Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(bytte @ 2012 02 25, 18:13)
Tai gal jūs ne vasara  g.gif
ta apatinėje eilutėja pirma tinka tiek cool, tiek soft vasaroms g.gif ... tik light berots per "sunki" jau ta spalva

bet tai vasaros su pavasario įtaka potipis, dažniausiai su tamsesniais plaukais būna light spring atstovės (beja geltona "žvaigdė" jiems irgi būdinga)

apatinėje eilutėje pirma spalva irgi tiktų (pažiūrėjau į merginos suknelę ten tokia gryna žalia - man jau nelabai, bet iš kvadratėlio ta spalva tiktų)

nu va man su tais tipais kiekvieną kart taip, atrodo vasara, bet kuri sunku pasakyt, o kai padedi galvot tai prisigalvoji ir iki pavasario lotuliukas.gif kol kas tiksliausias apibūdinimas būtų mažai kontrastinga cool summer su soft summer ir light spring įtaka lotuliukas.gif o spalvas vistiek pagal intuiciją rinktis tenka

vistiek dėkui už pastangas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(goldfish_ @ 2012 02 25, 20:49)
vistiek dėkui už pastangas 4u.gif

Mano žvirblis light spring... kuo viresnė tuo tamsesnė, bet light spring paletė vis dar labiausiai tinka... jos plaukai šiuo metu grynai kaip lazdyno riešuto... akys tokios nupilkėjusios sakyčiaku... vis taikaus į soft autumn ją pervest biggrin.gif
tai pastebėjau kad pavasariai kažkaip linkę atrodyt daug šaltesni nei yra (abu mano vaikai išėjo pavasarinukai, bent kol vaikai dar). Kai kuriuose foto visiškos vasaros atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 25, 13:57)
Kad cia butu taip lengva biggrin.gif
Bytte va kiek ieskojo. As sakau, kad man Lindsay surado, bet is tikro tai ne visai, nes pas ja kazkiek strazdanu buve/yra, ir akys labiau zalsvos, o pas mane petrol/agua, zalumas islenda prie tam tikru spalvu, bet kazkie atitikimu yra, ypac kontraste. Idealaus spalvinio dvynio dar neradau verysad.gif
Bytte, nepamirsk kad jos vistiek ir paspakliuotos ir nuotraukos pagerintos, tu lygini su savo "naminem" foto mirksiukas.gif
As BFAS tik sia savaite skaityti turejau, dar tik pradedu isikirsti. reiktu patinkti sau varduka pagal Bfas biggrin.gif
Man pagal kontrasta tikrai butumet Soft, nes Cool tai labai jau mazai kontrasto g.gif nors gal Cool su maziausiu kontrastu. Bet is tikro cia biski burimas, pabandykit pati su spalvom pasifotkinti, oranzine, plytine ir melsva, pilksva, paziurekit, kaip atrodo.
Soft yra perejimas i rudeni, kartais tarp ju sunku apspresti ar dar vasara ar jau ruduo. Teoriskai turetu buti zymiai daugiau silumos, negu jusu foto. Bet sunku is vienos foto sakyt. Mano akys pvz gan budingos sakyciau Soft tipui, va tokios
user posted image

O su tokiomis akimis jus ruduo? g.gif

QUOTE(bytte @ 2012 02 25, 17:57)
permąsčiau kokie gali būt pilki plaukai... tai įdedu ashes plaukų dažų paletę:
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
pagal ją mano supratimu pilkais galima pavadinti tik paskutinius plaukus, kitus pilkai rudais vadinčiau  blush2.gif

Mano naturalus kaip antri, treti kazkur ax.gif o dabar pasimeciau, prisiklausiau pagyrimu, kad man tinka juoda, dar visi aikciojo pamate mane juoda + ryskiai melyna, kiek suprantu ziemines spalvos ir siiap pats aprangos kontrastas didelis. Net nezinau kaip ta melyna pavadinti, elektrine gal.. nerandu panasaus pavyzdio g.gif nieko nebus, teks fotografuotis su spalvomis, nes pasimeciau tarp visu tipu po visu pasaliniu nuomoniu unsure.gif
Atsakyti
Sveikos!
Prašausi pagalbos! 4u.gif
Nusprendžiau peržiūrėti garderobą, perrinkti "savo" spalvas, bet nesugebu išsianalizuoti, kuris spalvinis tipas esu... g.gif
Čia keletas mano nuotraukų pavyzdžių. Plaukai natūralūs, šviesūs, kai garbanoti, būna tamsesni, kai ištiesinti - medaus spalvos. Akys neryškiai žalios su pilkšvu apvadu. Oda šviesi, strazdanota, dažniausiai paraudusiais žandais ir šiaip linkusi raudonuoti.
Atsakyti
QUOTE(Iridy @ 2012 02 27, 00:46)
Sveikos!
Nusprendžiau peržiūrėti garderobą, perrinkti "savo" spalvas, bet nesugebu išsianalizuoti, kuris spalvinis tipas esu... g.gif
Čia keletas mano nuotraukų pavyzdžių. Plaukai natūralūs, šviesūs, kai garbanoti, būna tamsesni, kai ištiesinti - medaus spalvos. Akys neryškiai žalios su pilkšvu apvadu. Oda šviesi, strazdanota, dažniausiai paraudusiais žandais ir šiaip linkusi raudonuoti.

