plauku paletes/numerius tai mano butu i medium brown, bet pagal BFAS popieriukus tai arciausiai sviesiausio is tamsiu gaunasi g.gif (as suprantu kad ten spalvos tamsuma nurodo, t.y. dark blond vistiek sviesus/vidutinis butu unsure.gif )
Pagal ta, kokia dabar esu g.gif , pagal Margo ir Osinkos tai yra Warm/Contrasting rudens potipis, rinkausi pagal akiu spalva (dominuojantis melynas ne zalias) ir maziausiai siltu odos variantu pasirinkima aprasyme g.gif Osinkoje yra foto pavyzdys, biski panasu g.gif
Oda man irgi sudetingiausia, bet as atmetu ivory/tans/sun/golden/peach, mano oda ryskiai isreiksto siltumo neturi, tau gaunasi gal artimiausias beige ir gal creamy g.gif (ivory yra dramblio kaulo, mano ne tiek sviesi)
Ir svarbiausia - palete, tokia "mano", nera daug tu persikiniu ar vaniliniu ar pan, kurie man kazkaip ne iki galo g.gif , daugiau vyrauja vidutine gama, su kuria tikrai draugauju.
O naturaliai visgi manau esu kontrastingas bet Softo potipis blush2.gif

QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 27, 15:07)

O gal kas galetu isversti?  ax.gif  tokios kaip rusu kalbos apskritai niekada nesimokiau, net mokykloje  ax.gif

Man tos violetines posiltes, bent jau viena tai tikrai g.gif

Gal kada turedama laiko isversiu. Siaip imeskit i google verteja, cia nesudetingu sakiniu tekstas, bus panasiai mirksiukas.gif

QUOTE(bytte @ 2012 02 27, 15:28)
aš kažkaip labiau linkstu prie kitokio įvaizdžio, tokio su daugiau tamsaus, ir lašeliu ryškios spalvos (šalikėlis tarkim).

drinks_cheers.gif As uz toki irgi balsuociau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 27 vasario 2012 - 16:03
Mane irgi glumina tos skystos spalvos.. kad ir cool vasaros paleteje, bet labai daug tu vasarisku `bloznu` spalvu. Turiu omeny tokiu visokiu, vos vos pasteliniu rausvu, zydru ir t.t. su jomis atrodau baisia, visa isplaukiu, isnykstu, atrodau vienas blankus, sviesus blynas.. bet gluminti po sito eme viskas, vos suabejojau ir abejones isisaknijo lotuliukas.gif odos atspalvio apibudinimu visai nesuprantu, kurios su pilkumu, kurios su persiku, visokios olive ir gyvas galas ten ju.. lotuliukas.gif manyciau, kad turbut nera silta, bet ar salta, ar neutrali - nebezinau. ir akys sukele abejoniu.. dabar jusu puslapyje lyg radau panasiausias, tai raso irgi idomiai, kad jos true summer atstoves, bet siaip tokios akys labai budingos ziemai g.gif nu aisku dar beveik juodi plaukai glumina, nes tokiu ciut ne juodu plauku prie jokiu vasaros aprasymu nerandu, ka visos besakytu ax.gif turbut teks fotografuotis su spalvomis.. bet velgi pagalvojau.. kaip suprantu tie indikatoriai velgi nera, kad tinka visiems potipiams. Juoda netinka visoms ziemoms, oranzine visiems rudeneliams.. blush2.gif
nu bet jeigu 100% pasijusiu uztikrtinta, tai po tokio vargo ir galvos sukimo, pazadu grysiu i sena plauku spalva ir nebenoresiu tapti ruda lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2012 02 27, 15:56)
Na pagal plauku paletes/numerius tai mano butu i medium brown, bet pagal BFAS popieriukus tai arciausiai sviesiausio is tamsiu gaunasi g.gif (as suprantu kad ten spalvos tamsuma nurodo, t.y. dark blond vistiek sviesus/vidutinis butu  unsure.gif )
Pagal ta, kokia dabar esu g.gif , pagal Margo ir Osinkos tai yra Warm/Contrasting rudens potipis, rinkausi pagal akiu spalva (dominuojantis melynas ne zalias) ir maziausiai siltu odos variantu pasirinkima aprasyme g.gif Osinkoje yra foto pavyzdys, biski panasu g.gif
Oda man irgi sudetingiausia, bet as atmetu ivory/tans/sun/golden/peach, mano oda ryskiai isreiksto siltumo neturi, tau gaunasi gal artimiausias beige ir gal creamy g.gif (ivory yra dramblio kaulo, mano ne tiek sviesi)
Ir svarbiausia - palete, tokia "mano", nera daug tu persikiniu ar vaniliniu ar pan, kurie man kazkaip ne iki galo g.gif , daugiau vyrauja vidutine gama, su kuria tikrai draugauju.
O naturaliai visgi manau esu kontrastingas bet Softo potipis blush2.gif
Man tos violetines posiltes, bent jau viena tai tikrai g.gif

Gal kada turedama laiko isversiu. Siaip imeskit i google verteja, cia nesudetingu sakiniu tekstas, bus panasiai mirksiukas.gif
drinks_cheers.gif As uz toki irgi balsuociau.

o rimtai, apie google nepagalvojau, aciu uz ideja biggrin.gif girdejau jus lasiniais papirkineja tongue.gif
gerai, jeigu jos siltos ir man netinka.. (o beje idomumui, kuri ta tikrai tikrai silta?), tai.. cool.. o kaip su tais gana neutraliais tipais (mazdaug jus), jus visgi galite keliauti daugmaz po visus tipus, ar tik pvz po siltus? tiems neutraliems (priklausomai nuo plauku spalvos) gali tikti tiek silta, tiek salta? blush2.gif kurie POTIPIAI dar yra saltesni, ne grynai silti be cool summer ir cool winter? ax.gif
Atsakyti