QUOTE(Ondatra @ 2012 02 24, 22:04)
Shana, suraskit ir man sese
Kad cia butu taip lengva
Bytte va kiek ieskojo. As sakau, kad man Lindsay surado, bet is tikro tai ne visai, nes pas ja kazkiek strazdanu buve/yra, ir akys labiau zalsvos, o pas mane petrol/agua, zalumas islenda prie tam tikru spalvu, bet kazkie atitikimu yra, ypac kontraste. Idealaus spalvinio dvynio dar neradau
QUOTE(bytte @ 2012 02 25, 00:50)
man atrodo kad aš dabr nė tiek kontrasto nebeturiu...
su mėlyna
... gaila nesu mačius nieko tokios mėlynos, būt gerai pasimatuot
... pamiršau...
BFAS kur aprašyti visi tie gražūs pavadinimai ten apibūdina koks ruduo ar vasara... o kontrastingumą prideda pagal tą lentelę, todėl to paties potipio įvairūs kontrastingumo variantai gali būt. Pvz.: azure summer, būna true ir contrasting...
Bytte, nepamirsk kad jos vistiek ir paspakliuotos ir nuotraukos pagerintos, tu lygini su savo "naminem" foto
As BFAS tik sia savaite skaityti turejau, dar tik pradedu isikirsti. reiktu patinkti sau varduka pagal Bfas
QUOTE(goldfish_ @ 2012 02 25, 12:43)
mane ta plytinė irgi balamutina, nes kitų šiltų spalvų nė pro kur iš soft summer paletės apatinėj eilutėj pirma spalva manau išvis nė vienai vasarai netinkanti.
o pirmoje eilutėje pilkos, rusvos ir už rudų esanti rausvai ruda - plytinė visos man tinka idealiai, negi soft būsiu?
kokie soft summer išskirtiniai bruožai, kuo jinai skirias nuo kitų vasarų?
Man pagal kontrasta tikrai butumet Soft, nes Cool tai labai jau mazai kontrasto
nors gal Cool su maziausiu kontrastu. Bet is tikro cia biski burimas, pabandykit pati su spalvom pasifotkinti, oranzine, plytine ir melsva, pilksva, paziurekit, kaip atrodo.
Soft yra perejimas i rudeni, kartais tarp ju sunku apspresti ar dar vasara ar jau ruduo. Teoriskai turetu buti zymiai daugiau silumos, negu jusu foto. Bet sunku is vienos foto sakyt. Mano akys pvz gan budingos sakyciau Soft tipui, va tokios