Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(bytte @ 2012 02 25, 00:50)

man tai cool summer, nors ir be kontrasto... nieko šilto savo monitoriuje nematau, šviesaus irgi nelabai... todėl cool  ax.gif

va galvoju ir paklausiu, nes kad vasara tai žinau, iki cool pagal visus pavyzdžius lyg netempiu, bet light summer irgi nelabai per šviesios kūdikiškos spalvos manęs nepuošia, nebent jų tik maža dalis aprangoj. Bet pvz tinka tokia spalva, kuri lyg ir prie šiltesnių - plytinė į rausvumą, tinka mėlyna jei ne per ryški ir ne per tamsi, pilka vėl turi būti tinkamo tamsumo g.gif
Atsakyti
QUOTE(goldfish_ @ 2012 02 25, 10:24)
va galvoju ir paklausiu, nes kad vasara tai žinau, iki cool pagal visus pavyzdžius lyg netempiu, bet light summer irgi nelabai per šviesios kūdikiškos spalvos manęs nepuošia, nebent jų tik maža dalis aprangoj. Bet pvz tinka tokia spalva, kuri lyg ir prie šiltesnių - plytinė į rausvumą, tinka mėlyna jei ne per ryški ir ne per tamsi, pilka vėl turi būti tinkamo tamsumo g.gif

Gali būti kad mano monitorius rodo daug šaltesnį variantą, be to foto tokia sakyčiau... būrimui biggrin.gif
soft summer user posted image
user posted image
bet šiaip nelabai ten plytinių spalvų... tik kai kuriose paletėse g.gif
If you are a SOFT SUMMER, your best colours are: (L-R) Medium grey, light grey, pewter, stone, rose brown, soft white, rose beige, cocoa, dusty rose, orchid, rose, raspberry, rose pink, deep rose, burgundy, light lemon yellow, mint, blue green, turquoise, jade, forest green, teal, light navy, charcoal, periwinkle, amethyst, purple, medium blue.
user posted image

user posted image
Atsakyti
mane ta plytinė irgi balamutina, nes kitų šiltų spalvų nė pro kur iš soft summer paletės apatinėj eilutėj pirma spalva manau išvis nė vienai vasarai netinkanti.
o pirmoje eilutėje pilkos, rusvos ir už rudų esanti rausvai ruda - plytinė visos man tinka idealiai, negi soft būsiu?
kokie soft summer išskirtiniai bruožai, kuo jinai skirias nuo kitų vasarų?
Atsakyti
QUOTE(Ondatra @ 2012 02 24, 22:04)
Shana, suraskit ir man sese  bigsmile.gif

Kad cia butu taip lengva biggrin.gif
Bytte va kiek ieskojo. As sakau, kad man Lindsay surado, bet is tikro tai ne visai, nes pas ja kazkiek strazdanu buve/yra, ir akys labiau zalsvos, o pas mane petrol/agua, zalumas islenda prie tam tikru spalvu, bet kazkie atitikimu yra, ypac kontraste. Idealaus spalvinio dvynio dar neradau verysad.gif

QUOTE(bytte @ 2012 02 25, 00:50)
man atrodo kad aš dabr nė tiek kontrasto nebeturiu...
su mėlyna  wub.gif ... gaila nesu mačius nieko tokios mėlynos, būt gerai pasimatuot rolleyes.gif
... pamiršau...
BFAS kur aprašyti visi tie gražūs pavadinimai ten apibūdina koks ruduo ar vasara... o kontrastingumą prideda pagal tą lentelę, todėl to paties potipio įvairūs kontrastingumo variantai gali būt. Pvz.: azure summer, būna true ir contrasting...

Bytte, nepamirsk kad jos vistiek ir paspakliuotos ir nuotraukos pagerintos, tu lygini su savo "naminem" foto mirksiukas.gif
As BFAS tik sia savaite skaityti turejau, dar tik pradedu isikirsti. reiktu patinkti sau varduka pagal Bfas biggrin.gif

QUOTE(goldfish_ @ 2012 02 25, 12:43)
mane ta plytinė irgi balamutina, nes kitų šiltų spalvų nė pro kur iš soft summer paletės apatinėj eilutėj pirma spalva manau išvis nė vienai vasarai netinkanti.
o pirmoje eilutėje pilkos, rusvos ir už rudų esanti rausvai ruda - plytinė visos man tinka idealiai, negi soft būsiu?
kokie soft summer išskirtiniai bruožai, kuo jinai skirias nuo kitų vasarų?

