QUOTE(Iridy @ 2012 02 26, 23:46)
Sveikos!
Prašausi pagalbos!
Nusprendžiau peržiūrėti garderobą, perrinkti "savo" spalvas, bet nesugebu išsianalizuoti, kuris spalvinis tipas esu...
Čia keletas mano nuotraukų pavyzdžių. Plaukai natūralūs, šviesūs, kai garbanoti, būna tamsesni, kai ištiesinti - medaus spalvos. Akys neryškiai žalios su pilkšvu apvadu. Oda šviesi, strazdanota, dažniausiai paraudusiais žandais ir šiaip linkusi raudonuoti.
Prašausi pagalbos!
Nusprendžiau peržiūrėti garderobą, perrinkti "savo" spalvas, bet nesugebu išsianalizuoti, kuris spalvinis tipas esu...
Čia keletas mano nuotraukų pavyzdžių. Plaukai natūralūs, šviesūs, kai garbanoti, būna tamsesni, kai ištiesinti - medaus spalvos. Akys neryškiai žalios su pilkšvu apvadu. Oda šviesi, strazdanota, dažniausiai paraudusiais žandais ir šiaip linkusi raudonuoti.
Man jūs warm spring... man jūs atrodot šviesus ir šiltas tipas
Papildyta:
QUOTE(skyeyes @ 2012 02 27, 12:07)
Man grynai medaus atspalvio pavasaris, nes as pati esu tokio tipo pagal Beauty for all seasons...tik mano oda sviesesne, neidegu beveik visai:) Plaukai panasaus atspalvio...
O rudeniu galima butu paversti, jei nudazytu plaukus ryzai...man moters idealas - ryzi ir garbanoti plaukai
O rudeniu galima butu paversti, jei nudazytu plaukus ryzai...man moters idealas - ryzi ir garbanoti plaukai
o jums nustatė tipą gal pas konsultantą?
Papildyta:
QUOTE(negrazioji_deive_ @ 2012 02 25, 19:54)
pas mane plauku spalvytė natūrali grynai kaip tas paskutinis atspalvis
jai tokie plaukiukai ir akytės šviesios kažin ar galit būti žiema ... sako kad būna tokių žiemų, bet aš nesuprantu kokiu būdu. Esu mačius vaikinuką šviesiai šalto mėlynumo ryškiomis akimis (nežinau, gal lindzes spalvotas įsimetės buvo, nes spalva nenusakoma buvo), pilkais plaukais, lyginant su plaukais tamsiomis blakstienomis ir antakiais... normalios, nei taip baltos, nei rudos šaltos odos... vilkėjo juodą paltą, kuris labai išryškino akių spalvą (juoda turi savybę išryškint spalvas), kadangi oda "be defektų", tai su ja atrodė gerai. Bet neaišku kaip atrodytu su kitomis žiemos spalvomis, ir ar jis tikrai žiema. Jei būtų žiema būtų cool potipio, nes jau toks ledinis variantas... kaip koks Kajus pas ledo karalienę, tiek įsispoksojus buvau analizuodama spalvas, kad net pastebėjo ir susinepatogino vaikinas