Man labai tinkat i pavasario tipa - medaus atspalvio, arba i rudens tipa galima butu turbut nesunkiai paversti ax.gif
Pastebejau nuotraukose, kad pilkas salikelis ir visiskai balta striuke jums nelabai pagal spalvas...o raudona visai kitaip ziurisi..reikia daugiau gyvesniu spalvu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skyeyes: 26 vasario 2012 - 23:17
Aš rudenį atmesčiau, sakyčiau pavasaris/vasara rolleyes.gif šiaip tikrai labai netinka balta. Raudona tiko, ir ta mėlyna man regis be šalikėlio irgi tiktų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 27, 12:33)
Aš rudenį atmesčiau, sakyčiau pavasaris/vasara  rolleyes.gif  šiaip tikrai labai netinka balta. Raudona tiko, ir ta mėlyna man regis be šalikėlio irgi tiktų  biggrin.gif

Man grynai medaus atspalvio pavasaris, nes as pati esu tokio tipo pagal Beauty for all seasons...tik mano oda sviesesne, neidegu beveik visai:) Plaukai panasaus atspalvio...
O rudeniu galima butu paversti, jei nudazytu plaukus ryzai...man moters idealas - ryzi ir garbanoti plaukai wub.gif
Atsakyti
Man antroje foto iškyla abejonė ir dėl rudens/pavasario, bet tada atmetant vasarą, nes bent aš ten matau ryžokus plaukus 4u.gif o šiaip.. gal ir pavasaris.. aiškiausia būna tikrai psręsti iš spalvų prie veido ax.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 26, 17:25)
O su tokiomis akimis jus ruduo?  g.gif

O kokiu yra pasiulymu? tongue.gif

QUOTE(Iridy @ 2012 02 26, 22:46)
Sveikos!

Jei dvejociau, tai tarp Soft summer ir Autumm, pavasari buciau linkusi atmesti del odos, ne visai man ji pavasarine. Reiktu issinagrineti ar visgi dominuoja saltumas ar siltumas, kad apspresti galutinai, nes akytes saltos, ir oda labiau kai kuriuose foto i saltuma g.gif bet aisku monitorius ne 100 proc teisybe rodo. 4u.gif Nes velgi sakot akys zalsvos, o as melynuma matau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 02 27, 11:56)
O kokiu yra pasiulymu? tongue.gif
Jei dvejociau, tai tarp Soft summer ir Autumm, pavasari buciau linkusi atmesti del odos, ne visai man ji pavasarine. Reiktu issinagrineti ar visgi dominuoja saltumas ar siltumas, kad apspresti galutinai, nes akytes saltos, ir oda labiau kai kuriuose foto i saltuma g.gif bet aisku monitorius ne 100 proc teisybe rodo. 4u.gif Nes velgi sakot akys zalsvos, o as melynuma matau unsure.gif

As tik domiuosi 4u.gif apskritai man jusu tipas ir ypac akiu, odos, plaukus atspalviai itini idomus, nes kaip sakete, jum leido buti visais tipais labai lengvai biggrin.gif tai pavydetinas tipas biggrin.gif gal todel ir pasirode tos akys, ne tokios, kad is pirmo zvilgsnio priskirciau rudeniui, o neaisku kam lotuliukas.gif nes tas mazas rutuliukas labai ryskus rudas lyg kazkoks.. bet pacios akys tai man tokios nei zalios, nei melynos, gal kiek labiau i melynas biski traukia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 02 27, 12:08)
As tik domiuosi  4u.gif  apskritai man jusu tipas ir ypac akiu, odos, plaukus atspalviai itini idomus, nes kaip sakete, jum leido buti visais tipais labai lengvai  biggrin.gif  tai pavydetinas tipas  biggrin.gif  gal todel ir pasirode tos akys, ne tokios, kad is pirmo zvilgsnio priskirciau rudeniui, o neaisku kam  lotuliukas.gif  nes tas mazas rutuliukas labai ryskus rudas lyg kazkoks.. bet pacios akys tai man tokios nei zalios, nei melynos, gal kiek labiau i melynas biski traukia  ax.gif

Butent del to palyginus lengviau keliauti po tipus, nes kaip Bytte sake - akys nei siltos nei saltos, oda nei silta nei salta. Belieka plaukai, kuriuos keisti lengviausia, o kadangi ir kontrasta turiu, tai dar didina diapozona. Pavasariu va manau but negaleciau.
Bet siaip petrol/aqua (nei melynos nei zalios nei pilkos) ir dar su tokia a lia gintarine zvaigzde skaitosi gan budinga rudeniui. Greiciausiai is prigimties esu visgi kontrastingas Soft Autumn arba labai arti sito tipo. smile.gif
Atsakyti
Aisku 4u.gif as dabar labai stresuoju del plauku, nes nesuprantu as liksiu tas pats tipas, ar tas pats su netinkanciais plaukais lotuliukas.gif ar perkeliausiu i kita tipa lotuliukas.gif
Atsakyti