Man pagal kontrasta tikrai butumet Soft, nes Cool tai labai jau mazai kontrasto g.gif nors gal Cool su maziausiu kontrastu. Bet is tikro cia biski burimas, pabandykit pati su spalvom pasifotkinti, oranzine, plytine ir melsva, pilksva, paziurekit, kaip atrodo.
Soft yra perejimas i rudeni, kartais tarp ju sunku apspresti ar dar vasara ar jau ruduo. Teoriskai turetu buti zymiai daugiau silumos, negu jusu foto. Bet sunku is vienos foto sakyt. Mano akys pvz gan budingos sakyciau Soft tipui, va tokios
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 25 vasario 2012 - 13:58
mano akys kitokios, nėra aiškiai matomo to geltonumo apie vyzdį, tik iš arti vos vos. Ir oda mano baltai rausva (linkusi rausti), tai gal vis tik cool summer.
Buvau nusifotkinus su kalnu spalvų ir užlūžo fotikas sad.gif

o mano foto dar matosi? išėmiau, bet kažkodėl nedingsta g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo goldfish_: 25 vasario 2012 - 14:25
QUOTE(goldfish_ @ 2012 02 25, 14:24)
mano akys kitokios, nėra aiškiai matomo to geltonumo apie vyzdį, tik iš arti vos vos. Ir oda mano baltai rausva (linkusi rausti), tai gal vis tik cool summer.
Buvau nusifotkinus su kalnu spalvų ir užlūžo fotikas sad.gif

o mano foto dar matosi? išėmiau, bet kažkodėl nedingsta g.gif

As dar matau.

Akys nera gal tiek esminis dalykas, kiek oda. Nes akys gal gali buti ir siltos ir saltos, bet va oda jusu, bent kompe, atrodo salta tikrai g.gif
Atsakyti
pvz iš šitų spalvų negalėčiau tik tos šilčiausios smėlinės apsirengti
user posted image

o iš šitų man idealiai tiktų antra ir trečia, kitos per ryškios
user posted image
Atsakyti
QUOTE(negrazioji_deive_ @ 2012 02 24, 21:36)
gal galit padėt apsispresti kuriam tipui priklausau 4u.gif vis blaškausi

akys-ryškiai žydros su lb baltu akiu baltymų

plaukai- silver blond(greit bus šalto šokolado atspalvio) natūralūs- tamsiai pilki.

antakiai ir blakstienos natūraliai- juodos sp.

kai būnu apsirengus orandžiniai, geltonao atrodau nekaip.
balta ir juoda spalvos lb tinka.

oda- lb lb lb šviesi. Net atrodo šviesesnė už porcialianą. Buvau pas kirpėją sakė šokolado spalvytė tobulai tiks. blush2.gif
beje ar spalvinis tipas keičiasi pakeitus plauku spalva žvz :silver blond to šaltas šokoladas(41)

Kadangi Shana pakvietė paspėliot ir mane tai priimsiu pakvietimą 4u.gif biggrin.gif

Taigi, aš galvoju taip: pagal viską galėtų būti žiema, bet jei natūraliai plaukai tamsiai pilki, ar nebus per mažai kontrasto? g.gif Bet jei oda labai šviesi, tai gal tada ir užteks to kontrasto?
Atsakyti
permąsčiau kokie gali būt pilki plaukai... tai įdedu ashes plaukų dažų paletę:
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
pagal ją mano supratimu pilkais galima pavadinti tik paskutinius plaukus, kitus pilkai rudais vadinčiau blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(goldfish_ @ 2012 02 25, 15:32)
pvz iš šitų spalvų negalėčiau tik tos šilčiausios smėlinės apsirengti

o iš šitų man idealiai tiktų antra ir trečia, kitos per ryškios

Tai gal jūs ne vasara g.gif
ta apatinėje eilutėja pirma tinka tiek cool, tiek soft vasaroms g.gif ... tik light berots per "sunki" jau ta spalva
user posted image

bet tai vasaros su pavasario įtaka potipis, dažniausiai su tamsesniais plaukais būna light spring atstovės (beja geltona "žvaigdė" jiems irgi būdinga)
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 25, 18:57)
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
pagal ją mano supratimu pilkais galima pavadinti tik paskutinius plaukus, kitus pilkai rudais vadinčiau  blush2.gif

Tie paskutiniai man labiau primena tamsius blondiniškus plaukus su pilku atspalviu (tokie ir vadinami pilkais?) unsure.gif O dėl kitų sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 02 25, 19:57)
pagal ją mano supratimu pilkais galima pavadinti tik paskutinius plaukus, kitus pilkai rudais vadinčiau  blush2.gif

pas mane plauku spalvytė natūrali grynai kaip tas paskutinis atspalvis 4u.gif
Atsakyti